Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140520 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bu @Serhat Akkaya cok cakal, sabah girdi foruma bombayi birakti gitti, varsa yoksa abubakar. Aksama kadar gomduk adami, bombaci hala piyasada yok.
Yarin sabahta iki tane taliska yazar, onu gomeriz.
Besiktassiz gun gecmiyor. Biraz tv izleyem ruscam bozuldu, fazla yazmayin ha ben uyurken takip etmesi zor oluyor, hem horla, hem forumu oku, hem cevap dusun, beyin yanacak

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan'ı kaleye yüzü dönük bir şekilde topla buluşturmak gerek. Kısa adımları yapıp, geriden mesafe kat ederek oynamayı seven bir oyuncu. Kaleye sırtı dönük, sıkı markaj altında değil. Yarım tur dönüşleri iyidir, ama onun oyun mesafesini geriye çekme planı yoksa basmakalıp pozisyonel eleştirilerden ziyade bunu ön plana çıkarmak gerek.
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 20:33:52 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Fabri'nin her iki ayağını da eşit seviyede kullanması önemli bir avantaj. Ön alan baskılarında rakip oyuncu koşusunu ayarlarken yarı yolda terse dönüyor ve baskıyı kırıyor.
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2016, 13:59:47 atalay ]

Çevrimdışı uğur07

Tosicin sarı kart 3 oldu. İlk cezasında rhodolfo oynar. Sonrası mechul hocaya kalmış.

Çevrimdışı GÖRKEM

Oğuzhan'ı kaleye yüzü dönük bir şekilde topla buluşturmak gerek. Kısa adımları yapıp, geriden mesafe kat ederek oynamayı seven bir oyuncu. Kaleye sırtı dönük, sıkı markaj altında değil. Yarım tur dönüşleri iyidir, ama onun oyun mesafesini geriye çekme planı yoksa basmakalıp pozisyonel eleştirilerden ziyade bunu ön plana çıkarmak gerek.

Dogrumudur bilmiyorum ama Sinan Engin Oguzhan'in Forvet arkasi oynamakta israrci oldugunu söylemis. Bu yüzden Senol Hoca orada oynatiyormus.

Çevrimdışı LuceGel

Oyy abazan Ozanın başını bağlamışlar ben Azizin yerinde olsam şampiyonluk olmadan düğün müğün yok derim o zaman türk futbolu Zidane gibi oyuncu kazanır :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cihat37

geçenlerde de sormuştum ama forum haricinde bjk ile ilgili wtsp grubu kuran abiler kardeşler var mı acaba.Siyasetten günlük olaylardan konuşulmadan sadece beşiktaş konuşulan grup var mı ?Varsa eğer  özelden davet bekliyorum

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fabri'nin her iki ayağını da eşit seviyede kullanması önemli bir avantaj. Ön alan baskılarında rakip oyuncu koşusunu ayarlarken yarı yolda terse dönüyor ve baskıyı kırıyor -Tolga, bu detayı bile değerli kıldı- Bu durum genel kalecilik meziyetlerine bir övgü değil.

1 e 1 lerde bu kadar iyi olan orta sıra başka bir kaleci bulamazdık herhalde, bir de şu topu oyuna sokuşlara dikkat etse iyi iş yapacak

Çevrimiçi murat

Adam resmi maç oynamadı abi, nasıl satacağız 6 milyona?

Gerçi devre arası kamp yerse olur belki.  :evillol: :evillol:
mental olarak zayıf bir adam kamp mamp hikaye.

Çevrimdışı cursedofdragon

Süper Lig'de güncel şampiyonluk oranları açıklandı:
Beşiktaş 2,20
Galatasaray 3,00
Fenerbahçe 3,30
Başakşehir 8,00
Bursaspor 22,00

Çevrimdışı EMİR EMRE

Süper Lig'de güncel şampiyonluk oranları açıklandı:
Beşiktaş 2,20
Galatasaray 3,00
Fenerbahçe 3,30
Başakşehir 8,00
Bursaspor 22,00

Ben olsam Feneri 'Diğer' adı altında 200 olarak belirlerdim. Yani bir Konyaspor gibi, ne bileyim Trabzon gibi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Barış1903

:D

Bugün arkadaşla ılık mersin akşamında kahvemizi yudumlarken dertli dertli bu konuyu düşünüyorduk  :D nefret ediyorum şu milli maç aralarından

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş'in isim vermeden benzer minvalde bi' eleştirisi vardı. Fakat geçen sezondan sonra Oğuzhan tam tersine oynatıldığı yerde oynamak istemeyecektir. @GÖRKEM

Çevrimdışı atalay

Rize maçında Tolgay'ın 13 hatalı pası var. Atiba'nın ise 105'de 103 (3 ve 63.dakikalar) ve birçoğu rakip yarı sahada. Tolgay'ın pasların önemli bir bölümü riskli ve oyun kurmaya dönük olabilir; lakin oyun merkezini geride kuran, yeterince iyi alan daraltamayan Rize'ye karşı yine de yüksek bir sayı. Ömer ve Olcay'ın ilk yarıda topla buluştuğu noktalar ise aksiyon bölgesinin oldukça uzağında ve yetersiz. Ayrıca oyunda kaldığı süre boyunca dikine en çok oynamaya çalışan ismin Necip olması enteresandı ve oyundan alınmasını pek anlayamadım.
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 22:53:09 atalay ]

Çevrimdışı sallapati

Beyler aboubakar instada kari kiz takibinde.. Bu adamin sorunu belli oldu.. Bi tane kiz arkadas bulmasi lazim yoksa golleri kacirmaya devam edecek anlasilan.. Gecen de mac sonu hatun fotolari like liyordu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Kalyoncu

Beyler aboubakar instada kari kiz takibinde.. Bu adamin sorunu belli oldu.. Bi tane kiz arkadas bulmasi lazim yoksa golleri kacirmaya devam edecek anlasilan.. Gecen de mac sonu hatun fotolari like liyordu

Başkan sorunun fransızcadan olduğunu söyledi alışır alışır rahat olun dedi :) bizim takım şimdi almanca,Portekizce,Türkçe,İspanyolca aboubakar fransızca konuşuyor oda daha tam alışamadı dedi :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Keske su mario balotelli yi alsaydik.. Yeni super mario muz olurdu.. Buyuk fiyata okuturduk.. Fikret Orman buyuk pismanlik yasiyordur kesin

Çevrimdışı sallapati

Başkan sorunun fransızcadan olduğunu söyledi alışır alışır rahat olun dedi :) bizim takım şimdi almanca,Portekizce,Türkçe,İspanyolca aboubakar fransızca konuşuyor oda daha tam alışamadı dedi :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pek dil sorunu gibi gozukmuyor usta :)

Çevrimdışı ekrembaser

Loading... Please Wait ✔

Yapma böyle şeyler heyecanlandım üzüldüm yıkıldım😄

Çevrimdışı murat baltacı

Güzel kadro hatta gerektiğinde cenk aboubakar önde caner gökhan kanatlarıyla ozi taliscayıda ceza sahasına sokarak rahat gol buluruz diye düşünüyorum. ceza sahası dışındada inler dönen topları şutla değerlendirir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi yanlış anlama da bize ne :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cihat37

bende düşününce bu kadro yapısını çok beğendim ayrıca tek oyuncu değişikliği ile bir çok taktiksel değişikliğe imkan veren bir kadro.Bu kadro aşırı hareketli olur gezen bir takım haline geliriz ancak şu an ki formuyla gökhan gönül istediğimiz sağ kanat bindirmelerini yapamadığından sol kanata aşırı yük biner.Birde benim tercihim inler yerine tolgay dan yana olur ben kısa pas oyununu daha çok aramaktayım orta saha oyuncularından.Çünkü caner de oyun yönünü iyi değiştirmekte.inlerin baskısı göreceksiniz tolgay da da acayip derecede rakibi ısıran bir oyuncu.2.sene önce kaçan şampiyonluğun kırılma maçlarından olan akhisar maçındaki topu arkadan koşup söküp alması hala aklımda 

Etiketler: