Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141427 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Bu Talisca'nın pozisyonu penaltı + kırmızı kart değil miydi?

Neden 2 maçtır bu adama yapılan penaltılar verilmiyor CL'de?
Çok net penaltıydı ya. Onu verse maç bitmişti zaten. Maç boyunca kievliler ne zaman yatsa faul çaldı hakem. Bide televizyonda hakem iyi maç yönetti falan diyorlar.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner ve Quaresma'dan yerleşik savunmaya Galatasaray maçında yirmi beş, bu maçta yirmi orta. Dört sezondur oyun geçişleri iyi, kısa ve akıcı pas oyunundan iki oyuncuyla kenar ortaları ile gol arayan takıma dönüşmek. Peki, neden?
Ben hiç sevmedim bu sistemi uzun topta çok kullanılıyor. Oğuzhan'ın bir an önce dönmesi lazım ayrıca yan top zaafiyetine ne diyorsun çok amatörce goller yiyoruz ve çözüm bulamıyoruz...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu Talisca'nın pozisyonu penaltı + kırmızı kart değil miydi?

Neden 2 maçtır bu adama yapılan penaltılar verilmiyor CL'de?

Yayın kötüydü göremedim ama o kadar düşük bir itiraz oldu ki değil demek ki  dedim geçtim. Penaltıysa hakemden çok Talisca ya kızmak lazım.

Bu sene her anlamda patladık gibi transfer oyun iştah sonuç vs Allah sonumuzu hayır etsin...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı brkntcnr

İyi maç çıkaran ömer kaç haftadır kadroda yok. Şampiyonlar ligi icin söylemiyorum ligde de yok. Bu kadar formsuz kanatların yerinde çok daha fazla iş yapacağını düşünüyorum. En kötü babası macı kazandırır :D

Çevrimdışı cursedofdragon

seneye oyuncu alıcak olduğumuz bölgeler ;

Kale
Stoper
Kanat
Forvet

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Caner ve Quaresma'dan yerleşik savunmaya Galatasaray maçında yirmi beş, bu maçta yirmi orta. Dört sezondur oyun geçişleri iyi, kısa ve akıcı pas oyunundan iki oyuncuyla kenar ortaları ile gol arayan takıma dönüşmek. Peki, neden?

Ortalar isabetsiz oluyor hoş isabetli olsa da santrafor mu var vuracak. Carew varken de orta kesmezdi takım şaşırmıyorum maalesef.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kale
Stoper
Kanat
Forvet
Her sene Kaleci almak artık kural gibi bir şey oldu ospina olsaydı şimdi böyle mi olurdu...

Çevrimdışı Savaş

Valla onu bunu bilmem de geçen seneki Beşiktaş bu seneki Beşiktaş'ı her türlü yer. İçerde de yer dışarda da yer. 5 gün 5 gece oynasalar yine yer.

3'ler, felç eder, yıpratır bırakır.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Kale
Stoper
Kanat
Forvet

Bir de 10 numara ekle. Üstelik bu adamlar üst seviye olmak zorunda nokta transfer olmak zorunda yani hiç ümitlenme he olur da yaparsak 2. ffp garanti  :)

Çevrimdışı 38life

"Şu saatten sonra umrumda olan tek şey Lig Şampiyonluğu"

Başka hiçbirşey zerre kadar umrumda değil. Oynanan oyunda çok ciddi problemler var. Attığımız goller "atılamayabilirdi de" golleri... Yediğimiz goller ise alarm vere vere gelen goller. Bir çok kişi pozisyon vermedik gol yedik falan diyor ama ben öyle düşünmüyorum. Kenarlarda defalarca anlamsız faulle yapıldı ve rakibe yan top fırsatları verildi. Her seferinde tribünde çıldırdım ve böyle bir yan toptan gol yiyeceğimiziden emindim adeta. Çoğu insan golü yedikten sonra isyan etti ben o faul yapıldıktan sonra üzülüp isyan ettim. Kenarlardan faul yapmasın arkadaş bu takım. Bıraksınlar adam gitsin stoperler kademeyee girmeye çalışsın. Cepheden gelene faul yapmazlar kenardan gelene yaparlar. Çıldırıyorum! Yan top sorunu var ulan bu takımda neden yapıyosunuz bunları?

yazılacak çok şey var ama mecal yok.

Valla onu bunu bilmem de geçen seneki Beşiktaş bu seneki Beşiktaş'ı her türlü yer. İçerde de yer dışarda da yer. 5 gün 5 gece oynasalar yine yer.

fark atar fark top göstermez.

Bir de 10 numara ekle. Üstelik bu adamlar üst seviye olmak zorunda nokta transfer olmak zorunda yani hiç ümitlenme he olur da yaparsak 2. ffp garanti  :)

Herşey iyi oyuncu demek değil geçen seneki kadromuz bu seneden kötü bir kadro ancak takım olmayı başırdı bu sene ki kadro bunu başaramıyor.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İyi de çok normal biz toz konduramıyoruz takıma yoksa ciddi anlamda güç kaybettik.
Gol kralın gitti yerine eğer başkan doğruysa 12.5 m a (tarihimizin en büyük kazığı) inş olmaz abubakar geldi.
Asist kralın gitti talisca geldi kötü oyuncu değil ama fizik kötü  maçın büyük bölümünde eksik oynatıyor takımı.
Burada sevilmiyor ama Ligin en değerli oyuncusu ve takımı direk ileri çıkaran takımda kanat oyuncusunun hakkını veren tek isim Töre gitti yerine gelen yok üstelik meydanı boş bulan Q7 de sapıttı.

Olcay-Oğuzhan bu sistemde zaten kaybolacaklar maalesef.

gelen bekler haricinde geçen seneki kadroya sadece 1 kaleci 1 stoper alacaktık. Bugün 5/4 ligde en kötü cl de ise 4 puan yapmıştık ve umutlu bakıyorduk.

Çevrimdışı atalay

Duran toplardaki alan paylaşımı inanılmaz kötü. Sürekli birbirinin kopyası goller yiyoruz. @Mehmet Ali C. Yerleşik savunmaya, rakip savunmayı dağıtmayan ortalar açıyoruz. 27 ortada %7,4 isabet tutturmuşuz. @BJKTÜRK23   
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 01:02:16 atalay ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Herşey iyi oyuncu demek değil geçen seneki kadromuz bu seneden kötü bir kadro ancak takım olmayı başırdı bu sene ki kadro bunu başaramıyor.

Geçen seneki kadrodan çok zayıfız hücum olarak çok güç kaybettik gelen bekleri sen dikkate alıyorsun ama ortası patlak savunmanın (kale ve stoper) geçen sene ilerisi Ferrari gerisi Tofaş diyorduk şimdi. Gerisi Renault ilerisi Wolksvagen oldu. Tercih hakkım olsa geçen seneki kadroyu alırdım.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Duran toplardaki alan paylaşımı inanılmaz kötü. Sürekli birbirinin kopyası goller yiyoruz. @Mehmet Ali C. Yerleşik savunmaya, rakip savunmayı dağıtmayan ortalar açıyoruz. 27 ortada %7,4 isabet tutturmuşuz. @BJKTÜRK23

%74 isabet olsa ne olur ki çizgiye inen Töre aldatıcı koşuları ve bitiriciliği ile Gomez ve ceza sahasına giren Sosa ya değişmem.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Egos

benfica, galatasaray ve kiev maçları... üçünü de sineye çekip beklememiz gerek. üçü de bir düğüm ekledi gelecek planlarımıza, önümüzdeki şampiyonlar ligi maçlarında bu düğümlerden biri çözülür, ligdeki kayıplarımızın neye mal olacağını görmek için ise en az 5 haftalık bir süreç şart.

ben taraftarın elinden geleni yaptığını ve iyiye gittiğini düşünüyorum, takım oynarken desteklemek kolay; bugün oynamayan takıma rağmen baskıyı düşürmemeye çalıştılar.

caner ve quaresma'nın ekşi suratları biraz moral bozuyor, umarım takımdakiler benim kadar etkilenmiyordur.

tolgay'ın oynadığı her maç büyük bir hatası oluyor, galiba elimizdeki 10 numaraya en yakın aday o, en azından hataları bizim kaleden uzakta yapar.

sosa'yı, sistemi bilmem, o kısımları çözümleyen arkadaşlar var yeteri kadar; gomez'in meselesi başkaydı: adam her beş pozisyondan ikisini gol yapıyordu. daha fazla pozisyona girmek için sosa gerekiyor olabilir, fakat az pozisyondan çok gol çıkarmak için de gomez lazım. şampiyonlar ligi'nde ikinci durum geçerli.

özetle, rize maçını atlatıp liglerin bizim için yeniden başlamasını bekleyelim. son iki ayı unutmak, seçenekler arasındakilerden en az kanserojen olanı.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2016, 04:44:20 Egos ]

Çevrimdışı Savaş

Evet belki göze hoş geldiği için ve daha baskın ve organize oynadığımız için geçen seneki takımı ve futbolu arıyoruz bu doğru lakin bu seneye de bakmak lazım.

Kaleci - Sağ bek - Sol bek - 8 numara - 10 numara - Forvet.. Belki kanat..

Geçen seneki takımdan değişen oyuncu mevkileri. Ve bu kadar değişikliğe karşı bu takım 5. hafta olmasına rağmen;

Konya - Akhisar - Galatasaray - Benfica - Dinamo Kiev gibi çok zorlu maçlar yaptı ve mağlubiyet almadı. Daha doğrusu resmi maçlarda sezon başından beri mağlubiyet almadı.

Neredeyse takımı baştan yarattık, evet sistem de daha oturmadı, iyi de oynamıyoruz fakat buna rağmen mağlubiyet almadan gidiyoruz hem de zorlu maçlar yaparak.

Eğer ki Rize maçından da galibiyet çıkartırsak ben bunu şuan için başarı sayarım. Çünkü takım daha yeni.

Ama herşeye rağmen geçen seneki takım ile şimdiki Beşiktaş'tan birini seç deseler tereddüt etmeden geçen seneki takımı alırım :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş adamı yorar.

Stattan eve dönenleri düşünemiyorum. Arabayla dönen varsa uyuyan bile oluyodur :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

Cogunluk ilk yaridaki Oyunumuzu begenmis ama ben farkli görüsteyim. Ilk yariyi seyrettikten sonra Televizyonu kapattim. Oyuncular arasinda hem Ofansif hem Defansif anlamda uyum denen birsey yok. Herhangi bir hücum plani yok. Bu Seviyede bu kadar bireysel ve ayni zamanda kopuk oynayan bir Takim göremiyorum. Ilk yarida iyi yaptigimiz tek sey rakibi önde karsilayip asiri derece yorucu bir mücadeleyle oyun üstünlügün ele gecirmekti. Lakin bu Tempoyu 90 Dakikaya yayamayacagimizi görmek icin müneccim olmak gerekmiyordu. Duran Top zaafindan bahsetmeye bile gerek yok.

Oyun Sablonunu oturtamamazin temel sebebi kadronun cok genis ve denk gücler ile kurulu olmasindan dolayi olusan kararsizliktir. Takimda kisa bir süre icersinde bircok Tasi yerine oturtmak gerekiyor. Bunun icin de bazi Oyunculardan vazgecmek veya farkli mevkilere entegre etmek sart. Senol Hoca bu degisiklikleri bir an evvel gözünü kirpmadan ve kimsenin gözyasina bakmadan hayata gecirmeli. Herkese asil yerinin nerede oldugu hissetirilmeli.

Talisca bircok önemli özellige sahip cok yetenekli bir oyuncu ancak su anki kadro yapisi ve Senol Hoca'nin asil oyun anlayisina göre son derece yanlis bir Transfer. Vazgecilmesi gerek Oyuncular arasinda yer alabilir.

Aboubakar Santrfor ihtiyacimiz karsilayacak Oyuncu degil. Kanatta daha cok verim aliriz özellikle su anda en zayif bölgemiz oldugunu düsünürsek orada kullanilmasi gerekir.

Gökhan Gönül'ün her gecen gün ile müzmin sakat olmasi süphelerini kuvvetleniyor. Eski gücünden cok uzakta. Bu sekilde Beck'i kesmesi mümkün degil.

Oguzhan formuna ulasmadikca yerinde Tolgay oynamali. Quaresma bir an evvel disipline edilmeli. Aboubakar'in Kanata gecmesiyle bir süre Kulübeye cekilmeli.

Adriano'yu Caner'e feda ediyoruz. Ikisi ancak ayri Kanatta kullanilir. Caner'i hücum özelligi ve hirsindan dolayi begeniyorum fakat oyun tarzimizi bozmamizin bas sebeplerinden birisi oldugunu söylemek mümkün. Eski Oyun Anlayisimiza gecis dönemini kolaylastirmak adina Caner bir süre dinlendirilmeli.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2016, 23:23:51 atalay ]

Çevrimdışı Orhan

Çok net penaltıydı ya. Onu verse maç bitmişti zaten. Maç boyunca kievliler ne zaman yatsa faul çaldı hakem. Bide televizyonda hakem iyi maç yönetti falan diyorlar.

Valla ben buna Avrupa faşizmi diyorum.Ozellikle hakem Alman,Ingiliz,Fransiz oldugunda skinti yasiyoruz.

Etiketler: