Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144712 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi iyi diyorsun da VIP tribunu nereye koyacaksin ozaman :alala:

Vip Koltuksuz stad olurmu :alala:

yaptım oldu  :D
hep boş görünüyor o blok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Alt katın kombinelerinin pahalı olması çok saçma bence. Çünkü görüş açısı üst kata göre çok kötü. Basketbol maçı izlemiyorsun ki alt kat pahalı olsun.
her zaman soyledigim sey forumu seneye uste bekliyoruz.. :halay:

Çevrimdışı panic13

Teşekkür ederim arkadaşlar :)

@tangaz @Deadam @Mehmet Ali C. @Yunus Emre Dökmeci

Bazı yakın arkadaşlarımın bile doğumgünümü kutlamadığı bu günde sizin kutlamanız ayrıca anlamlı oldu :)

Tekrar tşk ederim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu sene şampiyon olursak seneye en ucuz kombine 1500 tl gibi bir şey olur :D

Çevrimdışı Necmi

her zaman soyledigim sey forumu seneye uste bekliyoruz.. :halay:
hele bir kışı geçir sonra belki sen aşağıya gelebilirsin  @onurturan
boğaz rüzgarı başkadır öyle tatlı tatlı eser sırtına sonra kaçacak delik ararsın :D

Çevrimdışı Necmi

zaten bu sene bilet bulunmadığı için herkes deli gibi kombineye saldıracak
ama büyük ihtimal öncelikli satış olacağı için kombinede bulunmayacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

zaten bu sene bilet bulunmadığı için herkes deli gibi kombineye saldıracak
ama büyük ihtimal öncelikli satış olacağı için kombinede bulunmayacak
biz ne zaman kombine alabileceğiz o zaman @Necmi abi :bandit: gerçi artış olursa illaki vazgeçenler olur artıştan dolayı yani inş öyle umuyorum  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vip'lerde satışlar çok kötü değil en çok bilet olan bloklar 114, 115, 116 ve 117 bayağı bir boşluk var.

Çevrimdışı tuncaboylu

O kadar zam yapılmaz tahminimce. %20 yapılır en fazla

Kombine fiyatları da uygun bu arada, sürekli bilet fiyatları yüksek diye sağda solda isyan edenleri görünce aklıma geliyor.

Kombine alıp da gidemediğin maçları kulübe devredince kârda oluyorsun, bu derece avantajlı.

Bilet fiyatlarının yüksek olması o açıdan da kombine sahiplerini mutlu ediyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu anda 7. kategoriden biletler var satışta, bileti olmadığı için maça gidemeyenler bir göz atsın bence.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O kadar zam yapılmaz tahminimce. %20 yapılır en fazla

Kombine fiyatları da uygun bu arada, sürekli bilet fiyatları yüksek diye sağda solda isyan edenleri görünce aklıma geliyor.

Kombine alıp da gidemediğin maçları kulübe devredince kârda oluyorsun, bu derece avantajlı.

Bilet fiyatlarının yüksek olması o açıdan da kombine sahiplerini mutlu ediyor.

bence 1500 olacaktır abi, ben ya Kayseri'de ya da İzmir'de olacağım forum ekibine yakın kombine bulursam kesin alacağım bulamazsam'da alacağım kombine şart senede 7 8 maça geleceğim en azından gelmediğim maçları'da öğrencilere ya da kulübe devrederim

Çevrimdışı yigitcan1903

Kombine talebi yüksek olmaz şampiyon olamazsak
Olsak bile kapalı gişe beklemiyorum

Çevrimdışı sozkul

Siyah koltuklu yerler o zaman, doğru mudur?

@sozkul abi haklı o zaman, orayı locaya çevirmek hiç de zor değil. En az 20 loca sığar oraya.

Senelik 150 bin dolar desen, 3 milyon dolar getirisi olur en az.

Orta bölüm hala küçük bir 1903 tribünü olarak kalabilir + 15 loca, araya prefabrik duvarlar ördün mü loca olur gerisi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stattayız..
Muhtemel 11
Fabri
Beck,Marcelo,Tosic,Caner
Atiba,Tolgay
Quaresma,Talisca,Adriano
Aboubakar..

Via : Badem
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

bu tolgayın harika oynamasını ve atiba+inleri kesecek performans ortaya koymasını çok istiyorum. tolgay+ozzie önlerinde talişka şöyle döktüre döktüre oynasalar üçü de iki yönlü döktürse tadından yenmez...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu tolgayın harika oynamasını ve atiba+inleri kesecek performans ortaya koymasını çok istiyorum. tolgay+ozzie önlerinde talişka şöyle döktüre döktüre oynasalar üçü de iki yönlü döktürse tadından yenmez...
sakatlanmadan önceki tolgayı istiyorsun abi sende zor maalesef...

Çevrimdışı Bishamon

Stattayız..
Muhtemel 11
Fabri
Beck,Marcelo,Tosic,Caner
Atiba,Tolgay
Quaresma,Talisca,Adriano
Aboubakar..

Via : Badem

Sonunda güzel bir 11 ile başlayacağız

Çevrimdışı tangaz

sakatlanmadan önceki tolgayı istiyorsun abi sende zor maalesef...

zor değil yaşı çok genç halen biraz zamana ve oynamaya ihtiyacı var

Çevrimdışı sozkul

o beyaz led ekranlı koltukların olduğu yer sürekli boş görünüyor yapsınlar oraları loca 10 numara iş olur para basar, bence numaralı bloğunda basın tribünü protokol vb harici heryer loca olsun, 147 olan loca sayısı 2 katına çıkar. o tribünden şimdiye dek büyük bir tribün desteği taraftar desteği alıyormuyuz? yanıt hayırsa para kazanacak şekle dönüştürmek en doğrusu...

O beyaz VIP deri kaplı koltukları niye satamadıklarını biliyorum, orayı alabilecek adamlar iyice besili adamlar oluyor, üst kat balkondan seyrediyorum ben onları, araya sığamıyorlar, o tv ekranı çalışıp ona bakanda görmedim, led tv yi içine oturtmak için koltuk arkası kalın ve eğimli, o besili adamlar sığamıyorlar oraya, bir alan bidaha almıyor, o bölüm için özel prekast yapılmalıydı, aralığı daha geniş.  Orası ölü yatırım oldu.

Çevrimdışı sozkul

Teşekkür ederim arkadaşlar :)

@tangaz @Deadam @Mehmet Ali C. @Yunus Emre Dökmeci

Bazı yakın arkadaşlarımın bile doğumgünümü kutlamadığı bu günde sizin kutlamanız ayrıca anlamlı oldu :)

Tekrar tşk ederim.

Forumlarda doğum günü kutlamak bana biraz garip geliyordu ama senin mutluluğunu görünce bende kutlamak istedim @panic13.
Mutlu yıllar... :)

Çevrimdışı tangaz

O beyaz VIP deri kaplı koltukları niye satamadıklarını biliyorum, orayı alabilecek adamlar iyice besili adamlar oluyor, üst kat balkondan seyrediyorum ben onları, araya sığamıyorlar, o tv ekranı çalışıp ona bakanda görmedim, led tv yi içine oturtmak için koltuk arkası kalın ve eğimli, o besili adamlar sığamıyorlar oraya, bir alan bidaha almıyor, o bölüm için özel prekast yapılmalıydı, aralığı daha geniş.  Orası ölü yatırım oldu.

nasıl yapılır bir düşünmek lazım belki ama orayı da kurtarması gerekli yönetimin. koltuk sayısını düşürüp aralıkları çelik platformlarla genişletmek çözüm olabilir. basın tribünündekine benzer bir düzenleme gibi

Çevrimdışı tuncaboylu

nasıl yapılır bir düşünmek lazım belki ama orayı da kurtarması gerekli yönetimin. koltuk sayısını düşürüp aralıkları çelik platformlarla genişletmek çözüm olabilir. basın tribünündekine benzer bir düzenleme gibi

Mevcut koltukların yerine daha geniş koltuklar koyabilirler ya da gelenlere diyetisyen kitapçığı dağıtabilirler.

İkinci çözüm daha ucuza mal olur, ama biraz kaba kaçabilir.  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Mevcut koltukların yerine daha geniş koltuklar koyabilirler ya da gelenlere diyetisyen kitapçığı dağıtabilirler.

İkinci çözüm daha ucuza mal olur, ama biraz kaba kaçabilir.  :tabe:

koltuklarda enlemesine değilde önlü arkalı mesafe sorunu var gibi algıladım. dolayısı ile biraz diyetisyenlik durum gibi yada kısa boylu abilere satılacak :)

Çevrimdışı tuncaboylu

koltuklarda enlemesine değilde önlü arkalı mesafe sorunu var gibi algıladım. dolayısı ile biraz diyetisyenlik durum gibi yada kısa boylu abilere satılacak :)

@sozkul abi besili diyince, ben böyle göbekli kişileri canlandırdım kafamda.

Zaten Türkiye'deki zengin profili de uzun değil, şişmandır daha çok.

Çevrimdışı sozkul

@sozkul abi besili diyince, ben böyle göbekli kişileri canlandırdım kafamda.

Zaten Türkiye'deki zengin profili de uzun değil, şişmandır daha çok.

Yok, bebeklik, çocukluk döneminden itibaren iyi beslenmiş tipler, bol bol organik süt içmişlerdir muhtemelen, hem enine hem boyuna endamları tam, maşallah.
Ama koltukların eni güzel, o konuda sıkıntı yok.

Etiketler: