Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139019 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Abi yanlış anlama da bize ne :D
Kendini futbola vermesi lazim..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

vay be şimdi ki kadroya bak bide 2013 yılında ki inönü'ye veda maçında son maçta gençlerbirliğini 3-0 yendiğimiz takımın kadrosuna bak :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değil de Guti'yi bile izledik bee :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SilenceDeaD1903

Merhaba arkadaşlar.

Foruma yeni üye oldum.

Umarım iyi vakit geçiririz hep beraber.
La Vittoria, Sara Nostra!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merhaba arkadaşlar.

Foruma yeni üye oldum.

Umarım iyi vakit geçiririz hep beraber.

:hosgeldin
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SilenceDeaD1903

La Vittoria, Sara Nostra!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Unutmadan, @Çağrı abiyi getirin gari.

İyi geceler :uyucam: :D

Çevrimdışı mylife1903

Beyler aboubakar instada kari kiz takibinde.. Bu adamin sorunu belli oldu.. Bi tane kiz arkadas bulmasi lazim yoksa golleri kacirmaya devam edecek anlasilan.. Gecen de mac sonu hatun fotolari like liyordu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok artik kendi ozan tufanimiz oldu, hemen nisanlayalim bunu.

Iste portodan 200bin pezo olan adama 3.3milyon yuro verirsen gidip ilk is kendine bir ferrari falan alir sonrada kadin pesinde kosar bu sanal alemde boyleyse gercekte nasildir acaba?

Çevrimdışı mylife1903

Abi yanlış anlama da bize ne :D
Takipler, layklar sahaya yansimiyorsa tamam ya yansiyorsa

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok artik kendi ozan tufanimiz oldu, hemen nisanlayalim bunu.

Iste portodan 200bin pezo olan adama 3.3milyon yuro verirsen gidip ilk is kendine bir ferrari falan alir sonrada kadin pesinde kosar bu sanal alemde boyleyse gercekte nasildir acaba?
Bence de abi önce sahada görevini yapsın sonra ister kız peşinde koşsun ister erkek önemli olan sahada görevini yapması, dün balonun gole baktım süper atmış valla hakemde bilerek atmış balo bir şey yapmamışş

Çevrimdışı mylife1903

Bence de abi önce sahada görevini yapsın sonra ister kız peşinde koşsun ister erkek önemli olan sahada görevini yapması, dün balonun gole baktım süper atmış valla hakemde bilerek atmış balo bir şey yapmamışş

yok golleri siralasin onemli degil zaten, sahada oynayamiyorsa dile geliyor bu yamuklar.
simdi cikip fbye deplasmanda iki, napoliye orda 3 burda 4 atarsa isterse nasrinin kiz arkadasinin karisiyla, isterse nasrinin teyzesinin karisiyla gezsin hic umrumda olmaz. isterse nasriyi de yanina alsin ne istiyorsa yapsin sahaya cikip golleri siraladikca islem tamamdir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yok golleri siralasin onemli degil zaten, sahada oynayamiyorsa dile geliyor bu yamuklar.
simdi cikip fbye deplasmanda iki, napoliye orda 3 burda 4 atarsa isterse nasrinin kiz arkadasinin karisiyla, isterse nasrinin teyzesinin karisiyla gezsin hic umrumda olmaz. isterse nasriyi de yanina alsin ne istiyorsa yapsin sahaya cikip golleri siraladikca islem tamamdir.
ilk golünü atsın adam açılır belki abi Arap atı misali  :evillol: Gomez devre arasında dönecek diyorlar çok mutsuzmuş  :D aboubakar yedeğe geçer

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ilk golünü atsın adam açılır belki abi Arap atı misali  :evillol: Gomez devre arasında dönecek diyorlar çok mutsuzmuş  :D aboubakar yedeğe geçer
Keşke o ışığı görebilsem bu adamda ama son yılların en ışık vermeyen adamı benim için..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Bilemedim simdi gelse bi dert gelmese bi dert. Cilki cikti isin vizyon reis oldu adi bikere.
Gelse senol hoca oynatir mi acaba? Demesin buraya kadar bu oyuncularla geldik, gomez birakti gitti, zoru gorunce geldi az beklesin.

Gelmesin ya balotelli gelsin devre arasi. Bu fransiz hakemlerden bikar iki vakte. Bizim hakemsilerle bi tanissin. Mario gelsin tabi ama oburu
Dusundum de bu ebubekirjan bu mario ile iyi ikili olur.
Ikisini atacan ileriye sonra ne kadar kaleci ne kadar stoper var dolduracan takima islem tamam

Fabri
Tolga boyko veysel gunay
Rodolfo tosic marselo atinc
         Mario abu

Hem hocanin hamle sansi olur devre arasinda boyko ile beraber milosevicte donerse ohh

Çevrimdışı mylife1903

Başkan sorunun fransızcadan olduğunu söyledi alışır alışır rahat olun dedi :) bizim takım şimdi almanca,Portekizce,Türkçe,İspanyolca aboubakar fransızca konuşuyor oda daha tam alışamadı dedi :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Indiiii

Takimin yarisi alamanca yarisi portekizce konustugu icin ispanyolcayi portekizce bilen anlar varsayraktan 

Bu ebubekirjan kardesimize alamanyadan bir portekiz gocmeni ailenin helal ekmek yemis bir kizini alalim hem dil ogrenir hem de oyle sanal alemlerde takilmaz. 6 ay icinde 2 lisanda kari dirdiri cektimi islem tamam 181. Gun iki dilde konusmayi ogrenmis olarak uyanir. Tecrubeylen sabit

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Keşke o ışığı görebilsem bu adamda ama son yılların en ışık vermeyen adamı benim için..
bende iyimserlik yapıyorum serhat abi hırslı istekli bile görünmüyor bana bu adam gomez devre arasında dönsün sahada olması yeterli o adamın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bilemedim simdi gelse bi dert gelmese bi dert. Cilki cikti isin vizyon reis oldu adi bikere.
Gelse senol hoca oynatir mi acaba? Demesin buraya kadar bu oyuncularla geldik, gomez birakti gitti, zoru gorunce geldi az beklesin.

Gelmesin ya balotelli gelsin devre arasi. Bu fransiz hakemlerden bikar iki vakte. Bizim hakemsilerle bi tanissin. Mario gelsin tabi ama oburu
Dusundum de bu ebubekirjan bu mario ile iyi ikili olur.
Ikisini atacan ileriye sonra ne kadar kaleci ne kadar stoper var dolduracan takima islem tamam

Fabri
Tolga boyko veysel gunay
Rodolfo tosic marselo atinc
         Mario abu

Hem hocanin hamle sansi olur devre arasinda boyko ile beraber milosevicte donerse ohh
yemede yanında yatlık bir kadro abi ospinayı almak lazım sol açıkta iş yapar  :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

ooo @Serhat Akkaya hos geldin, bugun ne bombasi birakacan ortama, dun abubakar ile biraktin bombayi kactin hemen, aksama kadar adami gomduk, cikardik tekrar gomduk

bugunun gundemini belirleyiver hemen, cok isim var bugun fikrimizi belirtelim, zaman kaybi olmasin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bende iyimserlik yapıyorum serhat abi hırslı istekli bile görünmüyor bana bu adam gomez devre arasında dönsün sahada olması yeterli o adamın
Yok susam sokağındaki minik kuşa benzetiyorum ben bu abuyu, iri miri ama sevimli tipine bakınca defans filan korkmaz bundan :) Gomez'i görünce önünü ilikliyorlardı :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Yok susam sokağındaki minik kuşa benzetiyorum ben bu abuyu, iri miri ama sevimli tipine bakınca defans filan korkmaz bundan :) Gomez'i görünce önünü ilikliyorlardı :)
ahha ilk ucaktan ciktiginda ayi bogana benziyordu yahu ne olduysa bu cocuga

balotelliyi getirelim biz @Serhat Akkaya senin susam sokagindaki kurabiye canavari gibi hacamat eder butun defansi tazmanya canavari gibi done done yapistirir

Çevrimdışı mylife1903

yemede yanında yatlık bir kadro abi ospinayı almak lazım sol açıkta iş yapar  :kop: :kop:
ospinayi alirsak iyi olur aslinda fabriyi gunayin yerine sol bek olarak kullaniriz, ismailden daha iyi oynar kesin. bu defansin bire avantaji daha var ceza alaninda bizim kit hakemler bunlarin hangisi kaleci hangisi oyuncu matematigini yaparken butun toplara ucarlar gol yemeyiz duran toptan.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

milli maç arası çok kötü bir şey Beşiktaş'ımın her hafta maçı olmalı  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

milli maç arası çok kötü bir şey Beşiktaş'ımın her hafta maçı olmalı  :bandit:
Hazirlik macina kadar boyle gideriz. Transfer yok, mac yok yokoglu yok! Ne konusacak bu forum sakinleri nereye konusacak bu insanlar, gidip belediyenin onunde mi konussunlar, ne yapalim gidip agac altinda konusun mu diyelim

Çevrimiçi murat

abubakar bizde oynadığı kadar kötü futbolcu değil.aslında bizdede fena oynamıyorda bitiicilik zayıf.bunun yanına yardımcı hatta esas jön koymak lazım.yada tek oynuyorsada yanına yakınına adam sokmak lazım.
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2016, 13:06:50 MURAT ]

Etiketler: