Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145221 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

1. ve 2. kategorilerde çok boş yer var.

VIP nispeten dolu, 1903 tribünü bomboş.

1903 tribünü bir dram olmaya doğru gidiyor.

abicim orayı elbirliği ile en pahalı localara dönüştürmeliyiz. king suit, royal king suit  vb kıvamında  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

Günaydın herkese..Bugün bu maçı alıyoruz başka yolu yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1. ve 2. kategorilerde çok boş yer var.

VIP nispeten dolu, 1903 tribünü bomboş.

1903 tribünü bir dram olmaya doğru gidiyor.
ekleme yapayım  o zaman abi:D :D:       1903-A: 21                 TOTALDE KALAN BİLET SAYISI:1492
                                                                    1903-B: 87
                                                                    1903-C: 92
                                                                    1903-D: 60
                                                                    1903-E: 42
                                                                    100-VİP: 9
                                                                    101-VİP: 88
                                                                    126-VİP: 160
                                                                    113:        1
                                                                    114:       264
                                                                    115:       277
                                                                    116:       239
                                                                    117:       79
                                                                    118:       38
                                                                    124:       44

[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2016, 11:10:16 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim büyük gol yedi oradan..

aynen başkan bu 1903 tribününü komple satmayarak hata yaptı 500 bin talep var diyordu kombinelere keşke o zaman satsaydı hepsini şimdi kimse 900 tl verip almıyor

abicim orayı elbirliği ile en pahalı localara dönüştürmeliyiz. king suit, royal king suit  vb kıvamında  :money:

Aynen, bunların hepsi doğru.

Görünüm itibariyle 1903 tribünü misyonunu karşılamıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen yanlış mantık güdüldü abi pahalı yerler satılıp daha ucuz yerlerde az kombine satılacaktı o zaman daha fazla seyirci ortalaması olurdu...

Çevrimdışı tangaz

ben daha proje aşamasındayken o bölümün komple loca olması bizi zengin eder keşke öyle yapsaydık diyenlerdenim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız bir noktaya dikkat çekeyim:

Son 2 takım çekilirken B ve C grubu kalmıştı. Biz B'ye düştük.

C grubuna da Celtic düştü. C grubunun ilk maç sonuçları:

Barcelona 7-0 Celtic
Manchester City 4-0 Borussia Mönchengladbach.

Eksisözlukte bir entry vardı kura sonrasında, çok gülmüştüm: Aletin önünden donsuz geçtik resmen.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Barcelona 7-0 Celtic

Eksisözlukte bir entry vardı kura sonrasında, çok gülmüştüm: Aletin önünden donsuz geçtik resmen.
Twitterda yazmıştı birisi onu :) yerlere yatmıştım :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben daha proje aşamasındayken o bölümün komple loca olması bizi zengin eder keşke öyle yapsaydık diyenlerdenim

Ben de.

Stadda çok daha fazla loca yapılmalıydı. 2 katlı yapıldı, imkan verseydi de 3 katlı yapılsaydı. Olabilecek her yer loca olmalıydı.

Localar kapasiteyi azaltıyor ve bence başkan 41903'e çok takıldı. 250 localı 38 bin kişilik bir stad daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Ben de.

Stadda çok daha fazla loca yapılmalıydı. 2 katlı yapıldı, imkan verseydi de 3 katlı yapılsaydı. Olabilecek her yer loca olmalıydı.

Localar kapasiteyi azaltıyor ve bence başkan 41903'e çok takıldı. 250 localı 38 bin kişilik bir stad daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

o bölümde ilave 30 loca bile olsaydı senelik 1 milyon euroya satılırdı ve yıllık ilave 30 milyon gelir elde ederdik muazzam olurdu  :money:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o bölümde ilave 30 loca bile olsaydı senelik 1 milyon euroya satılırdı ve yıllık ilave 30 milyon gelir elde ederdik muazzam olurdu  :money:
fazla iyimser olmadı mı abi :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Zor maç. Oğuzhan haricinde eksiğimiz yok inlerin ağrıları varmış şenol hoca oynayacağını söyledi rhodolfo'yu düşündüğünüde söyledi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

fazla iyimser olmadı mı abi :evillol:

yooo az bile söyledim aslında, stadın en kupon yerinden loca imkanından bahsediyoruz...

+ alanların geriye doğru uzantısının da olacağını düşünürsek 2+1, 3+1 penthause suit şeklinde dizayn edildiğini düşünsene inönü stadında locan değil dairen olacak harika bir fikir bence...
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2016, 12:04:59 tangaz ]

Çevrimdışı sozkul

Ben de.

Orayı locaya çevirmek kolay birşey değil mi? varolan 1903 lüleri ortadaki en iyi localara doldururlar sikayet eden olmaz.

Çevrimdışı Orhan_

Zor maç. Oğuzhan haricinde eksiğimiz yok inlerin ağrıları varmış şenol hoca oynayacağını söyledi rhodolfo'yu düşündüğünüde söyledi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rhodolfo dönsün artık yavaş yavaş. Güzel haber. Yeni transfer gibi olacak bize.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yooo az bile söyledim aslında, stadın en kupon yerinden loca imkanından bahsediyoruz...

+ alanların geriye doğru uzantısının da olacağını düşünürsek 2+1, 3+1 penthause suit şeklinde dizayn edildiğini düşünsene inönü stadında locan değil dairen olacak harika bir fikir bence...
evet abi hayal edince gayet güzel olur  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Ben alirim bir daire ordan mac gunleri beyaz atletimi giyerim cikarim cama "keseerammmm haaa topunuzu" diye bagiririm bursaspor macinda

Çevrimdışı tangaz

Ben alirim bir daire ordan mac gunleri beyaz atletimi giyerim cikarim cama "keseerammmm haaa topunuzu" diye bagiririm bursaspor macinda

:kop:

Çevrimdışı OrhanAker

Brezilya da vardı buna benzer bir stad.
işten bakamıyorum şimdi foto bulabilirsem atarım.

Çevrimdışı OrhanAker

:lol: :lol:

Çevrimdışı tangaz

Brezilya da vardı buna benzer bir stad.
işten bakamıyorum şimdi foto bulabilirsem atarım.

boca juniors stadı da böle değil mi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@mylife1903 abi Kayseri'den pastırma alıp getiririm rakı pastırma yaparız maçı izlerken  :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

Barcelona 7-0 Celtic

:D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

boca juniors stadı da böle değil mi?
la bombonera biraz daha değişik abi orhanın dediğini hatırladım dünya kupasındaydı  senin dediğin burası https://www.travelblog.org/Photos/5130650
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2016, 13:26:08 Mehmet Ali C. ]

Etiketler: