Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139992 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

3. ve 4. maçlar sonunda manzara belirginleşir. bizim maçlara göre değil diğer ikilinin maçlarına göre belirginleşir...
Dün yenmiş olsak Kiev işi bitmişti grup sonunculuğa yelken açmışlardı bizde Benfica ile ikincilik mücadelemize bakacaktık.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

2 Tane beraberlikten sonra ağlama takımları kurulmuş yine hersene aynı terane ....

harbiden üzücü , herkes herşeyi çok iyi biliyor..

Hep aynı şeyi söylemeye devam edeceğim millet fm oynuyor başarılı oluyor .. . Bende ERBAASPOR ile çok iyi başarılar elde etmiştim. Bjk yi yönetebilirim..

Olumsuz konuşanların alayı boş konuşuyor... Hiç biriniz Şenol Güneş ten hiçbir şeyi iyi bilmiyorsunuz ancak öyle oturup konuşursunuz....

Böyle mutlu oluyorsanız yapacak bişey yok...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şimdi Objektif olmaktan bahsedersiziniz ...

BEn Objektif olamam Ben BEŞİKTAŞ taraftarıyım objektiflikle işim olmaz..

Sen top oynuyorsun karşındaki Ukrayna şampiyonu armutmu bekliyor.. boş boş konuşmayın o yüzden..

Çevrimdışı tangaz

2 Tane beraberlikten sonra ağlama takımları kurulmuş yine hersene aynı terane ....

harbiden üzücü , herkes herşeyi çok iyi biliyor..

Hep aynı şeyi söylemeye devam edeceğim millet fm oynuyor başarılı oluyor .. . Bende ERBAASPOR ile çok iyi başarılar elde etmiştim. Bjk yi yönetebilirim..

Olumsuz konuşanların alayı boş konuşuyor... Hiç biriniz Şenol Güneş ten hiçbir şeyi iyi bilmiyorsunuz ancak öyle oturup konuşursunuz....

Böyle mutlu oluyorsanız yapacak bişey yok...

bu ifaden bence maksadını da haddini de aşan bir ifade olmuş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bu milli takım arası oyunumuzu oturtmamız anlamında son büyük şansımız, ben hocamıza güveniyorum formsuz olsa da tecrübesine laf söyleyemem kendisini ve takımı toparlayacaktır. Toparlayamazsa zaten olası senaryolar oldukça iç karartıcı.. Bir de iki Napoli maçına 0 puan yazanları görüyorum, Beşiktaş bu grupta kimseye 6 puan vermez ben iki Napoli maçından birini kazanabilecegimizi bile düşünüyorum açıkçası.

Çevrimdışı tangaz

bu arada Rıza Çalımbayın babası vefat etmiş, efsane kaptanımızın başı sağolsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu ifaden bence maksadını da haddini de aşan bir ifade olmuş.

Yooo gayet normal bi ifade.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ya dostum, adamlar "Galatasaray'ın karşısına çıkmadan önce ligdeki son 7 maçını gol yemeden kazanmış" işte. Daha neyin formunu tartışıyoruz ki burada?

Benim bahsettiğim konuyu Serhat anladı, sen de anla lütfen. Real'den içeride 6 dışarıda 4 yiyen bir takım, Juventus'tan 4 puan alabildi.

Napoli yenilmez armada değil, kağıda 2 maçta 0 puan yazılacak bir takım hiç değil. CL tecrübeleri de üst düzey değil, tarihlerinde bir kere gruptan çıkabilmişler.

Rakiplerimizi doğru değerlendirelim. Ne abartalım, ne gömelim.

Celtic bile City'i elinden kaçırdı kendi sahasında.

Demek istedigini anliyorum ama sen isine gelenk örnekleri veriyorsun sadece. Juventus'un Real'i gecen sene yari finalde eledigini es geciyorsun. Bu daha iyi Takim olduklarini mi gösterir? hayir ama Juve ile Real arasinda cok büyük bir kalite farki olmadiginin göstergesi olabilir.

Eskilere dönerek güc ölcümü yapmanin hic bir anlami yok. Napoli'den bu Futbolla Puan almamiz cok zor.

Çevrimdışı ilhan mansız

Sezon BAŞINDA mevcut kadroyu koruyarak yapılacak 2-3 üst Düzey takviyenin Fazlasıyla yeterli olacağını yazmıştım. Maalesef Ayrılan oyuncular Yüzünden neredeyse Takım'ı tamamen değiştirdik. Esasen Şenol hoca bu Yüzden zorlanıyor. Üstelik ALINAN bazı oyuncuların 90 dk lık performansa ulaşması ister istemez zaman alacak. O Yüzden bir süre sonra Takımı'n daha iyi olacağını düşünüyorum. Açıkçası benim tahmin ettiğimden daha iyi gidiyoruz, golcü sorunu yaşamazsak bu yıl da başarılı oluruz. Kiev maçındaki ilk 60 dk lık oyun Fazlasıyla yeterliydi.

Çevrimdışı tangaz

Yooo gayet normal bi ifade.

burada vakit harcayıp yorum yapan kişilerin gelip 2 mesajını okuyup sonra boşboş konuşuyorlar demek bence haddini aşmaktır. burada yapılan her yorum değerlidir farklı düşünceler olacaktır. gelirsin düşünceni ifade edersin katılan olur katılmayan olur. demokrasilerde böyle değilmidir zaten...

senin ki gibi ifadeler karşılıklı çatışma doğurmaktan öte gitmez bizleri de bir milim ileri taşımaz...

Çevrimdışı Gokhan-

Oyun anlamında Napoli'nin bize ağır bir üstünlük kurabileceğini sanmıyorum.Bizim defolarımız, güzel alan daraltan ve savunma yapan takımlara karşı çıkıyor genel de.Ama Napoli böyle bir takım değil benim gözümde.
3 senedir oyun anlamında kimseye ezilmedik, rakip ne oynadıysa biz 1 fazlasını oynadık, T. Spurs, Arsenal, Liverpool, S.Lizbon, Benfica maçları örnektir.

Eğer şans bu iki maçta bizim yanımız da olursa Napoli'den 4 puan alabileceğimizi düşünüyorum, buna totosuyla gülenler olabilir ama böyle hissediyorum.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

burada vakit harcayıp yorum yapan kişilerin gelip 2 mesajını okuyup sonra boşboş konuşuyorlar demek bence haddini aşmaktır. burada yapılan her yorum değerlidir farklı düşünceler olacaktır. gelirsin düşünceni ifade edersin katılan olur katılmayan olur. demokrasilerde böyle değilmidir zaten...

senin ki gibi ifadeler karşılıklı çatışma doğurmaktan öte gitmez bizleri de bir milim ileri taşımaz...

2 yorum okumadım ben  bu forumun kurulduğu ilk günden beri bütün yorumları okuyorum...

Ve ne zaman  puan kayıpları olsa buralar yep gözyaşı olduğu için 2 - 3 gün girmiyorum çünkü kafam bozluluyor hep aynı şeyler herkes tv den herşeyi daha iyi görüyor..

Neredeyse Şenol Güneş iş bilmez Ertuğrul sağlam gibi bi adam değerinde şuan herkese göre...

Çevrimdışı GÖRKEM

tolgay ozi olmuyorsa talisca hiç olmaz talisca aboubakar ve cenkden daha fazla forvet gibi
oynuyor. pozisyon hazırlamak asist yapmak gibi bir durumu yok topla buluştuğu an kaleye vuruyor.
oyun kurma özelliği yok.
Bence şu anda elimizdeki en iyi on oynayacak adam Tolgay
ama illaki on numara oynatacağız diye bir şey yok öncelikle ilerde egoist oyunculardan kurtulmak lazım
quaresma bu gün iyi göründü ama bence değildi. gene kritik anlarda pas verme yerine kendi kullanma
tercihi nedeniyle bir çok pozisyondan olduk. Quaresma sahada olduğu sürece bu ilerde kısır oyuna
mahkum olacağız bu belli artık. ilerde kendisinden başka kimsenin topla oynamasına izin vermiyor.
Neyseki kulağı çekilmiş birazda her duran topa koşmadı bu sefer.
Takımın ilk yarı en iyisi Tolgaydı Caner iyiydi Tosiç ve marcelo iyi maç çıkardı. Atiba vasatın üstünde oynadı.
yediğimiz golde stoper hatası yok. iki stoper ceza sahasındaki bütün oyuncuları tutamaz arkaya atılacak topu
beckin kontrol etmesi lazımdı. Golde kaleci hatasıda yok durması gereken yerde duruyordu genede ilk refleksi
fabri gösterdi.
Takım iyi değil buda takımdan kaynaklı değil bu sene hoca takımı kendi sahamızda oynatıyor sürekli yan pas
yapıyor takım insan artık bıkıp usanıyor. Böyle macera aramaya gerek yok. bir saat oyunu domine ediyorsun ama bir tane pozisyonun
yok. Serbest atıştan gol kazanıyorsun. Bu kabul edilebilir bir şey değil.
Bu gece büyük ölçüde gruptan çıkma şansını kaybettik. bundan sonra napoliden italyada puan almak zorundayız.
yada içerde mutlaka kazanmak zorundayız. Bu oyunla zor takım ne yaptığını bilmiyor.
Benfica kievden en az 4 puan alır. son maçda napoli garantileyeceği için içerde napoliyi büyük ihtimal yener.

Talisca 10 numara ve Kanatta oynamazsa onu oynatmak icin hic alisik olmadigimiz bir Sisteme dönmemiz gerekir. Bu da cok büyük bir risk. Dolayisiyla kesmek daha mantikli gibi duruyor ancak 10 Numara oynatabilecegimiz baska Oyuncu olmadigindan farkli bir Orta Saha düzenine dönmemiz sart gibi.
Quaresma bircok macta iyi gibi görünebiliyor ama hayatinda Takimi adina zararli olmadigi Mac Sayisi bir elin Parmak sayisini gecmez. 60dan sonra girecek hamle Oyuncusu olarak Takima faydasi olabilir. baska türlü de olmaz.

Sanirim Senol Hoca'nin bu yeni Oyun anlayisi mevcut Kadro yapisiyla herhangi bir hücum sablonu olusturamamasindan kaynaklaniyor. Bunun sebebi Sisteme göre Kadro degil Kadroya göre sistem kurmak istemesi. Hicbir Oyuncunun kalitesini ziyan etmemek adina Takima zarar veriyor. Umarim bunu kendisi de anlamistir artik.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Namağlup şampiyon oluruz bu sene ligde.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Namağlup şampiyon oluruz bu sene ligde.
Çok zor abi çok çok zor günümüz futbolunda namağlup şampiyonluk imkansız gibi bir şey ama ben geçen seneden daha az mağlup olacağımızı düşünüyorum daha fazla beraberlik olacaktır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eski mesajlarım'da söylediğim gibi benim için olmazsa olmaz ligdir. lig şampiyonluğu çok önemli, Avrupa'da bir başarı beklentim yok fakat gruptan çıkarsak çok mutlu olurum 2.tur görmek bile ciddi başarıdır benim gözümde, Q7'den kurtulmamız lazım bir an önce koskoca Beşiktaş bir oyuncunun eline bakmaz bakmamalı....

Çevrimdışı tangaz

2 yorum okumadım ben  bu forumun kurulduğu ilk günden beri bütün yorumları okuyorum...

Ve ne zaman  puan kayıpları olsa buralar yep gözyaşı olduğu için 2 - 3 gün girmiyorum çünkü kafam bozluluyor hep aynı şeyler herkes tv den herşeyi daha iyi görüyor..

Neredeyse Şenol Güneş iş bilmez Ertuğrul sağlam gibi bi adam değerinde şuan herkese göre...

burada 2 mesaj ifadesi bugüne özel olumsuz mesajları temsilen kullanılan bir ifade, yoksa senin yeni bir üye olmadığını hatta benden eski olduğunu biliyorum ben kendimce o ifadene özel görüşümü belirttim değerlendirmek elbette senin bileceğin bir şey...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Takımın kilit adamı Sosa'ymış gerçekten.

Kilit pasları, şok presleri, hızlı ve akılcı oyunu çok arıyoruz.

Bir Sosa ve bir Gomez ne önemliymiş bizim için hayret verici gerçekten.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sosa , Oziyi de oynatıyordu birbirlerine alan açıyorlardı..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

stoperlerde nasıl bir hata gördün bugün mükemmele yakın oynadılar.
bu oyuncu sırıttı diyebileceğim bir oyuncu olmadı.
bizim sıkıntımız Şenol Güneş malesef.
bu sene takımı geride oynatıyor. ve pozisyona giremiyoruz maç boyu sürekli
yan top yaptık kendi sahamızda sürekli top çeviriyoruz. Sezon başından beri bu böyle
sadece gs maçı ikinci yarısı can havliyle saldırdık onun dışında al gülüm ver gülüm oynuyoruz
maçlarda gol pozisyonu yok tamamen quaresmanın ilerdeki yeteneklerine bırakıldı takım.
forvetleri topla buluşturamadığında onlarda oyundan düşüyor
Necmi abi ben seninle aynı fikirde değilim. Tamam belki bu ikili lig için yine idare eder fakat Ş.Ligi seviyesi için yeterli değil.

Dün maç 1-1 ken bu kadar rahat göbekten adam kaçırılmaz. O gol olsa maçtan puansız ayrılmış olacaktık. Ş.Ligi'nde denk maçlarda böyle hatalar yapamazsın yaparsan yarın başka takım cezayı keser.

Mesela maçın ilk yarısında dönem dönem savunma arkasına top denediler ama başarılı olamadılar. Çünkü adamlar da çözmüşler bizi, ara sıra denediler ama başarılı olamadılar.

Yarın Napoli ile oynadığımız zaman onlar bizim stoperleri daha fazla zorlayacaklar. Ayrıca dün maçın 2. yarısında baskı yediğimiz zaman topu sürekli uzun göndermek zorunda kaldılar.

Ayağı iyi bir stoperimizin olmaması böyle maçlarda büyük sıkıntı.

Tabi sadece bireysel sıkıntılarımız yok takım halinde top rakipteyken pozisyon alışımızda da zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Tabi geçen seneye göre bu konuda daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim ama bu yine de yeterli değil.

Aboubakar konusunda ise yapılan eleştirilere katılmıyorum. Gomez'e gelen topların kaç tanesi Aboubakar'a geldi şu ana kadar.

Aboubakar pozisyona girdi de gol mü kaçırdı ki adam eleştiriliyor anlamıyorum. Bugünkü oyun anlayışımızda ısrarla söylüyorum Gomez de olsa fazla etkili olamaz.

Topu ne zaman yere indirip, hızlı paslarla ceza sahasına girip pozisyon yaratırız o zaman Aboubakar'ın performansını Gomez ile karşılaştırırız. Bence fazla ağır eleştiriliyor.

Dün 2. yarı da belki dikkat edenler olmuştur kaç defa elini kaldırdı topu bana atın diye ama topu alan başka taraflara doğru yolladı topu. Adam da oyundan soğudu ve çıkmak zorunda kaldı. Bu şekilde hücum etmeye devam edeceksek Cenk ve Aboubakar'ın aynı anda sahada olması sanki daha doğru olacak gibi. Biri kanatta diğer forvette yani.

Hatta Talisca 4-3-3 ün kanadında değerlendirilebilir fakat bence böyle oynamamalıyız o ayrı.

Şunu da söyleyeyim. Ş.Ligi'nde gruptan çıkamıyorsak 3. de olmayalım yolumuza sadece lig de devam edelim. UEFA'da efor sarfetmektense sadece lige konsantre olup geçen sezonki gibi şampiyonluğa koşabiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Necmi abi ben seninle aynı fikirde değilim. Tamam belki bu ikili lig için yine idare eder fakat Ş.Ligi seviyesi için yeterli değil.

Dün maç 1-1 ken bu kadar rahat göbekten adam kaçırılmaz. O gol olsa maçtan puansız ayrılmış olacaktık. Ş.Ligi'nde denk maçlarda böyle hatalar yapamazsın yaparsan yarın başka takım cezayı keser.

Mesela maçın ilk yarısında dönem dönem savunma arkasına top denediler ama başarılı olamadılar. Çünkü adamlar da çözmüşler bizi, ara sıra denediler ama başarılı olamadılar.

Yarın Napoli ile oynadığımız zaman onlar bizim stoperleri daha fazla zorlayacaklar. Ayrıca dün maçın 2. yarısında baskı yediğimiz zaman topu sürekli uzun göndermek zorunda kaldılar.

Tabi sadece bireysel sıkıntılarımız yok takım halinde top rakipteyken pozisyon alışımızda da zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Tabi geçen seneye göre bu konuda daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim ama bu yine de yeterli değil.

Aboubakar konusunda ise yapılan eleştirilere katılmıyorum. Gomez'e gelen topların kaç tanesi Aboubakar'a geldi şu ana kadar.

Aboubakar pozisyona girdi de gol mü kaçırdı ki adam eleştiriliyor anlamıyorum. Bugünkü oyun anlayışımızda ısrarla söylüyorum Gomez de olsa fazla etkili olamaz.

Topu ne zaman yere indirip, hızlı paslarla ceza sahasına girip pozisyon yaratırız o zaman Aboubakar'ın performansını Gomez ile karşılaştırırız. Bence fazla ağır eleştiriliyor.

Dün 2. yarı da belki dikkat edenler olmuştur kaç defa elini kaldırdı topu bana atın diye ama topu alan başka taraflara doğru yolladı topu. Adam da oyundan soğudu ve çıkmak zorunda kaldı. Bu şekilde hücum etmeye devam edeceksek Cenk ve Aboubakar'ın aynı anda sahada olması sanki daha doğru olacak gibi. Biri kanatta diğer forvette yani.

Hatta Talisca 4-3-3 ün kanadında değerlendirilebilir fakat bence böyle oynamamalıyız o ayrı.

Şunu da söyleyeyim. Ş.Ligi'nde gruptan çıkamıyorsak 3. de olmayalım yolumuza sadece lig de devam edelim. UEFA'da efor sarfetmektense sadece lige konsantre olup geçen sezonki gibi şampiyonluğa koşabiliriz.

Noktası virgülüne katılıyorum :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Sosa , Oziyi de oynatıyordu birbirlerine alan açıyorlardı..

bence ozinin en iyi anlaştığı oyuncu töre idi formda bir töre

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

ILeri demokrasi

Çevrimdışı firewater

@Tolga

Toplu halde defansta problemlerimiz var. bireysel anllamda top kesme ve karşılamada stoperlerimiz iyi. Onun haricinde dediklerine harfiyen katılıyor vede ekliyorum Talisca forvet, cenk veya abubakar kanat forvet olmalı ve Q7 ye bağlı oyundan vazgeçip ayağa yerden pas yapan oyuna geçmeliyiz acilen.

Avrupa konusunda da noktasına virgülüne katılıyorum.

Çevrimdışı tangaz

ILeri demokrasi

abi senin şu utku,eslem, hamzalı falan kadroyla çıkalım kalan maçlara sıfır eleştiri ile grubu tamamlarız.

Etiketler: