Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151625 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada Ben Arfa haftalardır PSG kadrosuna giremiyor.Pişman mıdır bize gelmediği için :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hoca arkadaki kanat oyuncularını hazır görmüyorsa? ki bence de değiller...
Bence kerim ve aras Q7'den daha fazla katkı verebilirler şuanki hallerinde bile ondan iyi olabilirler hiçbir katkısı yok

Çevrimdışı wbishop82

Kardeslerim,abilerim
Biraz duygusal gunumdeyim.Kimseyi sıkmak istemem.Simdiden kusura bakmayin.Uzunca zamandir insanlardan kendimi hep uzak tutmaya calistim.Kendimce duvarlar ördüm,gerektiginde sert konustum vs.menfaatlerin kol gezdigi gunumuzde saf,karsiliksiz,temiz duygular cok az artik.Benim icin Besiktas o yuzden cok kiymetli.Besiktas in kazanmasi demek,guzelliklerin ADALET in kazanmasi demektir.ve Besiktas in uzerine camurlar atilirken,ipe sapa gelmez 5 para etmezler adini destursuz agizlarina alirken caresiz hissetmek,elinden birsey gelmemesi cok acidir.Az once yapilan cagriya uyan Dik ve kararli duran kulubumle ve sizlerle GURUR duyuyorum.Caresiz olmadigimizi bilmek sayenizde anlamlandi.Temiz duygularla seviyorsunuz Besiktaliligi.Sizler gibi insanlarin varligini hissetmek cok guzel ve ozel.Iyiki varsiniz,sizleri tanimak benim icin SEREF tir.

Çevrimdışı tangaz

Bence kerim ve aras Q7'den daha fazla katkı verebilirler şuanki hallerinde bile ondan iyi olabilirler hiçbir katkısı yok

kerim veremiyor defalarca gördük arasın ise temposundan hoca memnun değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2016, 21:58:58 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Kerim devre arası kiralık/satılık İngiltere'ye gider. Mental olarak gelişemedi henüz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Öyle ama abi Q7'nin yaptıkları hiçbir şekilde kabul edilemez, tabela yapmıyor,bencilce oynuyor, beni çok rahatsız ediyor, sinirleniyorum

Çevrimdışı tangaz

Ömer gayet hazır. Ki benim beğenmediğim ve planımda olmayan bir isim. Bu oyun şeklinde tarife uygun bir tipleme... Direkt oranın oyuncusu olmasına da gerek yok. Benfica maçında da Caner oranın oyuncusu değildi lakin Olcay kesik yedi. 

Teşekkürler. Bilmukabele...

ewet ömer olabilir katılıyorum. benim gönlümden sağda cenk merkezde abubakar ikilisi var. hoca hazır görmüyorsa die kerim ve arası kastetmiştim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kerim devre arası kiralık/satılık İngiltere'ye gider. Mental olarak gelişemedi henüz.
Q7 zu çin inş

Çevrimdışı tangaz

kerimi minimum zararla göndermek en doğru seçenek gibi duruyor

Çevrimdışı Berat

Öyle ama abi Q7'nin yaptıkları hiçbir şekilde kabul edilemez, tabela yapmıyor,bencilce oynuyor, beni çok rahatsız ediyor, sinirleniyorum

Ben derbiye yine(!) onun başlayacağından dolayı günün çoğunu sinirlenerek geçiriyorum. Eksik oynuyoruz resmen, pano tekmeler iyi orası ayrı.

Çevrimdışı tangaz

katılıyoum cenk  sağda abubekir merkezde solda olcay ileri üçlü böyle olmalı

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ömer daha ne yapsın formayı almak için? Neyse hocanın vardır bir bildiği..

Çevrimdışı atalay

Suni açıklamalar yapmak yerine akreditasyonlarını durduracaksınız. İş ahlakı olmayan satılık kalemlere yaptırım uygulamak elzem. Fakat bunu yapmak yerine barbekü partileri ve kokteyllerle ödüllendirmeyi tercih ediyorlar. Enteresan...

Çevrimdışı 'TaNeR'

sende burda paylaşmışsın  onların yaptığından bir farkı yok  :bandit:
amaç yaymaksa işte yeterince yaymış oldun

Amaç yaymak değil; sadece o bahsedilen medya elemanlarının _ki artık kapıdan sokulmamaları gerekir_ hakkımızda ne gibi haberler yaptıklarını göstermek... belki aramızda olayı kaçıran, tam olarak neden bahsedildiğini bilmeyenler olabilir diye burada paylaştım (an itibarı ile editledim)  :ok:

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Suni açıklamalar yapmak yerine akreditasyonlarını durduracaksınız. İş ahlakı olmayan satılık kalemlere yaptırım uygulamak elzem. Fakat bunu yapmak yerine barbekü partileri ve kokteyllerle ödüllendirmeyi tercih ediyorlar. Enteresan...

Twitter üzerinden kulübün açıklamasına da tepkiler var. Üstteki yazdıkların olması gerekenler ama burası Türkiye..

Çevrimdışı atalay

Twitter üzerinden kulübün açıklamasına da tepkiler var. Üstteki yazdıkların olması gerekenler ama burası Türkiye..

Olması gerekenler bunlar değil. TR olduğu için olması gerekenler üstteki yazdıklarım. Metinde, "Ancak hurriyet.com.tr bu defa sadece camiamıza değil" diye devam eden bir ibare var. Yorumsuz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olması gerekenler bunlar değil. TR olduğu için olması gerekenler üstteki yazdıklarım. Metinde, "Ancak hurriyet.com.tr bu defa sadece camiamıza değil" diye devam eden bir ibare var. Yorumsuz.
Kabus gibi bu nasıl bir
Açıklamadır.

Çevrimdışı Alper1903

fb'lilerin ağlaşmaları + acizlikleri, aradan gs'lilerin zıplamaları... Lig yeniden ısındı. Takır takır koyup geçmemiz için bütün şartlar oluştu.  :bandit:
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 16:55:46 Alper1903 ]

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Basına yaptırım konusunda çok kötüyüz. Cesaretsiz, kutu laf kalabalığı olan açıklamalar yapıp duruyoruz. Sonuç ne oluyor peki? Bi süre sonra aynı basın aynı şeyleri yapmaya devam ediyor.

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Basına yaptırım konusunda çok kötüyüz. Cesaretsiz, kutu laf kalabalığı olan açıklamalar yapıp duruyoruz. Sonuç ne oluyor peki? Bi süre sonra aynı basın aynı şeyleri yapmaya devam ediyor.
Özetle  lobimiz zayıf gs ntv ve ntvsporun akreditasyonlarını iptal etmişti mesela bizde aynı şeyi yapmalıydık.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Özetle  lobimiz zayıf gs ntv ve ntvsporun akreditasyonlarını iptal etmişti mesela bizde aynı şeyi yapmalıydık.

(Küfür Yasak)₆ paçavrası aylarca bize hakaret etti, provokatif haberler yaptı, algı oluşturmaya çalıştı da en sonunda taraftar baskısı ile klübe alınmamaya başlandı, böyle güçlü medya organları açık açık bize sövse bizimkiler yine bi şey yapamaz.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı atalay

Her seferinde tüm bu skandallarda imzası olan yayın yönetmeni, spor müdürü, yazı işleri müdürü hatta direkt kurumun kendisine ciddi yaptırımlar uygulayamadıktan sonra editoryal ekipten birinin ya da birkaçının çıkışını istemek veya salt özür diletmek absürt.

Çevrimdışı onurturan

Kardeslerim,abilerim
Biraz duygusal gunumdeyim.Kimseyi sıkmak istemem.Simdiden kusura bakmayin.Uzunca zamandir insanlardan kendimi hep uzak tutmaya calistim.Kendimce duvarlar ördüm,gerektiginde sert konustum vs.menfaatlerin kol gezdigi gunumuzde saf,karsiliksiz,temiz duygular cok az artik.Benim icin Besiktas o yuzden cok kiymetli.Besiktas in kazanmasi demek,guzelliklerin ADALET in kazanmasi demektir.ve Besiktas in uzerine camurlar atilirken,ipe sapa gelmez 5 para etmezler adini destursuz agizlarina alirken caresiz hissetmek,elinden birsey gelmemesi cok acidir.Az once yapilan cagriya uyan Dik ve kararli duran kulubumle ve sizlerle GURUR duyuyorum.Caresiz olmadigimizi bilmek sayenizde anlamlandi.Temiz duygularla seviyorsunuz Besiktaliligi.Sizler gibi insanlarin varligini hissetmek cok guzel ve ozel.Iyiki varsiniz,sizleri tanimak benim icin SEREF tir.
o seref bize ait abi..

Etiketler: