Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144746 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Geçen seneye oranla kalemiz daha sağlam beklerimiz daha kaliteli oyunumuza daha uygun caner bu formunu devam ettirsin yeter gökhanda formunu bulacaktır önemli olan lige formda girmek değil formda bitirmek töre,demba,atiba,biliç ile gs ye verdiğimiz şampiyonluk gözümüzün önünde.

Geçen seneye oranla belli bölgelerde güçlenmişken sadece sosa ve gomezin gitmesi üzerine öldük bittik geçen seneki oyun bitti diyemeyiz. Geçen sene önemli olan sistem oyuncular gelir geçer diyoduk bu sene iki oyuncu gitti sistem bitti geçen seneki oyun bitti diyoruz bence zamanla şenol hoca takımı oyunu oturtacak geçen seneki güçlü Beşiktaşı sahada göreceğiz.

Geçen seneki oyunda etkili olan takımın birlikte oynama alışkanlığıydı caner,gökhan,talisca,inler,aboubakar kaliteli oyuncular stilleri farklı olsada hocanın oyununa uyum sağlayacak kalite ve yeterlilikteler şuan hoca oyuncuları serbest bırakıp kimin ne oynayacağını görmek istiyor üç beş haftaya canerin inlerin uzun topları azalacaktır ozi form tutup oyun liderliğini ele alınca talisca,aras,adriano,aboubakar ile geçen seneki oyunu oynarız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

İŞTE TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

''BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 24.09.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.- GALATASARAY A.Ş. A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.''

Galatasaray'ın sevk edilmemiş olması inanılır gibi değil.

Çevrimdışı mylife1903

devre arasında ukraynadan yabancı kanatlara çökülebilir :bandit:
Ukrayna kanatli cokertme

bilmece mi bu reis?

Çevrimdışı mylife1903

düşün stadda serhat yanımda armağan önümde maç izliyorum :bandit:
armağan uyanık vuruş mesafemden uzak duruyor :D
garibim serhat elleri bacaklarının arasında başı önünde gıkını çıkaramıyor :evillol:
Ahaha @tangaz ile ben gelsem oraya ekip tamam. Ama iste beni zor tutarsiniz besiktas macinda.
Mac seyrederken benim cadaloz kari bile bulasmaz bana ertesi gun de bulasmaz, en son liverpuldan 8 yedigimizde kariyi camdan asagi atiyordum. O gun bugun adim sosyopata cikti zaten. Gunduzleri duzgun bir adam geceleri seri katilmisim gibi davraniliyor. Korkuyorum bir mac sirasinda timarhaneyi arayacak kari beni kapattiracak, diye

Doktor jeykil mistir hayd falan boh yemis konu besiktassa, alamadik iste balotelli ile peppeyi, alsaydik cocugu kesecektim hemen.

Pis bir hastalik bu futbol. Bu isid militani gibi biseyim ben

Gol olunca ise eski inonude 4 sira tadilatli inonude 6 sira ucardim bu vodafone arenada bilemiyorum viplerin kafasini gozunu falan kirarim givi duruyor

Çevrimdışı tuncaboylu

katılmıyorum canermi yaşlı kaldıki sağda beckde oynar ama GG kaldırır bu potansiyel var
3.5.2 deki en büyük avantajımız beklerden fazla savunma beklenmemesi zaten savunmada zayıflar.
Taliscaya gelince Benfica onu 4.4.2 nin dördünde oynatamadığı için dışarda kaldı çünkü
orta sahanın ortasında oyun kuracak bir oyuncu değil adamın yapısı direk forvet arkası
on numarada değil onun için doğru oyun 4.4.2 veya 3.5.2 nin ileri ikilisinden biri olması
bizim oyuncu yapımız direk 3.5.2 ye evrildi.
elinde kullanamadığın sağ stoper olarak kullanabileceğin bir adriano var sertlik kıvamı iyi bir merkez
stoper olarak kullanacağın tosiç ve hava hakimiyeti çok iyi bir marcelo artı rudolfho
elinde hangisini kulübeye göndersen yazık olacak iki tane oyunun iki yönünüde oynayabilen libero var
atiba inler elinde savunma yapamayan on numarada oynayamayan ama merkez orta sahada mkemmel bir
oyuncun var Oğuzhan elinde iki tane savunması zayıf ama hücumda mükemmel bek var caner GG
elinde mevcut oyun formatunda nereye koyacağını bilemediğin ama asle forvet arkası olan ikinci forvet
ayağıda raket gibi olan talisca var birde ilerde hamleli forvt aboubakar var ısıran yıpratan forvet
birde taliscanın yerine deneyebileceğin cenk ve ömerde var. Bu takım 3.5.2 diye bağırıyor aslında :alala:  @tuncaboylu
Abi Beck'i kullanamayız 3-5-2'nin sağında. Adamın hücuma katkısı çok az, orta da yapamıyor. 3-5-2'de sağ kanatta kullanılabilecek tek adam Gökhan Gönül,  o da kaldıramaz bu temooyu ve maç takvimini.

Dönelim sola. Caner süper falan da, adamın etkinliği geriden çıkarken artıyor. Benfica maçında sol önde etkisiz kaldı, benzer durum 3-5-2'nin solunda da yaşanabilir.

3-5-2'ye uygun tek bölgemiz orta saganın ortası gibi görünüyor.

Bazı maçlarda denenebilir, ana temel taktiğimiz olacak bir düzene sahip olduğumuzdan çok şüpheliyim @necmi abi. @atalay ne der bu konuda, ona da sormak lazım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

İŞTE TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

''BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 24.09.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.- GALATASARAY A.Ş. A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.''
Sanırım tüm tribünler ceza alacak. O tezahuratı tüm stad yaptı gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahahaha ustat, @tuncaboylu icin fikret ormanin kendisi diyorlar.
Hatta bu dedikodulara gore

@Serhat Akkaya levent erdogan
@Armağan Bozkurt yalcin karadeniz

Diyollaaa
Allah kimseyi Levent Erdoğan'a benzetmesin.

Serhat için hakaret adlederim bunu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ukrayna kanatli cokertme

bilmece mi bu reis?
Kaymakta kaldı onun aklı,  Ukrayna kaymağı.

Çevrimdışı murat baltacı

Katılmıyorum doğru oyun doğru oyuncularla oynanır, İnler doğru adam değil bu sistemde bana göre. İnler olunca şöyle oynayalım Oğuzhan olunca böyle oynayalım gibi bir düzen bana çok ütopik geliyor, Man City'nin Barcelona'nın elinde onlarca değişik türde adam var ama hep aynı oyunu oynuyorlar bu da onları sonuca götürüyor. Sosa o pas trafiğinin içinde olmasa 10 gol 12 asist yapmazdı sanırım di mi? :)
iyide elimizde sadece inler yokki geçen seneki oyunun dört yapı taşından ikisi şuan takımda atiba ozi önlerinde talisca yapalım takıma oyunculara uyum sağladığı zaman sosayı aratmaz,bizi zor duruma düşüren gomez oldu onada yapacak bişey yok aboubakar kötü oyuncu değil gomez kadar bitiriciliği olmasada fizik gücü,çalım yeteneği,sürati,şutları gomezden daha iyi bu özelliklerinden faydalanmaya başladıkça gomezide aramayız oda zamanla takım arkadaşlarına sisteme alışacaktır güçlü fiziğiyle rakibi yorar sırtı dönük top alır verkaçlara girer şutlarıda etkili uzaktan süpriz goller atabilir gerektiğinde cenk ile çift forvette oynayabilir.

Necmi abiye katılıyorum geçen seneki oyun ve takım önemli maçlarda işlemiyodu önde basan anadolu takımlarına karşı bile işlemiyodu bu sene kaliteyi artırdık takım oturunca daha tehlikeli olucaz caner,inler,adriano nun uzun topları aboubakar,olcay,talisca gibi oyunculara hızlı çıktığımız ataklarda çok gol attırır. Bizim ihtiyacımız olan formsuz oyuncuların form tutması kanatlardan verim alamıyoruz şuan böyle giderse devre arası hızlı golcü kanat oyuncusu ilk önceliğimiz olacak.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Allah kimseyi Levent Erdoğan'a benzetmesin.

Serhat için hakaret adlederim bunu.

Hep negatif ya ondan yahu, yemen eksioglu mu deseydim. Hep senin pozitifligini savunacaz diye adama levent erdogan dedik, ustune posta koyuyon huuuuu  :bawling:

Çevrimdışı mylife1903

Kaymakta kaldı onun aklı,  Ukrayna kaymağı.

Kaymak, ukrayna, kiev, falan dedik de kimler gidecek maca. Kadroyu olusturun hemen ben simdi atla ciksam yola anca varirim maca.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaymak, ukrayna, kiev, falan dedik de kimler gidecek maca. Kadroyu olusturun hemen ben simdi atla ciksam yola anca varirim maca.
Sen yolun yarısında kesip yersin atı, yolculuk planını ona göre yap.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hep negatif ya ondan yahu, yemen eksioglu mu deseydim. Hep senin pozitifligini savunacaz diye adama levent erdogan dedik, ustune posta koyuyon huuuuu  :bawling:
Yemen daha iyidir.

Levent Erdoğan benim gözümde böyle diabolic bir karakter abi, tüm kötülüklerin babası gibi. Allah affetsin de, bir gözü kalk gidelim diyor, öteki bok yeme otur diye uyarıyor.

Aman diyeyim

[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2016, 18:30:19 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Yemen daha iyidir.

Levent Erdoğan benim gözümde böyle diabolic bir karakter abi, tüm kötülüklerin babası gibi. Allah affetsin de, bir gözü kalk gidelim diyor, öteki bok yeme otur diye uyarıyor.

Aman diyeyim

Ahaha kadir inanir bakisi var adamda. Bu adam kac sene yoneticilik yapti bu kulupte. Ajan bence o gs ajani. Bir besiktasli bu kadar negatif dusunemez.
Adamin kalbi simsiyah, kedi falan kesiyordur o

Çevrimdışı mylife1903

Sen yolun yarısında kesip yersin atı, yolculuk planını ona göre yap.

Tek atla yola cikilir mi, ikincisi arkada gelecek yahu once erzak tasiyacak, catlamaya yakinda kendisi erzak olacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bunu bugün gördüm. Çok anlamlı olmuş.

https://twitter.com/kavlaquee/status/780698760473088000
valla az bile demiş ben orada olsam çok daha kötü şeyler olurdu  :)

Çevrimdışı Yasin02

Bunu bugün gördüm. Çok anlamlı olmuş.

https://twitter.com/kavlaquee/status/780698760473088000

Haklı ve yerinde 10 numara tepki vallahi kendime kıyasla yine sakin kalmış :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ben yukardaki olayda Yılmaz VURAL'a bağlardım galiba  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahaha kadir inanir bakisi var adamda. Bu adam kac sene yoneticilik yapti bu kulupte. Ajan bence o gs ajani. Bir besiktasli bu kadar negatif dusunemez.
Adamin kalbi simsiyah, kedi falan kesiyordur o
Gs ajanı ise,  işini mükemmel yaptı demektir. Ben o adamın hiç bir seyi mükemmel yapabileceğini sanmıyorum.

Ama öteki iddia mümkün, kefi kesiyor olabilir. Demirören'le ikisinden şüpheleniyorim ben. Fetö önce Bunların konuşmalarını dinleseydi, kesin şike soruşturması açarlardı.

-Levent, kediler hazır mı kesime?
-Yok başkanım, yakalayamadım henüz.

Tarla sürmekten bile şüpheli.

Çevrimdışı mylife1903

Gs ajanı ise,  işini mükemmel yaptı demektir. Ben o adamın hiç bir seyi mükemmel yapabileceğini sanmıyorum.

Ama öteki iddia mümkün, kefi kesiyor olabilir. Demirören'le ikisinden şüpheleniyorim ben. Fetö önce Bunların konuşmalarını dinleseydi, kesin şike soruşturması açarlardı.

-Levent, kediler hazır mı kesime?
-Yok başkanım, yakalayamadım henüz.

Tarla sürmekten bile şüpheli.

Levent
Efendim baskanim
Kedilerin mamasini verdiniz mi
Verildi baskan bir sikinti yok
Kumlarini da temizleseydin
Mama ve kum konusu tamam baskan
Yavrulardan biri yaramazlik yapiyormus kendine kedi kaleci falan diyormus
Yaramazlik falan yok, onune yatarim baskanim bir sikinti olursa
Biiiiiiip bip bip
Anladim baskanim
Levent bak sonra tarlada panterlesme falan olmaz
Bip bip biperiz baskanim sonra
Anladim tamam bip

Mahkemede bu konusma sorulunca levent isimli sahis konusmayi hatirlamadigini soylerken yildirim isimli sahis ise konusmalarin sikeyle bir alakasi olmadigini, kandirildigini ve tapelerin montej ve kelime yerlestirme oldugunu belirttigi belirtildi ve kulislerde konusuldu.

Çevrimdışı abdusta

Şenol Hoca'nın yaratmak istediği sistemde 8 numaraya yer yok . Oğuzhan'ı geçen seneki 8 numara rolünde oynatmamakta ısrarı da buradan geliyor. Şenol Hoca'nın sisteminin başarıya ulaşması için içeriye kat eden, pas,takım oyununa uygun, hızlı ve doğru düşünüp uygulayabilecek , topsuz oyunda aktif tempolu kanat açıklara ve yine topsuz oyunda aktif , tempolu , hızlı düşünüp uygulayabilen , açıklar ve santrafor arasında bağlantıyı kurabilecek merkez orta saha oyuncularına ihtiyaç var. Quaresma  tanıma uymuyor. Olcay'ın yetenek , teknik eksikleri bu istenilen oyunu oynamasına engel. Kanat açıklarda bu biçilen rolü oynayabilecek isimler Adriano ve Aras. Merkez orta saha oyuncusu olarak bu role en uyan Talisca. Talisca'dan genel beklenti ise ofansif ve defansif açıdan  takım oyununa daha fazla uyum sağlaması .

Çok yakında Gökhan İnler 8 numarada denenecektir.
Bu durumda Oguzhan-Atiba oynarken İnler ileride oynayacaktıri
Galatasaray macında bir ara hucuma destek için Atiba ileri çıkarken Geride G.İnler kaldı

Bir başka çözüm ise  Cenk ve Aboubakar birlikde oynadıkça etkili oluyor

saygılar

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

PFDK'ya mi sevk edilmisiz  :s20: bu karari alanlar nasil bir futbol izleyicisi istiyorlar ?? Insanlar gelsin sessiz sedasiz giklarini cikarmadan mac mi izlesinler? (Hakaret Yasak)₅ herifler  :akuma: deplasmana gelen itler bizden daha cok kufur etti!  Nasil bir mantiktir anlasilir bir sey degil  :s20:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı cihat37

aranıza yeni katılan  biri olarak inşallah bir gün bu muhabbetleri yüz yüze yapma imkanı buluruz.okul iş derken fırsat bulamıyoruz bazen takip edemiyoruz buraları.Şimdi bu senenin kadro yapılanmasından kaynaklı şenol hoca yıllardır kullandığı pasör libero(oguzhan-selçuk-belushi)+ısıran libero(atiba ozan) sistemini kanat oyununa kurban ediyor gibi geliyor bana.gökhan inler gerçekten harika paslar atıyor uzunlamasına ancak bizim alıştığımız seri pas oyunundan hayli uzak.Bu istenen sistem tutmazsa geçen seneki vitorun fenerine dönebiliriz gibime geliyor,sadece ceza sahasına şişirilen toplar bizim anlayışımız olmamalı.Bu anlayışı şenol hocanın da istemediğine eminim kendi içimde.belki bu kiev maçında tolgayın yaratıcı paslarına güvenerek atiba tolgay yada tolgay inler yapabilir en azından temennim bu diyebilirim.ve en önemlisi iç saha maçlarında ve basit maçlarda herkesin dile getirdiği atiba(inler) oguzhan - talisca zamanla 3lüsüyle kurucaktır hoca takımı kiev maçında eski açıkta olanlar bana ulaşırsa beraber izleyebiliriz maçı 119.bloktayım

Etiketler: