Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152142 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı RevivaL

Maç konusuna yazmadığımdan beri yenilmedik. Bunu dile getirerek inşallah yanlış yapmamışımdır  :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

Maç konusuna yazmadığımdan beri yenilmedik. Bunu dile getirerek inşallah yanlış yapmamışımdır  :evillol:
Totem güme gitti aferin :D ben büyüsü bozulmasın diye 1 senedir saklıyorum kimseye söylemedim :D

Çevrimdışı RevivaL

Totem güme gitti aferin :D ben büyüsü bozulmasın diye 1 senedir saklıyorum kimseye söylemedim :D
Totem totemi götürür belki  :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı LuceGel

bence bu rakamlar şehir efsanesi hayatta inanmam gs maçı günü 2,5 milyon tl satış yapılacağına. Q7 ilk geldiği gün imza töreninde 14 bin forma satıldı demişlerdi sonra gerçek ortaya çıktı 300 forma satılmış  :biggrinking:
Bence doğrudur bilet transferleriyle her maç yeni taraftarlar geliyor stada ,birde maça girmeyen semtte maç seyreden kitleler oluyor şampiyonluk maçı Osmanlı maçında 500 bin üzeri insan vardı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu anı ne bekledik be :icool:

Islık çalmak ne alaka çözemedim ama yine de süper :bandit:

http://twitter.com/siyahbeyazarsiv/status/781922476771115008

[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2016, 14:57:49 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Quaresma'nın birincil plan olduğu bir takımda oyun düzeninden söz edemeyiz.
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 19:41:16 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Ve o iki pozisyonda da sarı kartlı hamleyi yaptığı an atılacaktı 1-0 öndeyken hiç gerek yoktu böyle riskli paslara o dakikaya kadarda sahanın en iyisiydi bence bazen rölantide oynamayı bilmek gerek.
Kesinlikle. Karta sebep olan ise Quaresma'nın bu anlamsız tercihi. Tolgay ve Atiba opsiyonları varken bacak arası deniyor. Gerçi yaptığı sağdakinden daha absürt değil.

Çevrimdışı uğur07

Merak ettiğim birşey var. Çağlar söyüncü ve emre moru biz mi keşfetmiştik önce yoksa fatih terim mi. İki futbolcu da apar topar milli takıma girdi bizle ismi geçince.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Merak ettiğim birşey var. Çağlar söyüncü ve emre moru biz mi keşfetmiştik önce yoksa fatih terim mi. İki futbolcu da apar topar milli takıma girdi bizle ismi geçince.

Bizden önce veya bizimle keşfedebilir milli takımlar hocası ama çağırması ve zamanlaması tamamen  bizimle ve menajer akrabası ile alakalı...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

ya abi söylettirmeyin şimdi daha neleri var Beşiktaş'a giderseniz sizi milli takıma almam diyen birinden bahsediyoruz sinyör terim.

Çevrimdışı Fatih_

Herkes macta gidip yerine oturmak yaninda cocugu esi ile rahatca macini izlemek istiyor. Ama halaaa it kopukla ugrasiyoruz.
Senelerimiz o stada bos beles giren magandalarin agiz kokusunu cekmek ile gecti. Hala bunun icin akillarinca yukleniyorlar klube. Birakin bu isleri kimse bagirmasin yeterki millet huzurlu mac izlesin kimse oraya bagirmak icin gitmiyor yada bagirmak zorundada degil. Taraftar zaten faullerde pozisyonlarda karsi takim atak yapinca islikliyo yuhaliyo o atmosferde cosuyor insan. Guzelde bir tezahurat oldugunda yanindaki cocugu dahil herkes katiliyir. Yok elinde kameraymis yok bagirmayan s... gitsin falan yeter gectik bunlari. Millet hala nemalanmanin pesinde bir tane bile beles bilet verdigini okuyayim bir daha asla gitmem o tribune.

Çevrimiçi Necmi

İstemeden faul yapmak! Bir benzerini Konya'da Necip yapmış, takımı on kişi bırakmıştı.

ama burda yanlış tercih yapıyor aslında yön değiştirmemesi topla kalenin arasında kalması gerekiyordu.

Çevrimdışı atalay

Birlikte koşarken topun yere düşmesini bekliyor. Kısa sekince hamle yapmayı tercih ediyor. Temas etmese belki de tercihinde hiçbir sıkıntı olmayacak. Fakat ucuz bir faul sonrasında yediğimiz duran top gollerine bir yenisi daha ekleniyor. @Necmi

Çevrimdışı onder23

west ham maçında töre 11 de. Olimpiyat stadı tarzında statlarda maç izlemek resmen işkence
West ham 'ın yeni stadını hiç beğenmedim.  :s20:

west ham maçında töre 11 de. Olimpiyat stadı tarzında statlarda maç izlemek resmen işkence
West ham 'ın yeni stadını hiç beğenmedim.  :s20:

iyi oynuyor mu ?

Çevrimdışı onder23

iyi oynuyor mu ?

Aynı gökhan bildiğimiz gibi. Ben yaparım ederim havalarında
Derken 2. yarı çıktı

Aynı gökhan bildiğimiz gibi. Ben yaparım ederim havalarında
Derken 2. yarı çıktı

kafa olarak bitmiş demek ki gökhan bize gelsede çok birşey gösteremez.

Çevrimdışı OrhanAker

Necipi daha kaç kez deneyip dilimiz yanacak acaba..aras ta 18 doldurması için alınmış galiba kadroya tek bacağı ile necipten daha iyi oynar :bandit:

Çevrimdışı Berat

Necipi daha kaç kez deneyip dilimiz yanacak acaba..aras ta 18 doldurması için alınmış galiba kadroya tek bacağı ile necipten daha iyi oynar :bandit:

Oynadı abi zaten birçok kez, kanıtlı. Tabii pozisyonları farklı da Atiba-Tolgay uyumlu gözüktü hafta içinde.

Çevrimdışı OrhanAker

Oynadı abi zaten birçok kez, kanıtlı. Tabii pozisyonları farklı da Atiba-Tolgay uyumlu gözüktü hafta içinde.
Aynen yine necip top çıkaramayacak tolgay 10 numarada kaybolacak denendi tutmadı işte koy arası bu maç.
Bu maçta oynamayacaksa ne zaman oynayacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Düşünsenize devre arasında Gomez, Sosa, Töre geri dönüyor :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Aynen yine necip top çıkaramayacak tolgay 10 numarada kaybolacak denendi tutmadı işte koy arası bu maç.
Bu maçta oynamayacaksa ne zaman oynayacak.

Oğuzhan hatası gibi, Necip'in 11 başlaması gibi, Rhodolfo'nun oynamaması gibi. Hatalar zinciri.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Düşünsenize devre arasında Gomez, Sosa, Töre geri dönüyor :evillol:
Gomez geri dönsün yeter sosada olumlu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Necip yaratıcı değil
Atiba yaratıcı değil
Olcay yaratıcı değil
Ömer yaratıcı değil
Beck yaratıcı değil Gökhan Gönül e göre
Cenk kendi pozisyonu yaratmaktan uzak

Bu kadar takım oyunundan uzak kaldığımız bir dönemde bu kadar yaratıcılıktan uzak bir takımla deplasmanda sahaya çıkmak muhteşem cesaret. Sıkıntılı bir maç bizi bekliyor..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: