Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi iyi diyorsun da VIP tribunu nereye koyacaksin ozaman Vip Koltuksuz stad olurmu
Alt katın kombinelerinin pahalı olması çok saçma bence. Çünkü görüş açısı üst kata göre çok kötü. Basketbol maçı izlemiyorsun ki alt kat pahalı olsun.
her zaman soyledigim sey forumu seneye uste bekliyoruz..
bu sene şampiyon olursak seneye en ucuz kombine 1500 tl gibi bir şey olur
zaten bu sene bilet bulunmadığı için herkes deli gibi kombineye saldıracakama büyük ihtimal öncelikli satış olacağı için kombinede bulunmayacak
O kadar zam yapılmaz tahminimce. %20 yapılır en fazlaKombine fiyatları da uygun bu arada, sürekli bilet fiyatları yüksek diye sağda solda isyan edenleri görünce aklıma geliyor.Kombine alıp da gidemediğin maçları kulübe devredince kârda oluyorsun, bu derece avantajlı.Bilet fiyatlarının yüksek olması o açıdan da kombine sahiplerini mutlu ediyor.
Siyah koltuklu yerler o zaman, doğru mudur?@sozkul abi haklı o zaman, orayı locaya çevirmek hiç de zor değil. En az 20 loca sığar oraya.Senelik 150 bin dolar desen, 3 milyon dolar getirisi olur en az.
bu tolgayın harika oynamasını ve atiba+inleri kesecek performans ortaya koymasını çok istiyorum. tolgay+ozzie önlerinde talişka şöyle döktüre döktüre oynasalar üçü de iki yönlü döktürse tadından yenmez...
Stattayız..Muhtemel 11FabriBeck,Marcelo,Tosic,CanerAtiba,TolgayQuaresma,Talisca,AdrianoAboubakar..Via : Badem
sakatlanmadan önceki tolgayı istiyorsun abi sende zor maalesef...
o beyaz led ekranlı koltukların olduğu yer sürekli boş görünüyor yapsınlar oraları loca 10 numara iş olur para basar, bence numaralı bloğunda basın tribünü protokol vb harici heryer loca olsun, 147 olan loca sayısı 2 katına çıkar. o tribünden şimdiye dek büyük bir tribün desteği taraftar desteği alıyormuyuz? yanıt hayırsa para kazanacak şekle dönüştürmek en doğrusu...
Teşekkür ederim arkadaşlar @tangaz @Deadam @Mehmet Ali C. @Yunus Emre Dökmeci Bazı yakın arkadaşlarımın bile doğumgünümü kutlamadığı bu günde sizin kutlamanız ayrıca anlamlı oldu Tekrar tşk ederim.
O beyaz VIP deri kaplı koltukları niye satamadıklarını biliyorum, orayı alabilecek adamlar iyice besili adamlar oluyor, üst kat balkondan seyrediyorum ben onları, araya sığamıyorlar, o tv ekranı çalışıp ona bakanda görmedim, led tv yi içine oturtmak için koltuk arkası kalın ve eğimli, o besili adamlar sığamıyorlar oraya, bir alan bidaha almıyor, o bölüm için özel prekast yapılmalıydı, aralığı daha geniş. Orası ölü yatırım oldu.
nasıl yapılır bir düşünmek lazım belki ama orayı da kurtarması gerekli yönetimin. koltuk sayısını düşürüp aralıkları çelik platformlarla genişletmek çözüm olabilir. basın tribünündekine benzer bir düzenleme gibi
Mevcut koltukların yerine daha geniş koltuklar koyabilirler ya da gelenlere diyetisyen kitapçığı dağıtabilirler.İkinci çözüm daha ucuza mal olur, ama biraz kaba kaçabilir.
koltuklarda enlemesine değilde önlü arkalı mesafe sorunu var gibi algıladım. dolayısı ile biraz diyetisyenlik durum gibi yada kısa boylu abilere satılacak
@sozkul abi besili diyince, ben böyle göbekli kişileri canlandırdım kafamda.Zaten Türkiye'deki zengin profili de uzun değil, şişmandır daha çok.