Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134877 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Ben de öyle hatırlıyorum abi ama baya zaman oldu.

arşivlik konuları bana sorabilirsiniz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@tangaz dalga geçiyor gibi olacak ama 35 yıllık bakırköylüyüm, annemler ise 60 yıllık :D :D Bahsettiğin bilim adamı ben olabilirim çünkü evin salon camı tam deli hastahanesine bakıyor kardeşim :D :D

:kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı panic13

zaten @tangaz deyince kendimden şüpheye düştüm.
ben transfer ettik o sırada milli takımdaydı. özel uçakla maça getirmiştik diye
hatırlıyorum.
ama tangazın hafıza iyidir mutlaka onun dediği doğrudur.
ama kesinlikle çok kötü bir golcüydü :D onun popilerliğinin ana nedeni özgün kişiliği ve siyahi olmasıydı
yoksa onun yanında almeida messi olurdu :evillol:

yalnız ayıboğan gibi adamdı. Golcü değildi ama sırtına 3 kişiyi alırdı öküz, bi fener maçında uche arkasından asılmıştı da indirememişti camışı. Bilen bilir, uche'nin de maşallahı vardı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

hatırlıyorum.
ama kesinlikle çok kötü bir golcüydü :D onun popilerliğinin ana nedeni özgün kişiliği ve siyahi olmasıydı

golcülüğü fiyaskoydu ama gücü hızı driplingi efsaneydi. ligin 3 haftasımıydı neydi TS deplasmanında maça 1-0 yenik başladık sonra 3 tane attık devre 3-1 bitti bunu bildiğin durduramıyorlar bu dağıtıyor diğerleri atıyordu devre arası bir arkadaş abi ne takım olmuşuz be milan gibi top oynuyoruz demişti ikinci yarı bu kaçırdıkça kaçırdı ts 2 tane attı maç da 3-3 bitti maç sonu ogün temizkanoğlu adam kara tren gibi durduramadık yetişemedik peşinden demişti. zaten az golcü olsaydı premier ligde efsane olurdu bize de düşmezdi ama büyük paraya almıştık  5 milyon dolar bonservis ödemiştik...

Çevrimdışı tangaz

yalnız ayıboğan gibi adamdı. Golcü değildi ama sırtına 3 kişiyi alırdı öküz, bi fener maçında uche arkasından asılmıştı da indirememişti camışı. Bilen bilir, uche'nin de maşallahı vardı.

fransa 98de sakatlanıp sonra kaybolmuştu değil mi? o turnuva öncesi nijerya milli takımı efsane kadroydu ve gizli favori gösteriliyordu ama takım olamıyorlardı. turnuvaya yaklaşırken hollanda ile bir milli maç vardı ilk yarı sanırım 5-0 geriye düşmüşlerdi amokachi yedekti 2.yarı oyuna girdi efsane gücü ve hızı ile 3 defa sıfıra indi 6 pasa çıkardı kazma arkadaşları topu sokamadı bu sinirlendi 4.fırsatta bodoslama ortadan dalışa geçti hollandanın da fizikli siyahi stoperleri vardı aralarından yırtarak ilerlerken bunu yaka paça çekerek tekmeleyerek zorla devirdiler 18 civarında hayatımda gördüğüm en büyük güç gösterilerinden biriydi...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hakan Ünsal'ı sürüklemişti arkasından 4-5 mt :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

hatırlıyorum.
özel ucakla liğe yetiştirdiğimiz maç fenerbahçe maçıydı... nerden hatırlıyorum çünkü maçtaydım ve en önemlisi hülya avşar radyo proğramı  sunuyodu canlı yayında amokacinin uçaktan indiğini stada doğru geldiğini anons etmişti @Necmi abi

işte maç

[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2016, 10:17:54 Oktay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

özel ucakla liğe yetiştirdiğimiz maç fenerbahçe maçıydı... nerden hatırlıyorum çünkü maçtaydım ve en önemlisi hülya avşar radyo proğramı  sunuyodu canlı yayında amokacinin uçaktan indiğini stada doğru geldiğini anons etmişti @Necmi abi

işte maç

Helikopterle bile gelmiş olabilir stada veya stadın yakınlarında bir yere, doğru hatırlıyorsam..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Atınç'da biraz zorlama bir hamle oldu gibi sırf kadroda bulunsun diye. Büyük ihtimalle kupa maçlarından başka kadroda bile göremeyeceğiz. Aras'ı da ilave edebilirsin katkı alamadığımız adamlara, diğerleri daha çok katkı verecektir zamanla, aboubakar hariç :)
neden :alala: katkı vermezse mutlumu olacaksın :bandit:
birgün avrupanın tanınan forvetlerinden biri olacak altı maç gol atmadığı içinmi kötü oluyor anlamadım
birde doksan dakika oynamamış peki gomezi neden istiyorsunuz 6 maçtır oda gol atmıyor. Bizdeyken girdiği 4
pozisyondan birini gole çeviriyordu. Biz şimdi maç boyu o kadar pozisyona girmiyoruz. Bizdeki sıkıntı forvetlerde
değil orta sahada adam top almak için orta sahaya geliyorsa burda bir sıkıntı var demektir. İşin esas ilginç yanı Aboubakarın
oynadığı tüm maçlar zorluk derecesi yüksek maçlardı. oynadığı 10 şl maçında 6 gol atan biri kötü golcü değildir.
sadece uyum sorunu var. Tolgayın topunu gol yapabilecek forvetmi var. resmen abandı şut çekti nereye çektiğide belli değil
kafa vuruşu iyiydi. Bir kere oyun içinde oldukça iyi asmadan biraz zaman verin.
renkli basın bir haftadır Aboubakarın üstüne oynuyor sizde kendi oyuncunuzu koruyacağınıza renkli basına yem ediyorsunuz.
Düşündükleriniz doğru bile olsa sırf bu nedenle sesinizi çıkartıp ekmeklerine yağ sürmez insan @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

birgün avrupanın tanınan forvetlerinden biri olacak altı maç gol atmadığı içinmi kötü oluyor anlamadım
birde doksan dakika oynamamış peki gomezi neden istiyorsunuz 6 maçtır oda gol atmıyor. Bizdeyken girdiği 4
pozisyondan birini gole çeviriyordu. Biz şimdi maç boyu o kadar pozisyona girmiyoruz. Bizdeki sıkıntı forvetlerde
değil orta sahada adam top almak için orta sahaya geliyorsa burda bir sıkıntı var demektir. İşin esas ilginç yanı Aboubakarın
oynadığı tüm maçlar zorluk derecesi yüksek maçlardı. oynadığı 10 şl maçında 6 gol atan biri kötü golcü değildir.
sadece uyum sorunu var. Tolgayın topunu gol yapabilecek forvetmi var. resmen abandı şut çekti nereye çektiğide belli değil
renkli basın bir haftadır Aboubakarın üstüne oynuyor sizde kendi oyuncunuzu koruyacağınıza renkli basına yem ediyorsunuz.
Düşündükleriniz doğru bile olsa sırf bu nedenle sesinizi çıkartıp ekmeklerine yağ sürmez insan @Serhat Akkaya
Abi biz artık öyle gelsin uyum sağlasın takıma alışsın gol atsın türü adamlara para verecek miyiz? Ben Demba Ba nın Gomez'in bizdeyken yaptıklarına bakarım bana ne başka takımda ne durumda olduğundan, bu adam bizim ihtiyaçlarımızı sağlayacak bir golcü değil bu kadar net. Biz Porto değiliz ki alalım bekleyelim bir iki sene parlasın filan, aldığımız adamdan direk verim almalıyız hele böyle bir pozisyonda. Teneke çalarak gönderdiğimiz yedek Pektemek bile 2 tane gol attı, uyum sorunu filan hikaye iyi adam çıkar golünü yazar yok ben yemeğinize alışamadım yok trafiğiniz amma kötü o yüzden gelen fırsatları değerlendiremiyorum durumu 1980 lerde kaldı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

amokachi minske özel uçakla getirildi keza fener maçına da özel uçak+helikopterle maça dakikalar kala getirildi ve attığı golle feneri tokatladık maçtan sonra dönemin fb başkanı pancar gibi kızarmış+morarmış suratıyla beşiktaşı tebrik ederim en önemli oyuncularını özel imkanlarla maça yetiştirdi o da golünü attı vbvb gibisinden demeç vermişti

Çevrimdışı Oktay

Helikopterle bile gelmiş olabilir stada veya stadın yakınlarında bir yere, doğru hatırlıyorsam..
helikopter olmadığına eminim.. özel jetle getirdiler  çünkü maçtan önce yetişirmi yetişmezmi diye çok konuşuldu..

aslında amokacinin bu maçta yetiştirilme seferberliği sırf pskolojik savaştı... seyirciyi çok motive etmişti maça onu  iyi hatırlıyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca herşey dahil senelik 7,5 milyon euro verdiğimiz adamın nesini kollayacağım? Çıksın işini yapsın ben de sonuna kadar savunayım, sonra başımıza kalıyorlar malum örnekler gibi siz arka çıktıkça.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

helikopter olmadığına eminim.. özel jetle getirdiler  çünkü maçtan önce yetişirmi yetişmezmi diye çok konuşuldu..

aslında amokacinin bu maçta yetiştirilme seferberliği sırf pskolojik savaştı... seyirciyi çok motive etmişti maça onu  iyi hatırlıyorum

valla ben de özel jeti hatırladım da helikopteri hatırlamadım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Necmi

Abi biz artık öyle gelsin uyum sağlasın takıma alışsın gol atsın türü adamlara para verecek miyiz? Ben Demba Ba nın Gomez'in bizdeyken yaptıklarına bakarım bana ne başka takımda ne durumda olduğundan, bu adam bizim ihtiyaçlarımızı sağlayacak bir golcü değil bu kadar net. Biz Porto değiliz ki alalım bekleyelim bir iki sene parlasın filan, aldığımız adamdan direk verim almalıyız hele böyle bir pozisyonda. Teneke çalarak gönderdiğimiz yedek Pektemek bile 2 tane gol attı, uyum sorunu filan hikaye iyi adam çıkar golünü yazar yok ben yemeğinize alışamadım yok trafiğiniz amma kötü o yüzden gelen fırsatları değerlendiremiyorum durumu 1980 lerde kaldı.
nerde buluyorsun o senin dediğin gibi golcü dünyada bir elin parmaklarını geçmez onuda
biz alamayız. Gomezi en bitik olduğu anda getirdin toparladığı andada arkasına bakmadı.
Demba ba nın ligde attığı gol sayısı 17 dır yanlış hatırlamıyorsam o kadar golü emin ol buda atar.
Dembaba uefada iyiydi ama hangi kritik maçımızı aldı bir söylede bilelim. Avrupa kupaları dahil buna
Gomez ekstra bir golcü öylesinin Türkiyeye gelmesi bir şansdır. Unutun artık onu. Onun bu kadar iyi olmasının
bir nedenide milli takımdı. Bu sene bizde olsa aynı performansı vereceğinimi sanıyorsunuz ben hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Amokachi ilk golünü ilk oynadığı maçta atmamışmıydı. Avrupa maçıydı. :alala:

Yok abi.

Avrupa'da ilk golünü Molenbeek diye bir takıma atmıştı.

Amokachi'nin ilk maçı Dinamo Minsk deplasmanıydı, o maçtaki golümüzü Serdar Topraktepe atmıştı diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

2-1 kaybetmiştik serdar topraktepe atmıştı rövanşı ertuğrulun 2 golüyle 2-0 kazanıp elemiştikrakip dinamo minskti, amokachi ilk golünü 7. hafta ligde atmıştı ama kime atmıştı hatırlamıyorum.

Senin de balık hapı zamanın gelmiş, 2-0 kazandığımız maçta Minsk maçında Oktay atmıştı ilk golü.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

nerde buluyorsun o senin dediğin gibi golcü dünyada bir elin parmaklarını geçmez onuda
biz alamayız. Gomezi en bitik olduğu anda getirdin toparladığı andada arkasına bakmadı.
Demba ba nın ligde attığı gol sayısı 17 dır yanlış hatırlamıyorsam o kadar golü emin ol buda atar.
Dembaba uefada iyiydi ama hangi kritik maçımızı aldı bir söylede bilelim. Avrupa kupaları dahil buna
Gomez ekstra bir golcü öylesinin Türkiyeye gelmesi bir şansdır. Unutun artık onu. Onun bu kadar iyi olmasının
bir nedenide milli takımdı. Bu sene bizde olsa aynı performansı vereceğinimi sanıyorsunuz ben hiç sanmıyorum.
Abi sendeyken ölümüne savunduğunuz adam gidince sizde tu kaka oluyor :) Sonra ben seninle objektif şekilde konuşmaya çalışıyorum bu nasıl olacak? Bu yönetim her zaman daha iyisini yapar diyen sen değilmişsin gibi şimdi bunlardan iyisini nerde bulacağız diyorsunuz :)  Duruma göre şekil almakta üstünüze yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

golcülüğü fiyaskoydu ama gücü hızı driplingi efsaneydi. ligin 3 haftasımıydı neydi TS deplasmanında maça 1-0 yenik başladık sonra 3 tane attık devre 3-1 bitti bunu bildiğin durduramıyorlar bu dağıtıyor diğerleri atıyordu devre arası bir arkadaş abi ne takım olmuşuz be milan gibi top oynuyoruz demişti ikinci yarı bu kaçırdıkça kaçırdı ts 2 tane attı maç da 3-3 bitti maç sonu ogün temizkanoğlu adam kara tren gibi durduramadık yetişemedik peşinden demişti. zaten az golcü olsaydı premier ligde efsane olurdu bize de düşmezdi ama büyük paraya almıştık  5 milyon dolar bonservis ödemiştik...

Wiki'ye göre 1.75 milyon pound ödemişiz bonservisine.

Çevrimdışı tangaz

Senin de balık hapı zamanın gelmiş, 2-0 kazandığımız maçta Minsk maçında Oktay atmıştı ilk golü.

sen benim verdiğim siteden bakıp söylemişindir  :D
ertuğrulun golü gözümün önünde harika bir kafa golüydü die hatırlıyorum ondan iki golü de ertuğrul atmıştır demiş olabilirim :D

Çevrimdışı tangaz

Wiki'ye göre 1.75 milyon pound ödemişiz bonservisine.

yanlış yazmış wiki  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden "biz Porto değiliz" oldu şimdi, çok mu zengin bir takım olduk bir anda?

Lafa gelince Dortmund örnekleri havalarda uçuşuyor, adamlar bir oyuncuyu kaç sene bekliyorlar.

Hazır oyuncu alınca, kadronun yaş ortalamaları hesaplanmaya başlıyor.

Pişecek oyuncu alınca "Biz Porto muyuz da bekleyelim" oluyor.

Sen tek bir taraftar olarak kafanda bu kadar çelişkiler yaşarsan, yönetim ne yapsa beğenmezsin zaten.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden "biz Porto değiliz" oldu şimdi, çok mu zengin bir takım olduk bir anda?

Lafa gelince Dortmund örnekleri havalarda uçuşuyor, adamlar bir oyuncuyu kaç sene bekliyorlar.

Hazır oyuncu alınca, kadronun yaş ortalamaları hesaplanmaya başlıyor.

Pişecek oyuncu alınca "Biz Porto muyuz da bekleyelim" oluyor.

Sen tek bir taraftar olarak kafanda bu kadar çelişkiler yaşarsan, yönetim ne yapsa beğenmezsin zaten.
Yahu Gomez'i gönderiyorsun Pişecek oyuncu alıyorsun, bunun nesini savunacam. Forvet pozisyonuna pişecek oyuncu mu alınır üstelik elinde üst düzey bir forvet yokken. Alemsiniz yahu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

amokachi minske özel uçakla getirildi keza fener maçına da özel uçak+helikopterle maça dakikalar kala getirildi ve attığı golle feneri tokatladık maçtan sonra dönemin fb başkanı pancar gibi kızarmış+morarmış suratıyla beşiktaşı tebrik ederim en önemli oyuncularını özel imkanlarla maça yetiştirdi o da golünü attı vbvb gibisinden demeç vermişti

Ali Şen'di o başkan.

Yalnız Amokachi o Fenerbahçe maçında gol attı mı emin değilim, ama Mustafa Özkan'a asist yapmıştı diye hatırlıyorum.

Ayrıca Türkiye Kupası maçıydı diye hatırlıyorum, ilk maç. 2-1 kazanmıştık.

Çevrimdışı tangaz

Yahu Gomez'i gönderiyorsun Pişecek oyuncu alıyorsun, bunun nesini savunacam. Forvet pozisyonuna pişecek oyuncu mu alınır üstelik elinde üst düzey bir forvet yokken. Alemsiniz yahu.

+1.903

Etiketler: