stoperlerde nasıl bir hata gördün bugün mükemmele yakın oynadılar.
bu oyuncu sırıttı diyebileceğim bir oyuncu olmadı.
bizim sıkıntımız Şenol Güneş malesef.
bu sene takımı geride oynatıyor. ve pozisyona giremiyoruz maç boyu sürekli
yan top yaptık kendi sahamızda sürekli top çeviriyoruz. Sezon başından beri bu böyle
sadece gs maçı ikinci yarısı can havliyle saldırdık onun dışında al gülüm ver gülüm oynuyoruz
maçlarda gol pozisyonu yok tamamen quaresmanın ilerdeki yeteneklerine bırakıldı takım.
forvetleri topla buluşturamadığında onlarda oyundan düşüyor
Necmi abi ben seninle aynı fikirde değilim. Tamam belki bu ikili lig için yine idare eder fakat Ş.Ligi seviyesi için yeterli değil.
Dün maç 1-1 ken bu kadar rahat göbekten adam kaçırılmaz. O gol olsa maçtan puansız ayrılmış olacaktık. Ş.Ligi'nde denk maçlarda böyle hatalar yapamazsın yaparsan yarın başka takım cezayı keser.
Mesela maçın ilk yarısında dönem dönem savunma arkasına top denediler ama başarılı olamadılar. Çünkü adamlar da çözmüşler bizi, ara sıra denediler ama başarılı olamadılar.
Yarın Napoli ile oynadığımız zaman onlar bizim stoperleri daha fazla zorlayacaklar. Ayrıca dün maçın 2. yarısında baskı yediğimiz zaman topu sürekli uzun göndermek zorunda kaldılar.
Ayağı iyi bir stoperimizin olmaması böyle maçlarda büyük sıkıntı.
Tabi sadece bireysel sıkıntılarımız yok takım halinde top rakipteyken pozisyon alışımızda da zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Tabi geçen seneye göre bu konuda daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim ama bu yine de yeterli değil.
Aboubakar konusunda ise yapılan eleştirilere katılmıyorum. Gomez'e gelen topların kaç tanesi Aboubakar'a geldi şu ana kadar.
Aboubakar pozisyona girdi de gol mü kaçırdı ki adam eleştiriliyor anlamıyorum. Bugünkü oyun anlayışımızda ısrarla söylüyorum Gomez de olsa fazla etkili olamaz.
Topu ne zaman yere indirip, hızlı paslarla ceza sahasına girip pozisyon yaratırız o zaman Aboubakar'ın performansını Gomez ile karşılaştırırız. Bence fazla ağır eleştiriliyor.
Dün 2. yarı da belki dikkat edenler olmuştur kaç defa elini kaldırdı topu bana atın diye ama topu alan başka taraflara doğru yolladı topu. Adam da oyundan soğudu ve çıkmak zorunda kaldı. Bu şekilde hücum etmeye devam edeceksek Cenk ve Aboubakar'ın aynı anda sahada olması sanki daha doğru olacak gibi. Biri kanatta diğer forvette yani.
Hatta Talisca 4-3-3 ün kanadında değerlendirilebilir fakat bence böyle oynamamalıyız o ayrı.
Şunu da söyleyeyim. Ş.Ligi'nde gruptan çıkamıyorsak 3. de olmayalım yolumuza sadece lig de devam edelim. UEFA'da efor sarfetmektense sadece lige konsantre olup geçen sezonki gibi şampiyonluğa koşabiliriz.