Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149816 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

leverkusende de iyi kadro var ama ballack yıldıray ze roberto kirsten vbvb ben o takımda nowotny vardı onu severdim...

Bayern Münih son zamanlarda Dortmund'a yaptığı gibi onları da (Küfür Yasak)₈ etti, onları da Ze Roberto ile Ballack'ı alarak zayıflattı.

Gerçi ileride bizim için de aynı şeyi diyebilirler, "Fenerbahçe'den Caner ve Gökhan'ı alıp zayıflattı, sonra şampiyonluklara abone oldu" diye.  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Quaresma gitmeli ibresi nihayet bende de %100 ü gördü
Geçen sene yaramış bu adama evlilik çoluk çocuk dedim ama yok
Avrupa şampiyonluğuyla ego yine tavan
Önce gsaray maçı sonra kiev maçı sinir krizi geçirdim keşke izlemeseydim maçları dedirtti

Çevrimdışı tangaz

Quaresma forması derken forma numarasından bahsediyorsun değil mi? Öyle bir anlam kargaşası olmasında.

hüseyin mican tv.de forma numarası vb demedi satışlar nasıldı die sorulunca en çok quaresma forması satıldı onu gomez ve sosa takip etti die isim verdi açıklaması böyle idi. hatta gomezin 1. olamamasına şaşırdığım için çok dikkatimi çekmişti ve bu nedenle net hatırlıyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

hüseyin mican tv.de forma numarası vb demedi satışlar nasıldı die sorulunca en çok quaresma forması satıldı onu gomez ve sosa takip etti die isim verdi açıklaması böyle idi. hatta gomezin 1. olamamasına şaşırdığım için çok dikkatimi çekmişti ve bu nedenle net hatırlıyorum...

Bana forma numarası gibi geliyor. Gönderilen linkte de bir şey ilgimi çekti. Diyor ki Quaresma'nın 7 numaralı forması en çok satan forma. Sonra Gomez ve Sosa geliyor. Quaresma 7 numarayı bu sene aldı. Sosa-Gomez bu sene yok. Hem senin saşırmış olduğun noktaya bir cevap hem de bitmemiş sezonun formaları olmasından dolayı tuhaf bir hikaye :D.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 16:38:11 Orhan_ ]

Çevrimdışı tangaz

Bana forma numarası gibi geliyor. Gönderdiğin linkte de bir şey ilgimi çekti. Diyor ki Quaresma'nın 7 numaralı forması en çok satan forma. Sonra Gomez ve Sosa geliyor. Quaresma 7 numarayı bu sene aldı. Sosa-Gomez bu sene yok. Hem senin saşırmış olduğun noktaya bir cevap hem de bitmemiş sezonun formaları olmasından dolayı tuhaf bir hikaye :D.

Ben link göndermedim  :alala: geçen sezon satılan 400bin forma özelinde yöneticinin tv.de yaptığı açıklamayı izledim orada duyduğumu aktarıyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı firewater

yine iddia ediyorum forma değildir o geçen sezon yapılan özel tisortlerdir. İsmail air forma diye çevirmiştir.

Çevrimdışı firewater

Quaresma gitmeli ibresi nihayet bende de %100 ü gördü
Geçen sene yaramış bu adama evlilik çoluk çocuk dedim ama yok
Avrupa şampiyonluğuyla ego yine tavan
Önce gsaray maçı sonra kiev maçı sinir krizi geçirdim keşke izlemeseydim maçları dedirtti

gitmesini bilmemde yedeğe çekilmesi şart oğlu şart.

Çevrimdışı yigitcan1903

gitmesini bilmemde yedeğe çekilmesi şart oğlu şart.
Adı hala markayken ilk müşteriye satsınlar devre arası
Yine bozuldu iflah olmaz bu
bi olumlu hareket yapıyor 5 olumsuz arkasından geliyor

Çevrimdışı mellfred

gördüğüm kadarıyla takımın 3 temel sorunu var
1.si sosanın yerini doldurma çabası
2.si quaresma'nın takım oyununa katkı verememesi
3.olarak uzun topla çıkmaya çalışmamıza rağmen dönen topları alamamamız
ilk sorunu ne Oğuzhanla ne de taliscayla çözemeyeceğiz gün kadar ortada. bir 10 numara yaratmak yerine çift 8'e dönmek en mantıklısı. bana kalsa ozzy tolgay oynatırdım. arkalarında gökhan ya da ati.
quaresma'ya oynama demiyorum  hobi olarak yine oyna ama 60'tan önce olmaz olmuyor
son olarak ya uzun top atan caner inler yerine adriano ve tolgay'ı tercih edeceğiz pozisyonlarında . ya da ilkte yazdığım gibi önde çift ve tempolu 8'lerle dönenleri toplayacağız
Talisca nolur hiç bilmiyorum adam ne 6 ne 7 ne sekiz ne de 10 numara. nereye koysan olmuyor üstelik çok çabuk düşüyor oyundan
belki 4-3-3'de ileri üçlüden birinde katkı verebilir

Çevrimdışı tangaz

yine iddia ediyorum forma değildir o geçen sezon yapılan özel tisortlerdir. İsmail air forma diye çevirmiştir.

ben tv.de hüseyin micandan KENDİ KULAKLARIMLA DUYDUĞUMU aktarıyorum ve iletim sonrası halen i.er çevirmiştir deniyor  :alala:

neyse pes ediyorum, tişörttür ben yanlış anlamışım arkadaşlar

Çevrimdışı mellfred

fabri                                                                             fabri                                                   

gönül   rhodolfo    tosic    caner                                         gönül   rhodolfo     tosic    caner

atiba                                     ya da                        tolgay atiba oğuzhan       

talisca   oğuzhan   tolgay  olcay                                              talisca   abuobakar   cenk

abuobakar

Çevrimdışı Orhan_

Ben link göndermedim  :alala: geçen sezon satılan 400bin forma özelinde yöneticinin tv.de yaptığı açıklamayı izledim orada duyduğumu aktarıyorum

Gönderilen linkte diye düzelteyim. @tuncaboylu göndermiş.

Çevrimdışı tangaz

fabri                                                                             fabri                                                   

gönül   rhodolfo    tosic    caner                                         gönül   rhodolfo     tosic    caner

atiba                                     ya da                        tolgay atiba oğuzhan       

talisca   oğuzhan   tolgay  olcay                                              talisca   abuobakar   cenk

abuobakar

her 2 kadroda da yıllık maliyetleri 2,5'ar milyon euro civarında olan adriano ve inler yedek kalıyor. sanki transfer hatasıymış gibi görünüyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

her 2 kadroda da yıllık maliyetleri 2,5'ar milyon euro civarında olan adriano ve inler yedek kalıyor. sanki transfer hatasıymış gibi görünüyor...

Onlar maaş olarak 1.850 civarı alıyorlar, Adriano'ya 500 bin euro imza parası verildi bu seneye mahsus.

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-adriano-yu-kap-a-bildirdi-besiktas-2286127-skorerhaber/
http://www.fanatik.com.tr/2016/08/31/besiktas-kap-a-acikladi-iste-gokhan-inler-in-maliyeti-1250535

Geniş kadro kurduysak, buna katlanmamız lazım.

Bu sene kadro 11 as + yedekler şeklinde değil, 22 as oyuncu şeklinde kuruldu.

Çevrimiçi Necmi

ben i.er falan okumam bilmem tv.de kendim dinledim adam forma dedi tişört demedi tamam yaşım 42ye merdiven dayadı yakını okumakta zorluk çekiyor olabilirim ama kulaklarım iyi işitiyor halen  :bandit:
@tangaz demedi diyen yok illaki demiştir konumuz dedi demedi değil ben ortalıkta quaresma forması yok diyorum
kartal yuvalarında quaresma formasıda satılmıyor. şimdi satılan yok giyen yok isterse başkan çıksın desin ben doğal olarak hani nerde
derim. benim gördüğüm arkasında quarema yazan formayı zaten kendisi giyiyor. Demekki çok eskitiyor en fazla onun formasını çıkarıyorlar :D
adam papaya falanda hediye ediyor fazla olması normal :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Onlar maaş olarak 1.850 civarı alıyorlar, Adriano'ya 500 bin euro imza parası verildi bu seneye mahsus.

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-adriano-yu-kap-a-bildirdi-besiktas-2286127-skorerhaber/
http://www.fanatik.com.tr/2016/08/31/besiktas-kap-a-acikladi-iste-gokhan-inler-in-maliyeti-1250535

Geniş kadro kurduysak, buna katlanmamız lazım.

Bu sene kadro 11 as + yedekler şeklinde değil, 22 as oyuncu şeklinde kuruldu.

farkına varmışsındır maaş demedim maliyet dedim bonservisi maaşı vergisi menajer komisyonu topla böl 2,5'a yaklaşır. geniş kadro ve katlanma kısmında sana katılıyorum ama bu yıllık maliyetlerle daha iyisi direkt 11de fark yaratanı bulunabilirmiydi demekten kendimi alamıyorum...

Çevrimdışı benyv-

Ben Beck'i fazla tutmayan biri olarak Kiev maçında çok beğendim. Şu anki Gökhan Gönül'e göre daha önde görünüyor oyun standardı olarak. Fakat ligde Gökhan'ın bindirmelerinden faydalanmalıyız, nasıl olsa üzerimize baskı kuran takım olmayacak. Ve beni en çok hayal kırıklığına uğratan Adriano oldu. Ama yetenekleri ortada, toparlar. Önemli maçları alamamamızın moral bozukluğu ve öz güvensizlik kötü yansıyabilir futbolculara Rize maçında. Fakat kötü oynasak da kazanırız muhtemelen. Ama bu gidişle sadece bireysel performanslarla kazanılan skorlar hem bizi tatmin etmeyecek, hem de her zaman olmayacak(Misal 2 ŞL gölümüz de frikikten)

Çevrimdışı tangaz

@tangaz demedi diyen yok illaki demiştir konumuz dedi demedi değil ben ortalıkta quaresma forması yok diyorum
kartal yuvalarında quaresma formasıda satılmıyor. şimdi satılan yok giyen yok isterse başkan çıksın desin ben doğal olarak hani nerde
derim. benim gördüğüm arkasında quarema yazan formayı zaten kendisi giyiyor. Demekki çok eskitiyor en fazla onun formasını çıkarıyorlar :D
adam papaya falanda hediye ediyor fazla olması normal :bandit:

ilgili yöneticinin açıklamaları üzerine halen bu cümleyi kurman iyice komik bir hal aldı  :lol: satılan 400bin formayı da görüp hafızasında depolayan, analiz yapan bir birey olmanda ayrıca takdire şayan...  :claps: @Necmi

Çevrimdışı Kalyoncu

Aras Rize ye götürülmüş umarım ilk 11 de olur en kötü 18 de olsun.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ilgili yöneticinin açıklamaları üzerine halen bu cümleyi kurman iyice komik bir hal aldı  :lol: satılan 400bin formayı da görüp hafızasında depolayan, analiz yapan bir birey olmanda ayrıca takdire şayan...  :claps: @Necmi
Yok biz burada bir yorum yapınca Yönetimden öyle bir açıklama gördünüz mü neye istinaden sallıyorsunuz diyen kişilerin bunu demesi ayrıca komik oluyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

götürüldüğüne göre 18'de olur herhalde :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Abi bu konuda bir nebze hakli @Necmi abi

Isimli ve numarali formalar sadece sezon basinda belirli sayida satisa cikiyor daha sonra butun formalar isimsiz olarak satisa cikiyor

Sen isimsiz formayi alip 15 Tl karsiliginda uzerine Isim ve numara bastırıyorsun soguk damga ile basip veriyorlar hemen buna cok sahit oldum , kendimde forma alirken Isimsiz alip 5 - Sosa yazdırmıştım @tangaz

Oraya götürüldüğüne gore 18 e alınmış demektir heralde , 18 e almayacağı adami neden taa Rizeye götürsün ki :alala:

Etiketler: