Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145737 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

@KUMANOVALI dostum hatırlama konusunda benle en son @tuncaboylu aşık atmaya kalkmıştı ve 3 gün kendine gelememişti. referanslarımı kendisinden alabilirsin  :D

@Kumanovalı sen yine de @tangaz'a %100 güvenme ve kontrol et, arada sırada su kaynatabiliyor.  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maalesef öyle, Oğuzhan'ı gördük bu sene, tamam çok erken ama şu haliyle 10 a bile okutamazsın..
neden doğru düzgün oynayamadı bu sezon daha sakatlıkla boğuştu 1 tane enfes 1 tane de penaltı olmak üzere 2 gol attı, 10 m euroya ozi satılamaz abi....

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

souza fener lirası ile 8 ediyor onun dışında 2-3 veren bulamazsın.

maalesef bizim oyuncuların market değeri düşük o nedenle 15+ dedim, özellikle sevilla dedim çünkü bizim teknik oyuncuların oynayabileceği ve geriden gelenlere iyi bir vitrin olabilecekleri yegane lig ispanya ligi.

oğuzhanın cımbızla çekilip ooo döktürdü dendiği maç 40 puan arkamızdaki geberik bitik gs ile tokide oynadığımız maç olup onun da ilk devresi noluyor lann dediğimizi de ayrıca hatırlatırım  :bandit:
işte objektiflik budur abi  :claps: haklısın eksikleri var benim en sevdiğim oyuncu ondan çok toz konduramıyorum  :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, balık hapı zamanın geliyor senin de.  :)
yok @tuncaboylu  bizim konuşmamız yeni formalarda quaresma çok satıyormuş muhabbeti
bende böyle olmadığını söylüyorum. Dolaş semtte maç günü gel stada öyle hiçte quaresma forması göremezsin
bu konuda ciddiyim tek tük bile göremiyorsun Beşiktaş taraftarı sevmiyor forma arkasına yazı yazdırmayı
konu quaresma değil aslında geçen sene gomez bile tek tük görünürdü. Bu sene kalsaydı belki sayı biraz artardı
ama arkada bizim formalarda genelde insanlar kendi ismini yazıyor onuda genelde çocuk formalarında
yapıyorlar

Çevrimdışı tuncaboylu

maalesef bizim oyuncuların market değeri düşük o nedenle 15+ dedim, özellikle sevilla dedim çünkü bizim teknik oyuncuların oynayabileceği ve geriden gelenlere iyi bir vitrin olabilecekleri yegane lig ispanya ligi.

oğuzhanın cımbızla çekilip ooo döktürdü dendiği maç 40 puan arkamızdaki geberik bitik gs ile tokide oynadığımız maç olup onun da ilk devresi noluyor lann dediğimizi de ayrıca hatırlatırım  :bandit:

Bugün kimi gömüyoruz sorusun cevabını da aldık.  :lol:

Eskiden duvar takvimleri olurdu, arkalarında yazılar yazardı. Forumda da kullanabiliriz.

Bugün doğan çocuklar için isim:
Erken: Mert
Kız: Aynur
Bugün gömülecek futbolcu: Oğuzhan

Çevrimdışı tuncaboylu

yok @tuncaboylu  bizim konuşmamız yeni formalarda quaresma çok satıyormuş muhabbeti
bende böyle olmadığını söylüyorum. Dolaş semtte maç günü gel stada öyle hiçte quaresma forması göremezsin
bu konuda ciddiyim tek tük bile göremiyorsun Beşiktaş taraftarı sevmiyor forma arkasına yazı yazdırmayı
konu quaresma değil aslında geçen sene gomez bile tek tük görünürdü. Bu sene kalsaydı belki sayı biraz artardı
ama arkada bizim formalarda genelde insanlar kendi ismini yazıyor onuda genelde çocuk formalarında
yapıyorlar

Valla ne yalan söyleyeyim, ben de hiç görmedim.

Millet alıp da oğlunun çeyizinde vermek için sandığında mı saklıyor acaba.  :)

Çevrimiçi Necmi

Ozi bu haliyle ispanya ligi dışında oynayamaz ezilir gider adamda hiç fizik yok son derece
zayıf. İspanya dışındada taliplisi çıkarmı hiç sanmıyorum şu şartlarda ispanyadanda 15 veren olursa öp başının üstüne koy.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eskiden duvar takvimleri olurdu, arkalarında yazılar yazardı. Forumda da kullanabiliriz.

Yok ben gömmedim en son gömeceğim adamdır şu takımda Oğuzhan ama şu sıralar formsuz olduğu bir gerçek bir an önce toparlanması lazım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

aslında gömmek değil bu elimizdekinin değerini bilelim ama dev aynasındada görmeyelim bence
insanların eksiklikleri konusunda eleştiri yapmak ona katkı verir. her şey mükemmelmiş gibi göstermekte
gelişimi engeller.

Çevrimdışı tangaz

kimseyi gömmüyoruz yahuu ben oğuzhan için yıllardır aynı şeyi söylüyorum, forumda da 11 ayım bitti ve ısrarla yineliyorum büyük maçlar ve derbiler oğuzhanın boyunu aşıyor, sert basan sizelı rakipler karşısında silikleşebiliyor. mesela sevillaya 15e satsak kerimi 3e satsak Q7ye teşekkür etsek töreyi 3-5e biyerlere itelesek oluşacak 25 civarı bonservisle 2 tane yardıranspor winger alır 4-4-2 oynarım yada 4-3-3 oynarım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ozi bu haliyle ispanya ligi dışında oynayamaz ezilir gider adamda hiç fizik yok son derece
zayıf. İspanya dışındada taliplisi çıkarmı hiç sanmıyorum şu şartlarda ispanyadanda 15 veren olursa öp başının üstüne koy.

oyuncu pazarlayacaksak ve bunu sürdürülebilir kılmak istiyorsak pazarımız laliga olmalı. ingiltereye giden töre italyaya giden sosa almanyaya giden gomez ortadalar. laliga bağlantıları güçlü menajerleri şeyetmeliyiz  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

oyuncu pazarlayacaksak ve bunu sürdürülebilir kılmak istiyorsak pazarımız laliga olmalı. ingiltereye giden töre italyaya giden sosa almanyaya giden gomez ortadalar. laliga bağlantıları güçlü menajerleri şeyetmeliyiz  :money:
Ligleri birak once pazarlayacak oyuncu olmasi lazim.Oguzhan disinda kimse yok.Ya altyapindan oyuncu cikaracaksin ya da iyi bir scout ekibin olup genc bir yetenek bulacaksin(yabanci) Tabi bunlari hep diyoruz ama ne yazik ki uygulanmiyor

Çevrimdışı tuncaboylu

kimseyi gömmüyoruz yahuu ben oğuzhan için yıllardır aynı şeyi söylüyorum, forumda da 11 ayım bitti ve ısrarla yineliyorum büyük maçlar ve derbiler oğuzhanın boyunu aşıyor, sert basan sizelı rakipler karşısında silikleşebiliyor. mesela sevillaya 15e satsak kerimi 3e satsak Q7ye teşekkür etsek töreyi 3-5e biyerlere itelesek oluşacak 25 civarı bonservisle 2 tane yardıranspor winger alır 4-4-2 oynarım yada 4-3-3 oynarım...

Katılıyorum, Oğuzhan henüz büyük maçlarda kendini gösterecek kadar geliştiremedi kendini.

Oğuzhan satılırsa yerine adam almaya da gerek yok bence, Tolgay toparlarsa benzer işi yapar bu ligde. 15 milyon da cebimizde kalır.

Çevrimdışı tangaz

Katılıyorum, Oğuzhan henüz büyük maçlarda kendini gösterecek kadar geliştiremedi kendini.

Oğuzhan satılırsa yerine adam almaya da gerek yok bence, Tolgay toparlarsa benzer işi yapar bu ligde. 15 milyon da cebimizde kalır.

inler+tolgay ve 2 tane sağlam kanatla süper 4-4-2 oynanır ileri ikiliden biri talisca olabilir

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu nasıl bir tablodur :bandit:

http://twitter.com/ArenaBesiktas/status/786877607321231360
Rakamsal olarak iyi de bu takımlar içinde -halihazırdaki durum itibariyle- bizden iyi olan hangileri ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

inler+tolgay ve 2 tane sağlam kanatla süper 4-4-2 oynanır ileri ikiliden biri talisca olabilir

Ben 4-3-3 taraftarıyım.

İnler-Tolgay-Atiba üçlüsü, önlerinde de Talsica-Aboubakar-Quaresma

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben 4-3-3 taraftarıyım.

devre arasında Quaresma yedeğe geçip töreyle olabilir bu olay ben 4 3 3 de Q7'yi oynatmam abi cenk tosun oynasın daha iyi

Çevrimdışı tuncaboylu

devre arasında Quaresma yedeğe geçip töreyle olabilir bu olay ben 4 3 3 de Q7'yi oynatmam abi cenk tosun oynasın daha iyi

Dediğin doğru olabilir, Cenk daha çok katkı verir skora da.

Çevrimdışı tangaz

Ben 4-3-3 taraftarıyım.

atiba yerine bay x q7 yerine de bay y ile olabilir, gerek q7 gerek atiba yaşlandılar 4-3-3ün hakkını veremezler ayrıca q7 4-3-3e uygun değil içeri kat etmiyor ve golcü değil

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

atiba yerine bay x q7 yerine de bay y ile olabilir, gerek q7 gerek atiba yaşlandılar 4-3-3ün hakkını veremezler ayrıca q7 4-3-3e uygun değil içeri kat etmiyor ve golcü değil
bugün formdasın abi  :ok: çok güzel açıklıyorsun Q7 çok top tutuyor ayrıca o da planı bozar tolgay inler ozi'de oynayabilir zayıf rakiplere karşı işimize yarar bu taktik...

Çevrimdışı tuncaboylu

Chelsea Nike ile senelik 60M£'lik anlaşma imzalıyormuş.Ne paralar dönüyor biz hala 5-6M'a falan seviniyoruz  :s20:

Sonra da Çin'de ya da Tayland'da 1 dolara mal ettikleri ayakkabıları bize 70-80 dolara kitliyorlar.

Çevrimdışı tangaz

bugün formdasın abi  :ok: çok güzel açıklıyorsun Q7 çok top tutuyor ayrıca o da planı bozar tolgay inler ozi'de oynayabilir zayıf rakiplere karşı işimize yarar bu taktik...

walla zayıf rakiplere karşı mesela iç sahada 2-6-2 ya da 2-5-3 bile denenebilir maç başında ilk 20 dk 3-4 farkı yakalarsak gol rekoru bile gelebilir.

Çevrimiçi Necmi

Dediğin doğru olabilir, Cenk daha çok katkı verir skora da.
valla bu sene cenki hiç beğenmiyorum hırsını kaybetmiş gibi geliyor bana
gerçi ilerde verimli paslarda alamıyor ama bu senede o patlayıcı özelliğini kaybetmiş gibi
duruyor. Bir gs maçında ikinci yarı hırs yaptı o kadar.
zaten ilerde ısıran takım olgusunu kaybediyoruz. bunun sosa ile falan ilgisi yok bir sürü neden
var en önemlisi quaresmanın artık kendine oynamaya başlaması. zaten şu anda ileride tek topla
oynayan o ego tavan yapınca bütün ileri giden toplar ölüyor.
Quaresma biraz kızağa alınmalı ve ilerde daha paylaşımcı oyun oynayan oyuncular tercih edilmeli
gerekirse kanatsız bile oynayabiliriz. Şu anda en sağlıklı oyun şekli 4-3-3 gibi duruyor. zaten kanat
aktivitesi olmadığı için şu anda oyun şeklimiz 4-3-3 oluyor Quaresma kanat değil şu anda bal yapmayan forvet
gibi oynuyor Talisca öyle abou veya cenk girdiğinde gene öyle ömer desen ne oynadığı belli olmuyor
onun sırtına 25 kilo bağlayıp antrenmanlarda sürekli koşturmak lazım başka bir şey yapmasın.
o kadar çok pozisyonu topa yetişemediği için öldürüyorki işin tuhafı birda hoca kanatta oynatıyor
direk on kişi başlıyoruz oyuna.
Ben hocanın yerinde olsam ileriyi talisca abou cenk yaparım ortayıda inler atiba tolgay ozi dörtlüsünden üçüyle başlarım
kanatları tamamen beklere bırakırım. talisca hava hakimiyeti olan oyuncu cenkde öyle abou yu bilmiyorum
kanatlardan ortalar göbektende üçgenlerle giderim hem bu oyuncu yapısıyla 4-3-3 oyun içinde 3-5-2 yede döner kolayca
baskı yediğinde 4-3-3 hücuma çıkarken 3-5-2 çok sıkışırsan 5-3-2 sahada bu yapıya uygun ve futbol zekası üst seviye
oyuncular var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

walla zayıf rakiplere karşı mesela iç sahada 2-6-2 ya da 2-5-3 bile denenebilir maç başında ilk 20 dk 3-4 farkı yakalarsak gol rekoru bile gelebilir.
ben bu sene 7 8 gollü galibiyetler bekliyorum vodafone arenada rezil takımlar var alanya bile çok kötü değil yürüyerek 4 attık hiç ütopik değil 7 1 8 1 9 1 gibi skorlar abi  :D

Çevrimdışı tangaz

ben bu sene 7 8 gollü galibiyetler bekliyorum vodafone arenada rezil takımlar var alanya bile çok kötü değil yürüyerek 4 attık hiç ütopik değil 7 1 8 1 9 1 gibi skorlar abi  :D

antalya, adana, kayseri, antep, kasımpaşa, rize gibi takımlar iç sahada elimizin tersine denk gelirse acırım hallerine

Etiketler: