fuarda telefonu dusurup etkisiz hale getirdim, zor okuyorum forumu, yazmak tam iskence, ofise geldim az mesgulum, toparlama yapayim.
ukraynada, rusyada kaymak meshurdur cesit cesit bulunur, mayanoz gibi cok severler, az yaglisi, tam yaglisi her turlu kaymak bulunur.
kiev deplasmani soru isareti ben hanimi moral olarak hazirliyorum her an izin kagidini imzalatabilirim, maca daha var tabi. aslinda trenle gidebilirim guel olur 3-4 gunde varirim. ama benim planim minsk ustunden kiev yapmak. kimler gidecekse yazsinlar basligina da tek gitmeyecem hesabi hanimi sakinlestireyim. aslinda git ordan bir ukraynali kari bul kal orda gibi bir komut verildi bana, beynimin bir kosesine girdi bu, okuzun aklina karpuz kabugu geldi bilemiyorum altan bilemiyorum.
simdi aksama kadar mesgulum, bir kahve icerken komputerden yaziyorum. super bisi bu bilgisayar
@tangaz birak bu ziyek midir nedir o koca pesinde kosan cilveli kadin gibi yahu evlenene kadar diyetler(asistler) makyajlar(goller) frikikler(frikikler) modaya uygun kiyafetler(gol sevincleri) evlendikten sonra(yagli sozlesmeyi kapinca) hop yatis.
balotelli icimde bir yara olarak kaldi gene hatirladim simdi. ahhh ebubekir-balotelli eto-balotelli olacakti simdi arkamiza yaslanip kiev macini bekliyorduk 5lik gs maci sonrasi.