Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157406 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sene topu kapınca en az 4oyuncumuz ok gibi öne fırlar boş alanlara koşardı. gs maçında orta alanda topu kaptığımızda hiç kimse ileriye fırlamadı. Hocamı böyle istiyor yoksa Sosa-Töre-Gomez mi böyle oynatıyordu bizi anlamadım ama geçen seneki oyunumuza bi şekilde dönmemiz şart. Buna en uygun isimler de Adriano ve Talisca gibi gözüküyor.
Gomez büyük bir oyun lideriydi, saha içinde takımı yönettiğini çoğu zaman gördüm, belkide böyle bir liderin eksikliğini çekiyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adriano-Talisca-Oğuzhan-Caner-Atiba-Fabri

Bunlar benim ilk 11'de mutlaka olmalı dediğim oyuncular. Siz ne dersiniz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Adriano bir şekilde takıma monte edilmeli.

Öyle kenara atılacak bir oyuncu değil. Onun tecrübesine ihtiyacımız var özellikle de en yakındaki D.Kiev maçında mutlaka 11 de olmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Galatasaray'ın maçtaki çalışılmış tek organizasyonu. @Bishamon Mevcut teknik ekiple geçen sezonun ilk yarısında Kayseri'de İsmail'in kornerin devamında bozduğu ofsayt dışında duran toptan gol yememiştik. @tangaz

ama bu gene de arka direğe duran topta adam koymamayı açıklamıyor. geçen sene ilk yarıda rodolfo+ersan+gomez ile alan paylaşımı iyi yapılıyordu sonra yan toptan gol yemeye başladık bu sene de dewam ediyoruz. mevcut oyuncu grubu rolleri üstlenemiyorsa yeni roller vermek de teknik ekibin görevi @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

rhodolfo'yuda ekle :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben daha önce konuyu tanımlamıştım: muhafazakar bekar türk genci sendromu die  :biggrinking:
Pektemek için söylemiştin hatırladım abi  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez büyük bir oyun lideriydi, saha içinde takımı yönettiğini çoğu zaman gördüm, belkide böyle bir liderin eksikliğini çekiyoruz..
Takımı ileri çekiyordu yaslandığını gördüğü zaman bağırarak, hareketleriyle konuşarak. Net bir oyun lideri eksikliği var saha içinde bunda hocanın kafasındaki belirsizliğinde payı var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

atiba yerine inler olabilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriano bir şekilde takıma monte edilmeli.

Öyle kenara atılacak bir oyuncu değil. Onun tecrübesine ihtiyacımız var özellikle de en yakındaki D.Kiev maçında mutlaka 11 de olmalı.
bence de sürekli yazıyorum benim gözümde Caner'den epey önde.

Çevrimdışı TURKahvesi

Quaresma'yı kulübeye çekmeden verim alamayacağız bu net.
Quaresma'yı daha böyle derli toplu olabilmesi adına bir tehdit unsuru oluşturacak oyuncu lazim
o oyuncuda Aras'tır açık ve net
yani sezon uzun muhakkak Şenol hoca bunu değerlendirecektir buna gönülden inanıyorum
şu an sakatlığı var galiba Aras'ın bildiğim kadarıyla.

Çevrimdışı tangaz

Pektemek için söylemiştin hatırladım abi  :evillol:

evet new yorkta 5.cadde de düz koşu yaparken sakatlandığında şeyetmiştim  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

bence de sürekli yazıyorum benim gözümde Caner'den epey önde.
Bence beraber oynamalılar. (Önlü-arkalı yani)

Zaten Olcay ve Quaresma faydalı değiller en azından sol kenarda Adriano oynasın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence beraber oynamalılar. (Önlü-arkalı yani)

Zaten Olcay ve Quaresma faydalı değiller en azından sol kenarda Adriano oynasın.
Hoca Olcay'da bizim göremediğimiz ne görüyor acaba? Düşün Adriano'sun yerine Olcay oynuyor insan hayatı sorgulamaya başlar  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Hoca Olcay'da bizim göremediğimiz ne görüyor acaba? Düşün Adriano'sun yerine Olcay oynuyor insan hayatı sorgulamaya başlar  :evillol:

olcay takımın en saygılı efendi oyuncusu kontenjanından oynuyor son haftalarda

Çevrimdışı Orhan

Olcayin yerine oynamasini dusundugum isim Adriano. Kesin oynamali hatta. Alanyaya attigi ofsayt gol de girdigi verkac hala aklimda.Atibayla inler skor ve rakibe gore degiskenlik gosterebilir. Ozellikle kontra atak yapiyorsak Ginler bulunmaz nimet

Çevrimdışı Tolga

Geçen sezon Oğuzhan-Sosa-Gomez ile hızlı pas trafiğiyle oynarken Olcay zaman zaman verimli oynuyordu. Sol koridoru kullanarak çok pozisyona giriyorduk.

Yani o pas trafiğinin içinde önemli bir oyuncuydu fakat uzun topla hücum etmeye başladıktan sonra Olcay'ın takım savunması haricinde hiçbir katkısı olmamaya başladı.

Böyle oynamaya devam edersek Olcay kenara gelir ki böyle oynamamamız gerekiyor :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen sezon Oğuzhan-Sosa-Gomez ile hızlı pas trafiğiyle oynarken Olcay zaman zaman verimli oynuyordu. Sol koridoru kullanarak çok pozisyona giriyorduk.

Yani o pas trafiğinin içinde önemli bir oyuncuydu fakat uzun topla hücum etmeye başladıktan sonra Olcay'ın takım savunması haricinde hiçbir katkısı olmamaya başladı.

Böyle oynamaya devam edersek Olcay kenara gelir ki böyle oynamamamız gerekiyor :)
Yok oynasak da kenara gelmeli çünkü cidden formsuz, geçen senede formsuzdu ama idare ediyordu bir şekilde, bu sene iyice geriye gitmiş..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
27 Ağustos 2016, 03:53:46
Alan savunmasında da, adam adama savunurken de ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Parselizasyon sıkıntısı yaşamasak bu kez de kale içine ekstra oyuncu yerleştirmenin sıkıntısını yaşıyoruz. Böyle bir tabloda dönen top sonrası ofsayttan da kaçamazsınız.

Ön ve arka direğe birer oyuncu koymak yukarıdaki sebepten dolayı doğru değil. Ayrıca Konya maçında arka direkteki Tosic geç reaksiyon gösterip golü yedirmişti. @tangaz @tuncaboylu

Çevrimdışı tangaz

çoğu kişi inlerin sürekli uzun pas oynamasını  eleştiriyor ancak pas opsiyonu da çok olmuyor yanındaki atibaya verse geri alacak öndeki ozziye verse bir işe yaramıyor oda uzun oynuyor ozzi 8e dönse önlerinde de talişka olsa kantlardan birinde adriano geçse o zaman inlerin gerektiğinde uzun oynadığını ama sıksık da topu ozzi talişka ikilisine bırakacağını görebiliriz.

Çevrimdışı Tolga

Yok oynasak da kenara gelmeli çünkü cidden formsuz, geçen senede formsuzdu ama idare ediyordu bir şekilde, bu sene iyice geriye gitmiş..
Geçen seneki oyun anlayışı içerisinde bu kadar göze batmıyordu ama bu sezon gerçekten hiç çekilmiyor.

Bunu Olcay'ı genel anlamda beğenen biri olarak söylüyorum. :)

Çevrimdışı sozkul

ben daha önce konuyu tanımlamıştım: muhafazakar bekar türk genci sendromu die  :biggrinking:

Yoruma katılmıyorum, bence abaza adam iyi top oynayamaz.   :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çoğu kişi inlerin sürekli uzun pas oynamasını  eleştiriyor ancak pas opsiyonu da çok olmuyor yanındaki atibaya verse geri alacak öndeki ozziye verse bir işe yaramıyor oda uzun oynuyor ozzi 8e dönse önlerinde de talişka olsa kantlardan birinde adriano geçse o zaman inlerin gerektiğinde uzun oynadığını ama sıksık da topu ozzi talişka ikilisine bırakacağını görebiliriz.
Hoca'nın tercihi yanlış oyun karakteri gereği hiç bir zaman bu tarz bi oyun sisteminin içinde olmalı İnler o yüzden sırıtıyor belki Oğuzhan'la yan yana oynarsa iş yapabilir ama şu haliyle Atiba ile birbirlerine saçma sapan paslar atmak dışında bir şey yapamazlar çünkü adam eksiltme özelliği yok İnler'in veya ileriye hareketlenip kanatlara açma araya oynama gibi, bir insan aldığı tüm topları mı uzun oynamaya çalışır?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı firewater

Takımı ileri çekiyordu yaslandığını gördüğü zaman bağırarak, hareketleriyle konuşarak. Net bir oyun lideri eksikliği var saha içinde bunda hocanın kafasındaki belirsizliğinde payı var.

Hocanın biran önce kadroyu oturturması lazım. Artık yeni gelenlerde alıştı. bu gs gecen seneki feneden daha çok tehlikeli. puan kaybetme lüksümüz felan yok.

Çevrimdışı atalay

Kenarlarda koşucu özellikte ve koşu kanallarını doğru kullanan oyuncular ile oynarsanız Caner ve İnler'in yüksek açılı uzun metrajlı pasları gayet önemli bir hücum silahına dönüşebilir.

Çevrimdışı tangaz

Yoruma katılmıyorum, bence abaza adam iyi top oynayamaz.   :icool:

fazla seks yapan adam iyi mi oynar abi  :D @sozkul

Etiketler: