Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145553 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:bawling: :bawling: :bawling:

Gomezi çok sevmemin sebebi 2 gs maçını da onun attığı gollerle kazanmamız mükemmel bir şey bu!!!!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kayserispor maci muhtemel 11 imiz miş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı sozkul

Seni doğru anlayan bir ben varım @tangaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boşuna uğraşma @tuncaboylu , ekürisini satmaz o

[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 00:03:00 MURAT ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Adam olucak bu çocuk.

İnşallah ziraat kupası maçların sürekli hep onu kalede görürürüz geliştirsin kendini.

Milanda 18 yaşında çocuk kalede oynuyor utku niye oynamasın.

Çevrimdışı murat baltacı

Gs 2-3 maç sallansın yada puan durumunda 2-3 sora aşağı inse şu perşembe sohbetleri devam edecek mi çok merak ediyorum...

Adamlar astronomik rakama oyuncular aldı oraya buraya para saçtılar hatta niye avrupadan men cezası yediler acaba diye merek edilmeye başlandı şimdi görüyoruzki yine borç batağındalar bi haftadır kanallarda acıtasyon yapılıyo yok aylık 120 milyon faiz ödüyolarmış her ay yöneticilerin cebinden 45 milyon tl çıkıyomuş falan filan. Ulan adama demezlermi madem cebinizden borç ödüyosunuz ereni serdarı nasıl aldınız nasıl yaptınız bu transferleri neye kime güvendiniz?

Bu seneki şampiyonluk çok önemli şampiyon olduğumuz an gs geçen seneki fenerin durumundan beter olacak iki renklide iki üç sene daha kendini toparlayamaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın bugün haftanın son günü bir an önce bitsin. :)

Çevrimdışı mylife1903

günaydın bugün haftanın son günü bir an önce bitsin. :)
Gunaydin, lapa lapa kar yagiyor. Hazirliksiz yakalandik ne telefonlar calisiyor ne yollar acildi. Drift yaparak gidiyoz.
Yarin buyuk gun. Biz forum olarak da maca iyi hazirlanamadik. Insallah senol hoca hazirdir

Çevrimdışı mylife1903

Aboubakar oynayacak mi acaba, belki bir patlama yapar da hepimiz derin bir oh cekeriz yoksa devre arasinda bir bardak soguk su icecez.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gunaydin, lapa lapa kar yagiyor. Hazirliksiz yakalandik ne telefonlar calisiyor ne yollar acildi. Drift yaparak gidiyoz.
Yarin buyuk gun. Biz forum olarak da maca iyi hazirlanamadik. Insallah senol hoca hazirdir
kar güzeldir abi ben maça gitmeme kararı aldım Şenol hoca hazır ama Ömer'i oynatarak ne düşünüyor merak ediyorum :iblush:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar oynayacak mi acaba, belki bir patlama yapar da hepimiz derin bir oh cekeriz yoksa devre arasinda bir bardak soguk su icecez.

evet abi taktik antrenmanlarda 11'deymiş bakar bu maçta yapıştıracak  :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

bu maç onun açısından önemli atarsa rahatlar bir de öyle izleme şansı buluruz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bu maç onun açısından önemli atarsa rahatlar bir de öyle izleme şansı buluruz.
Sosanin dogum sancisi i cektigimiz gibi abunun da dil problemini cekecez.

Çevrimdışı tangaz

Sosanin dogum sancisi i cektigimiz gibi abunun da dil problemini cekecez.

niye abi dilini eşşek arısı mı sokmuş  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

niye abi dilini eşşek arısı mı sokmuş  :alala:
Yok abi bunun dili fransizmis ya fransiz dilinden tahris olmus bunun fransiz dili

Çevrimdışı mylife1903

Gol kokusu aliyormus ama tadini alamiyormus golun, hep dil problemi iste

Çevrimdışı mylife1903

evet abi taktik antrenmanlarda 11'deymiş bakar bu maçta yapıştıracak  :busted_cop:
Aboubakarin meneceri boyle akil veriyormus

Çevrimdışı tangaz

Yok abi bunun dili fransizmis ya fransiz dilinden tahris olmus bunun fransiz dili

bunun dili kamerun dili değilmiydi yaa fransa da dil estetiği mi yaptırmış  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

bunun dili kamerun dili değilmiydi yaa fransa da dil estetiği mi yaptırmış  :alala:

Yok abi, Kamerun olan dili değilmiş.

Çevrimdışı tangaz

Gol kokusu aliyormus ama tadini alamiyormus golun, hep dil problemi iste

portekizin alayı fransızca mı biliyormuş  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En iyi dil öğrenme yöntemi nedir abi

Çevrimdışı mylife1903

Yok abi, Kamerun olan dili değilmiş.
ben dun dedim ama yarin haydar dumen olacaz, diye
Bu zaten kamerun merkez de karijma nasil boyle olmus onu anlamadim, portekiz milli takiminda oynamasa zimbabve merkez, diyecem

Etiketler: