Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141776 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Anıl1903

Vay be. Biz staddayken Tolga geri pasından gelen topu taca atınca, insanlar tehlikeyi savuşturduk diye mutluluktan birbirine sarılıyordu.

Epey ilerleme var gerçekten de.

Öyle Abi çaresiz kaldınmı gözüne herşey çok iyi gözükür.Bunu yaşayıp görüyoruz...

Çevrimdışı tangaz

Bu fabrinin boyu 8-10 cm uzatsak iyi olur aslinda. Bacaklarindan asacan hergun 1-2 saat belki uzar onumuzdeki sezona yetisir

tanıdığım iyi bir cerrah var boy uzatmada çok iyi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu fabrinin boyu 8-10 cm uzatsak iyi olur aslinda. Bacaklarindan asacan hergun 1-2 saat belki uzar onumuzdeki sezona yetisir
1.85 az bir boy değil yan toplarda yaptığı hatalar teknik problemlerden kaynaklanıyor, ospina 1.83 mesela yan topları kötü değil abi

Çevrimdışı cursedofdragon

Savaş'ın izni ile bide ben yapayım dedim tarafsız yaklaştım :)

Beşiktaş : 41 puan
Galatasaray : 39 puan
Fenerbahçe : 35 puan

Beşiktaş

Kayserispor - Beşiktaş =  3 puan
Beşiktaş - Antalyaspor =  3 puan
Gençlerbirliği - Beşiktaş = 3 puan
Beşiktaş - Trabzonspor = 3 puan
Adanaspor - Beşiktaş = 3 puan
Beşiktaş - Medipol Başakşehir = 1 puan
Fenerbahçe - Beşiktaş = 1 puan
Beşiktaş - Bursaspor = 3 puan
Kasımpaşa - Beşiktaş = 3 puan
Beşiktaş - Gaziantepspor = 3 puan
Osmanlıspor FK - Beşiktaş = 1 puan

Toplam : 27 puan

Fenerbahçe

Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor  = 3 puan
Atiker Konyaspor - Fenerbahçe = 1 puan
Fenerbahçe - K. Karabükspor = 1 puan
Akhisar Belediye - Fenerbahçe  = 3 puan
Fenerbahçe - Galatasaray = 1 puan
Çaykur Rizespor - Fenerbahçe = 3 puan
Fenerbahçe - Beşiktaş = 1 puan
Antalyaspor - Fenerbahçe = 3 puan
Fenerbahçe - Gençlerbirliği = 3 puan
Trabzonspor - Fenerbahçe  = 3 puan
Fenerbahçe - Adanaspor = 3 puan

Toplam : 25 puan

Galatasaray

Gençlerbirliği - Galatasaray = 3 puan
Galatasaray - Trabzonspor = 3 puan
Adanaspor - Galatasaray = 3 puan
Galatasaray - Medipol Başakşehir =  1 puan
Galatasaray - Bursaspor =3 puan
Kasımpaşa - Galatasaray = 3 puan
Galatasaray - Gaziantepspor = 3 puan
Osmanlıspor FK - Galatasaray = 1 puan
Galatasaray - Aytemiz Alanyaspor = 3 puan
Atiker Konyaspor - Galatasaray = 1 puan

Biz geçen sene olduğu gibi yine 41 puana ulaşırız 41 büyüsü 41 kere maşallah :D yürür gideriz :D  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam Casillas'tan uzun aslında.

Boyundan ziyade kolları kısa ve elleri küçük.

Bu ikisine odaklanmak lazım. Ozan bizde oynasaydı, Fabri'ye ellerini nasıl büyüteceğini izah ederdi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@cursedofdragon  gs bu kadar alamaz mümkün değil 44 puan alacağız biz 10 galibiyet sadece fb deplasmanında yenilgi bekliyorum gs 34 fener 35 bence   :bandit:
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 15:30:20 Mehmet Ali C. ]

1.85 az bir boy değil yan toplarda yaptığı hatalar teknik problemlerden kaynaklanıyor, ospina 1.83 mesela yan topları kötü değil abi

yav alalımda bitsin şu hasret 2 lafından biri ospina bu nedir arkadaş :D

@cursedofdragon  gs bu kadar alamaz mümkün değil 43 puan alacağız biz gs 34 fener 35 bence   :bandit:

gs alamaz zaten hakemler aldırır.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, ben bizim yönetimi doğru tanıdysam ilk günden transferleri halledip transfer dönemini kapatırlar  :biggrinking:
diyelim öyle oldu gerçi bu rüyada bile olmazda.
bu seferde şenol hoca oynatmaz eski oyuncularla şampiyon oldum diye kupada
necipi oynatan hocamız var takımın başında. Sanki şampiyon olurken necip oynamış :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yav alalımda bitsin şu hasret 2 lafından biri ospina bu nedir arkadaş :D
olur alalım Sadece ben değil @Necmi abide seviyor ospinayı  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

bende seviyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

@cursedofdragon  gs bu kadar alamaz mümkün değil 44 puan alacağız biz 10 galibiyet sadece fb deplasmanında yenilgi bekliyorum gs 34 fener 35 bence   :bandit:
fener deplasmanında alacağımız en kötü sonuç beraberlik olur.
fener ilk yarı sonunda otuzlu rakamı görürmü acaba :alala:
birde hayal kurma ilk yarı sonu gs ile aramızda 10 puan fark olmasına müsade etmezler.
gs bizim 3-4 puan gerimizde olsa bile iyi sonuç olur. daha altı hafta oldu hakemler en az 5 puan hediye etti

Çevrimiçi Necmi

karıştırmayalım ben sadece kalecilik meziyetlerini seviyorum :bandit:
senin gibi kara sevdaya tutulmuş değilim :D

Çevrimdışı tangaz

fener ligi kaçıncı bitirir bilmem ama (bunu konya başak osmanlı belirleyecek) bizim 20-24 puan gerimizde tamamlayacak ligi  :bandit:

Çevrimdışı 38life

1.5 ay boyunca "Al N'kolou Bal N'kolou, yanakları gül N'kolou" muhabbeti dinledik ya, yine o kara günler geliyor mu diye korkup ön aldım.  :)

Şu kadarını söyleyeyim, Marcelo-Tosiç-Rhodolfo stoper üçlüsü bu lig için yeterli. Özellikle Tosiç'in şu anki oyunu oynayacak bir stoperi, Sosa'dan gelen parayla dahi alamayız.

Yönetim Nasri'yi bastırıp alamazdı, yani (belki kız arkadaşının karısını tehdit ederek falan alabilirdi de) parayı bastırarak alamazdı.

Adamın derdi para değil, City'de zaten senelik 8 milyon euro alıyor. Senin para pazarlığın Nasri'yle olmadı, kulübüyle oldu.

"Adamın maaşının 3'te 2'sini mi City ödesin, yarısı mı ödesin" diye yapıldı pazarlıklar, Nasri'nin cebine girecek para zaten belli.

Kulüple parada anlaşsan da(ki anlaştık), Nasri tüm opsiyonlarını değerlendirecekti (öyle de oldu).

Nasri'yle pazarlığın "İstanbul'da yaşamak ister misin, bak biz CL'de oynayacağız" vs şeklinde gelişti. O da Sevilla'da yaşayıp CL'de oynamak istedi.
Tosic ve Marcelo benim gözümde bu lig için son derece yetersiz. Tosic'in yaptıkları şuan için yeterli gözükebilir ancak yediğimiz bir çok golde hatası var ve olmaya devam edecek. Marceloyu zaten saymiyorum...

Nasri konusunda yönetim bastirsaydi derken parayı kastetmiyorum. Daha çok üzerine dusup oyuncunun istediklerini verip imza aşamasına geçmeye çalışmak. Adam bize söz verip bizi cepte tutmuş. Biz de etkisiz eleman olarak kalmisiz ve kullanilmisiz. Bu işin oluru olduğu anda sözler alındığı anda taarruza geçip bir an önce imza attirilmaliydi.

Bir çok transfer bu şekilde yapılıyor. Yoğun ve kısa bir gorusme-anlasma sureci ve ardından imza.

Canerin İnlerin katkısı çok yüksek olabilir fakat bu fiyasko ve plansiz bir transfer sezonu geçirdiğimiz gerçeğini değiştirmiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fener deplasmanında alacağımız en kötü sonuç beraberlik olur.
fener ilk yarı sonunda otuzlu rakamı görürmü acaba :alala:
birde hayal kurma ilk yarı sonu gs ile aramızda 10 puan fark olmasına müsade etmezler.
gs bizim 3-4 puan gerimizde olsa bile iyi sonuç olur. daha altı hafta oldu hakemler en az 5 puan hediye etti
umarım öyle olur Necmi Abi kadıköyde maç kazanamıyoruz kazanırsak mükemmel olur, yenilsek de sorun değil , gs'ye gelirsek abi kendi sahasında 41 bin kişiye karşı 65 dk hiçbir şey oynamadı hakem buz golü vermedi, deplasmanlarda çok puan kaybedecek öyle hissediyorum milli maç arasından sonra düşüş başlar Gs'de
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 15:45:41 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende seviyorum  :D
liste uzar gider abi @mylife1903  abimin yorumunu bekliyorum bakalım o ne diyecek  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam Casillas'tan uzun aslında.

Boyundan ziyade kolları kısa ve elleri küçük.

Bu ikisine odaklanmak lazım. Ozan bizde oynasaydı, Fabri'ye ellerini nasıl büyüteceğini izah ederdi.

Mermer dövdürelim abi osmanlı tokatçıları gibi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kyiv

Bana göre kalan maçlar;

Beşiktaş

Fenerbahçe - Beşiktaş = 0 puan

Toplam : 26 puan

Fenerbahçe

Fenerbahçe - K. Karabükspor = 3 puan
Fenerbahçe - Beşiktaş = 3 puan

Toplam : 29 puan

Galatasaray

Gençlerbirliği - Galatasaray = 1 puan
Galatasaray - Medipol Başakşehir =  3 puan

Galatasarayın 2. yarı fikstürü çok avantajlı. Çoğu zor maçı evlerinde oynayacaklar. İlk yarı açabildiğimiz kadar farkı açmamız lazım. Bana kalsa Fenerbahçe maçı hariç bütün maçları kazanmalıyız ama gel gör ki Başakşehir maçlarını bir türlü oynamayı beceremiyoruz. Elin Shaktar Donetski 2 maçta da nefes bile aldırmadı adamlara öyle aman aman bir futbol oynamadan üstelik.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forumun twitter hesabında yazılan hiçbir şeyi anlamıyorum :alala: Bi ordan bi burdan bahsediliyo :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bana göre kalan maçlar;

Beşiktaş

Fenerbahçe - Beşiktaş = 0 puan

Toplam : 26 puan

Fenerbahçe

Fenerbahçe - K. Karabükspor = 3 puan
Fenerbahçe - Beşiktaş = 3 puan

Toplam : 29 puan

Galatasaray

Gençlerbirliği - Galatasaray = 1 puan
Galatasaray - Medipol Başakşehir =  3 puan

Galatasarayın 2. yarı fikstürü çok avantajlı. Çoğu zor maçı evlerinde oynayacaklar. İlk yarı açabildiğimiz kadar farkı açmamız lazım. Bana kalsa Fenerbahçe maçı hariç bütün maçları kazanmalıyız ama gel gör ki Başakşehir maçlarını bir türlü oynamayı beceremiyoruz. Elin Shaktar Donetski 2 maçta da nefes bile aldırmadı adamlara öyle aman aman bir futbol oynamadan üstelik.

Biz evimizde başakşehir'i yenemiyoruz ama gs evinde başakşehir'i yeniyor :)
Gs 20 yıl mı oldu kaç yıl oldu kadıköyde fb'yi yenemiyor ama gs beraberlik koparıyor biz yeniliyoruz :)
Açıkcası bana çok gerçekci gelmedi yaptığınız tahminler hele en çok puanı fener toplamanız daha tuhaf geldi :)

Çevrimdışı tangaz

liste uzar gider abi @mylife1903  abimin yorumunu bekliyorum bakalım o ne diyecek  :evillol: :evillol:

seneye boyko döktürecek diyecek  :bandit:

offf offf  :duman:

hem kendini hem bizi yaktın vizyon reis  :bawling:

Çevrimdışı atalay

Rize maçındaki Necip - Adriano değişikliğinin her iki ayağını da, Adriano'nun sol iç pozisyonunda oynamasını da yanlış buluyorum. Fakat oyunsal olarak pek karşılığı olmasa da kazandırdı. 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

9 Ekim Pazar saat 16:00'da Başakşehir'le hazırlık maçımız var. Arena'da :icool:

Etiketler: