Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 8681140 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı doctore

bu F.T misyonunu tamamladı artık. ihtiyarladıkça aksileşen, kendini her şeyin üstünde gören bir tip oldu. bu kadar yüksek bir egonun futbolun başında olması çok sakıncalı. hadi eskiden hoca yoktu sürekli her sıkıştığımızda buna sarılıyorduk. şimdi süper yetişmiş, kendini geliştirmiş hocalarımız var ( Hamza HAMZAOĞLU, Aykut KOCAMAN, Rıza ÇALIMBAY, Abdullah AVCI ) . hatta Mustafa Reşit AKÇAY bile F.T ye on basar. resmen ülkenin yarısını milli takımdan soğuttu. milli maçlarda hiç heyecan duymamaya başladım. bir Türk vatandaşı olarak bana bunu yapmaya ne hakkı var bu adamın...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı mylife1903

Abi senin İsmail'den beklentin neydi ki zamanında o kadar gömdün? Sen de beklenti içine girmeyip takılı kalmayabilirdin o konuda :D.
Ismail olayi baska, ismail futbolcu degil. Lucescunun eline versen verim alamazsin, lucescu mesela ismaille ugrasmaz hemen gonderir yerine takimin devamli yedek kalan sol ayakli bir oyuncusunu monte eder, ya da kolombiyadan falan ikinci ligden 50-60bin dolara bir sol bek kiralar. Ha quaresmayi lucescunun eline verirsen o ondan verim alir.

Çevrimdışı mylife1903

Fatih terimin yerine aykut kocaman gelse hiç fena olmaz ben bu kadar kötü bir teknik direktörün böyle bir kariyere sahip olmasını anlamıyorum

Arkasinda mafya yaninda feto vardi herifin dogru zamanda dogru yerdeydi herifler rasim kara gibi bir adami yedi. Rasim kara futbolla iliskisini kesti bu serrefsizler yuzunden bu teroristlerin en buyuk zarari besiktasa oldu

Çevrimdışı mylife1903

İsmail oynar caner yedekte bekler

Insallah insallah. Caner besiktasli oldu simdi ilk macta capraz bagini kopartir. Hic gerek yoktu keske kicim agriyor, kabiz oldum deseydi de gitmeseydi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkasinda mafya yaninda feto vardi herifin dogru zamanda dogru yerdeydi herifler rasim kara gibi bir adami yedi. Rasim kara futbolla iliskisini kesti bu serrefsizler yuzunden bu teroristlerin en buyuk zarari besiktasa oldu
Babam çok severdi Rasim karayı abi Terimede giydirirdi :evillol:

Çevrimdışı Orhan_

Ismail olayi baska, ismail futbolcu degil. Lucescunun eline versen verim alamazsin, lucescu mesela ismaille ugrasmaz hemen gonderir yerine takimin devamli yedek kalan sol ayakli bir oyuncusunu monte eder, ya da kolombiyadan falan ikinci ligden 50-60bin dolara bir sol bek kiralar. Ha quaresmayi lucescunun eline verirsen o ondan verim alir.

Yapma etme yahu. Quaresma kimlerle çalıştı da gittiği her kulüpten gönderildi, Lucescu mu çare olacak? Yani görünenin aksine muammadan hikaye çıkarıp adama bir anlam yüklemek olmuyor. Sonuçta Quaresma 33 yaşında bir adam. Senden benden daha iyi bilmesi lazım takımı, katkıyı. Eğitilecek yaşı geçeli çok oldu.

Çevrimdışı arda

Bak su halime bak da Gomez
Al Aboubakar'ı al bir de Cenk'le böl
Sozum bir tek sana, selam gonder bana

Gidenlerden bir tek seni bana ekledim
Seni deli gibi bekledim, gidenlerden
Seni deli gibi ozledim, gidenlerden
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak su halime bak da Gomez
Al Aboubakar'ı al bir de Cenk'le böl

Seni deli gibi bekledim, gidenlerden
Seni deli gibi ozledim, gidenlerden

O zaman bu da Gomez'den;

Bilemedim gıymatını gadrini

Hata benim günah benim suç benim

Eliminen içtim derdin zehrini

Hata benim günah benim suç benim, vayyy :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Abi senin İsmail'den beklentin neydi ki zamanında o kadar gömdün? Sen de beklenti içine girmeyip takılı kalmayabilirdin o konuda :D.
:evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Yapma etme yahu. Quaresma kimlerle çalıştı da gittiği her kulüpten gönderildi, Lucescu mu çare olacak? Yani görünenin aksine muammadan hikaye çıkarıp adama bir anlam yüklemek olmuyor. Sonuçta Quaresma 33 yaşında bir adam. Senden benden daha iyi bilmesi lazım takımı, katkıyı. Eğitilecek yaşı geçeli çok oldu.
d
Hep yanlis degerlendiriyorsunuz,
Quaresmanin oynadigi kulupler barselona, chelsea, inter, porto falan bu kuluplerde kimse oyuncudan verim almaya calismaz, gonderirler verimsizse. Adamlar senin canerini tak diye sutladi mac oynatmadan.
Sen besiktassin elindekinden verim alacaksin, luksun yok, hata yapamazsin.
Ismaili alip 7 sene oynatirsin olmaz. Verim almaya calisilmaz, karsilastirdiginkz adamlara bak yahu biri ismail biri quaresma. Herkes bir umut bu busefer akillandi diye yatirim yapmis, olmamis.

Dun de birisi kaleciden az kosmus istatistigi veriyordu burda, sacma sapan bir algi ne alakaysa.

Çevrimdışı Kutay

Canerin milli takıma alınmasına üzüldüm keşke olcay ve cenkte alınmasaydı Allah korusun bir sakatlık aksilik falan olmaz inşallah milli takım umrumda değil Beşiktaş kazansın yeter
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı brkntcnr

İyiki Eto'o yu almamışız yav. Bu sefer harbiden bitmiş.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

Ben Şenol Hocanın ırkçılık falan yapacağını düşünmüyorum. Akıllı aydın bir adamdır. Memleketçilik yapabilir ama ırkçılık yapmaz.

Kafasında şablonlarla hareket ediyor ve o şablonların değişmesi süre alıyor. Aras o şablonun işinde değil henüz. Değişecektir yakında

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su an hatirlamyorum bir spor yazati Aras icin idmanlara kotu demisti. Sanirim GG gibi idman performansi dusuk mac performansi yuksek oyuncu. Ispanyada kiralikken de duzenli forma giymiyordu ki alt seviye bir takimdi. Ama sorarsan bende hazirlik maclarindaki Arastan umutluyum

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Orhan_

d
Hep yanlis degerlendiriyorsunuz,
Quaresmanin oynadigi kulupler barselona, chelsea, inter, porto falan bu kuluplerde kimse oyuncudan verim almaya calismaz, gonderirler verimsizse. Adamlar senin canerini tak diye sutladi mac oynatmadan.
Sen besiktassin elindekinden verim alacaksin, luksun yok, hata yapamazsin.
Ismaili alip 7 sene oynatirsin olmaz. Verim almaya calisilmaz, karsilastirdiginkz adamlara bak yahu biri ismail biri quaresma. Herkes bir umut bu busefer akillandi diye yatirim yapmis, olmamis.

Dun de birisi kaleciden az kosmus istatistigi veriyordu burda, sacma sapan bir algi ne alakaysa.

İsmail'i de futbolcu sanıp almışlar ama olmamış demek varken onun yerine destanlar yazıyordun abi sen :D. Bak sen İsmail'i futbolcu yerine koymuyorsun, çok samimiyim, aynı şeyleri ben de Quaresma için düşünüyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu sene oynadığımız maçların zorluk derecesi daha yüksek ama

işte onu anlatmaya çalışıyorum abi algı çok kötü birşey.

6 haftada konya deplasmına gittik evimizde 1 derbi oynadık.

Bize ters gelen akhisar'ı evinde yendik.Karabükspor'u da buraya ekliyebilirim onlarda çok iyi takım olmuşlar. ve rize deplasmanı.

Medya bizi eleştiriyor herkes görsün diye paylaştım algıya düşmeyin.

Çevrimdışı mylife1903

İsmail'i de futbolcu sanıp almışlar ama olmamış demek varken onun yerine destanlar yazıyordun abi sen :D. Bak sen İsmail'i futbolcu yerine koymuyorsun, çok samimiyim, aynı şeyleri ben de Quaresma için düşünüyorum.
Yok dusun tai, ben quaresmayi da futbolcu saymiyorum zaten topcu o, ismail ise ayri bir evren sporcu bile degil.
Ismail ile quaresma karsilastirmak ise hepten baska bisi
Burda alexis kavgasi da cikmisti adam ispanya ligine gitti tas gibi oynuyor, ama inter, chelsea, barcelona kariyeri olan adami ismail uzerinden tartismak cok baska
Birazdan mehter marsi esliginde izmaeli seyredecez zaten, keyiflen

Çevrimdışı LuceGel

Futbol otoritelerine sesleniyorum Caner Terimin kafasında Hasan ali İsmailden sonra 3. tercihmiş demekki olay prim meselesi filan değilmiş.Ukrayna milli maçında İsmail oynayacak demektir anladığınız Caner oynarsa ortada sıkıntı var demektir  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez gene gol atamadı :evillol: o gomez buraya gelecek

Çevrimdışı cursedofdragon

o değilde 6 maçta yediğimiz kırmızı kart sayısı 2 :D

4 maç üst 2 maç alt herşey aynı gidiyor mübarek :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pektemek in aboubakar dan daha fazla golü var :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

işte onu anlatmaya çalışıyorum abi algı çok kötü birşey.

6 haftada konya deplasmına gittik evimizde 1 derbi oynadık.

Bize ters gelen akhisar'ı evinde yendik.Karabükspor'u da buraya ekliyebilirim onlarda çok iyi takım olmuşlar. ve rize deplasmanı.

Medya bizi eleştiriyor herkes görsün diye paylaştım algıya düşmeyin.

Düşmeyiz  :nerd:

Çevrimdışı Necmi

Etiketler: