Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140545 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rakiyi aciyim mi abi hemen
Ooo yanındada at eti oldu mu daha ne olsun

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2016, 17:19:06 atalay ]

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı LuceGel

anılarımı tazelettin aynı dönem ordaymışız ben 99sonu ile2000sonu arası 1 yıl kaldım alyonna die bi manitam vardı offf offff  :D
Güzel dönemlerdi usta gidilecek çok deplasman var konuşuruz sonra konu dışı yapmayalım  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Gayet iyi anlattın. Sahip olduğun değeri başkaları öne çıkarsın. Takdir edilmiyorsa; oyunu kurallarını göre oynarsın ya da değerler üzerinden PR yapmazsın. Yapılma amacı salt ticari fakat düşünülenin aksine kulübü sevimsiz bir hale sokuyorlar. @mylife1903
Butun renkli medyasi canerin hakeme itirazini gosterip bu olaya negatif algi yapar ve bu mottayi salt saha ici durusuna indirirler.

Simdi bizim dusundugumuz olayin ideal sartlar altinda gelisme sekli @atalay amma ve lakin bizim ulkemiz ideal sartlar altinda olmadigindan, cok bagiranin hakli oldugu, hukukun gucu degil gucun hukukunun kullanildigi ve insanimizin buna ses cikartmadigi bir ortam olduu icin boyle bir algi yaratilabilir sadece ve sadece kotu yurutulen feda procesine benzemesin de bizim ulkemizde bu isler kesin sonuc verir.

Çevrimdışı mylife1903

Ooo yanındada at eti oldu mu daha ne olsun

Yok gitmiyor simdilerde hava sogudu et fiyatlari artti. Patates havuc pancar yiyecez artik.
Patates corbasi
Patates salatasi
Patates kizartma
Patates haslama
Patates pure
Istiklal marsi ve kapanis
pazar gunu boyle gecer artik

Pazartesi guu
Pancar corbasi
Pancarli salata
Pancar haslama
Istiklal marsi ve kapanis, tuvalete kosus

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şehir dışından kayseri deplasmanına gelecek olan var mı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok gitmiyor simdilerde hava sogudu et fiyatlari artti. Patates havuc pancar yiyecez artik.
Patates corbasi
Patates salatasi
Patates kizartma
Patates haslama
Patates pure
Istiklal marsi ve kapanis
pazar gunu boyle gecer artik

Pazartesi guu
Pancar corbasi
Pancarli salata
Pancar haslama
Istiklal marsi ve kapanis, tuvalete kosus
At etinin kilosu kaç lira abi, birde böyle rahatsız edici bir kokusu var mı ? Ben mesela koyun,keçi,oğlak falan yiyemem kokudan geçen gün büryan kebabı yediler ben duramadım kokudan

Çevrimdışı mylife1903

At etinin kilosu kaç lira abi, birde böyle rahatsız edici bir kokusu var mı ? Ben mesela koyun,keçi,oğlak falan yiyemem kokudan geçen gün büryan kebabı yediler ben duramadım kokudan

Sifir koku ustelik inanilmaz lifli lokum gibi bir et. Sicacik yiyor sonra tabakta sogumasini bekliyorsun soguk soguk yeniyor koyun etingibi degil. Sogukken tadi ayni fume sarkuteriye ve kavurmaya benziyor.
Kilosu simdilerde pahali 6-7$ civari

Çevrimdışı atalay

Yediğin dana etlerinin içinde yüksek ihtimalle at eti de vardır. Rahatsız olmadığına göre bi' beis yok. @Mehmet Ali C. At etinin sucuğunu-pastırmasını mı yiyorsunuz, yoksa üzerine çiğ yumurta ile pişirmeden mi? @mylife1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sifir koku ustelik inanilmaz lifli lokum gibi bir et. Sicacik yiyor sonra tabakta sogumasini bekliyorsun soguk soguk yeniyor koyun etingibi degil. Sogukken tadi ayni fume sarkuteriye ve kavurmaya benziyor.
Kilosu simdilerde pahali 6-7$ civari
20 tl civarı pahalı mı abi biz burda dana 50 60 tl bonfile 80 tl falan biz ne yapalım

Çevrimdışı tuncaboylu

yönetim divan başkanı borçlarla ilgili açıklama yapamaz diyor karadeniz ise ben sizin 3-4 ayrı kuruluş üzerinden yaptığınız açıklamaları raporları birleştirerek toptan konuşuyorum kıçımdan uydurmuyorum diyor ve ekliyor konuşurumda hatta gerekirse komisyon kurup sizin bu açıklanan raporları denetlerimde he heyt diyor ki buna yetkisi var sanırsam.

abi yönetimde kıvırıyor bu rakamları yok aş borcu yok dernek borcu yok hanımın bakkala borcu die ayrıştırıyor toptan bişi açıklamıyor. benimde dikkatimi çekiyor borç sürekli artıyor bu sene de artışla geçer yada ŞL falan derken belki yerinde sayar seneye satılacak biletlerle kombinelerle falan düşüşe girebilir ama dendiği gibi borç 750 milyon dolara dayandıysa bu borç bitmez.

necmi abi telefonda konuşurken ses değiştirici bir mikser falan kullanmıyorsa karadeniz deel ama luçescu olabilir...
Yalçın Karadeniz denen şahıs, Yıldırım Demirören'in kulüp içindeki maşası. Levent Erdoğan da dışarıdan yürütüyor bu işi.

Başkan kendini güçlü hissettiği anda, bu maşalardan kurtulacaktı. Şu anda olan da o, safraları atarak bağırsakları temizliyoruz.

Borç meselesine gelirsek, Yalçın Karadeniz manipülasyon yapıyor. Hiç bir kurum 2.5 milyarlık borcu 1.2 milyar olarak gösteremez. Zaten fb ve gs' nin borçlarına bakarak, kimin doğru söylediğini anlarsınız. Birinin 1 milyar, ötekinin 1.2 milyar borcu varken bizim nasıl 2.5 olsun?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kapkarakartal

Atiba: "Bu sezon yoğun bir maç takvimimiz var. Bu yüzden biraz Milli Takıma ara vermek istediğimi açıkladım. Kulübüme odaklanmak istiyorum."

Çevrimdışı Egos

"efendi beşiktaş"ın güzel bir motto olduğuna katılıyorum. başkalarının gözünde ne ifade ettiğinin önemi yok; başkaları feda ile de dalga geçmişti, gururlan ile de...

beşiktaşlılar sınırlarını daha kesin çizgilerle çizmeli, sahip olduklarımızı önce kendimiz bilmek zorundayız. hem takımına söven, hem de aşkından ölen maganda taraftar istenmiyor artık. fanatiklik cehaletin turnikelerden kaçak geçen hali; her şeyi "ya benimsin ya kara toprağın" ekolüne uyduruyor, sevmeyi de sevilmeyi de çekilmez kılıyor. takıma en çok zarar veren bu kitle; çünkü diğer pisliklere karşı kendimizi koruyabilir, önlemler alabiliriz; fakat bunlar içimizdeler ve hepsi bizden daha çok beşiktaşlı olduklarını savunuyorlar. bunlar gibilere beşiktaşlılığın ne olmadığının anlatılması lazım. bu da en önce ne olduğunu bilmemiz vesilesiyle gerçekleşecek.

efendilik kavramı çok iyi düşünülmüş, yeni nesil beşiktaşlıların -ki onlar her veriyi slogan ile görsel etkileşim ile alıyorlar- takımımızın adıyla birlikte bunu da anmaları, geleceğimiz için olumlu adımlara vesile olacak. fedakâr, gururlu ve efendi... beşiktaş değerlerinin bilincinde bir nesli hazırlamak böyle sloganlar ile mümkün. gücü ve saygıyı bir arada tutan sözcükler beşiktaşlı duruşu olarak kabullendiğimiz; ama bir türlü sınırlarını çizemediğimiz davranışların somutlaşmasını sağlayacak.

cenk'in kendisini yere atmasına, quaresma'nın atiba'ya saldırmasına, lehimize verilen uyduruk penaltıya nasıl tepki veriliyorsa; küfüre, böbürlenmeye, rakibi aşağılamaya, kendi oyuncusunu ıslıklamaya da zamanı gelince öyle tepki verilecek. kulübün bu kampanyayı sadece para kazanmak amacıyla yapmadığı görüşündeyim. "alev alev alev" ne kadar kötüyse, "efendi beşiktaş" o kadar iyi.

Çevrimdışı LuceGel

Alemsin Mehmet Ali at eti yememiş gibi konuşuyon Kayseride bolca sucuk köfte her türlüsünü yemişsindir.Bizim burda Adana kebap içine karıştırıyorlar genelde memlekette at arabası köylerde eşek kalmadı  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alemsin Mehmet Ali at eti yememiş gibi konuşuyon Kayseride bolca sucuk köfte her türlüsünü yemişsindir.Bizim burda Adana kebap içine karıştırıyorlar genelde memlekette at arabası köylerde eşek kalmadı  :icool:
Haberim olmadan dünya kadar yemişimdir abi eşek yememişimdir inşallah cigerci birbiçer vardı adanada oranın adanası mükemmeldi o da mı at etiydi yoksa

Çevrimiçi Necmi

Forum tirt bugun yahu. Ben uzun yazmasam sayfa degismeyecek.
Butun evin supurgesini yaptim kahvaltiyi hazirladim ustune alisverise ciktim misafiri var hanimin onlara yemek hazirladim, ofisimi(wc) temizledim oturdum foruma hala yazan yok.

@Necmi abi nerde acaba bi aciklasa su yalcin karadeniz olayini.
Yalçın Karadeniz Levent Erdoğan gibi insanlardan Beşiktaşın kurtulması gerekiyor artık.
Bulundukları yerde işleri Beşiktaşın menfaatlerine göre haraket etmek olan insanların kişisel egoları
ve menfaatleri için haraket etmesine tahammülüm yok.
sözleri doğru yanlışa girmiyorum bile Bunlar kamuoyu önünde tartışılacak şeyler değil tribüne oynamak denir
buna. Yönetimin son açıkladığı bilanço imkb nin istediği ve bağımsız denetleme kuruluna yaptırılmış
rapor bunda sahtecilik olmaz. Bu nedenle yok borç o kadar değil bu kadar diye bir tarafından sıkmanın
manası yok. Madem divan başkanısın o zaman yetkinde varsa bağımsız bir kuruluşa sende denetlet.
belgeyle konuş bir tarafından sıkma. Beşiktaş divan kurulu başkanı bu tip konuları basın önünde tartışmaz
art niyet var olayda. bir bankacı arkadaş bakmıştı ilk konuştuklarında bir çok borcu üst üste koyup söylüyorlar
demişti. Umarım ihraç edilir. Beşiktaşa yakışmayan bir insan. Biz bunu YD döneminde hiç bu kadar ön planda görmüyorduk. O zaman Beşiktaş batarken nerelerdeydi acaba. Dediğim gibi sözlerinin doğruluğunu veya yanlışlığını tartışmıyorum bile.  @mylife1903

Çevrimiçi Necmi

Yahu @atalay azicik basit yaz yemin ediyorum zor anliyorum, hadi ben okuzum ama benim zamanim da sizinkiylen beraber akiyor, 4-5 sefer okuyorum kuran carpsin.

Simdi bu e-fendi besiktasa mi karsiyiZ yoksa pazarlama bicimine mi?

Urunlerin kalitesinden ben de memnun degilim bugun oturdum 70's formasinin Arkasindaki ipleri kestim 20 dakikami aldi. Bu yasta her saniye onemli 20 dakika fazladan hanimla ayni masada oturmak zorunda kaldim. Kartalyuvasina dilekce yazacam, tazminat talep edecem.
nostalji formaları gerçekten özensiz yapılmışdı ama diğer ürünlerin kalitesi bence iyi ürün çeşidimiz ve kalitemiz çok arttı bu zaten satışlardanda belli ediyor kendini.

Çevrimiçi Necmi

ben bu yaz bi tşört aldım  bir kere giyindim korktum yıkamaya çekmesin diye..öyle dolaba attım kirli kirli duruyo :D gerçekten bazı ürünler mahmutpaşa kalitesinde
40 üstü sattıkları kaliteli o kadarda abartmayalım

Çevrimdışı atalay

Düzen değişmedikten sonra sistem yenilerini yaratır.
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2016, 12:09:22 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Yediğin dana etlerinin içinde yüksek ihtimalle at eti de vardır. Rahatsız olmadığına göre bi' beis yok. @Mehmet Ali C. At etinin sucuğunu-pastırmasını mı yiyorsunuz, yoksa üzerine çiğ yumurta ile pişirmeden mi? @mylife1903
Sucugunu pastiRmasini hanjm yiyor ben cok et
Yemedigim icin bulasmiyorum.

Ben haslanmis yiyorum zaten mangalda falan olmuyor
Dana etin at eti karistirmazkar yahu daha pahali et. Neden satilmiyor tukiyede anlamiyorum

Çevrimdışı mylife1903

20 tl civarı pahalı mı abi biz burda dana 50 60 tl bonfile 80 tl falan biz ne yapalım

Eeee ileri demokrasi ulkesi. Serbest piyasa.
Benzin mesela 30cent burda ama benim sarfiyar ayni hep 50$lik dolduruyorum arabayi kafam rahat. Ayni 50$ 400km gidiyorum turkiyede de 400km giderim.
Ha turkiyede araba 4 burda 24 yakiyor onh karistirma 50$lik dolduruyorum kafam rahat ediyor

Çevrimdışı LuceGel

Haberim olmadan dünya kadar yemişimdir abi eşek yememişimdir inşallah cigerci birbiçer vardı adanada oranın adanası mükemmeldi o da mı at etiydi yoksa

Ahha yok orası sağlamdır ciğerde marka olan bikaç yerden biridir adanada da yanlış yapamazlar gerçek fanatikler  anlar tadından zaten
at işi her yerde çıkabilir yinede Hasan Ustada bile çıktı zamanında(isimli kebapçı).Ben ciğere sardım et olarak kaburga çok iyi tabi kuşbaşı.Ama  bazı semtler var etin garantisini veremem at eti pik yapmış diyorlar.Adanaya deplasman yaparsan ciğerin kaburganın kralını yeriz bak :eyes
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2016, 14:33:56 LuceGel ]

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2016, 12:09:48 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Bu efendi mottosuylan efendiniz biziz ulan mi demek istiyoruz yoksa biz efendiyiz sampiyonluklarimizi bile calsaniz agzimizi acmayiz mi demek
Istiyoruz

Ayrica @atalay a katiliyorum. Zaten fabrika ayarlarinda olmasi gereken sifatlari, reklam araci olarak kullanmak bana da dogru gelmiyor. Bu degerleri fazla dile getirip dile dusururseknhabire yangin var diye itfaiyeyi
Arayan
Cocuga doneriz. Derdimizi anlatamayiz sonra.
Is basvurusu yapan adam gibi
Durustum, caliskanim, disiplinliyim vs.
zaten oyle olman lazim
Ben anlatamadim
bu ligin efendisi biziz modunda söylüyoruz. Bence bırakın artık bu mütevaziliği zaten bu güne
kadar böyle olduğu için kaybettik ya. Devir kendi tanıtımını iyi yapma devridir.
Beşiktaşın tanıtım yüzünü kim organize ediyorsa gayet güzel yapıyor işini.
Yıllardır dediğiniz gibi oldukta ne kazandık. Tamam dediğiniz gibi herkes bizi böyle görüyor zatende ama
kimse dillendirmiyor. Bu ülkede sesin ne kadar çok çıkarsa o kadar kazanırsın. geçmişi unuttunuzmu
spor programlarında bile kapanırken son bir kaç dakika konuşulan kulüptük oda zaman kalırsa ben çok
hatırlıyorum Beşiktaşıda konuşacaktık ama zaman kalmadı artık bir dahaki programa dediklerini yada Beşiktaş için
ayırdıkları bir kaç dakikayıda Beşiktaşı kötülemek için kullanırlardı. Şimdi Beşiktaş ilk konuşulan geneldede uzun konuşulan oluyor.
ben artık istanbulda çok sık rastlıyorum 7-8 yaşında çocuklar dolaşıyor Beşiktaş formalarıyla taraftar sadece şampiyon
olunarak kazanılmaz sürekli gündemde kalarakta çok şey kazanırsın. Bu işide iyi yapıyorlar.

Etiketler: