Oyun eleştirisinin dışında saha sonuçlarını değerlendirirsek; bana göre Dynamo Kyiv'e bırakılan iki puan ve kupa finali dışında büyük ölçekte bir kayıp yok. Sadece Kyiv maçının telafisi zor. Hatta bu süre zarfında oyun kimliğini bulamamak saha sonuçlarından daha büyük kayıp.
Ben super kupaya daha cok uzuldum bu cl falan giram umrumda degil. Isterse senol hoca tercumanlardan kadro yapsin ciksin hic onemi yok.
Bu super kupada 2-3 tane vursak gsde homurdanmalar baslardi, adamlari havaya soktuk.
1 saat once butun maclarin ozetlerini izledim, oyun ve kadro yavas yavas gelisiyor bence
@atalay azicik sansin da yardim etmesi lazim.
Mesela 100.yil belgeselini izle orda da ilk yari sallana sallana giderken oturmaya basladi takim. Ligin sonuna dogru oynanan oyunla ligin basindaki arasinda daglar kadar fark vardi.
Bizim ustune koya koya gitmemiz ve hep dogrulari yapmamiz lazim ayrica hoca da tutarli olursa, vurup geceriz bu lige.
Oyunun olgunlasmasi lazim ayrica senol gunesin rakip analizlerine iyice dikkat etmesi lazim. Futbolcular geregini yapacaktir. Elestirdigimiz abubakarindan taliskasina, karijmasindan olcayina, tosicinden marcelosuna rakiplerimizden iyi bir kadromuz var