Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141855 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı onder23

Şu Arda Turan'ı gördükçe Fatih Terim'e imparator diye sarılasım elini öpesim geliyor. Bir adam nasıl bu kadar itici olabilir.
Yarın önemli bir maç var bu zat bu polemikler arasında beyaz tv de. Kendisi "barcelona oyuncusuyum" hastalığına kapılmış.
Ciddi anlamda psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı 38life

Şu videoyu seyredip de duygulanmamak mümkün mü?

Bobo ortaliyor Holosko atıyor,
Holosko ortaliyor Bobo atıyor

Çevrimdışı solar

Şu Arda Turan'ı gördükçe Fatih Terim'e imparator diye sarılasım elini öpesim geliyor. Bir adam nasıl bu kadar itici olabilir.
Yarın önemli bir maç var bu zat bu polemikler arasında beyaz tv de. Kendisi "barcelona oyuncusuyum" hastalığına kapılmış.
Ciddi anlamda psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.

Bir yandan Terim bir yandan Arda, ellerinden geleni yapıyorlar tek keyfimiz futboldan bizi soğutmaya.

Çevrimdışı Bishamon

Milik Polonya macinda sakatlanmis sezonu kapayabilirmis diyorlar

Çevrimiçi COB

Alıntı yapılan: Yunus Emre Dökmeci link=topic=2408.msg66432ip1#msg664321 date=1475937518
Nasil yapiyorsun bu röportaj isini karsilikli yazişıyormuşuz soru cevap olarak ?

Evet karsilikli mesajlasarak oluyor. Ben sorulari tek tek soruyorum, karsi taraf ta cevapliyor, sonra duzenleyip foruma yukluyorum @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu videoyu seyredip de duygulanmamak mümkün mü?

Bobo ortaliyor Holosko atıyor,
Holosko ortaliyor Bobo atıyor

Kartal pençesi nerde? Oldu mu şimdi.. :bandit: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan

Milik Polonya macinda sakatlanmis sezonu kapayabilirmis diyorlar
Napoli de en tirstigim oyuncuydu. Bizim maclara yetismesinde.

Çevrimdışı mylife1903

Toplum bozuk abi, böylelerini seviyorlar

Daha dun yazdik, tartistik. Bu besiktas efendi olayi iyi guzelde bizim millete bos. Bizim millete zubuk lazim.
Aha mahmur uslu gibi bir ordan bir burdan esecen. Cok konusup hic birsey soyleyeceksin ki millet anlasin.

Baskan bizim hemen bir zubuk ceketi edinsin bu sene de sampiyonuz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet karsilikli mesajlasarak oluyor. Ben sorulari tek tek soruyorum, karsi taraf ta cevapliyor, sonra duzenleyip foruma yukluyorum @Yunus Emre Dökmeci
:ok: :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Günaydın Arena , Cumleten hayirli Pazarlar :)

Daha dun yazdik, tartistik. Bu besiktas efendi olayi iyi guzelde bizim millete bos. Bizim millete zubuk lazim.
Aha mahmur uslu gibi bir ordan bir burdan esecen. Cok konusup hic birsey soyleyeceksin ki millet anlasin.

Son 15 senedir Turkiye de 1 Ceket var o Ceketi giyen %100 Basbakan oluyor abi test edildi onaylandi :evillol: :evillol:

Ne bu Sessizlik yahu Kalkin lan bugun Besiktasimizin Maci var :busted_cop:

Çevrimdışı OrhanAker

Maç A spordaymış güzel oldu bu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi gs'yi deplasmanda yeneceğiz

Çevrimdışı mylife1903

Son 15 senedir Turkiye de 1 Ceket var o Ceketi giyen %100 Basbakan oluyor abi test edildi onaylandi :evillol: :evillol:
sADece basbakan degil, sampiyon da oluyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sADece basbakan degil, sampiyon da oluyor

Bence kötü bir ceket şahsen giymem

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2016, 10:43:31
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Günaydın BÜYÜK Beşiktaş Ailesi,

Bugün Başakşehir tam kadro çıkar inşallah, yeneriz dosta düşmana bir gözdağı niteliğinde olur  :halay:

Maç A spordaymış güzel oldu bu.
Ben En cok Baskan bu yayin hakkini kac paraya satti acaba onu merak ediyorum :icool:
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2016, 10:58:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi murat

Mahmut usludurmamis, abuk sabuk aciklamalar yapmis, tam efendi besiktas olayi ustune.
Daha bugun konustuk burada bizim millet boyle efendiydi mefediydi anlamaz, bagiracaksin, korkutscaksin, tehdit edeceksin ki anlasinlar.

Yahu su herifler bir bitmedi ama nasil bitsin ihtiyactan, hep ihtiyactan yaratiyoruz boyle adamlari
mahmut usluya bundan sonra 3.5 mahmut desek daha güzel olacak.adamda büyük bir kartal korkusu oluşmuş, gitmiş aslana sarılmış.

Çevrimdışı LuceGel

Bence kötü bir ceket şahsen giymem

O Zaman Kayseriden kurtulamazsın  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Mac saat kacta. Cocugu acele sinemaya getirdim hanimi da saat 8e konsere gonderiyorum rahat rahat mac izlemem lazim

Çevrimdışı LuceGel

Napolide Milik ilk devreyi kapatmış önemli oyuncu.Tolga Ciğerci Türkiyede dikkatim çeken temponun düşüklüğü oldu diyor ulen Bundesliganın temposu yüksek Herta Berlin senin yetersizliğinden sattı işte tam malmış buda  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ekrembaser

Mac saat kacta. Cocugu acele sinemaya getirdim hanimi da saat 8e konsere gonderiyorum rahat rahat mac izlemem lazim
TSİ 16.00

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2016, 11:32:36
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Napolide Milik ilk devreyi kapatmış önemli oyuncu.Tolga Ciğerci Türkiyede dikkatim çeken temponun düşüklüğü oldu diyor ulen Bundesliganın temposu yüksek Herta Berlin senin yetersizliğinden sattı işte tam malmış buda  :bandit:

renkli taraftarlarının en büyük cahilliği, aldıkları adam iki mac koşar ,2-3 etkili ara pas atar ondan iyi yoktur.  :biggrinking:

İnler ile  bu adamı kıyaslıyorlar ya nasıl bir cahillik cidden anlamadım

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Başakşehir maçına gitmek isteyen var ise eski açık yan yana 2 bilet devredebilirim.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Etiketler: