Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150039 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2016, 16:10:51 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kazandıran oyundan niye vazgeçmeye çalışıyoruz bende bunu anlamıyorum :D küçük dokunuşlar olur evrim geçirip devam edilir.
Ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Geçen seneden ne kadar ilerideyiz oyun olarak sorgulamak gerekli. Deplasmanda yendiğimiz Gs'a kendi evimizde yeniliyorduk, elli tane eksiği olan Benfica'dan son anda yırttık. Süper kupayı söylemiyorum bile.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Dikey açılı yüksek metrajlı ya da yerden derin paslar ile direkt hücum etme planı varsa, ön bölge oyuncularının aksiyon bölgelerini ve koşu kanallarını kullanma becerisi iyi, ayrıca kenar oyuncularının bek ve stoperlerin arasına daha çok sızmaları ve kutuya girmeleri gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2016, 19:47:58 atalay ]

Çevrimdışı OrhanAker

Ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Geçen seneden ne kadar ilerideyiz oyun olarak sorgulamak gerekli. Deplasmanda yendiğimiz Gs'a kendi evimizde yeniliyorduk, elli tane eksiği olan Benfica'dan son anda yırttık. Süper kupayı söylemiyorum bile.
Futbolda orta sahan kadar konuşursun :D göbekte henüz istediğimiz veya artık hoca ne istiyorsa :D onu tutturamadık.

Çevrimdışı panic13

Kazandıran oyundan niye vazgeçmeye çalışıyoruz bende bunu anlamıyorum :D küçük dokunuşlar olur evrim geçirip devam edilir.

Çünkü geçen sene kazandıran oyunu oynaman için elinde bir adet Gomez ve bir adet Sosa olması lazım. Onlar yoksa, onların yerine benzer adam lazım. transfer komitesi bu hamleleri yapamadı o veya bu sebeple. bu iki adem yerine bir adet Talisca ve bir adet İnler alındı. İkisi de geçen seneki oyunumuz ile alakası olmayan türde oyuncular.

Örnek verirken barca ve arsenal'den örnek vermek her zaman yanıltıcı olur. Biz Arsenal ve Barca değiliz, biz dortmund, City, PSG, Monaco, Lyon, Porto, Tottenham, Schalke, Udinesse, Sevilla bile değiliz. Biz ve tüm Türk takımlarının vizyonu gelecek maça kadardır. Eğer transferi kendi oyun planına göre değil de "qanqa ne çıkarsa bahtımıza" şeklinde son gün yaparsan, oyun sistemini de değiştirirsin mantaliteyi de.

Ayrıca, kadro birbirine alışırsa göreceksiniz ki bu oyun geçen seneden çok daha efektif bir oyun olacak. Unutmayın ki geçen sene arka arkaya kazandığımız Osmanlı, Gençler, MİY, Rize ve Trabzon maçlarının tamamında ya Sosa ya Gomez şapkadan tavşan çıkardı. Öyle rüya gibi oyun falan oynanamadı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Bishamon

GG konusunda haklısın ama caner öyle değil, GGye ise atiba kayma yaparak destek verebilir cv.sinde sağ bek oynamışlığını da hatırlatırım. talişka konusunda ise ileri ikili kısmında benficalılara katılmıyorum.

Caner'in geri dönüşleri biraz sıkıntılı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çünkü geçen sene kazandıran oyunu oynaman için elinde bir adet Gomez ve bir adet Sosa olması lazım. Onlar yoksa, onların yerine benzer adam lazım. transfer komitesi bu hamleleri yapamadı o veya bu sebeple. bu iki adem yerine bir adet Talisca ve bir adet İnler alındı. İkisi de geçen seneki oyunumuz ile alakası olmayan türde oyuncular.

Örnek verirken barca ve arsenal'den örnek vermek her zaman yanıltıcı olur. Biz Arsenal ve Barca değiliz, biz dortmund, City, PSG, Monaco, Lyon, Porto, Tottenham, Schalke, Udinesse, Sevilla bile değiliz. Biz ve tüm Türk takımlarının vizyonu gelecek maça kadardır. Eğer transferi kendi oyun planına göre değil de "qanqa ne çıkarsa bahtımıza" şeklinde son gün yaparsan, oyun sistemini de değiştirirsin mantaliteyi de.

Ayrıca, kadro birbirine alışırsa göreceksiniz ki bu oyun geçen seneden çok daha efektif bir oyun olacak. Unutmayın ki geçen sene arka arkaya kazandığımız Osmanlı, Gençler, MİY, Rize ve Trabzon maçlarının tamamında ya Sosa ya Gomez şapkadan tavşan çıkardı. Öyle rüya gibi oyun falan oynanamadı.
Transfer sezonunda bunları konuştuk aslında. Ama şu da var bu oyun oturmazsa bu sefer elinde bir Gomez ve Sosa olmayacak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Caner'in geri dönüşleri biraz sıkıntılı

o nedenle sol stoperde adriano yazdık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

Transfer sezonunda bunları konuştuk aslında. Ama şu da var bu oyun oturmazsa bu sefer elinde bir Gomez ve Sosa olmayacak..

O noktada haklısın.

Talisca+Ozzy+Atiba/İnler'in doğru kurgulanması halinde bu oyun geçen senenin ilerisinde olacak. bu açık, artık her şey Şenol Hoca'nın elinde.

Ayrıca, Adriano'dan mutlaka daha fazla faydalanılmalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

"50 tane eksiği olan Benfica'dan son anda yırttık" derken?

Benfica geçen sene CL'de çeyrek final oynamış ve grubun 1. torba takımı.

Deplasmanda 7 yıl aradan sonra ilk CL maçına çıkmışız, saçma bir golle yenik duruma düşmüşüz, 2. yarıyı domine etmişiz, penaltımız verilmemiş, 93. dakikaya kadar gol aramışız ve sonunda bulmuşuz.

O maç için daha ne beklentiniz vardı bu takımdan acaba? Geçen seneki takım da anca bu kadar oynardı, zaten 50 tane eksiği olan Sporting Lizbon'a karşı da bunu oynadı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O noktada haklısın.

Talisca+Ozzy+Atiba/İnler'in doğru kurgulanması halinde bu oyun geçen senenin ilerisinde olacak. bu açık, artık her şey Şenol Hoca'nın elinde.

Ayrıca, Adriano'dan mutlaka daha fazla faydalanılmalı.
Hoca Oğuzhan'a eleştiri getirmiş basın toplantısında, bu onu umarım kamçılar ama dediğim gibi Olcay ve Quaresma bu haldeyken basının önüne Oğuzhan'ın atılmasını doğru bulmuyorum. Oyundan ilk çıkan hep Oğuzhan oluyor bu adamın ruhsal durumunuda düşünmek önemli demek ki ben yetersizim demeye başlarsa bi süre sonra hem Sosa hem Oğuzhan'ın olmadığı bir Beşiktaş çok zorlanır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

@Serhat Akkaya ve @ozan062 geçen sezon yaza yaza şampiyon yapmıştı takımı. Şimdi de aynı performansı bekliyoruz :D

Hiç unutmuyorum; Serhat akkaya son maçta bizim tribüne geldiği zaman herkes aynı tepkiyi veriyordu;

- Selam ben Serhat akkaya
- Haaa! Abi o sen misin ya?!!! :D :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"50 tane eksiği olan Benfica'dan son anda yırttık" derken?

Benfica geçen sene CL'de çeyrek final oynamış ve grubun 1. torba takımı.

Deplasmanda 7 yıl aradan sonra ilk CL maçına çıkmışız, saçma bir golle yenik duruma düşmüşüz, 2. yarıyı domine etmişiz, penaltımız verilmemiş, 93. dakikaya kadar gol aramışız ve sonunda bulmuşuz.

O maç için daha ne beklentiniz vardı bu takımdan acaba? Geçen seneki takım da anca bu kadar oynardı, zaten 50 tane eksiği olan Sporting Lizbon'a karşı da bunu oynadı.
O maçta yenmeliydik çok rahat çünkü o kaliteye sahiptik ama hoca neredeyse tüm takımı değiştirdi o maçta.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğru tespitler. Burada da hocanın becerisine muhtacız.

2003 yılında hayatı 4-4-2 ile geçmiş Lucescu'nun eline öyle bir defans ikilisi (Zago-Ronaldo) verdik ki, adam ilk hazırlık maçında 4'lü savunmayla 5 yiyince takımı 3'lü savunmaya döndürmek zorunda kaldı.

Bu sene de Şenol Güneş için bir nevi doktora tezi oluyor, yeni kadro yapısıyla uzmanlık sınavına girmekte.

Eğer bu seneki sistemi oturtursa ve başarılı olursa, seneye kafasındaki sisteme göre kadro kurulma şansı da epey yüksek olacak.

Çevrimdışı OrhanAker

34 haftada tabiki tıkandığın 2-3 maç olur ama geçen seneki oyuna bu kadar yüklenmene şaşırdım.
Kadroda ve hocanın kafasında bir oyun planı varken bunu nasıl geliştirebiliriz kısmı tartışılmalı bence anca bu şekilde bir kimlik kazanabilir takım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya ve @ozan062 geçen sezon yaza yaza şampiyon yapmıştı takımı. Şimdi de aynı performansı bekliyoruz :D

Hiç unutmuyorum; Serhat akkaya son maçta bizim tribüne geldiği zaman herkes aynı tepkiyi veriyordu;

- Selam ben Serhat akkaya
- Haaa! Abi o sen misin ya?!!! :D :D
Yine yaparız yeter ki Şenol Hoca biraz daha sakin olsun :) Bu sene stresli görüyorum kendisini bu da seçimlerine yansıyor, doğru bildiklerini uygulamaya devam etsin ve hakkaniyetli olsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Tamam oyunu açalım diyorsun ama bunu iki tane formsuz adamla yapmaya çalışıyorsun yine başa dönüyorsun.. Bu bile kendi içinde çelişki. Maçtan önce Riekering e Beşiktaş'tan 1 tane adam oynatma deseler direk Talisca'yı yazardı Şenol Hoca gözünü kırpmadan kesti bu tür inatların kimseye faydası yok, doğru gördüysen devam edeceksin, derbi maçları deneme yeri değildir, süper kupada denedin Benfica da denedin burada niye deniyorsun? Vur gitsin bir daha sesleri çıkmasın.
işte sorun orda bilmiyoruz oyuncuları @Serhat Akkaya
Benim gördüğüm talisca oyunu doksan dakika oynuyamıyor.
Hoca ilk yarı kenarda tutup ikinci yarı yüksek randıman almak istemiş
olabilir. şimdilik gücü olmadığı için hamle oyuncusu olarak düşünmesi
normal bence hata talisca ile başlamamak değildi cenk yerine ilk yarı aboubakar ile
başlaması gerekirdi. Hoca ilk yarı oyunu tutup ikinci yarı fişi çekmek istedik dedi o zaman
ozide olmamalıydı oyunu tutmak istiyorsan tolgay konurdu oraya işte o zaman oyunu tutardın ilerdede sert olurdun.
inler atiba Tolgay orta sahası oyunu tutmak için ideal bir orta saha olur. öndede aboubakarı
koyduğunda ısıran bir takım olursun

Çevrimdışı Serhat Akkaya

işte sorun orda bilmiyoruz oyuncuları @Serhat Akkaya
Benim gördüğüm talisca oyunu doksan dakika oynuyamıyor.
Hoca ilk yarı kenarda tutup ikinci yarı yüksek randıman almak istemiş
olabilir. şimdilik gücü olmadığı için hamle oyuncusu olarak düşünmesi
normal bence hata talisca ile başlamamak değildi cenk yerine ilk yarı aboubakar ile
başlaması gerekirdi. Hoca ilk yarı oyunu tutup ikinci yarı fişi çekmek istedik dedi o zaman
ozide olmamalıydı oyunu tutmak istiyorsan tolgay konurdu oraya işte o zaman oyunu tutardın ilerdede sert olurdun.
inler atiba Tolgay orta sahası oyunu tutmak için ideal bir orta saha olur. öndede aboubakarı
koyduğunda ısıran bir takım olursun
Aynı şeyleri söylüyoruz abi ama farklı noktalardan, Hoca Talisca oyunu doksan dakika oynayamaz diyor oyundan çıkan bariz şekilde formsuz olan Olcay oluyor, Quaresma'yı söylemiyorum bile. Kendi içinde çelişmesin hoca, Adriano ve Talisca gibi adamların varken çıkarsın ilk yarıda fişi çekersin ikinci yarı da bunu devam ettirirsin ama bu şekilde senin dediğinin tam tersi oldu. İlk yarıda şutumuz yoktu kaleye neredeyse.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

O maçta yenmeliydik çok rahat çünkü o kaliteye sahiptik ama hoca neredeyse tüm takımı değiştirdi o maçta.

Dünyada Benfica'yı deplasmanda "çok rahat" yenebilecek kaliteye sahip takım sayısı 3'ü geçmez ve ne kadar sevsek de Beşiktaş'ımız bunlardan biri değil.

En büyük umut beslediğin adamın, onların kullanmadığı için sana kiraladığı Talisca.

Kendimizi bu kadar dev aynasında görmeyelim. Beklentilerimizi gerçekçi tutalım ki, hayal kırıklığı yaşamayalım.

Çevrimdışı BlackEagle26

Stadın kapasitesi düşükmü yoksa gs maçında kombineliler gelmediği için mi 37 bin

Çevrimiçi Necmi

Yine yaparız yeter ki Şenol Hoca biraz daha sakin olsun :) Bu sene stresli görüyorum kendisini bu da seçimlerine yansıyor, doğru bildiklerini uygulamaya devam etsin ve hakkaniyetli olsun.
hocanın sıkıntısı takım hazır değil ama buna böylede bakmamak lazım
Şenol hocanın takımları her zaman 5-6 haftalardan sonra yükselen bir grafik içinde olur
bu sene birde bunun üstüne çok fazla yeni oyuncu geldi. Hoca kendi oluşturmak istediği grafiği
sahaya dökemedi. milli maç arası bize gene yarayacak. Bence panikleyecek bir durum yok
şu haliyle bile mükemmel bir takımız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynı şeyleri söylüyoruz abi ama farklı noktalardan, Hoca Talisca oyunu doksan dakika oynayamaz diyor oyundan çıkan bariz şekilde formsuz olan Olcay oluyor, Quaresma'yı söylemiyorum bile. Kendi içinde çelişmesin hoca, Adriano ve Talisca gibi adamların varken çıkarsın ilk yarıda fişi çekersin ikinci yarı da bunu devam ettirirsin ama bu şekilde senin dediğinin tam tersi oldu. İlk yarıda şutumuz yoktu kaleye neredeyse.
Kendi evinde oynayan bir takım ilk yarıda oyunu tutayım diye oynamaz ayrıca, deplasmanda bu oyunu oynar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FedericoGiunti

FABRİ

GG+RODOLFHO+TOSİC+CANER

OZİ+İNLER

CENK/ÖMER+TALİSCA+ADRİANO

ABOUBAKAR

Kadronun bu şekilde oluşturulması taraftarıyım. Cenk/Ömerin yeri sadece aras formda olursa değişebilir.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı FedericoGiunti

hocanın sıkıntısı takım hazır değil ama buna böylede bakmamak lazım
Şenol hocanın takımları her zaman 5-6 haftalardan sonra yükselen bir grafik içinde olur
bu sene birde bunun üstüne çok fazla yeni oyuncu geldi. Hoca kendi oluşturmak istediği grafiği
sahaya dökemedi. milli maç arası bize gene yarayacak. Bence panikleyecek bir durum yok
şu haliyle bile mükemmel bir takımız.
Necmi abi takım iyi o konuda sıkıntı yok ama daha iyi olma imkanı varken bunun kullanılmaması mesele.İNŞALLAH dediğin gibi olur ve 6. haftadan sonra takım oturur doğru kadro tercihleri ile.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Necmi

Stadın kapasitesi düşükmü yoksa gs maçında kombineliler gelmediği için mi 37 bin
üstlerde boşluklar vardı her zaman yüzde on fire olur minimum fener stadı 50000
ama kırk bin ortalamayı tutturamıyorlardı. full dolu stad diye bir şey olmaz illaki %10 bir kayıp yaşanır.
heleki bizde şehir dışı kombine alan bayağı insan var. yeni stad insanlar açılış maçını garanti etmek için kombine aldı
normal bu

Etiketler: