Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141217 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

iyide biz kendi sahamızdaki başakşehir maçlarını hep kazandık yanılmıyorsam bizim şansımız deplasmanda tutmuyor.
heleki vodafone arenada öyle bir puan kaybı yok. kaldıki zorlansakta osmanlıya puan kaybımız yok daha neye göre osmanlıyı bize karşı başa baş görüyorsun anlamadım. bak iki maçıda alcağız. kaybıda hiç hesaplamadığımız maçlarda yaparız.

Necmi abi sana Gordon Milne aksanıyla ve  cümleleriyle " you know this is football " diyorum. Osmanlı maçı deplasmanda yılbaşı rehaveti falan ondan kayıp gördüm. Başakşehiri şöyle bir ağız tadıyla 3 leyemedik. Açıkcası genel olarak Başakşehir maçlarından ders almadığımızı düşünüyorum. Yanılmıyorsam 3 büyükler içinde Başakşehire karşı en az kazanan biziz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kamp yemesi lazimdi @tangaz ahaha

Boykoyu ben severim iyi cocuk kaleciligine bakmiyorum cok duzgun bir insan ama ukraynalilar ispanyaya cok guzel uyum sagliyorlar hayatta donmez o hatta ukraynaya da donmez yerlesir oraya hanimiyla. Cok citipiti guzel bir hanimi var gul gibi yasarlar, mutlu olurlar ustune bi de 6milyon yoruyu kazandirdigi an benim icin dunyanin en iyi kalecisi olur.

Adam resmi maç oynamadı abi, nasıl satacağız 6 milyona?

Gerçi devre arası kamp yerse olur belki.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cihat37

Bilet fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı underworld

Abou nun gol kaçırmasi değil de çalım atamamasi beni düşündürüyor.
Fizik ve ritim olarak hazir degil de ne zaman hazır olur ,mesele o ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bilet fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ?

60-80 civarı olur bu arada yaşınızı yazarmısınız zorunlu.

Çevrimdışı mylife1903

60-80 civarı olur bu arada yaşınızı yazarmısınız zorunlu.
Oha ya ayiptir, besiktas ilcesi cevresindeki okullara bedava bilet dagitsinlar, kucuk cocuklar stadi gorsunler, besiktasli olsunlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oha ya ayiptir, besiktas ilcesi cevresindeki okullara bedava bilet dagitsinlar, kucuk cocuklar stadi gorsunler, besiktasli olsunlar.
Güzel bir düşünce abi

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi sana Gordon Milne aksanıyla ve  cümleleriyle " you know this is football " diyorum. Osmanlı maçı deplasmanda yılbaşı rehaveti falan ondan kayıp gördüm. Başakşehiri şöyle bir ağız tadıyla 3 leyemedik. Açıkcası genel olarak Başakşehir maçlarından ders almadığımızı düşünüyorum. Yanılmıyorsam 3 büyükler içinde Başakşehire karşı en az kazanan biziz.
yok fener  :evillol: adamlar galip gelemiyor biz geçen sene 4 puan almıştık sanırım içerde galibiyet dışarda beraberlik

Çevrimdışı Bishamon

Gecen sene Basaksehiri olimpyatta 2-0 gecmistik

Çevrimdışı mylife1903

yok fener  :evillol: adamlar galip gelemiyor biz geçen sene 4 puan almıştık sanırım içerde galibiyet dışarda beraberlik
Eski tabirle fbnin kocasi yahu basaksehir. Aslinda guluyoruz suan ama aglanacak halimize bu alemde fbnin kocasi hep bizdik son 10 yilda bozuldu bu gelenek, eskiden hep 2-3 2-3 atardik 5lerdik, ne siparis verdilerse oldu, ne istediniz de vermedik, al sana 5 kardes 5iktas boyle yazilir, yapardik.
O ,actan once veysel 5 atacaz besiktasa demis ve bes yemisti, masa altindan feyyazin nah isareti yaptigi ve pispis sirittigi rivayet edilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eski tabirle fbnin kocasi yahu basaksehir. Aslinda guluyoruz suan ama aglanacak halimize bu alemde fbnin kocasi hep bizdik son 10 yilda bozuldu bu gelenek, eskiden hep 2-3 2-3 atardik 5lerdik, ne siparis verdilerse oldu, ne istediniz de vermedik, al sana 5 kardes 5iktas boyle yazilir, yapardik.
O ,actan once veysel 5 atacaz besiktasa demis ve bes yemisti, masa altindan feyyazin nah isareti yaptigi ve pispis sirittigi rivayet edilir.
Abi en son koray atmıştı 4 3 kazanmıştık rıza hoca çalıştırıyordu bizi o zamanlar liseye bile gitmiyordum şimdi lise, üniversite,askerlik ve 1.5 senedir çalışıyorum hala yenemedik ben derbi kazanmak feneri,geseyi delik deşik etmek istiyorum abi

Çevrimdışı atalay

Oyun eleştirisinin dışında saha sonuçlarını değerlendirirsek; bana göre Dynamo Kyiv'e bırakılan iki puan ve kupa finali dışında büyük ölçekte bir kayıp yok. Sadece Kyiv maçının telafisi zor. Hatta bu süre zarfında oyun kimliğini bulamamak saha sonuçlarından daha büyük kayıp.

Çevrimdışı mylife1903

Abi en son koray atmıştı 4 3 kazanmıştık rıza hoca çalıştırıyordu bizi o zamanlar liseye bile gitmiyordum şimdi lise, üniversite,askerlik ve 1.5 senedir çalışıyorum hala yenemedik ben derbi kazanmak feneri,geseyi delik deşik etmek istiyorum abi

bunlara bi kocam eve geldi yapmak lazim demekki. 10 senelik bir reklam arasi vermisiz, boyle bir buyuk gelis yapmamiz lazim, comeback diyodu ingilazlar hah soyle bunlara bi kambek yapalim bu sene artik soyle 3-4 atalim, otursun yerine kirsin dizini, oyle gulmesinler umuma acik yerlerde.
Kambek, sevdim ben bunu
Yuzyilin kambekini yapalim bunlara bu sene iddialiyiz, eve donus, fbye kambek

Çevrimdışı mylife1903

Oyun eleştirisinin dışında saha sonuçlarını değerlendirirsek; bana göre Dynamo Kyiv'e bırakılan iki puan ve kupa finali dışında büyük ölçekte bir kayıp yok. Sadece Kyiv maçının telafisi zor. Hatta bu süre zarfında oyun kimliğini bulamamak saha sonuçlarından daha büyük kayıp.
Ben super kupaya daha cok uzuldum bu cl falan giram umrumda degil. Isterse senol hoca tercumanlardan kadro yapsin ciksin hic onemi yok.
Bu super kupada 2-3 tane vursak gsde homurdanmalar baslardi, adamlari havaya soktuk.

1 saat once butun maclarin ozetlerini izledim, oyun ve kadro yavas yavas gelisiyor bence @atalay azicik sansin da yardim etmesi lazim.

Mesela 100.yil belgeselini izle orda da ilk yari sallana sallana giderken oturmaya basladi takim. Ligin sonuna dogru oynanan oyunla ligin basindaki arasinda daglar kadar fark vardi.
Bizim ustune koya koya gitmemiz ve hep dogrulari yapmamiz lazim ayrica hoca da tutarli olursa, vurup geceriz bu lige.

Oyunun olgunlasmasi lazim ayrica senol gunesin rakip analizlerine iyice dikkat etmesi lazim. Futbolcular geregini yapacaktir. Elestirdigimiz abubakarindan taliskasina, karijmasindan olcayina, tosicinden marcelosuna rakiplerimizden iyi bir kadromuz var

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bunlara bi kocam eve geldi yapmak lazim demekki. 10 senelik bir reklam arasi vermisiz, boyle bir buyuk gelis yapmamiz lazim, comeback diyodu ingilazlar hah soyle bunlara bi kambek yapalim bu sene artik soyle 3-4 atalim, otursun yerine kirsin dizini, oyle gulmesinler umuma acik yerlerde.
Kambek, sevdim ben bunu
Yuzyilin kambekini yapalim bunlara bu sene iddialiyiz, eve donus, fbye kambek
yapalım artık canıma tak etti

Çevrimdışı atalay

Bu kısa süre içerisinde kazanabilecek fırsatları yakaladık; lakin Konya'da Rhodolfo, Benfica maçında Tolga, GS ve Dynamo maçlarında Fabri'nin son bölümlerdeki kritik müdahaleleri ile direkten döndük. Yeterince iyi değilken kaybetmemek önemli, ama nasılı daha önemli.
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 19:53:56 atalay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Absobloodylutely.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu kısa süre içerisinde kazanabilecek fırsatları yakaladık; lakin Konya'da Rhodolfo, Benfica maçında Tolga, GS ve Dynamo maçlarında Fabri'nin son bölümlerdeki kritik müdahaleleri ile direkten döndük. Yeterince iyi değilken kaybetmemek önemli, ama nasılı da...
Rholdofonun kadroya dönmesi lazım artık marceloyla yer değiştirmeleri daha iyi olacaktır. Bu arada artık fabri 1.kaleci oldu bizim için sevindirici...

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Rholdofonun kadroya dönmesi lazım artık marceloyla yer değiştirmeleri daha iyi olacaktır. Bu arada artık fabri 1.kaleci oldu bizim için sevindirici...

O konuda cekincelerim var, senol gunes suan trabzonda tatilde mahalle baskisi olabilir

Çevrimdışı atalay

Galatasaray'ın heyecanını şu kısa periyotta iki kez dindirebilirdik. Fakat bu rakiplerden bağımsız yine bizim elimizde. Güçlü oyunlar ve kazanma alışkanlığı o heyecanı kırar. Oyun kalitesi de yeterli değilse bir süre sonra kırılma kaçınılmaz. @mylife1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O ney kan ganli manli ben istemem

Ali Atay'dan beri dilimde abi absolutely demenin farklı bi yolu :lol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Galatasaray'ın heyecanını şu kısa periyotta iki kez dindirebilirdik. Fakat bu rakiplerden bağımsız yine bizim elimizde. Güçlü oyunlar ve kazanma alışkanlığı o heyecanı kırar. Oyun kalitesi de yeterli değilse bir süre sonra kırılma kaçınılmaz. @mylife1903
Insallah insallah, fb derbisine kadar dagilsa iyi olur gs, o maca olum kalim maci gibi cikarlar iyice biterler ve salarlar.
Bu pektemeki iyi ettik basaksehire vermekle, fbye ismael, gsye cenk gonen bi bu osmanli kaldi devre arasi birini vermek lazim su karijmayi verip musayi alsak kesin sampiyonuz.

Çevrimdışı atalay

Sezon başlamadan önce Rhodolfo için en iyi ihtimalle Eylül sonu Ekim başı hazır olabilir, demiştim. Fiziksel durumu önemli. Ekstra bir senaryo gelişmezse mevcut ikili ile devam edecektir. @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

Ali Atay'dan beri dilimde abi absolutely demenin farklı bi yolu :lol:
Ali atay kim, spiker mi?

Etiketler: