geldim reis günaydın 
GUnaydin abi, zaten su tatil gunlerinden nefret ediyorum, tavuk gibi otur evde sabahtan heyheylerim tepemde, afyonum da patlamadi hala. Foruma bakiyorum kimsecikler yok
@kartalBaz saat farkindan yararlanip komple falan kurar dedim horlarken pirelerimle beraber yok omda komple kalkismasina girismemis. Sikintidan 8 kisilik kahvalti hazirladim, patlayana kadar yedik.
Bu yalcin karadeniz olayi pek konusulmadi forumda. Ben zaten tipinden tut aciklamalarina kadar kil oluyorum elemana. Bunun yancisi levent erdogan var ayni takimi tutugum icin ki bence onun besiktasliligi tartismalidir sinan engin gibi utandigim insanlardan birisidir.
Simdi bu iki tip ben sevmememememe(koyunuz ya) ragmen ihrac edilirse sevinsem mi korkmayip titremeyi mi baslasam karar veremedim. Malum hitlerin yukselisinde bile herkes alkis tutuyordu, simdi alamanlar yok efenim biz nazi deeliz, sevmeyiz falan derler de secimle getiren de biz turkler degildik yani.
SImdi iki arada bir derede kaldim bu tiplerin ihrac edilmesi sonraki donemlerde su an bile guc zehirlenmesi yasiyor dedigimiz fikret orman baskani hitler duble yoluna sokmaz mi?
Hani titremiyor degilim, simdi bu herifleri sevmiyoruz diye bu sevk isini iyice tartismazsak ileride karsimiza cikacak turk tipi baskan modeline (ay yd ft mrx gibi uzar) itiraz etme hakkimiz olmaz.
Her turkun yaptigi gibi bu gebersin once, bunu sevmiyoz arkasina bakariz modeli yanlis modeldir.
Aynisini iraklilar yaptilar once saddamdan kurtulalim amerigayi sonra hallederiz hesabi.
Ben hic sevmiyorum bu tipleri ama dogru duzgun tartismadan da alkis tutma yanlisi degilim