Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152646 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her seferinde tüm bu skandallarda imzası olan yayın yönetmeni, spor müdürü, yazı işleri müdürü hatta direkt kurumun kendisine ciddi yaptırımlar uygulayamadıktan sonra editoryal ekipten birinin ya da birkaçının çıkışını istemek ya da kuru özür diletmek absürt.
Yaptırım uygulamadığımız müddetçe bu kafadaki medya devam edecek bu tip haberlere...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 'TaNeR'

Hürriyet Spor'dan 5 günde 2. özür...

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onurturan

Atalaya katiliyorum haddini asan medya mensuplarina uygulanan yaptirim gozden gecirilmeli..

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu arada TFF, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçının tarihinin değiştirilmesi için yaptığı başvuruyu reddetti  :bansign:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada TFF, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçının tarihinin değiştirilmesi için yaptığı başvuruyu reddetti  :bansign:
Bu TFF ye iyi bir ses yükseltmek lazım tararftar olarak. Bu kadar saçma fikstür olamaz. Ama boşa uğraşıyorlar hepsini üst üste koyup Beşiktaş Şampiyon yazdıracağız...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Beklenen gol geldi, Beşiktaşda sorun Şenol güneş istifa edecek bu tarz yalan haberler yapmaları hoşuma gidiyor zevk alıyorum diyorumki sen ne büyüksün Beşiktaş. Bunların hepsine tamam artık yapmadılarmı garipsiyorum. Bu son yapılan büyük ayıptır terbiyesizliktir (Hakaret Yasak)₅ bu kadar alçalabiliyolar onursuzlar

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene mahsul bakımından(anladınız siz) verimli geçecek yine anlaşılan..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aşığımsana

Şu deplasman yasağının kalkmasını hiç istemiyorum. Senelerce derbilerde taraftarımız gidemedi resmen her maç deplasmanı yaşadık. Olimpiyatta zaten derbi atmosferi olmuyor baskı kuramiyorsun. Şimdi tam biz baskı kurcaz bir anda deplasman yasağı kalkması gündeme geliyor. Kalkmasın arkadaş. Bu sarışın kardeşlerin hiçbiri bu statta maç izlemeyi haketmiyor.

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece kulüplerin alacağı bir kararla olacak iş değil.Zaten hükümet kanadında bu yıl yasaklar kalkmayacak yönünde bir açıklama geldi yanılmıyorsam. Kaldı ki il güvenlik kurulu da buna müsade etmez bence. Versinler deplasmanı da bize baskımızı kuralım güzel bir oyun ve puanla da taçlandıralım.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı murat baltacı

Şenol hoca her oyuncuyu deniyo ilerleyen zamanlarda takım oturdukça daha iyi oynayacağız. Bence bi maçlık bile olsa şu sistemide deneyecektir.

fabri
gg  rodolfo  tosiç  caner

atiba inler
talisca     ozi      adriano
         aboubakar

Bekler orta sahaya gelir atiba stoperlerin içine girer 3-5-2 gibi oynar hem taliscanın özelliklerinden fazlasıyla faydalanır goller bulur hem çaprazdan içeri kat edip şut şansı verir hemde ozi adriano ile kısa paslaşmalarla kaleye gider aboubakara pozisyonlar hazırlarız. İnler gönül ve canerde dönen toparları toplar orta sahadan pasla oyun kurarlar. iki gökhanda formunu buldukça kesmek zor olacak atibada geçen seneki formuna gelince hoca bu oyunu deneyebilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada Ben Arfa haftalardır PSG kadrosuna giremiyor.Pişman mıdır bize gelmediği için :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
KarijmadAn beter ederdik onu iyi oldu gelmedigi.

Çevrimdışı mylife1903

Öyle ama abi Q7'nin yaptıkları hiçbir şekilde kabul edilemez, tabela yapmıyor,bencilce oynuyor, beni çok rahatsız ediyor, sinirleniyorum

@Mehmet Ali C. Burasi dingonun ahiri degil yahu hoca adam eksiltmeye calisin sag kanattan sonra iceri yuklenin falan, demediyse degil karijma ronaldo olsa 46. Dakikayi goremez. Ustelik sosa ve oguzhan olmayinca sag tarafta tek pas yapma ihtimali de olmuyor karijmanin. BirAz saglikli bakmak lazim. Adam zaten omru hayatinda tabela yapan bir tAbelaci olmadi.
Gs ve kiev maclarinda da kesin oynar sonra ilk deplasmanda bu formsuz goruntusuyle kesik yer.

Quaresmanin arizalarinin meydana cikmasindA taliskanin da futbol bilmezliginin katkisi var. taliska mesela gol atmasa daha cok elestirilir. Cocuk futbolcu ne duracagi yeri biliyor ne nereye kosacagini kavrayabiliyor.
Caner efendi oynadigi zaman da olcayin arizalari cikiyor. Caner top sisirecek belli o yuzden kimse ona basmiyor olcay iki kisiyle bogusuyor, mesela orada adriano oynasa olcayla sakin sakin pas yapip tek pasta 2-3 kisi eksiltirler oyundan.
Taliska daha subyan futbolcu bu seviyede zor oynar ama bir umut yeni transfer oynuyor, gol ve asist yapmaya insallah devam eder de kendisine kredi acilir.

Çevrimdışı Kutay

toplanıp hürriyet ve tff binalarına yürüyüş düzenlemek lazım aslında
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Boykot sart, ustelik baskan cikip aciklama yapmali. Kucuk hesaplarin icine girersen bu herifler azitir.

Yok efenim bugun boykot yaptik, isler azicik kotu giderse bunlar algi yapar falan gibi bir dusunce kabul edilemez. Bunu bugun cozersin onu ogun cozersin bu kadar basit.

Hergun mal mal haber okumak zorunda mi 20 milyon besiktas taraftari, gazetelerin durumu zaten malum azicik bir goz gezdiriyorum, igrencler rokafelerin toz pempe gazetesi hepsi.

Hurriyetin durumu ayri herifler dingonun ahiri olmus, herkes kafasina gore haber giriyor, sonra ozur diliyor.

Benim gibi militan bir besiktasli haber girsin mesela, butun fenerliler mutludur(gaydir) gibi sonra hurriyet ozur dilesin beni de kovsunlar, ohhhh

Çevrimdışı mylife1903

toplanıp hürriyet ve tff binalarına yürüyüş düzenlemek lazım aslında
Aslinda iyi fikir @Necmi abi toplasin forumu dagitalim hurriyet binasini bir dahaki secimlerde @Necmi abi besiktas belediye baskani olur ya da milletvekili sonra spor bakani, ben sevdim bu isi

Yagmalama falan da yapacaz mi @Necmi abi yoksa sadece siyah celenk birakip donecez mi?

Besiktas intifada, taslari toplayip gidiyoruz seytani taslamaya

Çevrimiçi Necmi

Aslinda iyi fikir @Necmi abi toplasin forumu dagitalim hurriyet binasini bir dahaki secimlerde @Necmi abi besiktas belediye baskani olur ya da milletvekili sonra spor bakani, ben sevdim bu isi

Yagmalama falan da yapacaz mi @Necmi abi yoksa sadece siyah celenk birakip donecez mi?

Besiktas intifada, taslari toplayip gidiyoruz seytani taslamaya
neden az reklamları oldu dahamı yaptıralım. Zaten amaçları bu değilmi?
yoksa neden yapsınlar dikkat çekmek istiyorlar. Bunlara verilecek en iyi mesaj
adam yerine koymamaktır. Birde sosyal medya üzerinden dalga geçeceksin
alay konusu olduklarında bir daha cesaret edemezler prestij kaybettireceksin.
onlar sana saldırıyorsa sende bundan sonra yaptıkları her haberle dalga geçersin
personelini küçük düşürürsün sürekli baskı bakalım Beşiktaş camiasının alaylarına
aşağılamalarına dayanacak kadar güçlülermi. Hatta sahipleriyle bile dalganı geçeceksin
kendini zorda bırakmadan bu işi zekayla yapacaksın. Sosyal medyanın gücünü bir camia
bir gazetenin kullandığından çok daha iyi kullanır. Ergence tepkiler vermek yerine onları
kendi silahlarıyla vuracaksın ama hiç durmadan sürekli işte o zaman  bir daha seninle uğraşmaya hiç biri
cesaret edemez. Unutmayın bizler amatörüz ama onlar bu işden ekmek kazanıyor
bizlerin kaybedeceği hiç bir şey yok ama onlar çok şey kaybeder. Güçlü olan biziz
neden güçlüyken güçsüz gibi davranalım. Heleki Beşiktaş taraftarıyız. Bizim zekamızla
üç kuruş etmez insancıklar nasıl başetsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

neden az reklamları oldu dahamı yaptıralım. Zaten amaçları bu değilmi?
yoksa neden yapsınlar dikkat çekmek istiyorlar. Bunlara verilecek en iyi mesaj
adam yerine koymamaktır. Birde sosyal medya üzerinden dalga geçeceksin
alay konusu olduklarında bir daha cesaret edemezler prestij kaybettireceksin.
onlar sana saldırıyorsa sende bundan sonra yaptıkları her haberle dalga geçersin
personelini küçük düşürürsün sürekli baskı bakalım Beşiktaş camiasının alaylarına
aşağılamalarına dayanacak kadar güçlülermi. Hatta sahipleriyle bile dalganı geçeceksin
kendini zorda bırakmadan bu işi zekayla yapacaksın. Sosyal medyanın gücünü bir camia
bir gazetenin kullandığından çok daha iyi kullanır. Ergence tepkiler vermek yerine onları
kendi silahlarıyla vuracaksın ama hiç durmadan sürekli işte o zaman  bir daha seninle uğraşmaya hiç biri
cesaret edemez. Unutmayın bizler amatörüz ama onlar bu işden ekmek kazanıyor
bizlerin kaybedeceği hiç bir şey yok ama onlar çok şey kaybeder. Güçlü olan biziz
neden güçlüyken güçsüz gibi davranalım. Heleki Beşiktaş taraftarıyız. Bizim zekamızla
üç kuruş etmez insancıklar nasıl başetsin.

Necmi abi'nin dediği doğru.

Boykot edelim, yürüyüş yapalım falan; bunlar Demirören'in gaza gelip anlık ve fevri kararlar vermesine benziyor.

Kulübün yaptığı açıklama ve hürriyet'e dilettiği özür sonrasında o editörler kovulacak, bu kadar basit.

Yerine gelecek editör işinden olmamak için yusuf yusuf edecek, "Beşiktaş'ı kızdıracak bir saçmalık yaparsam evimin kredisini ödeyemem" diyecek. Etkili mücadele yöntemi budur bunlarla.

Fazla tepki gösterip gazetenin tümünü hedef almak doğru yol değil ve onları mağdur konumuna düşürerek prim ve reklam yapmalarını sağlarız.

Oysa parmaklarını ve kollarını kesersek, yeni çıkan parmaklar daha dikkatli hareket eder.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Twitter üzerinden kulübün açıklamasına da tepkiler var. Üstteki yazdıkların olması gerekenler ama burası Türkiye..
Dün büyük gruplardan birisinin iletisinin altına yazmıştım bugün kınarlar yarın viski içerler beraber, maksat dostlukları arkadaşlıkları Beşiktaş değil kimse kusura bakmasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Necmi abi'nin dediği doğru.

Boykot edelim, yürüyüş yapalım falan; bunlar Demirören'in gaza gelip anlık ve fevri kararlar vermesine benziyor.

Kulübün yaptığı açıklama ve hürriyet'e dilettiği özür sonrasında o editörler kovulacak, bu kadar basit.

Yerine gelecek editör işinden olmamak için yusuf yusuf edecek, "Beşiktaş'ı kızdıracak bir saçmalık yaparsam evimin kredisini ödeyemem" diyecek. Etkili mücadele yöntemi budur bunlarla.

Fazla tepki gösterip gazetenin tümünü hedef almak doğru yol değil ve onları mağdur konumuna düşürerek prim ve reklam yapmalarını sağlarız.

Oysa parmaklarını ve kollarını kesersek, yeni çıkan parmaklar daha dikkatli hareket eder.
Çok safça bir yaklaşım dostum, o kovulan adamlar başka bir şirketlerinde görevlendirilecek bu cesarete sahip adamı oraya koymazlar zaten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayrıca Hürriyet'in falan ne olduğunu herkes biliyor.

Bizim asıl dikkat etmemiz gerekenler, kendini taraftara Beşiktaşlı olarak tanıtıp algı yönetimi yapanlar.

Mesela bunlardan biri Yemen Ekşioğlu. Sürekli "8 oyuncu kiralık", "2017'de 7 oyuncunun sözleşmesi bitiyor", "takımın yarısı gidiyor", "100 milyon TL buhar oluyor" gibi zırvalarla kafa karıştırıyor.

Düzeltme gönderiyorum ama adamın yazı yazdığı gazetedeki mail adresi geçersiz; mail atılamıyor adama.

Takımda kiralık 8 değil 5 oyuncu var ve bunlardan Caner'le Utku'nun bonservisi istendiği dakikada alınır.

7 oyuncunun sözleşmesi bitiyor yazıyor: Tosiç'le Q7'nin opsiyonu var ve uzayacaklar, Caner'le Utku'dan bahsettik. Sözleşmesi biten 3 oyuncu, Atınç, Ömer Şişmanoğlu ve Aboubakar.

"Takımın yarısı gidiyor" dediği bu yani.

Dediğim gibi, asıl dikkat etmemiz gerekenler dışarıda değil, içeride. Dışarıdakileri herkes biliyor zaten, içeriye dikkat etmemiz lazım.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2016, 02:22:41 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Valla ben dün 6-7 ayrı mail adresinden Hürriyet'e mail attım, kurumsal nitelikte güzel şikayet içerikli bir mail.

Face, twit sosyal medyada yardırıyorum. Biz ses çıkartmadıkça bunlar daha da azacak.

Zamanında gs taraftarı, Teb Bankasında calısan bir müdürü sırf "Ultra aslan ile ilgili salakca " bir paylaşım yaptığı için işten attırdı koca TEB bankasından.

Bizde böyle olmalıyız. Beşiktaş yazarken korkmalı düşünmeli bu iğrenç satılmış medya. :s20: :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2016, 02:22:07 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok safça bir yaklaşım dostum, o kovulan adamlar başka bir şirketlerinde görevlendirilecek bu cesarete sahip adamı oraya koymazlar zaten.

Artık eskisi gibi değil, sosyal medyayı küçümseme.

Adamların twitter adresleri, isimleri ve kimlikleri anında ifşa ediliyor, yarın öteki ofiste işe başla devirleri sosyal medyayla tarihe karıştı.

2 ay sonra "Hürriyet bu adamı kovmuş gibi yaptı, ama şurada işe aldı" diye bir twit atıldığı anda, sosyal medyadaki tepki çok daha sert olur ve şirketin itibarı iyice zedelenir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Valla ben dün 6-7 ayrı mail adresinden Hürriyet'e mail attım, kurumsal nitelikte güzel şikayet içerikli bir mail.

Face, twit sosyal medyada yardırıyorum. Biz ses çıkartmadıkça bunlar daha da azacak.

Zamanında gs taraftarı, Teb Bankasında calısan bir müdür sırf "Ultra aslan ile ilgili salakca " bir paylaşım yaptığı için işten attırdı koca TEB bankasından.

Bizde böyle olmalıyız. Beşiktaş yazarken korkmalı düşünmeli bu iğrenç satılmış medya. :s20: :s20: :s20:

Doğrusu bu, bunlara asıl darbeli tepkiyi gösteren yönetim değil taraftar olmalı.

Bu gazeteler ve medya kurumları yönetimi karşılarına almaktan çekinmezler, ama taraftarı karşılarına almaya cesaret edemezler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Artık eskisi gibi değil, sosyal medyayı küçümseme.

Adamların twitter adresleri, isimleri ve kimlikleri anında ifşa ediliyor, yarın öteki ofiste işe başla devirleri sosyal medyayla tarihe karıştı.

2 ay sonra "Hürriyet bu adamı kovmuş gibi yaptı, ama şurada işe aldı" diye bir twit atıldığı anda, sosyal medyadaki tepki çok daha sert olur ve şirketin itibarı iyice zedelenir.
Sence bunlar itibarlarını düşünecek şirketler mi? 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğrusu bu, bunlara asıl darbeli tepkiyi gösteren yönetim değil taraftar olmalı.

Bu gazeteler ve medya kurumları yönetimi karşılarına almaktan çekinmezler, ama taraftarı karşılarına almaya cesaret edemezler.
Bence iki tarafı da karşılarına almak istemezler. Biri sana haber kaynağı sunuyor biri de senin gazeteni alıp okuyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sence bunlar itibarlarını düşünecek şirketler mi?
Basında itibar denen bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Her gün yalan haber çıkıyor. Magazin gazetesi dolu piyasada...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: