Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155644 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ben kadıköy deplasmanına kadar puan kaybı beklemiyorum formamız yeter kazanmaya, rakipler güçsüz ve iyi kötü bi şablon oturtacağız, bu kadar kanser olmayacağız gibi geliyor.

Çevrimdışı mylife1903

Hücumdan savunmaya geçişte cenk adriano etkili olur , öndeki dörtlünün topsuz koşularını inler uzun oynayarak değerlendirebilir artı geriden gelen oziye cenk ve adriano duvar olabilir ve boş alanlar bulabilir.
Tabi kağıt üstünde :bandit:
@OrhanAker gozunu seveyim herkes yerinde oynasin.

Sadece senol gunes degil hic bir akli dengesi yerinde teknik adam caner ve adrianoyu ayni anda oynatarak riske girmez, girmemeli zaten. Birisi kirmizi gorup oburu sakatlandi mi sol bek tosic oynayacak a stoper?

Çevrimdışı Berat

Ligin tozunu attıracağını düşündüğüm, pas oyununu ve savunmadaki akıl sorununu çözeceğine inandığım 11.

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunes sunu denesin bari

Caner tosic rodolfo beck
Adriano atiba inler gokhang
       Cenk aboubakar
Dumduz kadro siskebap ya da langirt gibi dizdin mi bole, fbnin bekleri istedigi kadar top sisirebilir

Çevrimdışı cursedofdragon

Ligin tozunu attıracağını düşündüğüm, pas oyununu ve savunmadaki akıl sorununu çözeceğine inandığım 11.

işte benim 11'im :)

Çevrimdışı Gokhan-

Ayni seyleri oguzhan icin dusunuyorum, hadi karijma barselona, inter, chelsea gormus dunyaca meshur bir futbolcu bu oguzhanin kasintiligi nereden geliyor, ayrica quaresmaya fazla yuklenmeye gerek yok dun sahada kendisinden daha kotu oynayan en az 4 oyuncu vardi.

Simdi oturup oguzhan, olcay, gg ve gol atmasina ragmen cenkin rezil oyunlarini mi yazalim?

Senol gunesin takiminda oyunculain kafasina gore oynayabilecegini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz, karijma kafasina gore takiliyor olsa oguzhan ve olcaydan once devrede cikardi.

Objektif seyretmek lazim maclari, ben maci banttan seyrettigim icin belki sakin kalabiliyorum.

Karijmaya gelene kadar
Oguzhanin kasinti, umursamaz, kaybolan halleri
Canerin her topu ileri vurmasi
Ggnin habire arkasina adam kacirmasi, dogru duzgun bosa kacamamasi
Olcayin top kayiplari
cenkin statik oyunu, yere kendini kolayca birakmalari
Marselonun sakarliklari

Takim sanki real madrid, herkes super oynuyor karijma takimi bozuyor.

Kosu mesafelerine daha bakmadim ama quaresma atiba kadar kosmustur dun.

Elinizdeki oyunculari objektif degerlendirmeniz lazim. Quaresma kariyeri boyunca skorer bir oyuncu olmadi, tribunleri costuran fantastik bir oyuncu oldu, baska bisi degil. Bu tarz futbolculari ya transfer etmeyeceksin ya da ettiysen verim alacaksin. Quaresma hamle oyuncusu olur mu olur, takim portekiz milli takimiysa, city, realse olur. Kerim mi kesecek quaresmayi?

Hani maci seyretmesem herkes dokturmus, sahada bir karijma dokulmus sanacam.

Burda insanlar Quaresma'nın kötü oyunundan ziyade umursamaz ve laubali tavırlarına kızıyor.
Daha basit oynayacağı durumlarda şekil peşinde koşmasına kızıyor, yoksa herkes görüyor saha da ondan kötü olan oyuncuları..
Bir ara taç çizgisinin orda cillop gibi top geliyor kendisine ama beyefendi artistik bir şekilde almaya çalışıyor, hem de geri de olduğumuz periyotta, kızmasınlar da ne yapsınlar?
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı OrhanAker

@OrhanAker gozunu seveyim herkes yerinde oynasin.

Sadece senol gunes degil hic bir akli dengesi yerinde teknik adam caner ve adrianoyu ayni anda oynatarak riske girmez, girmemeli zaten. Birisi kirmizi gorup oburu sakatlandi mi sol bek tosic oynayacak a stoper?
:D
Yok abi adriano caner ikisi aynı anda sakatlanmaz veya cezalı olmaz biri göçtüğü zaman diğerini alırız sol beke :D
Aras bir iki maç oynasa görsek ona göre zaten sağ ön değişebilir.
Quaresmada hamle oyuncusu olarak kilit açmakta zorlandığımız maçlarda sonradan girer.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu arada bursa kazandı 3.cü sıraya düştük.

Kasımpatı harbiden bitmiş :)

Çevrimdışı mylife1903

Burda insanlar Quaresma'nın kötü oyunundan ziyade umursamaz ve laubali tavırlarına kızıyor.
Daha basit oynayacağı durumlarda şekil peşinde koşmasına kızıyor, yoksa herkes görüyor saha da ondan kötü olan oyuncuları..
Bir ara taç çizgisinin orda cillop gibi top geliyor kendisine ama beyefendi artistik bir şekilde almaya çalışıyor, hem de geri de olduğumuz periyotta, kızmasınlar da ne yapsınlar?
ben kizamiyorum artik snrden guluyorum. Bu herif bu hareketleri ya beraber geliyor herkes biliyor bu hallerini.
Ismail bu kadar elestirilmedi yahu @tuncaboylu gelse de savunsa

Çevrimdışı Mahmut

Gökhan Töre WestHam'ın ilk 18 inde bile yok, kanatlarında Antonio ile Payet oynuyor, kanat yedekleri de Feghouli. Üstelik Ayew de sakat.

Bana da o dönem kiralanması uygun gelmişti, o zaman Ayew kanat rotasyonuna eklenmemişti WestHam'ın. Ayrıca premier league de gücü ve hızı ile iş yapabileceğini düşünmüştüm. Sonuç olarak WestHam opsiyonu kullanmayacak gözüküyor.

Şu anki duruma göre konuşuyorum iş yapsaydı hem kendine hem bize yararı olacaktı şans da buldu, ama değerlendiremedi büyük ihtimal WestHam opsiyonu kullanmaz ve bize geri döner. O saatten sonra da 1 sezon oynamamış Töre'den ne katkı alırız büyü soru işareti.

Adamı manevi babası Biliç bile kadroya almıyorsa Töre'den bu saatten sonra pek birşey beklememek lazım.

Çevrimdışı Orhan_

Ayni seyleri oguzhan icin dusunuyorum, hadi karijma barselona, inter, chelsea gormus dunyaca meshur bir futbolcu bu oguzhanin kasintiligi nereden geliyor, ayrica quaresmaya fazla yuklenmeye gerek yok dun sahada kendisinden daha kotu oynayan en az 4 oyuncu vardi.

Simdi oturup oguzhan, olcay, gg ve gol atmasina ragmen cenkin rezil oyunlarini mi yazalim?

Senol gunesin takiminda oyunculain kafasina gore oynayabilecegini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz, karijma kafasina gore takiliyor olsa oguzhan ve olcaydan once devrede cikardi.

Objektif seyretmek lazim maclari, ben maci banttan seyrettigim icin belki sakin kalabiliyorum.

Karijmaya gelene kadar
Oguzhanin kasinti, umursamaz, kaybolan halleri
Canerin her topu ileri vurmasi
Ggnin habire arkasina adam kacirmasi, dogru duzgun bosa kacamamasi
Olcayin top kayiplari
cenkin statik oyunu, yere kendini kolayca birakmalari
Marselonun sakarliklari

Takim sanki real madrid, herkes super oynuyor karijma takimi bozuyor.

Kosu mesafelerine daha bakmadim ama quaresma atiba kadar kosmustur dun.

Elinizdeki oyunculari objektif degerlendirmeniz lazim. Quaresma kariyeri boyunca skorer bir oyuncu olmadi, tribunleri costuran fantastik bir oyuncu oldu, baska bisi degil. Bu tarz futbolculari ya transfer etmeyeceksin ya da ettiysen verim alacaksin. Quaresma hamle oyuncusu olur mu olur, takim portekiz milli takimiysa, city, realse olur. Kerim mi kesecek quaresmayi?

Hani maci seyretmesem herkes dokturmus, sahada bir karijma dokulmus sanacam.

Quaresma'nın hatalarını diğer oyuncuların hatalarıyla aynı kefeye koyduğunuz sürece bu tartışma mantıklı bir temele oturmaz. Bir tarafta takım oyunu bir tarafta kendi şovunu düşünen birisi. Sonrasında istediğin futbolcuyu eleştir. Benim dediklerimle bir ilgisi yok.

Quaresma'yı objektif değerlendiriyorum. Ama sen?

Transferine ve oynatılmasına en başından beridir karşıyım.

Çevrimdışı mylife1903

:D
Yok abi adriano caner ikisi aynı anda sakatlanmaz veya cezalı olmaz biri göçtüğü zaman diğerini alırız sol beke :D
Aras bir iki maç oynasa görsek ona göre zaten sağ ön değişebilir.
Quaresmada hamle oyuncusu olarak kilit açmakta zorlandığımız maçlarda sonradan girer.
Yahu orhan genc besiktasli da degilsin. Burasi besiktas adriano ile caner sakatlanir tosic kirmizi gorur rodolfo bir kez daha bag kopartir. Normali bu. Sonra marcelo atinc oynariz atiba solbeke.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma'nın hatalarını diğer oyuncuların hatalarıyla aynı kefeye koyduğunuz sürece bu tartışma mantıklı bir temele oturmaz. Bir tarafta takım oyunu bir tarafta kendi şovunu düşünen birisi. Sonrasında istediğin futbolcuyu eleştir. Benim dediklerimle bir ilgisi yok.

Quaresma'yı objektif değerlendiriyorum. Ama sen?

Transferine ve oynatılmasına en başından beridir karşıyım.
Karijmanin verebilecegi bu zaten. Ben savunmuyorum ki beklenti fazla.
Oguzhan olcay ve cenkin ise verebilecegi daha cok sey var. takim oyunuysa oguzhan ve olcay efendiler kotu oynarken kiclarins dort motor takacaklar. Kotu oynayabilirsin mevkinde oynatilmamis olabilirsin ama kotu kosamazsin.
Sahada kotu kosan oyuncular varken quaresmanin vurdumduymazligini elestirmek yanlis.
Benim karijmadan sahada bir beklentim yok zaten, sirk topcularini da sevmem ama bu adami aldiysan oynatacaksin, verim alacaksin.

Çevrimdışı OrhanAker

Yahu orhan genc besiktasli da degilsin. Burasi besiktas adriano ile caner sakatlanir tosic kirmizi gorur rodolfo bir kez daha bag kopartir. Normali bu. Sonra marcelo atinc oynariz atiba solbeke.
:D :D bunların hepsi olursa yanarız.

Çevrimdışı mylife1903

:D :D bunların hepsi olursa yanarız.
Olmali ki sampiyonluk anlam kazansin

Çevrimdışı sallapati

Biletimi sans eseri aldim..biletleri satisa cikaracagi gunu aciklamayip bir anda piyasaya suren yonetime sevgilerimi sunuyorum.. 20 tl indirim yapilmis Allah razi olsun.. Ukrayna deplasmanina gidis donus ucak biletini 200 tlye aldim. Mac bileti de 20 tl olur muhtemelen.. Burdaki macla nerdeyse ayni fiyata geliyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Benim fikrime gore bekler kanat oyuncularini bypass ediyorlar.....,..

Çok önemli bir yorum. 442 ya da 433 oynamaya çalışırken, 352 nin kanatlari gibi oynuyorlar.

Çevrimdışı atalay

İnler - Atiba - Oğuzhan ve Talisca'lı diamond denenebilir. Talisca'yı sağ kenarda tamamlayıcı bir santrafor gibi oynatıp, Atiba'yı savunmanın önünde İnler ve Oğuzhan'ı ise çift sekiz ya da İnler'e regista rolü verip, Atiba ve Oğuzhan'ı BTB gibi kullanabilir. Son kurguda Talisca'yı yine kenara çekebileceği gibi Atiba - İnler'den birini kızağa çekip Talisca ve Ozzy'nin oyun merkezini geriye çekebilir.   
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 18:42:40 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Çok önemli bir yorum. 442 ya da 433 oynamaya çalışırken, 352 nin kanatlari gibi oynuyorlar.

Bekler zaten 3-5-2'nin kanatları...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnler - Atiba - Oğuzhan ve Talisca'lı diamond denenebilir. Talisca'yı sağ kenarda tamamlayıcı bir santrafor gibi oynatıp, Atiba'yı savunmanın önünde İnler ve Oğuzhan'ı ise çift sekiz ya da İnler'e regista rolü verip, Atiba ve Oğuzhan'ı BTB gibi kullanabilir. Son kurguda Talisca'yı yine kenara çekebileceği gibi Atiba - İnler'den birini kızağa çekip Talisca ve Ozzy'nin oyun merkezini geriye çekebilir.
Benim fikrim de Aboubakari forvete , Cenki de Sag aciga monte etmek biliyorsun kariyerinin neredeyse yarisindan fazlasını sag acik olarak oynadı Cenk

Sen ne dersin @atalay
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

8 numara her zaman oyun kurmaz veya servis hazırlamaz. Geçen sezon Sosa ve Atiba, Ozzy'i markaj altından kurtarıyor, Oğuzhan da oyun/pas opsiyonu olarak veya ekstra alan yaratarak katkı sağlıyordu.

GS maçında Beşiktaş adına ilk yarıda en çok koşan isim Oğuzhan. Fakat topla buluşma sayıları/noktaları ve defansif aksiyonları oldukça yetersiz. Oyuncu performansını çevresindeki isimler ve ona verilen rol belirler. Geçen yılın oyun organizatörü bu sezon tabelada numarası ilk kalkan oyuncuya dönüştü.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 19:00:47 atalay ]

Çevrimdışı Orhan_

Karijmanin verebilecegi bu zaten. Ben savunmuyorum ki beklenti fazla.
Oguzhan olcay ve cenkin ise verebilecegi daha cok sey var. takim oyunuysa oguzhan ve olcay efendiler kotu oynarken kiclarins dort motor takacaklar. Kotu oynayabilirsin mevkinde oynatilmamis olabilirsin ama kotu kosamazsin.
Sahada kotu kosan oyuncular varken quaresmanin vurdumduymazligini elestirmek yanlis.
Benim karijmadan sahada bir beklentim yok zaten, sirk topcularini da sevmem ama bu adami aldiysan oynatacaksin, verim alacaksin.

Tribünden izlesen maçı atına biner elinde terlikle kovalarsın Quaresma'yı :D. Bir futbolcu da en çok eleştirilecek şeylerden birisi vurdumduymazlığıdır. Katılmıyorum o konuda sana abi. Bak sen de sevmiyorsun böyle adamları. Alacaksın devre arası ayağı düzgün bir kanat oyuncusu görevini layıkıyla yerine getirecek. Devre arası Çin'e okutmak en güzel çözüm  :friendship:

Çevrimdışı OrhanAker

Tribünden izlesen maçı atına biner elinde terlikle kovalarsın Quaresma'yı :D. Bir futbolcu da en çok eleştirilecek şeylerden birisi vurdumduymazlığıdır. Katılmıyorum o konuda sana abi. Bak sen de sevmiyorsun böyle adamları. Alacaksın devre arası ayağı düzgün bir kanat oyuncusu görevini layıkıyla yerine getirecek. Devre arası Çin'e okutmak en güzel çözüm  :friendship:
Birde bu sezon sonunda opsiyon devreye girerse 1 sene daha seyreyleyin cümbüşü :D

Çevrimdışı mylife1903

Ne terligi yahu terlikle anam doverdi ben odunla doverim. Ama dedigim gibi dayak konusunda adil adamimdir, sira dayagi cekerim. Oguzhan, olcay, cenk, gg, marselo, karijma. Soyle baktim da ilk 5e giremedi mesela

Çevrimdışı mylife1903

8 numara her zaman oyun kurmaz veya servis hazırlamaz. Geçen sezon Sosa ve Atiba, Ozzy'i markaj altından kurtarıyor, Oğuzhan da oyun/pas opsiyonu olarak veya ekstra alan yaratarak katkı sağlıyordu.

GS maçında Beşiktaş adına ilk yarıda en çok koşan isim Oğuzhan. Fakat topla buluşma sayıları/noktaları ve defansif aksiyonları oldukça yetersiz. Oyuncu performansını çevresindeki isimler ve ona verilen rol belirler. Geçen yılın oyun organizatörü bu sezon tabelada numarası ilk kalkan oyuncuya dönüştü.
Hirsizin hic mi sucu yok @atalay
Hoca ayni hoca. Mesela bu kadar elestirilen karijmayi sahada tutuyor ama oguzhana kementi atiyor. Oguzhanda bir ariza var.

Etiketler: