Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140624 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yaptığım hesaplara göre ilk yarıyı en kötü 38 puanla kapatırız. :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yaptığım hesaplara göre ilk yarıyı en kötü 38 puanla kapatırız. :icool:

Yaptığım hesaplamalara göre paralel evlende yaklaşık 4 dakka geçti. Cekuuuu :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Yaptığım hesaplamalara göre paralel evlende yaklaşık 4 dakka geçti. Cekuuuu :evillol: :evillol:
:D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

İnler stoperlerin önünde; öndeki üçlü değişken. İleri uç oyuncuları hücumdayken kenarlara deplase olacak ve savunmada pozisyon alırken ise kanat oyuncuları gibi karşılayacaklar. Daha çok Cenk - Abou arkalarında Talisca'yı düşünüyorum. @38life Orta saha oyuncuları ön bölgedeki isimlere doğru yamalar yapıp, pozisyon oyunlarını iyi oynamalılar. Takım halinde saha parselizasyonunu iyi yapmak ve topu çok çabuk geri kazanmak önemli. Yoksa o kanatları koridor yaparlar.

Çevrimdışı isaacXL

Değerli arkadaşlar Osmanlıspor daki Badou Ndiaye hakkındaki görüşleriniz nelerdir?Sosa gittikten sonra düşünülemez miydi? Hızlı, güçlü ve her iki ayağınıda iyi kullanıyor.Defansif açıdanda press gücü yüksek bir oyuncu.Sanki bizim sisteme çok iyi olurdu gibi geliyor bana.Evet Talisca müthiş bir sol ayağa sahip değişik bir oyuncu ama oyun içinde hiç yok ve sanki sistemde ona yer açmak (eğer gol yada asist katkısı olmazsa) takım savunmasını olumsuz etkiliyor ne dersiniz?

Çevrimiçi Necmi

Forumun twitter hesabında yazılan hiçbir şeyi anlamıyorum :alala: Bi ordan bi burdan bahsediliyo :D
ne yapalım roman mı yazalım :alala:  @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı mylife1903

Savaş'ın izni ile bide ben yapayım dedim tarafsız yaklaştım :)

Beşiktaş : 41 puan
Galatasaray : 39 puan
Fenerbahçe : 35 puan

Beşiktaş

Kayserispor - Beşiktaş =  3 puan
Beşiktaş - Antalyaspor =  3 puan
Gençlerbirliği - Beşiktaş = 3 puan
Beşiktaş - Trabzonspor = 3 puan
Adanaspor - Beşiktaş = 3 puan
Beşiktaş - Medipol Başakşehir = 1 puan
Fenerbahçe - Beşiktaş = 1 puan
Beşiktaş - Bursaspor = 3 puan
Kasımpaşa - Beşiktaş = 3 puan
Beşiktaş - Gaziantepspor = 3 puan
Osmanlıspor FK - Beşiktaş = 1 puan

Toplam : 27 puan

Fenerbahçe

Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor  = 3 puan
Atiker Konyaspor - Fenerbahçe = 1 puan
Fenerbahçe - K. Karabükspor = 1 puan
Akhisar Belediye - Fenerbahçe  = 3 puan
Fenerbahçe - Galatasaray = 1 puan
Çaykur Rizespor - Fenerbahçe = 3 puan
Fenerbahçe - Beşiktaş = 1 puan
Antalyaspor - Fenerbahçe = 3 puan
Fenerbahçe - Gençlerbirliği = 3 puan
Trabzonspor - Fenerbahçe  = 3 puan
Fenerbahçe - Adanaspor = 3 puan

Toplam : 25 puan

Galatasaray

Gençlerbirliği - Galatasaray = 3 puan
Galatasaray - Trabzonspor = 3 puan
Adanaspor - Galatasaray = 3 puan
Galatasaray - Medipol Başakşehir =  1 puan
Fenerbahçe - Galatasaray = 1 puan
Galatasaray - Bursaspor =3 puan
Kasımpaşa - Galatasaray = 3 puan
Galatasaray - Gaziantepspor = 3 puan
Osmanlıspor FK - Galatasaray = 1 puan
Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor = 3 puan
Atiker Konyaspor - Galatasaray = 1 puan

Toplam : 25 puan

Biz geçen sene olduğu gibi yine 41 puana ulaşırız 41 büyüsü 41 kere maşallah :D yürür gideriz :D  :evillol:
senin de notun bol yahu beden egitimi hocasi gibin

Çevrimdışı kyiv

Biz evimizde başakşehir'i yenemiyoruz ama gs evinde başakşehir'i yeniyor :)
Gs 20 yıl mı oldu kaç yıl oldu kadıköyde fb'yi yenemiyor ama gs beraberlik koparıyor biz yeniliyoruz :)
Açıkcası bana çok gerçekci gelmedi yaptığınız tahminler hele en çok puanı fener toplamanız daha tuhaf geldi :)

ben fenerliyim....dermişimmm.... :iwink: şaka bir yana biraz totemli tahminler...gönlümden geçen 11x3=33 puan ama  başakşehire karşı bir türlü değiştiremediğimiz talihimiz, kadıköyde kabul edelim ya da etmeyelim zorlanmamız.(Emenike formasını çıkarıp atıyor adamlar kafaca kopmuş biz o maçı kazanamadık daha ötesi var mı?) Başakşehire karşı şansı en çok tutan Galatasaray. Abdullah Avcının Galatasaraylılığı falan...Ayrıca Galatasaray Fenerbahçeyi yenecek demedim :) Alsalar alsalar en fazla beraberlik olur. Yani duygular, geçmiş, totem harmanladım hepsini... :D

Çevrimdışı Savaş

senin de notun bol yahu beden egitimi hocasi gibin
Abi ben yaptim kit dedin laf ettin, arkadaş yapti bol dedin yine laf ettin. :D

Bi sen yapiversene şu işi merak ettim :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

bende seviyorum  :D
Seviyorsanız gidip konuşun bence

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Değerli arkadaşlar Osmanlıspor daki Badou Ndiaye hakkındaki görüşleriniz nelerdir?Sosa gittikten sonra düşünülemez miydi? Hızlı, güçlü ve her iki ayağınıda iyi kullanıyor.Defansif açıdanda press gücü yüksek bir oyuncu.Sanki bizim sisteme çok iyi olurdu gibi geliyor bana.Evet Talisca müthiş bir sol ayağa sahip değişik bir oyuncu ama oyun içinde hiç yok ve sanki sistemde ona yer açmak (eğer gol yada asist katkısı olmazsa) takım savunmasını olumsuz etkiliyor ne dersiniz?
burda sadece Beşiktaş konuşulur rakip takım oyuncuları bizi ilgilendirmiyor. @isaacXL

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ne yapalım roman mı yazalım :alala:  @Yusuf Tekeli

Abi paylaşımlar birbirinden çok bağımsız. Bi ismail, bi fener, başkanın açıklamaları, bi basına laf çakma falan :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

ben fenerliyim....dermişimmm.... :iwink: şaka bir yana biraz totemli tahminler...gönlümden geçen 11x3=33 puan ama  başakşehire karşı bir türlü değiştiremediğimiz talihimiz, kadıköyde kabul edelim ya da etmeyelim zorlanmamız.(Emenike formasını çıkarıp atıyor adamlar kafaca kopmuş biz o maçı kazanamadık daha ötesi var mı?) Başakşehire karşı şansı en çok tutan Galatasaray. Abdullah Avcının Galatasaraylılığı falan...Ayrıca Galatasaray Fenerbahçeyi yenecek demedim :) Alsalar alsalar en fazla beraberlik olur. Yani duygular, geçmiş, totem harmanladım hepsini... :D
iyide biz kendi sahamızdaki başakşehir maçlarını hep kazandık yanılmıyorsam bizim şansımız deplasmanda tutmuyor.
heleki vodafone arenada öyle bir puan kaybı yok. kaldıki zorlansakta osmanlıya puan kaybımız yok daha neye göre osmanlıyı bize karşı başa baş görüyorsun anlamadım. bak iki maçıda alcağız. kaybıda hiç hesaplamadığımız maçlarda yaparız.

Çevrimiçi Necmi

Abi paylaşımlar birbirinden çok bağımsız. Bi ismail, bi fener, başkanın açıklamaları, bi basına laf çakma falan :D
eee ne olmalı konulu paylaşımmı yapalım :D

Çevrimdışı mylife1903

diyelim öyle oldu gerçi bu rüyada bile olmazda.
bu seferde şenol hoca oynatmaz eski oyuncularla şampiyon oldum diye kupada
necipi oynatan hocamız var takımın başında. Sanki şampiyon olurken necip oynamış :bandit:
@Necmi abi senin bilgisayari heklemisler galiba bir baktir sen ayticilere

Çevrimdışı mylife1903

liste uzar gider abi @mylife1903  abimin yorumunu bekliyorum bakalım o ne diyecek  :evillol: :evillol:
Senin hatirini mi kiracam yahu aldim gitti ospiriki.
Kaleci cok muhim deel yahu top gelmemesi lazim. Ben tolgaya da fitim aslinda, acayip adamligi var

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi senin bilgisayari heklemisler galiba bir baktir sen ayticilere
kimseye pcmi ellettirmem @mylife1903
artık bizde birilerine baktırırsak :alala: pc si bozulan bize getiriyor zaten :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

seneye boyko döktürecek diyecek  :bandit:
Kamp yemesi lazimdi @tangaz ahaha

Boykoyu ben severim iyi cocuk kaleciligine bakmiyorum cok duzgun bir insan ama ukraynalilar ispanyaya cok guzel uyum sagliyorlar hayatta donmez o hatta ukraynaya da donmez yerlesir oraya hanimiyla. Cok citipiti guzel bir hanimi var gul gibi yasarlar, mutlu olurlar ustune bi de 6milyon yoruyu kazandirdigi an benim icin dunyanin en iyi kalecisi olur.

Çevrimdışı mylife1903

9 Ekim Pazar saat 16:00'da Başakşehir'le hazırlık maçımız var. Arena'da :icool:
Hazirlik maci yapmisken viskayi biraksalar soyunma odasinda zaten ufacik tefecik bisi unuturlar onu. Pektemek oynamasin ama kesin oguzhani falan sakatlar o

Çevrimdışı mylife1903

Forumda fanlari cok onun dun ben alici gozle izledim hic begenmedim, anadolu takimlarinin hizli, atletik oyuncusu,
Musa var orda musa, aldin mi musayi 7-8 sene rahatsin, hatta mehmet guven kendini acayip gelistirdi o bile alinabilir.
Benim begendigim erdal kilicarslan ama yaslandi artik. Cok iyi topcuydu degeri bilinmedi

Bu arada konusu gelmisken osmanlisporun kadrosu cok cok iyi hani formalari degistirelim deseler oyle cok karsi cikmam bir iki oyuncuyu yanima alirim besiktastan islem tamam.

Çevrimdışı ekrembaser

Hazirlik maci yapmisken viskayi biraksalar soyunma odasinda zaten ufacik tefecik bisi unuturlar onu. Pektemek oynamasin ama kesin oguzhani falan sakatlar o

Visca milli takımında olacak zaten abi

Çevrimdışı mylife1903

Abi ben yaptim kit dedin laf ettin, arkadaş yapti bol dedin yine laf ettin. :D

Bi sen yapiversene şu işi merak ettim :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimki belli bize her mac uc puan fbyenher mac 0 gs maci haris o uc puan, gsye de her mac sifir

Çevrimdışı mylife1903

eee ne olmalı konulu paylaşımmı yapalım :D
Konulu ozan tufan paylasin abi iyi reytink yapar

Çevrimdışı mylife1903

Visca milli takımında olacak zaten abi
Kotu oldu bu benim ekibi gondermek lazim, paketlesinler bunu, bavula sokup getirsinler almanyada bir depoya kapatsinlar.
Devre arasi arap faik mali yukler, ikinci yuklemeyi wolfsburgda yapariz arabiyi da semte kadar ben kullanirim

Çevrimdışı ekrembaser

Kotu oldu bu benim ekibi gondermek lazim, paketlesinler bunu, bavula sokup getirsinler almanyada bir depoya kapatsinlar.
Devre arasi arap faik mali yukler, ikinci yuklemeyi wolfsburgda yapariz arabiyi da semte kadar ben kullanirim
😂😂

Etiketler: