Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141973 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı uğur07

Galatasaray ligin son 5 sırasındaki takımlardan 4 üyle oynamış. Bunların dışındaki 2 takım karabük ve biz. Karabük son sn. Biz berabere.

Çevrimdışı 38life

şu anda en iyi ihtimal şenol hocanın performansının artması ben şahsen devre arasında ki transfer döneminde de hayal kırıklığına uğrayabileceğimizi düşünüyorum
E zaten normal olan hayal kırıklığı. İyi bir transfer dönemi olması sürpriz olur. Kötü geçmesi olağan. Yönetimin izleri bu yönde.

Not: Mali açıdan ele almıyorum.

Çevrimdışı uğur07

Biz iki takım. Başakşehir ise bir takımla oynamış. Başakşehir gerçekten iyi gidiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Avrupa maçlarıyla kıyaslamak ve böyle 1 maç 2 maç uzerinden yorum yapmak sağlıklı değil.

Ben medyayı takip bile etmiyorum :) bunu da ara ara yazıyorum burada ve herkese tavsiye ettiğimi de bekliyorum. Medyayı takip etmeyin. Hem de hiç! Göz bile atmayin.

Yani ben gordugumu söylüyorum. Osmanlı ligimizin en iyi takımlarından biri. O deplasmanda bu futbolla çok net zorlaniriz. He ozamana kadar toparlayıp başka bir takima donusursek başka..
Osmanlı ile Avrupa maçı dönüşü oynarsak, rahat yeneriz. Onlar Perşembe oynuyor, kadroları dar ve bu tempoya alışık değiller.

Normal zamanda oynarsak, yine favoriyiz ama biraz daha zor geçer.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Gelecek sezon için şimdiden kanat için çalışmalara başlamalıyız bence çünkü kanatlarımız çok zayıf. Quaresma' nin biten sözleşmesi yenilenmemeli, kerim ve arastan biri de kiraya verilmeli. Bir tane  net ismi tartışılmayacak sol kanat alınmalı. Sağ kanada da Visca ya da Aminu alınabilir. Töre geri gelirse sağ kanat öyle de hallolabilir. Ama 2 kanat yollayıp 2 tane getirmemiz şart.
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

Sorunlarımız neler:
1. Mevcut kanat oyuncularımız yetersiz (olcay, q7, aras,kerim)
2. Forvet arkası rolüne kimse uymuyor
3. Eski pas oyunumuzu oynayamıyoruz.
4. Tek forvetle cenk etkisiz, abubakar yetersiz.

Alın size çözüm kadrosu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez gene gol atamadı :evillol: o gomez buraya gelecek

Guzel guzel atamasin , Baskan suan Avuclarini ovusturuyordur , tipki bizim gibi :D :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Osmanlıspor maçı 2. Yarı'nın ilk maçı.

O zamana kadar köprünün altından çok sular akar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

visca olcayın boşnak versiyonu aga
:o_o: :o_o: :o_o:

Troll kokusu geliyor buram buram :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Sorunlarımız neler:

Alın size çözüm kadrosu

olmaz bu abubakar ile cenk yer değiştirirse olur.

Osmanlıspor maçı 2. Yarı'nın ilk maçı.

O zamana kadar köprünün altından çok sular akar.

ilk yarının son maçı demek istedin herhalde :D

Edin Visca 4 gol 4 assist.

Uefa avrupa ligi 2 gol 1 assit.

26 yaşında iyice olgunlaştı 3-4 senelik sözleşme ile bizim süper kanat'ımız olur keşke alabilsek.

Toplam 58 gol 47 assist.

Sağ kanat baş mevkisi sol kanat'ta oynuyabiliyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/edin-visca/profil/spieler/109217

Keşke alabilsek.

Edin Visca 4 gol 4 assist.

Uefa avrupa ligi 2 gol 1 assit.

26 yaşında iyice olgunlaştı 3-4 senelik sözleşme ile bizim süper kanat'ımız olur keşke alabilsek.

Toplam 58 gol 47 assist.

Sağ kanat baş mevkisi sol kanat'ta oynuyabiliyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/edin-visca/profil/spieler/109217

Keşke alabilsek.
Gecen sezon tam 16 Gol..

Bir kanat oyuncusu icin cok cok iyi rakamlar yahu çoğu forvet atamiyor 16 Golu sezonda..

Gecen sezon tam 16 Gol..

Bir kanat oyuncusu icin cok cok iyi rakamlar yahu çoğu forvet atamiyor 16 Golu sezonda..

visca gibi adam istenmez mi ya.

Çevrimiçi mayguntr

Visca =  Holosko vol2.

Başakşehir gibi iyi kapanıp hızlı hucuma çıkan takımlarda içeri güzelce kat eden, son vuruşu kanat oyuncusuna göre biraz daha iyi olan standart bir oyuncu Visca. Bizim gibi çoğu maçı kapalı takımlara karşı dar alanda oynayan bir takımda çok iş yapacağını düşünmüyorum. Son zamanlarda sadece formda olduğu için gözümüze batıyor, Olcay da formdayken aynı istatiski performası veriyor. Bize problem çözen adam lazım a.k.a Nasri style :/

Çevrimdışı Tolga

ilk yarının son maçı demek istedin herhalde :D
İlk yari 16 Hafta üzerinden oynanacak :D

Visca =  Holosko vol2.

Başakşehir gibi iyi kapanıp hızlı hucuma çıkan takımlarda içeri güzelce kat eden, son vuruşu kanat oyuncusuna göre biraz daha iyi olan standart bir oyuncu Visca. Bizim gibi çoğu maçı kapalı takımlara karşı dar alanda oynayan bir takımda çok iş yapacağını düşünmüyorum. Son zamanlarda sadece formda olduğu için gözümüze batıyor, Olcay da formdayken aynı istatiski performası veriyor. Bize problem çözen adam lazım a.k.a Nasri style :/

şu yaşınızıda bi yazsanız zorunlu çünkü bizde büyükmüsünüz küçükmüsünüz ona göre yorumlar yazarız.

Holosko'yu küçümsüyorsunuz gibi gördümde elimizde holosko kadar bir oyuncu yok.

Holosko 103 gol 34 assit ?

Elimizde kafa olarak bitmiş quaresma var.Artık bu takıma ayak uyduramayan olcay var.

Sahada 10 kişi çalımlayabileceğini zanneden kerim frei var.

Aras var birtek işte onuda hoca oynatmıyor takımda kanat var ama yok talisca'yı oynatmayı düşünüyoruz adriano filan oynuyor.

Çevrimdışı Tolga

Nedenini bilmiyorum ama öyle :icool:

geçen sene de vardı böyle birşey demi ?

Çevrimdışı worns

şu yaşınızıda bi yazsanız zorunlu çünkü bizde büyükmüsünüz küçükmüsünüz ona göre yorumlar yazarız.

Elimizde kafa olarak bitmiş quaresma var.Artık bu takıma ayak uyduramayan olcay var.

Aras var birtek işte onuda hoca oynatmıyor takımda kanat var ama yok talisca'yı oynatmayı düşünüyoruz adriano filan oynuyor.

Holosko değeri bilinmeyenlerden. Teknik kapasitesi yüksek değildi ama hızının yanı sıra tam bir kanat forvetti. Ceza alanı koşuları, pozisyon alışı onu skora yakın bir oyuncu yapıyordu. Şimdi kanat rotasyonumuzun en büyük problemi bu tarz bir oyuncumuz olmaması. İyi zamanlarındaki Holosko direk 11 olurdu şimdiki takımda.

Cenk'in Olcay'ın pozisyonuna evrilmesine uğraşmak elimizdeki en mantıklı opsiyon. Kerim ve Aras oyuncu tipi olarak ancak Quaresma'nın rolünü alabilirler. Hoca Ömer'i deniyor ama fizik kapasitesi yetmez. Cenk'i sol ön oyuncusuna dönüştürmemiz daha kolay olur gibi. Zaten hiç bir zaman ilk 11 santraforumuz olamayacak, kendinin de kariyerini düşünerek bu role hazırlanması gerekiyor.

Çevrimiçi mayguntr

Yaşım bende gözüküyor ?

Holosko döneminde kaç şampiyonluk kazandık ? Büyük takımların kanat oyuncuları yaratıcı olmak zorunda bu 2x2 = 4 kadar basit. En azından dar alanda adam eksiltebilmeli bazen pozisyon yokken sıfırdan pozisyon üretebilmeli. Ne Visca da ne de Holosko da bu iki özellik yok. Elimizdeki adamların yetersiz olması beğendiğimiz, gerekli tipteki oyuncu profilini değiştirmemeli bence yoksa osmanlı adımı gibi 2 adım ileri bir adım geri çok yol alamayız. Holoskonun formda olduğu çok iyi maçlar çıkardığı maçları hatırlıyorum ama hiç bir oyuncu 20-25 hafta bu formunu sergileyemiyor , 4-5 maçı özel yetenekleriyle idare edebilmeleri lazım.

[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2016, 22:54:04 mayguntr ]

Çevrimdışı Orhan

Sorunlarımız neler:

Alın size çözüm kadrosu

Guzel bir kadro Anadolu takimlarina karsi cikarilabilir.

Çevrimdışı Tolga

geçen sene de vardı böyle birşey demi ?
2014-15 sezonu öyleydi geçen sezon 17. Hafta da ilk yarı bitmişti.

Etiketler: