Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144384 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

boca juniors stadı da böle değil mi?

Apartman abi orası :D

la bombonera biraz daha değişik abi orhanın dediğini hatırladım dünya kupasındaydı  senin dediğin burası https://www.travelblog.org/Photos/5130650

Çevrimdışı tangaz

la bombonera biraz daha değişik abi orhanın dediğini hatırladım dünya kupasındaydı  senin dediğin burası https://www.travelblog.org/Photos/5130650

bu bombom güzel değil benim dediğim gibi mevcut eğimli tribün düzeninde görünecek ama geriye doğru daire şeklinde olacak offf bildiğin darphane olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

http://www.bjk.com.tr/tr/bjktv

Gençlik ligi canlı yayını :D

Günler sonraki mesajım bu olsun :D

Ne iş yoğunluğum var be
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Orayı locaya çevirmek kolay birşey değil mi? varolan 1903 lüleri ortadaki en iyi localara doldururlar sikayet eden olmaz.

Tribünün bir resmini göremiyorum internetten abi, 1903 tribünün görünümünün yer aldığı bir resim var mı bir yerlerde?

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı atalay

Ne demiş Oğuz Atay: Hayatımın başı ve sonu belliydi; hiç olmazsa ortasını kaçırmamalıydım. Ortasındasın hayatın, sakın kaçırma! @panic13 Mutlu Yıllar. 🎂

Çevrimdışı Berat

[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 01:20:52 #Berat ]

Çevrimdışı Bishamon

Muhammed Enes Durmuş = Kerim v2

Çevrimdışı Necmi

Tribünün bir resmini göremiyorum internetten abi, 1903 tribünün görünümünün yer aldığı bir resim var mı bir yerlerde?

kapalı tarafına baktığın her resimde görürsün alt loca katı komple 1903 tribün orda loca yok

Çevrimdışı Bishamon

kapalı tarafına baktığın her resimde görürsün alt loca katı komple 1903 tribün orda loca yok

1903 Numaralı tarafındaki beyaz koltuklar değil mi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maç başlığına da yazdım affedin , maça son dakika işi çıkıp gidemeyecek durumda olan abilerimiz varsa bir öğrenci olarak mesajlarını bekliyorum. Saygılar.
seneye kombine alıyorum 2 3 maç sözüm olsun..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

murat özen yazmış fabri kalede

Çevrimdışı karakartal1313

dinamo kiev maçına gidemeyecek olupta biletini öğrenci kardeşine devretmek isteyen olursa boğaz patlatmay takımımı desteklemeye talibim  :)

Çevrimdışı tangaz

beyaz forma beyaz şort beyaz konç ile maça çıkacakmışız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

dinamo kiev maçına gidemeyecek olupta biletini öğrenci kardeşine devretmek isteyen olursa boğaz patlatmay takımımı desteklemeye talibim  :)

Sevgili dostum... Bütün başlıklarda aynı mesajın var, imla hataları bile aynı.

Biletini devretmek isteyen varsa farkına varmıştır 2 gündür, daha fazla zorlama istersen.

Çevrimdışı tuncaboylu

Siyah koltuklu yerler o zaman, doğru mudur?

@sozkul abi haklı o zaman, orayı locaya çevirmek hiç de zor değil. En az 20 loca sığar oraya.

Senelik 150 bin dolar desen, 3 milyon dolar getirisi olur en az.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen yolun yarısında kesip yersin atı, yolculuk planını ona göre yap.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı panic13

Ne demiş Oğuz Atay: Hayatımın başı ve sonu belliydi; hiç olmazsa ortasını kaçırmamalıydım. Ortasındasın hayatın, sakın kaçırma! @panic13 Mutlu Yıllar. 🎂

Eyvallah @atalay :)

Kelimeler Atalay, bazı anlamlara gelmiyor... Yaşlanınca daha iyi anlıyorsun.

Tekrar teşekkür ederim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Nazar değmesin de, U-19 takımımız epey iyi performans gösteriyor.

İlk maçta Napoli'ye 4 atan Kiev'i ilk yarıda perişan ettik.

Geçen hafta da, geçen sene Galatasaray'ı 11-1 yenen, Benfica'yla berabere kalmıştık.

Sırf motivasyonla değil de yetenek ve kaliteyle oynuyorlarsa, üst takım için iyi işaretler bunlar.

Çevrimdışı Bishamon

Nazar değmesin de, U-19 takımımız epey iyi performans gösteriyor.

İlk maçta Napoli'ye 4 atan Kiev'i ilk yarıda perişan ettik.

Geçen hafta da, geçen sene Galatasaray'ı 11-1 yenen, Benfica'yla berabere kalmıştık.

Sırf motivasyonla değil de yetenek ve kaliteyle oynuyorlarsa, üst takım için iyi işaretler bunlar.

Sırf skor değil oyun olarak da geçen seneki oyunumuz gibi oynuyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Eyvallah @atalay :)

Kelimeler Atalay, bazı anlamlara gelmiyor... Yaşlanınca daha iyi anlıyorsun.

Tekrar teşekkür ederim.

ne yaşlanması yahuu daha yolun yarısı dememişsin 1/3ündesin :D
mutlu yıllar @panic13

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maçı bu arkadaş anlatacakmış :bandit:

Maç spikeri olma kriterleri arasında ses güzelliği diye bişey yok mu ya :alala:

http://twitter.com/ErkutOzturk/status/781059829007876096
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı firewater

Gençlerinde A Takım oyun anlayışı ile oynaması çok iyi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: