Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153434 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Sen bu saatlerde kızı okuldan almaya gitmiyor muydun, unutmuş olma?  :)

@tuncaboylu hanım aldı bugün ben aysonu kapanış raporu yapıyorum mesaiye bıraktım kendimi arada da sana ve necmi abiye laf yetiştiriyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu hanım aldı bugün ben aysonu kapanış raporu yapıyorum mesaiye bıraktım kendimi arada da sana ve necmi abiye laf yetiştiriyorum  :D

Ay sonu mu, kirayı göndermeyi unuttum.  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

Tolgay ıskartaya çıkacak bir futbolcu değilse, çalışıp formayı alacak. Ayrıca Gökhan Atiba'nın alternatifi olarak da kullanılıyor, Karabük maçındaki gibi.

Doğrusun, Adriano hamlesinin görkemi azaldı Caner'den sonra; ama bu seneki en iyi transferlerimizden birinin İnler olduğunu düşünüyorum.
hiç  biri kötü transefer değil elbette yine  tolgay-inler seçimi için tolgay'ın  çalışmadığını da söyleyemeyiz. daha çok hocanın oyun planı çift sekiz üstüne gibi. yoksa ayrı ayrı ikisi de çok iyi oyuncular

Çevrimdışı tangaz

Nejip :D

walla hiç aklıma gelmemişti  artık nasıl kafamdan sildiysem :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ay sonu mu, kirayı göndermeyi unuttum.  :)

bana ve Serhata laf yetiştirmekten unutursun tabii  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Antep maçında onu orada denemişti. @tuncaboylu Caner daha iyi opsiyon | Noble Docile @tangaz
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 18:10:57 atalay ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Antep maçında onu orada denemişti. @tuncaboylu Caner daha iyi opsiyon | Noble Docile @tangaz

bu maçta patlama bekliyorum kaptandan genelde böyle fırsatları iyi kullanır ve formayı kapar, takip eden 2 hafta içinde ise gereken kamikazeliği yapar  :D @atalay

Çevrimdışı brkntcnr

Yarın Ömer oynayabilir mi acaba? Son maçında çok iyiydi bence şu kanat yokluğunda formayı hakediyor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı anilsevim

aşık oldugun kızı unutmaya çalışırsın da fotosunu veya kendisini görünce koyar ya
heh işte gomez bende o etkiyi yapıyo, başlıcam boyle işe
durduk yere moralim bozuldu
evde forması tshirtü var, dolabı açınca görmemek için arka tarafa astım
her seferinde yine gözüm kayıyo
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Rize maçı için çıkarılacak en ideal 11 ;

Fabri

Beck    Marcelo    Tosic      Caner

Tolgay      Atiba

Quaresma      Aras            Olcay

Abubakar

Çevrimdışı Tolga

G.İnler de yoksa bence Şenol Hoca Necip'i oynatır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

G.İnler de yoksa bence Şenol Hoca Necip'i oynatır.

yapmaz öyle bir hata :)

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bence de Aboubakar'la baslasin. Bu macta da etkili olamazsa artik Cenk'i ilk 11 de dusunmeye baslamasi lazim Senol Hoca'nin. Ben Aboubakar'in suana kadar oynadigi maclarda hicbir isik goremedim. Ikili mucadelelerde cok kuvvetli ve ayakta kalabiliyor. Talisca ile bir iki kez iyi ver kac yaptilar. Rakip defans Aboubakar'i cabuk cozuyor ve Aboubakar'i butun mac sindiriyorlar. Gomez cok hareketli ve oyunu iyi okudugu icin kendini markajdan kurtarabiliyordu. Bu biraz futbol zekasiyla da ilgili birsey. Aboubakar'da ben bu zekayi goremedim ve sonradan kazanilacak birsey degildir futbol zekasi. Ismail Koybasi buna en iyi ornektir.

Çevrimdışı tangaz

Bence de Aboubakar'la baslasin. Bu macta da etkili olamazsa artik Cenk'i ilk 11 de dusunmeye baslamasi lazim Senol Hoca'nin. Ben Aboubakar'in suana kadar oynadigi maclarda hicbir isik goremedim. Ikili mucadelelerde cok kuvvetli ve ayakta kalabiliyor. Talisca ile bir iki kez iyi ver kac yaptilar. Rakip defans Aboubakar'i cabuk cozuyor ve Aboubakar'i butun mac sindiriyorlar. Gomez cok hareketli ve oyunu iyi okudugu icin kendini markajdan kurtarabiliyordu. Bu biraz futbol zekasiyla da ilgili birsey. Aboubakar'da ben bu zekayi goremedim ve sonradan kazanilacak birsey degildir futbol zekasi. Ismail Koybasi buna en iyi ornektir.

+1.903 her harfine katıldığım bir yorum...

Çevrimdışı anilsevim

Bence ikisiyle de başlasın (cenk abubakar) ikisi de gol atar
Cenk de ileride pres yapan oyuncu
Boğarız
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

akıl vermek gibi olmasında abubakar 24 yaşında gomez 30 yaşındaydı :)

Tecrübede önemli bir etkendir.Bazı yanlışları eksikleri zamanla giderebilirsiniz :)

Abubakar'ı gomez gibi yapmadı şenol hoca cenk tosun formda olmasına rağmen gomez'in başta kötü olmasına rağmen gomez'e katlandı 2-3 maç abubakar'da bunu göremedik henüz üst üste 2-3 maç oynaması gerekiyor abubakar'ın :)

Çevrimdışı tangaz

akıl vermek gibi olmasında abubakar 24 yaşında gomez 30 yaşındaydı :)

Tecrübede önemli bir etkendir.Bazı yanlışları eksikleri zamanla giderebilirsiniz :)

ama bize şimdi lazım  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Terim denen mahluk caner ve ardayı nasıl çağırmaz akıl alır gibi değil yazıklar olsun böyle federasyonada hocayada 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ama bize şimdi lazım  :tabe:

ben abubakar'ın kötü bir forvet oldugunu düşünmüyorum gomez'e tanıdıgımız şansı ona tanımıyoruz bence yukarda'da yazdım cenk çok etkili olmasına rağmen şenol hoca gomez'i oynatmıştı 2-3 maç sabretti gomez'e.

Biz abubakar'ı 3 maç üst üste oynarken göremedik ya maçın sonunda girdi yada 1 maç oynadı 2 maç sonradan girdi üst üste görmek lazım bence :)

Ayrıca geçen sene oynadıgımız oyunla bu sene oynadıgımız oyun epey farklı geçen sene biz gomez'i 1 maçta net 10 gol pozisyonuna sokuyorduk gomez bunların 2 tanesini gol'e çeviriyordu 8 tanesini harcıyordu :) Gomez'i iyi yapan biraz da bizim oyun sistemimizdi açıkcası.Abubakar'a bu oyunu veremedik henüz ancak ona rağmen yinede abuabakar maç içinde doğru koşular yaparak pozisyon'u kovalıyor ancak top atan yok :)

Hangimiz söylüyebiliriz ki abubakar karşı karşıya bir pozisyonda kaldı ve bunu değerlendiremedi :) Adamı pozisyona sokamıyoruz ki böyle birşeye demeğe hakkımız yok :)

Çevrimdışı RevivaL

Aboubakar ile başlayıp oyuncuya olan güveni vermemiz gerekiyor

Terim denen mahluk caner ve ardayı nasıl çağırmaz akıl alır gibi değil yazıklar olsun böyle federasyonada hocayada 

bırak çağırmasın en formda oyuncumuz caner sakatlanır filan ismail'i hasan ali'yi izlesin onlar.

bi penaltı daha yaptırsın inşallah ismail.

Etiketler: