her zamanki gibi kalemin sağlam güzel yazmışsın ama ben kül yutmam
@Necmi abiyi yandaş tutup oyuncularımızı savunuyor olabiliriz diyorsun lakin Necmi abi sen kadar savunamaz o daha ziyade hakaretsavar modunda görev yapıyor sen ise sıkı bir asker modundaydın
olaya yandaş tutacaksak daha dün @mylife1903 ismaili halaoğlun gibi savunduğuna kısaca değinmişti. bir de @Serhat Akkaya nın değerli görüşlerine başvurabiliriz bence. dileyen tüm değerli forum üyeleri de elbette hafızasındaki bilgileri bizlerle paylaşabilirler 
Yok bende ismaille uygun fiyata imzalanmasını normal karşılıyordum. Caner interde biz adrianoyu almışız pek tek sol bekle iş yürürmü yürümez ismailde iyi bir yedek olarak kenarda durmalıydı. Caner gelince bu tip tartışmalar elbette rafa kalktı. Ama o dönem böyle bir olasılık yoktu. Kaldıki caner konusunda bende yanıldım istemiyordum iyi bir profesyonel olmadığını düşünüyordum. Hücumda iyi ama savunmada kötü diyordumki hala aynı fikirdeyim. İsmail kalmalı iyi bir yabancı sol bek alınmalı fikrim vardı. Demekki yönetimin daha güzel fikirleri varmış

imzalanmaması bir kenara fenere gitmesi pastanın üzerindeki krema gibi bir şey oldu.
Diğer konuya gelince burda Beşiktaş forması giyen oyuncuya küfür ettirmem hakaret ettirmem alay ettirmem. Oyuncu iyi olur kötü olur o performans eleştirilir. Burda korunması gereken Beşiktaş değerleri var. Eleştiriler o değerlere dokunmamalı. Gözün gördüğüne klavuz gerekmez. Yoksa biz burdaki bir çok arkadaşdan fazlasını görüyoruz bütün maçlara gittiğimiz için. Beğenilen bir çok oyuncuyada benim eleştirilerim oluyor mesela ömer yada öncesinde Töre gibi gerçi ömer konsunda bu sene aynı fikre sahip değilim 3. forvet olarak kadroda kalabilir pektemek olmasından iyidir. O hızıyla hiç bir zaman Beşiktaşda daha ilerisi olmaz. Töre haindi onunla ilgili fikrim hiç değişmez. Biz onun yüzünden şampiyonluk verdik. Şimdi üçüncüye yürüyor olurduk.
@tangaz