Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139918 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yarınki Başakşehir maçı A-sporda deniliyor umarım öyledir 

Evet Aspor Canli veriyormuş

Baskan yayin haklarıni kac paraya satti acaba :icool: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Satın alanın lümpen olduğunu ben de biliyorum. Zaten durumun ne kadar eğreti durduğunu göstermek için o örneği verdim. Pazarlama meselesinde de neyi pazarlamak gerektiğini belirttim. Ürün kalitesini ve çeşitliliği arttırmak daha doğru bi' metot olur. Üstü kapalı anlaşılmıyorsa direkt yazayım. Şunu diyorum; bildiriyi yapmadan o tişörtü sat, hiçbir sıkıntı yok. @Necmi İnandığın şeye ters düşmekten başka... Fakat çağın gereklikleri bu! Kaç saat spor pazarlaması/işletmeciliği ve girişimcilik vesaire dersi aldım; yazdığın şeyleri düşünmem mümkün mü?

Devamı gelecek, bir iki kişiyi bekledim ama geri dönmüyorlar, başka üye bakıyorum @Necmi
Nasil yapiyorsun bu röportaj isini karsilikli yazişıyormuşuz soru cevap olarak ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet abi aynen oyle ama suan -5kemikleri donduruyor, nehir bir donsa rahatlayacagiz, suan acayip bir nem, soguk ve ruzgar var. kisin bazen -20de bir ruzgar firtinasi cikiyor adamin yuzu felc oluyor resmen.
Ruzgar ve nemsiz bir -30 cok konforlu bir sicaklik, zaten arabada sistemler var once dugmeye basiyon motor isiniyor, sonra dugmeye basiyon gara jimjek gibi kendi kendine calisiyor isiniyor
Ben soğuğu sevmem ama soğuk yerlerde yaşadım abi hep eskişehirde -22 falan görmüştüm 2 hafta kendime gelemedim o kadar soğuk ama ısınma 20 dolar ne demek ya nisanda 140 tl verdim ben ısınma parası

O da var abi düzenli olarak Bizim maçlar hafta içi şampiyonlar ligi maçları ve fox haber . Diziler berbat ya leş ötesi

Kvp baslasada izlesek :bandit:

Gerci oda bozdu ben gecen sene bıraktım izlemeyi tam 13 yildir tek bir bolumunu bile kacirmadan izliyordum :bandit:
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2016, 17:51:54 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kvp baslasada izlesek :bandit:

Gerci oda bozdu ben gecen sene bıraktım izlemeyi tam 13 yildir tek bir bokumunu bile kacirmadan izliyordum :bandit:
Kvp mi o ne ?

-5 burda soğuğun zirve yapması demektir. istanbul ender görür bu dereceyi :D
ama istanbulun -5 i senin -50 den beterdir. o nedenle hava atma :D
Katılıyorum abi

Askerde Acemi birlikte Sivasta -32 yi , Ustalikta Ise Hatayda +51 dereceyi görmüş biri insanim ustelik o sicakta birde 7 Saat yangin sondurduk sicaklik oldu +60 :by2:

Afedersin b.kun donuyor -32 derecede Sivasta bir de o Pis ayazi vurunca Felc oluyorsun ama belli bir zaman sona alisiyorsun

Ist da -9 görmüştük sanırım 3 sene once falan o -9 derece , Sivasta gördüğüm -32 ye yakindi neredeyse. Yani -9 degilde -14 falan olsaydı sivastaki -32 yle birebir olurdu sanırım
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2016, 17:53:14 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kurtlar Vadisi Pusu :D
Nefret ettiğim dizilerin başında geliyor askerde bütün kekolar izliyordu, tothenham beşiktaş maçını izleyecek yer bulamadım bütün alayda sonra tehditle açtırdım bir yerde 2 3 kişiyle tartıştım lojistikçilerin çoğuna yokuş yapıyordum adamlar gıcık oluyordu bana

Çevrimdışı worns

Sydney FC dehşet hücum ikilisi kurmuş. Derbide coşmuşlar.

@atalay

Bütün yazdilarini okudum haklılık payin kesinlikle var , bu isin okulunu okumussun tabiki iyi bileceksin

Nacizane fikrim sende biliyorsun ki Baskan cok akilli ve kurnaz bir adam eminim oda düşünmüştür senin düşündüklerini , Bu Urunu satisa cikarmanin ve yaymanin sadece maddi gelirini degil yayilmasini ve Manevi yondeki getirlerini ve reklam ( Pr ) kısmini da dusunmusler diye düşünüyorum

Rakipler sacma Sapan tisortler cikarip birbiriyle sidik yarisina girerken , Sen hoop durun bakalım buranin efendisi benim diyorsun bundan daha guzel bisey var mi ? Rakibine sana cevap verme sansi bile bırakmıyorsun

Çevrimdışı atalay

Sydney FC dehşet hücum ikilisi kurmuş. Derbide coşmuşlar.

Beşiktaş tarihinin en golcü iki yabancı oyuncusu. Bu kulübün başkanı kim, Demirören filan mı?

Çevrimdışı tuncaboylu

@atalay

Bütün yazdilarini okudum haklılık payin kesinlikle var , bu isin okulunu okumussun tabiki iyi bileceksin

Nacizane fikrim sende biliyorsun ki Baskan cok akilli ve kurnaz bir adam eminim oda düşünmüştür senin düşündüklerini , Bu Urunu satisa cikarmanin ve yaymanin sadece maddi gelirini degil yayilmasini ve Manevi yondeki getirlerini ve reklam ( Pr ) kısmini da dusunmusler diye düşünüyorum

Rakipler sacma Sapan tisortler cikarip birbiriyle sidik yarisina girerken , Sen hoop durun bakalım buranin efendisi benim diyorsun bundan daha guzel bisey var mi ? Rakibine sana cevap verme sansi bile bırakmıyorsun
Güzel bir noktaya değindin.

Bir tanesi aslan avlayan kanarya t-shirti yapıyor, öteki 4 yıldız herkes rütbesini bilecek zart zurt.

Beşiktaş hiç sataşmadan, sadece Beşiktaşlı olmayı öven sloganlar belirliyor.  Feda, Gururlan, Efendi. Bunlar hep laf sokmadan, sadece Beşiktaş'lılara bu camiaya olan aidiyetin gururunu yaşatan sloganlar.

@Atalay da haklı, üzerinden para kazanılan metalar kavramların değerini azaltır genelde.

Ancak burada bir nokta var ve bunu @necmi abi de atlıyor: Beşiktaş bunu sırf para için yapmıyor, 500 bin t-shirt satsan edeceğin kar 1.5 milyon euro.
Asıl amaç para değil,  bunu giyen Beşiktaş taraftarına pozitif duygular hissettirip Beşiktaş'lılara gurur, aidiyet ve itibar hissi duydurmak. Olaya bu açıdan bakmak lazım bence.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş tarihinin en golcü iki yabancı oyuncusu. Bu kulübün başkanı kim, Demirören filan mı?
Olabilir valla :D

Vay be ne gunlerdi ikisini de severdim kendi dönemlerine göre iyi oyunculardi ikisnden de maksimum verim aldik

Güzel bir noktaya değindin.

Bir tanesi aslan avlayan kanarya t-shirti yapıyor, öteki 4 yıldız herkes rütbesini bilecek zart zurt.

Beşiktaş hiç sataşmadan, sadece Beşiktaşlı olmayı öven sloganlar belirliyor.  Feda, Gururlan, Efendi. Bunlar hep laf sokmadan, sadece Beşiktaş'lılara bu camiaya olan aidiyetin gururunu yaşatan sloganlar.

@atalay da haklı, üzerinden para kazanılan metalar kavramların değerini azaltır genelde.

Ancak burada bir nokta var ve bunu @Necmi abi de atlıyor: Beşiktaş bunu sırf para için yapmıyor, 500 bin t-shirt satsan edeceğin kar 1.5 milyon euro.
Asıl amaç para değil,  bunu giyen Beşiktaş taraftarına pozitif duygular hissettirip Beşiktaş'lılara gurur, aidiyet ve itibar hissi duydurmak. Olaya bu açıdan bakmak lazım bence.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende ondan bahsediyorum aslinda EFENDI BEŞİKTAŞ yazan bir tisort giyiyorsun , Her Beşiktaşlı bu tisortu buyuk bir onur ve gururla giyer mutlu olur bu bile yeter manevi yönden cok buyuk bisey bu

Çevrimdışı worns

Danışmanlık filan yapıyor herhalde. Defans için de Dino Drpic'i düşünüyorlarmış ama ahlaki sorunlar nedeniyle vazgeçmişler, sanırım yerine Schindenfeld'i alacaklar. :D

Bu arada Avustralya futbolunun geleceği olabilir. Maçta çoğu Avrupa ülkesini aratmayacak atmosfer vardı. Bobo'yla Holosko 1.ligde çamur tarlasında filan oynayacaklarına doğru seçim yapmışlar. Maç, özetten gayet keyifli gözüküyor.

Çevrimdışı atalay

Fikir de, PR da, Beşiktaş'ın durdurduğu yerin naifliği de güzel. @Yunus Emre Dökmeci Belki de ben işin derinine çok indim. 

Nefret ettiğim dizilerin başında geliyor askerde bütün kekolar izliyordu, tothenham beşiktaş maçını izleyecek yer bulamadım bütün alayda sonra tehditle açtırdım bir yerde 2 3 kişiyle tartıştım lojistikçilerin çoğuna yokuş yapıyordum adamlar gıcık oluyordu bana

Kvp sigara gibi bagimlilik yapiyor hastalik yahu diyorum ta oda bozdu Gecen sene biraktim izlemeyi

Ama yeni sezon cok bomba olacak gibi geliyor bana bi bakacam begenmezsem.yine izlemem

Ben cok dizi izlemem hikayeyi , Icerigi ve surukleyiciligi cok onemli zor beğeniyorum , 1-2 bolum izleyip bu ne lan diyip biraktigim cok dizi var

Ama Takılı kalıp basindan Final yapana kadar izledigim cok dizi de var diyorum ya Icerik , hikaye ve surukleyilicik , heyecan bunlar cok onemli

Fikir de, PR da, Beşiktaş'ın durdurduğu yerin naifliği de güzel. @Yunus Emre Dökmeci Belki de ben işin derinine çok indim.
Olabilir , Isin okulunu okumandan ve profesyonellikten dolayi cok detaya inip cok profesyonel yaklasiyorsun olaylara doğru olanda bu ama Bu ulkede yasayan insanlarin %90 olaylara senin gibi bakmaz ve yaklaşmaz -yaklasamaz

Bu arada gecen gun bir yerde ( nerede gördüğümu hatirlamiyorum :alala: ) Devre arasi transferi icin Martin Casaresle on protokol imzaladigimiz ve kesin olarak anlaştığımızi yazıyordu

Doğru ise guzel transfer olur ama Adam sakat , Ne kadar hazir olur orasi riskli iste..

Çevrimdışı mylife1903

@atalay sen zaten haklisin, sen isin olmasi gerekenini soyluyorsun, normal sartlar altinda olmasi gerektigi seklini ifade ediyorsun. @Necmi abi de turkiye gercekleri ile beraber sonuc odakli bir yaklasimla olaya bakiyor. Ikiniz de haklisiniz. Sadece @Necmi abinin yazdiklari pratikte daha uygun.

@atalay sen fikirlerine azicik turkiye gercekleri serpersen bunu turk insani anlayasi ile karamelize edersen en hakli sen olursun.

Gecen universiteyi yeni bitirmis bir cocuk geldi ustune bir suru kursa falan gitmis ne diylar tireyningler falan marketing bilmemneleri konusuyor soyle yapmaniz lazim boyle yaparsaniz satislar artar bilmem ne, ben buna recep ivedik gibi turkce "hadi len ordan mal" cekince once anlamadi sonra rusca bunu uc harfliye gonderince anladi. Ulan sanki biz bilmiyoruz, indirim yapip reklam vermeyi insan yok sokakta, milletin derdi baska. Anlatamadim gene.

Gecen universiteyi yeni bitirmis bir cocuk geldi ustune bir suru kursa falan gitmis ne diylar tireyningler falan marketing bilmemneleri konusuyor soyle yapmaniz lazim boyle yaparsaniz satislar artar bilmem ne, ben buna recep ivedik gibi turkce "hadi len ordan mal" cekince once anlamadi sonra rusca bunu uc harfliye gonderince anladi. Ulan sanki biz bilmiyoruz, indirim yapip reklam vermeyi insan yok sokakta, milletin derdi baska. Anlatamadim gene.
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Doğukan E.

Birazdan ermenistan maçı var aras 11 de de nerden izleyebiliriz acep?

Çevrimdışı onder23

Bu arada gecen gun bir yerde ( nerede gördüğümu hatirlamiyorum :alala: ) Devre arasi transferi icin Martin Casaresle on protokol imzaladigimiz ve kesin olarak anlaştığımızi yazıyordu

Doğru ise guzel transfer olur ama Adam sakat , Ne kadar hazir olur orasi riskli iste..

Forlan söylemişti bunu yunus emre Uruguay da bir röportaj mı diyeyim canlı yayın mı diyeyim öyle bir yerde.
Casares devre arası Türkiye de olacak ama Muslera'nın takımında değil tarzı bir şey demişti.

Etiketler: