Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152996 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı rico_paşa

Güzel bir gün inşallah gece sonunda da böyle mutlu olacağız. Keyifli bir derbi ve net bir galibiyet bekliyorum. Analize gerek yok. #LavittoriaSaraNostra
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

hoşgeldin geçen gün pasoda kaç koltuk kalmış sayımı vardı ben de işi uzmanına bırakalım die şeyetmiştim  :D
bugün attığımız golleri saymak istiyorum  :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Çevrimdışı tangaz

günlerdir yazıyorum sırada 4 gol var, cinconun kısmetine bu çıktı  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı raichu

günlerdir yazıyorum sırada 4 gol var, cinconun kısmetine bu çıktı  :biggrinking:
inşallah abi bu sefer rahat kazanalım farklı kazanalım izlerken saçımız ağarmasın  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

yarınki maçta yeni beste var...sözler  bu şekilde

müziği aşağıdaki gibi... efsane olacak gibi

Bu olursa muazzam olurr muazzam
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı raichu

Çevrimiçi o2bucak

Çevrimdışı cisse557

Ekşi'de böyle bir şey gördüm. Aslı astarı var mıdır acep

maçın sürprizini açıklıyorum. benfica maçına giden fikret orman maç öncesi uçurulan kartal'ı 1 maçlığına kiralamış. yemini biz vericez. seyahat masrafı yok. kartal kendi imkanlarıyla uçup gelecek. fenerbahçe maçında da bi maçlığına gelecek. beğenilirse bu kartalın amcaoğlunu kadrolu işe alacağız. her maç öncesi uçurcaz. o biraz acemiymiş. kargoyla gelecekmiş. olsun.

akşamüstü kap gelir.

Çevrimdışı cisse557

Yalnız bu kara kartal kısmını 50 kez izledim yine de yapamadım orada bi mirildanma, lay lay kısmında bir coşku bekliyorum :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi istatistik'i veriyi bozmayalım bence eğer bozacaksak 6 7 tane gs'nin kalesine girsin abi girdikçe keyiflenerek alkollerimizi yudumlayalım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben marşı 2. dinlememde ezberledim öyle zor bişi değil. Ayrıca tribünde söylenirse "imdat imdat imdat" ve "bir gol daha bir gol daha at" kısmında ortalık inler :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sametbagan

Siteye çat diye girdim.Buralar mis gibi olmuş tertemiz , yeni yıkanmış ev gibi mübarek temiz ve boş  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada maça siyah formayla çıkacakmışız

Çevrimdışı sametbagan

Sanırım herkes maça gitti sabahtan beri  kimsecikler yok Alla maça gidenlerin ses tellerine zeval vermesin Sahadakilerin ayağına , tribündekilerin seslerine kuvvet

İnşallah 3-1 alıcaz maçı Allahın izniyle

Çevrimdışı tangaz

Bu arada maça siyah formayla çıkacakmışız

cinconda yiye, yeni, yeniden MOR forma yaptırmış  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

cinconda yiye, yeni, yeniden MOR forma yaptırmış 
Pembe daha cok yakisiyor onlara

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cinconda yiye, yeni, yeniden MOR forma yaptırmış  :lol:
Maçtan sonrada mosmor olacaklar abi :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Pembe daha cok yakisiyor onlara

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

pembe-mor parçalı yaptırsınlar en iyisi hem genetik haritalarına da cuk oturur  :lol:

Çevrimiçi Necmi

her zamanki gibi kalemin sağlam güzel yazmışsın ama ben kül yutmam  :D @Necmi abiyi yandaş tutup oyuncularımızı savunuyor olabiliriz diyorsun lakin Necmi abi sen kadar savunamaz o daha ziyade hakaretsavar modunda görev yapıyor sen ise sıkı bir asker modundaydın :) olaya yandaş tutacaksak daha dün @mylife1903 ismaili halaoğlun gibi savunduğuna kısaca değinmişti. bir de @Serhat Akkaya nın değerli görüşlerine başvurabiliriz bence. dileyen tüm değerli forum üyeleri de elbette hafızasındaki bilgileri bizlerle paylaşabilirler  :bandit:
Yok bende ismaille uygun fiyata imzalanmasını normal karşılıyordum. Caner interde biz adrianoyu almışız pek tek sol bekle iş yürürmü yürümez ismailde iyi bir yedek olarak kenarda durmalıydı. Caner gelince bu tip tartışmalar elbette rafa kalktı. Ama o dönem böyle bir olasılık yoktu. Kaldıki caner konusunda bende yanıldım istemiyordum iyi bir profesyonel olmadığını düşünüyordum. Hücumda iyi ama savunmada kötü diyordumki hala aynı fikirdeyim. İsmail kalmalı iyi bir yabancı sol bek alınmalı fikrim vardı. Demekki yönetimin daha güzel fikirleri varmış :D
imzalanmaması bir kenara fenere gitmesi pastanın üzerindeki krema gibi bir şey oldu.
Diğer konuya gelince burda Beşiktaş forması giyen oyuncuya küfür ettirmem hakaret ettirmem alay ettirmem. Oyuncu iyi olur kötü olur o performans eleştirilir. Burda korunması gereken Beşiktaş değerleri var. Eleştiriler o değerlere dokunmamalı. Gözün gördüğüne klavuz gerekmez. Yoksa biz burdaki bir çok arkadaşdan fazlasını görüyoruz bütün maçlara gittiğimiz için. Beğenilen bir çok oyuncuyada benim eleştirilerim oluyor mesela ömer yada öncesinde Töre gibi gerçi ömer konsunda bu sene aynı fikre sahip değilim 3. forvet olarak kadroda kalabilir pektemek olmasından iyidir. O hızıyla hiç bir zaman Beşiktaşda daha ilerisi olmaz. Töre haindi onunla ilgili fikrim hiç değişmez. Biz onun yüzünden şampiyonluk verdik. Şimdi üçüncüye yürüyor olurduk. @tangaz

Çevrimdışı Egos

Sanırım herkes maça gitti sabahtan beri  kimsecikler yok Alla maça gidenlerin ses tellerine zeval vermesin Sahadakilerin ayağına , tribündekilerin seslerine kuvvet

İnşallah 3-1 alıcaz maçı Allahın izniyle

ben de 3-1 diyordum. ilk yarı 1-0, maç sonu 3-1; yalnız beyaz forma ile çıkmamız gerekiyordu, formada bir terslik var.

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar'dan net golcü olarak daha iyi olduğu kesin bence abi. Aboubakar 2 li forvet oynatacağın bir takımda oynayabilir bence tek forvet olarak bu sistemde yeterli verimi sağlayamaz ne bunun için yeterli fizik özelliklerine ne de teknik kapasiteye sahip. İlerde bu özelliklerini geliştirir olur o ayrı.
Aboubakar konusunda yanılacaksın :D
Tek forvet oynar sabret uyum sorununu atlatsın şu anda nitelik olarak tamda tek forvet oynayacak özelliklere sahip uzaktan bitiriciliği iyi şutlarını gördüm son vuruş becerisi iyi tekniği iyi yaşıda genç hızlı çabuk düşünüyor zeki biri futbol aklıda var.
@Serhat Akkaya

Çevrimiçi Necmi

Teknik özelliklerini bilemem ama, fiziksel olarak gördüğüm Aboubakar sırtına Eren'i alıp iki stoperin arasında omuz omuza mücadeleye girebilir.

3-4 hafta sonra göreceğiz gerçek Aboubakar'ı.

Öte yandan Eren'in alınmasını ben de istemiştim, ailesi Fenerli diye adamı istemeyenler vardı. Galatasaray'a gitti adam.

Epey faydalı olabilirdi bizde, hele ki kenar ortalarının arttığı şu oyun sistemimizde 20 golü çok rahat geçerdi.
adam Beşiktaş beni istedi ben istemedim diye demeç verdi daha ötesi varmı.
ailesi fenerli olduğu için değil fener maçından sonra yaptıkları için geçen sene fenerin
şampiyon olması için fenerli oyunculardan daha fazla mücadele etti ve katkı verdi.
işte gitmesi gereken yere seviyesindeki bir kulübe gitti. sever gsliler bu karakterde oyuncuları. @tuncaboylu

Çevrimiçi Necmi

Abi sen müdürsün nasıl izin alacaksın :bandit:

işden izin almak en kolay iş esas izin alması gereken yerlerden alabilirmi.
işde izin istersin alamazsın kuyruğu kıstırır oturursun evde öylemi izni alamadığın yetmez
birde izin istediğin için kazığa oturmakta var. @Mehmet Ali C.

Etiketler: