benfica, galatasaray ve kiev maçları... üçünü de sineye çekip beklememiz gerek. üçü de bir düğüm ekledi gelecek planlarımıza, önümüzdeki şampiyonlar ligi maçlarında bu düğümlerden biri çözülür, ligdeki kayıplarımızın neye mal olacağını görmek için ise en az 5 haftalık bir süreç şart.
ben taraftarın elinden geleni yaptığını ve iyiye gittiğini düşünüyorum, takım oynarken desteklemek kolay; bugün oynamayan takıma rağmen baskıyı düşürmemeye çalıştılar.
caner ve quaresma'nın ekşi suratları biraz moral bozuyor, umarım takımdakiler benim kadar etkilenmiyordur.
tolgay'ın oynadığı her maç büyük bir hatası oluyor, galiba elimizdeki 10 numaraya en yakın aday o, en azından hataları bizim kaleden uzakta yapar.
sosa'yı, sistemi bilmem, o kısımları çözümleyen arkadaşlar var yeteri kadar; gomez'in meselesi başkaydı: adam her beş pozisyondan ikisini gol yapıyordu. daha fazla pozisyona girmek için sosa gerekiyor olabilir, fakat az pozisyondan çok gol çıkarmak için de gomez lazım. şampiyonlar ligi'nde ikinci durum geçerli.
özetle, rize maçını atlatıp liglerin bizim için yeniden başlamasını bekleyelim. son iki ayı unutmak, seçenekler arasındakilerden en az kanserojen olanı.