Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151759 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tivibudan tek maç satın alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı. Protokol işi yatmış

Çevrimdışı mylife1903

İleride 1 adam eksik oynamamız hem ozinin hem olcayın hem de q7 nin pas yapabilme ve içeride çoğalmamızı engelliyor.Olcay ve ozi pas verecek q7orta yapacak adamı bulamıyor.Olcay ve  ozi  yakınında adama ihtiyaç duyan isimler.özellikle Olcay tek pas ve top üstünden atlayarak oynayan bir adam.pas oyunu istiyorsak bence aradığımız isim Tolgaydır.Olcay da formsuzken talscayı kanatta değerlendirebiliriz.q7 yi çokta gömmemek gerek.adam standart oyununu oynadı.takım olarak başka bir varyasyon ortaya kotamayınca yaptığı her hareket insanlara battı.q7nin pozisyonlarıda olmasa takım adına sayılabilecek pek bir pozisyon kalmıyor.
Paralel dusunuyoruz @MURAT abi, karijmaya fazla yukleniliyor. Sonucta adam sorumluluk aliyor, zorluyor benim icin onemli olan elinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyor. Zaten tabelaci bir futbolcu degil.
Fazla zorlayinca ipin ucunu kaciriyor, iyice hirs yapiyor sonra kufur ettiriyor kendine.
Mesela olcay ve oguzhanin hatta ve hatta cenkin ellerinden gelenin en iyisini yapmaya calistiklarina inanmiyorum.
Adami bencil oynuyor diye elestiriyoruz ama senol gunesin takiminda hocanin direktifleri dogrultusunda bu isleri yaptigi kimsenin aklina gelmiyor.
Gecen sezon basit oynamadigi maclarda kementi yiyordu bu sene komut boyle verilmis.

Arizayi yanlis yerde ariyoruz. Arabanin lastigi inikse sen git enjektorlerini temizle, hava filtresini degistir hepsi bos, bizim arizamiz senol gunesten basliyor, oguzhan, olcay ve cenk olarak gidiyor, havasi inik lastik caner, karijma ancak olayi etkilemeyen kendi capinda takilan stepne lastik olur bu denklemde.

Senol hoca biraz dusunecek, milli mac arasinda bir memleket havasi alip, azicik hamsi yesin kendine gelir. Oguzhan ile olcay nasil kendilerine gelecek onu bilemiyorum.

Acaba diyorum aziz yildirim mi ayarini bozdu oguzhanin. Soyle guzel bir hanimla tanistirtirsin sonra mac onceleri cadalozluk yapar kadin falan filan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Seneye kombine alacağım bu böyle gitmez, bilet aramakla uğraşılmaz hemen bitiyor 

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş-Galatasaray yorumlarını 2 gündür sessizce okuyorum.

Olayın gerçeği şu..Şans ve şansızlık- Bal ve Talihsizlik

kısa kornerde  direğe çarpıyor ,Erenin önüne düşüyor,gol oluyor

Atibanın vuruşu Musteranın bacak arasından geçerken sol ayak içine çarpıp aynı direğin dışına çarpıyor.

Maçı formsuzluk,Hocanın oyuncu tercihleri,performans düşüklüğü,oyuncu kalitesi veya oyunun kendisi olarak açıklayıp izah edemeyiz.

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Tivibudan tek maç satın alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı. Protokol işi yatmış

Iyi olmus, takma kafani insan agzinin tadiyla bireysel kufurunu edemiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen abi :) küfürsüz maç  mi izlenir  :evillol: kombine  sart bana seneye forum ekibinin oradan almayi düşünüyorum

Çevrimdışı OrhanAker

Ruslardan izle :D

Çevrimdışı tangaz

bireysel küfürle güzelleşiyor maçlar   :eyes
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ahaha hatirladim ben o pozisyonu. @tuncaboylu nun en sevdigi :evillol:
Hic unutmam benim gibi okuze sikrinshat aldirip, foruma yuklemeyi ogretmisti o pozisyon

bu pozisyonu görünce beleş odessa seyahati aklıma geldi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

şuan trtspor'da benfica-beşiktaş maçınını 2.ci yarısı var 55.ci dakika.

Bu maçta 2.ci yarı çok iyi oynadık hep öyle oynamak lazım :)

Çevrimdışı atalay

Rakamların dilinde öne çıkanlara bakarsak: İlk yarıdaki ikili mücadeleleri kazanma sayılarında %62,5'e %37,5 ile maç sonunda ise 51,4'e %48,6 GS önde. İlk yarıdaki hava topu mücadelelerinde ise %66,7'ye %37,3 GS önde. Tosic %50, Marcelo ise %74.

İlk yarıda en çok pas hatası (8) yapan ikili İnler ve Gönül. İnler, 16 hatalı pas ile maç boyunca zirvede. İnler; 72 pasın 58'ini kısa, 14'ünü uzun top olarak kullanmış. Totalde %77,8 isabet, rakip yarı sahada ise %69,8. Caner; 9 kısa, 45 uzun totalde %79,6, rakip yarı sahada ise 61,4 isabet sağlamış. Atiba; 53'de 49 isabet, totalde %92,5, rakip yarı sahada %88 isabet sağlarken; Quaresma, 54 kez topla buluştuğu maçta 19 kez pas yapmış. Rakip sahadaki isabetli pas oranı: %47,8, Oğuzhan'ın ise %33,3.

Beşiktaş takım halinde 29 orta açarken toplamda %34,5 isabet oranı tutturmuş. 29 ortanın 25'i ise Quaresma (13) ve Caner'den (12)  gelmiş. %30,8 ve %33,3. Kilit paslarda ise zirvedeki isim: Caner (5) Ardından Quaresma ve Atiba (3) geliyorlar. İnler'in iki; Tosic, Gönül, Cenk ve Adriano'nun ise birer kilit pası var.

İkili mücadele kazanımlarında ise Tosic zirvede. (10) İkinci sırada Gönül geliyor. (8) Caner, İnler, Marcelo ve Aboubakar ise 5 kez ikili mücadelelerden galip ayrılmış.

Çevrimdışı mylife1903

bu pozisyonu görünce beleş odessa seyahati aklıma geldi  :D
@tuncaboylu yu habire durtekletiyorum foruma mansiyon mudur nedir yapiyom gene de gelmiyor adam. Tahsilata cikti herhalde, seni odessaya gonderecek ya @tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Gomez içinde aynı şeyi mi düşünüyorsun serhat.yada İsmail oda şampiyon takımın oyuncusuydu.
Ismail sampiyon takimin oyuncusu olarak fbye tramsfer yapti, yagli balli hemide

Dun aspora bakiyordum gobeeemi kasirkene o hayatinda tek isabetli ortasini hakan sukure bir milli macta yapmis ilker yagcioglu ismaili bir savunuyor bir savunuyor, bir yuceltiyor manevi oglu sanirsin

Hani senelerce izlemesek, kafu sanacaz ismaeli. Ulan bildigin ismael iste

Çevrimdışı Bishamon

@tuncaboylu yu habire durtekletiyorum foruma mansiyon mudur nedir yapiyom gene de gelmiyor adam. Tahsilata cikti herhalde, seni odessaya gonderecek ya @tangaz

İsmail gitti üzüntüden uğramıyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı atalay

Rakamların dilinde öne çıkanlara bakarsak: İlk yarıdaki ikili mücadeleleri kazanma sayılarında %62,5'e %37,5 ile maç sonunda ise 51,4'e %48,6 GS önde. İlk yarıdaki hava topu mücadelelerinde ise %66,7'ye %37,3 GS önde. Tosic %50, Marcelo ise %74.

İkili ve hava topu mücadelelerinde bu kadar ezilmek gerçekten fiyasko. Tosic'in yüksek toptaki rakamları yine aynı şekilde. Maç boyunca Eren'in yüksek toplarda Tosic'in olduğu bölgeye doğru hareketlenmesi ve birçoğuna çıkıp vurması, yine Eren'in ilk golde duran toptan önce Marcelo'nun kontrolünde olduğu unutulmasın.

Çevrimdışı cursedofdragon

Süper Lig güncel şampiyonluk oranları..
Beşiktaş: 2.55
Fenerbahçe: 2.70
Galatasaray: 3.75
Başakşehir: 13.00

Çevrimdışı Bishamon

İkili ve hava topu mücadelelerinde bu kadar ezilmek gerçekten fiyasko. Tosic'in yüksek toptaki rakamları yine aynı şekilde. Maç boyunca Eren'in yüksek toplarda Tosic'in olduğu bölgeye doğru hareketlenmesi ve birçoğuna çıkıp vurması, yine Eren'in ilk golde duran toptan önce Marcelo'nun kontrolünde olduğu unutulmasın.

Maç boyunca başka bir şey yapmadılar zaten.Eren'e uzun top sonra Bruma'ya topu veriyorlar.Daha sonra herkesin aklı karışıyor ne yapacağız diye.Bir kere düzgün alana buldu onu da gol yaptı.

Çevrimdışı mylife1903

bireysel küfürle güzelleşiyor maçlar   :eyes
Bireysel kufur candir, ansiklopedi yazdirtirim eskiden bir tercumanim vardi habire bisiler yazardi
Bir gun sordum ne yaziyon olm, dedim
Abi dedi oyle bir jargon varki sende oyle bir kufurler duyuyorum ki unutmayayim diye yaziyorum dedi

Literature sokarim da forum seviyesi izin vermiyor iste, mesela ft dunyanin neresine gitse duyar beni, burak yilmaz gibi ardayi da hacamat etmisligim vardir rakip tribunlerden.

Bireysel kufur olur, organize kufure karsiyim ama hic hos deel

Simdi bazi pismanliklarim var, hep dile getiriyorum. Mesela kuntzun oynadigi son macti, arifin kendini yere atip frikik kazandirdigi sonra bu fetocu teroristlerin baraji bozarak attiklari gol ile yenilmistik inonude o macta mac oncesi ve mac sirasinda uzgunum cok pismanim
Sonra sergenin doksanda sokusturdugu, o kuduz gsli inceefeminenin deli ibonun burnunu isirdigi macti galiba o, ah cok pismanim

Organize ve toplu kufur edilmesin cok ayip ama bireysel kufur hakkimizda gasp edilemez

Çevrimdışı mylife1903

Süper Lig güncel şampiyonluk oranları..
Beşiktaş: 2.55
Fenerbahçe: 2.70
Galatasaray: 3.75
Başakşehir: 13.00
Osmanliya ayip olmus yalniz. Simdi haftaya fbyi dumduz etmezse bu osmanlispor onlarada hormetlerimi gonderirim

Çevrimdışı atalay

Maç boyunca başka bir şey yapmadılar zaten.Eren'e uzun top sonra Bruma'ya topu veriyorlar.Daha sonra herkesin aklı karışıyor ne yapacağız diye.Bir kere düzgün alana buldu onu da gol yaptı.

Yazdık. Carole ile soldan oyun kurup, Sneijder'in sol koridor oyunlarını oynamaya çalıştılar. Sıkışınca herkes Eren'e uzun oynadı. Olcay'ı önlem almak adına o kanatta oynatmasına rağmen ilk yarının senaryosu bu oldu. İkinci gol zaten amatör seviyede...

Rakip merkezi güçlü tutmak isteyecektir. Kenar oyuncuları ve Sneijder'in sol koridor oyunları üzerinden hücum edecekler. Üçüncü ya da ikinci bölgede baskı merkezlerini doğru kurgularsak o zaman Eren yada Bruma'ya uzun oynamak zorunda kalacaklar.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2016, 21:48:08 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Maç içinde kenardan Olcay ile Quaresma'nın kanatları değişmesi için direktif geldi. Fakat Quaresma hiç sallamadı. İlk yarıdaki tüm hücum denemeleri soldan geldi. Takım sol kanada doğru epey öbeklendi ve Olcay - Gökhan kanadı neredeyse hiç çalışmadı.   

Çevrimdışı atalay

Bu da Galatasaray'ın öngörüsü pek mümkün olan oyunu...

Çevrimdışı mylife1903

Trtsporda lucesculu besiktasin dinamo kiev maci var. lucesculu besiktasi az hatirlayan arkadaslar kacirmasin.
Cordobayi izleyin
Zagoyu izleyin

Takimin kadrosunda tolga, tamer, yasin, ahmet yildirim gibi oyuncular var kilit mevkilerde. Sistem takimi olunca oynayan oyuncularin fazla da onemli olmadiginin bir kaniti.

Yasi kucuk arkadaslarda paskal numayi izlesinler, biz neden sevdik anlarlar.

Ayrica cordobanin da iyi izlenmesi lazim, kendisi gibi bir kaleci gelmedi turkiyeye, muslerayi falan yer
Su an macin 10 dakikasi oynaniyor, corodba sag ayak sol ayak 50m top atiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok yahu, Odessa'nın kaymaklarını inceliyorum internette.

@tangaz hala bualamadı "İsmail Caner'den daha iyi" dediğim bir mesaj, bakalım Aralık başına kadar vakti var.

Etiketler: