Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149612 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Caner!

http://twitter.com/Efsanespors/status/782284773632901120
O degil de iyi el kol yapmis atiba ile tolgaya. Aslinda topu sisirmeden oynamak iyidir bu son dakikalarda. Belki sisire sisire bir mac kazanirsin ama sisirmeden sakin oynayip pozisyona oynarsan, iyiler sonunda hep kazanir kurali isler ve sampiyon oluruz.

Çevrimdışı doctore

Sataşmak gibi bir niyetim yoktu. Yanlış anlaşılma olduysa özrüm affola. Genel ona buna futbola sayıştırırken ben de dahil böyle bi yorum gelince tuhaf geldi :)

cansın...  :) :)
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı brkntcnr

Ben bu maçta abouya çok kızamıyorum, adam iki maç üst üste doksan dakika top oynamadı ya. Doğru yerlere koşular yaptı, doğru pozisyon aldı hatta tolgayın pozisyonda pas vermesini de kimse beklemiyordu adam son anda uyandı hareketlendi ama yetişemedi. Orada doğru tercih Tolgay' ın kaleye vurmasıydı. Cenk maç boyunca yoktu. Bize böyle hareketli forvet lazım gol atmaya da yavaş yavaş başlayacaktır. Talisca için de ilk maçında çok kötü, fişi duruyor mu vb. yorumlar yapılmıştı. Maç içinde bende çıldırdım bazı pozisyonlarda ama Abou katkı verecektir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı RevivaL

Takım içinde kızgın olduğum o kadar çok futbolcu var ki ruhunu evde bırakıp gelmiş sahada yürüyorlar

Çevrimdışı Gokhan-

Caner çok haklı, o kadar lakayıt, o kadar laubali paslaşılır mı arkadaş, sanki devre arasında ısınmaya çıkan yedek topçular gibi hımbıl hımbıl.Sizler koskoca Beşiktaş'ı temsil ediyorsunuz binlerce insan sizin verdikleriniz veya veremedikleriniz sayesinde mutlu oluyor veya kahroluyor.Hatayı, mağlubiyeti her şeyi kabul ederim ama ruhsuzluğu asla, topçu dediğin isyan edecek isyan bazı topçularımız var ki bir tokat yediğinde diğer yanağını uzatan hanım evladı kıvamında takılıyor, gitmez böyle..

Quaresma-Atiba olayında da kesinlikle Atiba haklıdır, Atiba denen adamın zirvesi bugüne dek rakiple bile polemiğe girmemiş, eğer Q7 ile tartıştıysa Quresma efendi hatayı kendisinde arasın..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Tolga

Aboubakarı eleştirmek için daha çok erken önemli olan doğru yerde doğru zamanda olması heyecanını atsın hele bir üstünden 1,2 gol atsın güven kazansın sonrasına bakarız.
Bende biraz daha beklenmesinden yanayım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı onder23

Kadro da çok oyuncu var fakat bir kanat oyuncusu yok.
Q7 nin üzerine oyun kurulmaz. Olcay felaket.
Abubakar bugün çok şanssızdı 2-3 maç daha görmek lazım. Bu adam ligde 110 dk oynadı toplamda.
İlk 11 başlarsa daha net görürüz.

Çevrimdışı doctore

ruhsuz ve şımarmış futbolcular gördüm bugün sahada. herşey bir yana iyi oynarsın kötü oynarsın ama bu şımarma durumu çok tehlikeli...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Ripley

Hala Aboubakardan ümidi olanlar var göremiyor musunuz arkadaşlar adam Beşiktaşın oyuncusu olamaz teknik ve zeka yoksunu. Başkanın yaptığı en kötü transfer. Allahtan opsiyonlu 3.3 m. euro maaş 2.5 m. euro kiralama içimi yakıyor şu an.

Çevrimdışı Savaş

Adriano'nun son dakika golü olmasaydı şuan neler konuşuluyordu burada tahmin bile edemiyorum.

Evet aldık 3 puanı ama günü kurtardık sadece. Oyuncular formsuz, hoca çok daha formsuz. 3 maçtır bir devreyi feda ediyoruz resmen. Tek devre top oynayarak, o da doğru oyuncu tercihleriyle oluyor puan alıyoruz veya puan kurtarıyoruz.

Oyunculardan ziyade Şenol Hoca'nın silkelenmesi gerekiyor bence. Madem doğru oyuncuları daha sonradan bulabiliyorsun neden hep yanlış tercihler ile başlıyorsun?

Umarım bu ara bize iyi gelir, yoksa ben daha fazla karamsar olmaya devam edeceğim. İyi değiliz, iyi oynamıyoruz, bu benim için böyle.

Ayrıca tüm takımı neredeyse 3 senedir sırtında taşıyan Atiba ile tartışan Quaresma; sen kimsin be? Ulan elini öpmeniz lazım o adamın atarlanıyorsunuz bir de. Bu durum Ernst-Quaresma tartışmasının birebir kopyası. O zamanlarda da Quaresma kendini paşa ilan etmişti takımda, şimdide at koşturmaya çalışıyor fakat bu sefer yemezler. Atiba kırmızı çizgidir. Taraftar bu sefer bunu yemez. Çekilmesi lazım kulağının.

Çevrimdışı Orhan_

Kesinlikle beklemek gerekiyor. Beklememek aslında yanlış iş. 6. hafta, toplam aldığı dakika sayısı ortada. Cenk bu maç 90 dakika sıfır pozisyonla oynadı.

Çevrimdışı OrhanAker

3 net gol kaçırdı gibi duruyorda aslında 1 sadece kafayla vuramadığı pozisyon oda.
O pozisyonda kafadan iyi sıyırttıramadı sadece :D ne tam vuracaksın nede az..zor

Çevrimdışı Ripley

Şenol hoca Arası sanırım hiçbir zaman oynatmayacak.

Çevrimdışı Tolga

Kesinlikle beklemek gerekiyor. Beklememek aslında yanlış iş. 6. hafta, toplam aldığı dakika sayısı ortada. Cenk bu maç 90 dakika sıfır pozisyonla oynadı.
3 net gol kaçırdı gibi duruyorda aslında 1 sadece kafayla vuramadığı pozisyon oda.
O pozisyonda kafadan iyi sıyırttıramadı sadece :D ne tam vuracaksın nede az..zor
Aboubakar'ın Gaziantepspor ile oynadığımız hazırlık maçında Talisca ile verkaç yapıp attığı golü de gördük.

O yüzden biraz daha zaman vermek gerektiğini düşünüyorum. Tabi bugün en azından bu pozisyonlardan birini değerlendirmeliydi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Kat edilen mesafe

Fabricio Agosto Ramirez 5.12km
Ricardo Quaresma         5.00km

7 numara'nın bu takımdaki tek misyonu Vodafone Arena'da ki maçlarda 2.yarı oyuna girmesidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Kat edilen mesafe

7 numara'nın bu takımdaki tek misyonu Vodafone Arena'da ki maçlarda 2.yarı oyuna girmesidir.
Gerçek mi bu?

Çevrimdışı Berat

Ayrıca tüm takımı neredeyse 3 senedir sırtında taşıyan Atiba ile tartışan Quaresma; sen kimsin be? Ulan elini öpmeniz lazım o adamın atarlanıyorsunuz bir de. Bu durum Ernst-Quaresma tartışmasının birebir kopyası. O zamanlarda da Quaresma kendini paşa ilan etmişti takımda, şimdide at koşturmaya çalışıyor fakat bu sefer yemezler. Atiba kırmızı çizgidir. Taraftar bu sefer bunu yemez. Çekilmesi lazım kulağının.

O Avrupa kupasını kafasında patlatmak lazım. Ama yeter mi yetmez. Çünküüüüü

Oley oley oley...

-Taraftar

Çevrimdışı RevivaL

Kat edilen mesafe

45 dakika oynayan bir oyuncu için koşu mesafesi eleştirisi yanlış olur.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ne yalan söyleyim rakip takımın gol atmasını istediğim yegane maçlardan biri oldu böyle bir futbol böyle bir taktik anlayışı böyle bir kadro kurulumu olmaz rezalet her yönden umarım milli takım arasında biraz düzelir takım ve teknik heyet yoksa ben gidişlerini hiç iyi bulmuyorum hele Q7'nin artık kendine çeki düzen vermesi gerek bunu bukadar başımızın üstüne çıkaran taraftarında bugün benim gözümde tamamen bitti ama bunun biyerlerini kaldıran taraftardır başka birşey değil herkeze yap ama takım kaptanın Atiba gibi bir adama diklenmek affedilir gibi bir hata değil şuan beynimden kaynar sular dökülüyor sanki okadar sinirliyimki...

Çevrimdışı can1903

Quaresma'nın 2 hafta falan ilk 18'e dahi alınmaması lazım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Devre arasında beklentim: iyi bir stoper, iyi bir forvet ve iyi bir kanat oyuncusu 3 transfer gerekiyor. Şuan Q7 dışında ayrılmasını istediğim bir oyuncu yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kat edilen mesafe

İstiyorsa 7 km koşsun hiçbir katkısı yoktu

Çevrimdışı Çağatay

takımın bunaldığı bu günlerde şu 14 gün ara iyi gelecektir.
Takım derken şenol hocayı da kastettim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Kat edilen mesafe

Cok sacma istatistik, sacma bir algi

karijma kotu kosmamis ki 5km bir yari icin makul ustelik fazla git gel olmadi ikinci yari, top devamli rize tarafinda oynandi cok bile kosmus.

Etiketler: