@atalay
Bütün yazdilarini okudum haklılık payin kesinlikle var , bu isin okulunu okumussun tabiki iyi bileceksin
Nacizane fikrim sende biliyorsun ki Baskan cok akilli ve kurnaz bir adam eminim oda düşünmüştür senin düşündüklerini , Bu Urunu satisa cikarmanin ve yaymanin sadece maddi gelirini degil yayilmasini ve Manevi yondeki getirlerini ve reklam ( Pr ) kısmini da dusunmusler diye düşünüyorum
Rakipler sacma Sapan tisortler cikarip birbiriyle sidik yarisina girerken , Sen hoop durun bakalım buranin efendisi benim diyorsun bundan daha guzel bisey var mi ? Rakibine sana cevap verme sansi bile bırakmıyorsun
Güzel bir noktaya değindin.
Bir tanesi aslan avlayan kanarya t-shirti yapıyor, öteki 4 yıldız herkes rütbesini bilecek zart zurt.
Beşiktaş hiç sataşmadan, sadece Beşiktaşlı olmayı öven sloganlar belirliyor. Feda, Gururlan, Efendi. Bunlar hep laf sokmadan, sadece Beşiktaş'lılara bu camiaya olan aidiyetin gururunu yaşatan sloganlar.
@Atalay da haklı, üzerinden para kazanılan metalar kavramların değerini azaltır genelde.
Ancak burada bir nokta var ve bunu @necmi abi de atlıyor: Beşiktaş bunu sırf para için yapmıyor, 500 bin t-shirt satsan edeceğin kar 1.5 milyon euro.
Asıl amaç para değil, bunu giyen Beşiktaş taraftarına pozitif duygular hissettirip Beşiktaş'lılara gurur, aidiyet ve itibar hissi duydurmak. Olaya bu açıdan bakmak lazım bence.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi