Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141201 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O Zaman Kayseriden kurtulamazsın  :evillol:
Onun için her türlü giyerim başka şeylerde yapabilirim kurtulmak için abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mac saat kacta. Cocugu acele sinemaya getirdim hanimi da saat 8e konsere gonderiyorum rahat rahat mac izlemem lazim
Rahat maç izletmiyorlar mı abi bir maç izlicen sana pahalıya patlayacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehir maçına gitmek isteyen var ise eski açık yan yana 2 bilet devredebilirim.
Napoli maçına lazım :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Rahat maç izletmiyorlar mı abi bir maç izlicen sana pahalıya patlayacak

Ya ne gezer. Zaten tabletten izliyorum maclari uzun zamandir ilk defa tvden izleyecem.
Formami da cekerim ohhhh.
Macda mac olsa
Hazirlik
Maci

Bu leyleklernkidir nedir onu izliyorum sinemada. SIkildim hemen besikttas lazim bir iki doz.
zaten onumuz kis yogun olacagim. Arabalardan tut eve kadar hersey bozulmaya basladi. Yarin da is gunu bugun gunlerden besiktas. .

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Orhan_

Beşiktaş-Kayseri, Başakşehir-Konya, Gençlerbirliği-Gs. Bu hafta liderlik bizim olabilir.

Çevrimdışı mylife1903

@Mehmet Ali C. Sen bu zubuk ceketinden bul bana da al bir tane. Hatta @tangaz reise de al uclu takiliriz seni de aliriz monako seferine sonra.
Bu ceket ne marka acaba super bir klasik.
Zubuk gibi fotr sapka da giyerim ben iyi sentez olur

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Beşiktaş-Kayseri, Başakşehir-Konya, Gençlerbirliği-Gs. Bu hafta liderlik bizim olabilir.

koyu gsli cavcav'a rağmen deli ibo'dan ümitliyim ben.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. Sen bu zubuk ceketinden bul bana da al bir tane. Hatta @tangaz reise de al uclu takiliriz seni de aliriz monako seferine sonra.
Bu ceket ne marka acaba super bir klasik.
Zubuk gibi fotr sapka da giyerim ben iyi sentez olur
Hemen araştırıyorum abi Monako efsane olur efsane

Çevrimdışı Kartal Ç

Maç A spordaymış güzel oldu bu.

Yayın sırasında maçı kimin nasıl yorumlayacağı önemli :) spor programlarında Beşiktaş ile ilgili yorumları malum.

Çevrimdışı LuceGel

Ahah zayıf yerinden vurdum ceketli profil resmi isterüz.  :lol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Yayın sırasında maçı kimin nasıl yorumlayacağı önemli :) spor programlarında Beşiktaş ile ilgili yorumları malum.
Dahi dayi dedigimiz bir eleman var o yorumlamaya calisir. Maci da keske orhan ayhan ya da unit aktan anlatsa

Çevrimdışı Berat

Dahi dayi dedigimiz bir eleman var o yorumlamaya calisir. Maci da keske orhan ayhan ya da unit aktan anlatsa

"Dayı" Beşiktaş'ın yeni oyun düzeni... cümlesini 50 kere der yine, bir de Gomez haberi atar ortaya kesin.

Çevrimdışı LuceGel

Konyada bir şey yok 10.filan bitirirler ligi puan almaları tesadüfi olur.Gençler gs i yener diye düşünüyorum her dış saha maçı gs için puan kaybı demek kadrolu hakemleri antalyanın golunü yemese iç sahada bile yenileceklerdi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Siyah-Beyazlı kulübün taraftarları, tişörtlere büyük ilgi gösterdi.

Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla yeni sezon sloganının “Efendi Beşiktaş” olduğunu duyurmuştu. Sloganın yer aldığı tişörtler ise dün satışa çıktı. Türkiye’nin dört bir yanındaki Kartal Yuvaları’na akın eden Siyah-Beyazlılar, tişörtlere büyük ilgi gösterirken, 6 saat içinde 1 milyon TL’lik satış yapıldığı öğrenildi. Rekor niteliğinde bu ilgi yönetimin de yüzünü güldürürken, önümüzdeki günlerde bu rakamın daha da yükselmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Htspor

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Başakşehir maçına gitmek isteyen var ise eski açık yan yana 2 bilet devredebilirim.
Abi dun forumda 2 arkadas bilet arıyordu 1 tanesi henuz hic Gitmemis Vodafone arenaya , online olurlar birazdan

Yaptıkları sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık söz ettiren Beşiktaş taraftarları, çok konuşulacak yeni bir rekor denemesine hazırlanıyor.

1 Mayıs 2013’te G.Birliği ile oynanan İnönü’ye veda maçında 142 desibelle ses rekoru kıran Siyah-Beyazlılar, bu kez işitme engelli taraftarların oluşturduğu koro öncülüğünde dünyanın en ‘sessiz’ tezahüratını yapacak. 1 Kasım tarihinde Vodafone Arena’da Napoli ile oynanacak maçta 42 bin taraftar bir anda sessizliğe gömülecek ve “Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin” tezahüratını işaret diliyle anlatacak. :claps: :claps: :claps:

Kaynak : Ht spor

Şampiyonlar Ligi gruplarında Beşiktaş adına büyük önem taşıyan Napoli maçı öncesi, Türk Hava Yolları'ndan (THY), siyah-beyazlılara destek geldi.

THY, Beşiktaş'ı İtalya'ya götürüp getirecek olan özel uçağın, dış kısmına özel giydirme yapma kararı aldı. Giydirmede kulübün renkleri ve logosunun yanı sıra Kartal resminin de yer alacağı belirtildi. Gruptaki Benfica ve Dinamo Kiev maçlarından 1'er puan çıkaran Beşiktaş 19 Ekim'deki maçtan galibiyetle ayrılırsa ilk iki yolunda büyük bir avantaj sağlayacak.

Haber Kaynağı: Sabah

Çevrimdışı OrhanAker

Yok ben saf görüntü açısından iyi oldu dedim :D Bjk tv malum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yaptıkları sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık söz ettiren Beşiktaş taraftarları, çok konuşulacak yeni bir rekor denemesine hazırlanıyor.

1 Mayıs 2013’te G.Birliği ile oynanan İnönü’ye veda maçında 142 desibelle ses rekoru kıran Siyah-Beyazlılar, bu kez işitme engelli taraftarların oluşturduğu koro öncülüğünde dünyanın en ‘sessiz’ tezahüratını yapacak. 1 Kasım tarihinde Vodafone Arena’da Napoli ile oynanacak maçta 42 bin taraftar bir anda sessizliğe gömülecek ve “Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin” tezahüratını işaret diliyle anlatacak. :claps: :claps: :claps:

Herkes biliyo mu yoksa sadece bilenler mi gidecek maça :alala: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Herkes biliyo mu yoksa sadece bilenler mi gidecek maça :alala: :D
Maçtan 1 gün önce 42 bin taraftar prova yapacak yapamayanlar biletlerini devredecek  :biggrinking:

Çevrimdışı Berat

Maçtan 1 gün önce 42 bin taraftar prova yapacak yapamayanlar biletlerini devredecek  :biggrinking:

:D

Çevrimdışı Kartal Ç

Bugünkü maçta da nihayet bordo forma nasıl duruyormuş sahada göreceğiz.

Çevrimdışı tangaz

iyiymiş bravo. bir kere daha dünya da ses getireceğiz demekki. acaba bir sonraki eylemimiz meşhur ceketi giymek mi olsa 42bin kişi birden @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: