Dediğin doğru olabilir, Cenk daha çok katkı verir skora da.
valla bu sene cenki hiç beğenmiyorum hırsını kaybetmiş gibi geliyor bana
gerçi ilerde verimli paslarda alamıyor ama bu senede o patlayıcı özelliğini kaybetmiş gibi
duruyor. Bir gs maçında ikinci yarı hırs yaptı o kadar.
zaten ilerde ısıran takım olgusunu kaybediyoruz. bunun sosa ile falan ilgisi yok bir sürü neden
var en önemlisi quaresmanın artık kendine oynamaya başlaması. zaten şu anda ileride tek topla
oynayan o ego tavan yapınca bütün ileri giden toplar ölüyor.
Quaresma biraz kızağa alınmalı ve ilerde daha paylaşımcı oyun oynayan oyuncular tercih edilmeli
gerekirse kanatsız bile oynayabiliriz. Şu anda en sağlıklı oyun şekli 4-3-3 gibi duruyor. zaten kanat
aktivitesi olmadığı için şu anda oyun şeklimiz 4-3-3 oluyor Quaresma kanat değil şu anda bal yapmayan forvet
gibi oynuyor Talisca öyle abou veya cenk girdiğinde gene öyle ömer desen ne oynadığı belli olmuyor
onun sırtına 25 kilo bağlayıp antrenmanlarda sürekli koşturmak lazım başka bir şey yapmasın.
o kadar çok pozisyonu topa yetişemediği için öldürüyorki işin tuhafı birda hoca kanatta oynatıyor
direk on kişi başlıyoruz oyuna.
Ben hocanın yerinde olsam ileriyi talisca abou cenk yaparım ortayıda inler atiba tolgay ozi dörtlüsünden üçüyle başlarım
kanatları tamamen beklere bırakırım. talisca hava hakimiyeti olan oyuncu cenkde öyle abou yu bilmiyorum
kanatlardan ortalar göbektende üçgenlerle giderim hem bu oyuncu yapısıyla 4-3-3 oyun içinde 3-5-2 yede döner kolayca
baskı yediğinde 4-3-3 hücuma çıkarken 3-5-2 çok sıkışırsan 5-3-2 sahada bu yapıya uygun ve futbol zekası üst seviye
oyuncular var.