Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152520 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Cordoba efsanesin yahu bizim tolganin ayagi ile atamadi yere eliyle atiyor topu.
Ulan hakem gene penaltimizk vermedi.

Su zago gibi bir adam bulamadik, bir savunma oyuncusu bu kadar mi seri olur bu kadar mi hep dogru yerde dogru hareketi yapar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Trtsporda lucesculu besiktasin dinamo kiev maci var. lucesculu besiktasi az hatirlayan arkadaslar kacirmasin.
Cordobayi izleyin
Zagoyu izleyin

Takimin kadrosunda tolga, tamer, yasin, ahmet yildirim gibi oyuncular var kilit mevkilerde. Sistem takimi olunca oynayan oyuncularin fazla da onemli olmadiginin bir kaniti.

Yasi kucuk arkadaslarda paskal numayi izlesinler, biz neden sevdik anlarlar.

Ayrica cordobanin da iyi izlenmesi lazim, kendisi gibi bir kaleci gelmedi turkiyeye, muslerayi falan yer
Su an macin 10 dakikasi oynaniyor, corodba sag ayak sol ayak 50m top atiyor.

cordobanın ayağı ile attığı pas'ı gördüm ben bittim nerden nereye gelmişiz kalede.

Çevrimdışı mylife1903

cordobanın ayağı ile attığı pas'ı gördüm ben bittim nerden nereye gelmişiz kalede.
Ayak iciyle ayak disiyla karijmadan daha iyi faso veriyordu topa ustelik iki ayagi ile

Çevrimdışı mellfred

Rakamların dilinde öne çıkanlara bakarsak: İlk yarıdaki ikili mücadeleleri kazanma sayılarında %62,5'e %37,5 ile maç sonunda ise 51,4'e %48,6 GS önde. İlk yarıdaki hava topu mücadelelerinde ise %66,7'ye %37,3 GS önde. Tosic %50, Marcelo ise %74.

İlk yarıda en çok pas hatası (8) yapan ikili İnler ve Gönül. İnler, 16 hatalı pas ile maç boyunca zirvede. İnler; 72 pasın 58'ini kısa, 14'ünü uzun top olarak kullanmış. Totalde %77,8 isabet, rakip yarı sahada ise %69,8. Caner; 9 kısa, 45 uzun totalde %79,6, rakip yarı sahada ise 61,4 isabet sağlamış. Atiba; 53'de 49 isabet, totalde %92,5, rakip yarı sahada %88 isabet sağlarken; Quaresma, 54 kez topla buluştuğu maçta 19 kez pas yapmış. Rakip sahadaki isabetli pas oranı: %47,8, Oğuzhan'ın ise %33,3.

Beşiktaş takım halinde 29 orta açarken toplamda %34,5 isabet oranı tutturmuş. 29 ortanın 25'i ise Quaresma (13) ve Caner'den (12)  gelmiş. %30,8 ve %33,3. Kilit paslarda ise zirvedeki isim: Caner (5) Ardından Quaresma ve Atiba (3) geliyorlar. İnler'in iki; Tosic, Gönül, Cenk ve Adriano'nun ise birer kilit pası var.

İkili mücadele kazanımlarında ise Tosic zirvede. (10) İkinci sırada Gönül geliyor. (8) Caner, İnler, Marcelo ve Aboubakar ise 5 kez ikili mücadelelerden galip ayrılmış.
teknik heyette de senin gibi bu istatiskleri tutup buna göre oyuncu uyarılıyor mu @atalay

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Gozler TolGEA yi arıyor :bandit:

Pasta diyince Akla hemen onun adi gelir TOLGEA :evillol: :evillol:

pastacılığı bırakmış :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ayak iciyle ayak disiyla karijmadan daha iyi faso veriyordu topa ustelik iki ayagi ile

ömrümde gördüğüm en teknik kaleciydi.

Çevrimiçi Kartal Ç

Trtsporda lucesculu besiktasin dinamo kiev maci var. lucesculu besiktasi az hatirlayan arkadaslar kacirmasin.
Cordobayi izleyin
Zagoyu izleyin

Takimin kadrosunda tolga, tamer, yasin, ahmet yildirim gibi oyuncular var kilit mevkilerde. Sistem takimi olunca oynayan oyuncularin fazla da onemli olmadiginin bir kaniti.

Yasi kucuk arkadaslarda paskal numayi izlesinler, biz neden sevdik anlarlar.

Ayrica cordobanin da iyi izlenmesi lazim, kendisi gibi bir kaleci gelmedi turkiyeye, muslerayi falan yer
Su an macin 10 dakikasi oynaniyor, corodba sag ayak sol ayak 50m top atiyor.

Vodafone arenada da o maçtaki gol sonrası müziği çalınmalı kesinlikle. Ayrı bir gaza getiriyor insanı. Stadla ilgilenen yetkililere sesleniyorum buradan.
O şarkı tam 100.yıl ruhunu yansıtıyor.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2016, 22:54:19 Kartal Ç ]

S.Liginde Asist yapan ilk kaleci dir kendisi

85 Metreden asist yapti Sergene

Adam 60 metreye 70 metreye Futbolcunun kramponun bagcigina Pas atıyordu Resmen

2002 de Cordobadan evvel Mondragonla anlasmistik fakat Mondragon bizi reddedip ben Gs de oynayacagim diyince Cordobayi almıştık iyiki de Mondi bizi reddetmis ve Cordobayi almışız

Mondragon da beğendiğim bir kaleciydi bu arada ama Cordoba bambaşkaydı...

pastacılığı bırakmış :)
Son 2-3 kutlamada Pastalarin başında göremedim bende , Gozlerim yaşardı valla :by2:

yabancı adam Türkiye'ye ziyarete geliyor :D

5:45'ten sonrasına bakın derim bi :D

Bu kadarmı şanslı olur bi insan :D 

Vodafone arenada da o maçtaki gol sonrası müziği çalınmalı kesinlikle. Ayrı bir gaza getiriyor insanı. Stadla ilgilenen yetkililere sesleniyorum buradan.
100.cu yil marsi degilmi zaten o Calan mars :alala:

Yahu bir ben beğeniyorum galiba bu Gol sonrasi calan Muzigi :alala:

Çevrimiçi Kartal Ç

100.cu yil marsi degilmi zaten o Calan mars :alala:

Şuan arenada çalınan senin dediğin şarkıyı ben de sevmiyorum valla.

100. yıl albümünde yok benim dediğim bu şarkı bildiğim kadarıyla. siyah beyaz şampiyon beşiktaş galiba adı. 47. saniyedeki daha net duyuluyor.

[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2016, 23:19:44 Kartal Ç ]

şu çocuğu bursada iken nasıl göremedik biz ?

Çevrimdışı Arthur

Paylaşıldıysa özür dilerim.

Şuan arenada çalınan senin dediğin şarkıyı ben de sevmiyorum valla.

100. yıl albümünde yok benim dediğim bu şarkı bildiğim kadarıyla. siyah beyaz şampiyon beşiktaş galiba adı. 47. saniyedeki daha net duyuluyor.

He tamam Siyah Beyaz sampiyon Beşiktaş marşını diyorsun geçen sezon Vodafone arenada het mac calindi Golden sonra Zaten cok eski ve en güzel marslarimizdan biri..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yabancı adam Türkiye'ye ziyarete geliyor :D

5:45'ten sonrasına bakın derim bi :D

Bu kadarmı şanslı olur bi insan :D 

O nasıl bi manzaradır yüreğim ağzıma geldi be :loveya:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Eren Şafak veri ve analizleri raporluyordur. Bunlar oyunu anlatırken destekleyici unsur olsun diye sunduğum basit rakamlar. Tek başlarına hiçbir şey ifade etmezler zaten. @mellfred 

Çevrimiçi Mehmet57

şu çocuğu bursada iken nasıl göremedik biz ?

Hollanda liginin gol krali.

Herkes ovuyor kendisini Hollanda'da. Van Leeuwen Enes icin "Huntelaar gibi, ama top teknigi Huntelaar'dan cok ust seviyede" dedi gecen gun.

Ozellikle PSV taraftari Luuk de Jong yerine konusuyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neyse iyi sabahlar o zaman :evillol:

Bu arada 2 özlenen bir arada. Yer İnönü..

[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2016, 03:11:38 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez içinde aynı şeyi mi düşünüyorsun serhat.yada İsmail oda şampiyon takımın oyuncusuydu.
Gomez ve İsmail ne alaka?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dün kalan bilet sayısı:1243 gibi bir şeylerdi az önce baktım 1841'e yükselmiş kalan bilet sayısı  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

dün kalan bilet sayısı:1243 gibi bir şeylerdi az önce baktım 1841'e yükselmiş kalan bilet sayısı  :D
Kombineliler devir yapmıştır klübe

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: