Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151670 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bu arada bjkarena twitter hesabı hiç aktif değil forumla ilgili sıkıntı için 4 5 saat önce mention attım ama geri dönüş olmadı, 11 k takipçi var hesap biraz daha etkili kulllanılmalı

bjkarena hesabı bize ait olmadığından olabilirmi :ebebe:
@Mehmet Ali C.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

bjkarena hesabı bize ait olmadığından olabilirmi :ebebe:
@Mehmet Ali C.

https://twitter.com/ArenaBesiktas

Arkadaş bu hesaptan bahsediyor @Necmi abi. Gerçekten hiç aktif değil hesap.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Berat

Daha 4.haftadayız, şimdiden bel altı vurmaya başladı medya. Daha bu iyi günleriniz rezil yapılar ordusu.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Rıdvan Akar ve Beşiktaş sosyal medya adreslerine iletildi durum  :ok:

sende burda paylaşmışsın  onların yaptığından bir farkı yok  :bandit:
amaç yaymaksa işte yeterince yaymış oldun

Çevrimdışı tangaz

dün gece ne olduğunu hatırlıyormuyum :alala:
maça biraz erken başlamışız sanırım @tangaz

ooo yüksek konsantrasyonlu maç keyfi, alırım bir dal  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bir grup taraftar talişkanın bonservisinin alınması için kulübe para yatırmış die haber çıktı ntvsporda

Çevrimiçi Samet Ç

bir grup taraftar talişkanın bonservisinin alınması için kulübe para yatırmış die haber çıktı ntvsporda
Doğru abi bende yatıracağım burs yatsın :D

Çevrimdışı Berat

Bu konuda yaptıkları derin analizi diğer sportif konularda da %10'unu yapsalar kaliteli bir yayın organı olabilirler.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2016, 21:59:32 atalay ]

Çevrimiçi Samet Ç

Kamuoyuna Duyuru
Henüz geçtiğimiz hafta Beşiktaş-benfica maçında taraftarımız ve spor kamuoyunun haklı tepkisini alan hürriyet.com.tr maç ile ilgili haberde geçen ve kullanılan ifadeler nedeniyle Beşiktaş Kulübü ve Büyük Beşiktaş taraftarından özür dilemiş; olayın tamamen servis alınan ajanstan kaynaklandığını belirtmiştir..

Kulubümüz haberde kabul edilemez ifadelere rağmen özürü ve mazereti samimi kabul edip, herhangi başka bir değerlendirme ve eylemde bulunmamıştır..

Ancak hurriyet.com.tr bu defa sadece camiamıza değil, kadına yönelik ayrımcılığa, aile değerlerine, rakip takım taraftarları arasında kin ve nefret uyandırmaya, Doğan Yayın İlkeleri'ne açıkça aykırı olacak şekilde ve bir futbolcumuzun eşi üzerinden ahlaki değerlere dönük, tarafımızca hiçbir şekilde asla kabul edilemez, çok ucuz ve seviyesiz bir yayınla, o capsi yayınlamıştır.

Bu bağlamda Hürriyet'in kurumsal olarak kendi ilkeleri ile çelişen bu yayını yapan ve editöryal sorumluluğu bulunan kişilere dönük yasal ve mesleki etik çerçevesinde yaptırım uygulamaması halinde bütün kurumsal ilişkilerimizi bitireceğimizi, yasal bütün haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı Kamuoyuna duyururuz.

Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/ArenaBesiktas

Arkadaş bu hesaptan bahsediyor @Necmi abi. Gerçekten hiç aktif değil hesap.
iyide takipçi sayımız 11 bin değil ama aktif olmadığı doğru yakında el atacağız ona.

Çevrimdışı tangaz

Doğru abi bende yatıracağım burs yatsın :D

hırvat komşun napıyor hiç rapor geçmiyorsun. bursu bu mevzuda değerlendirebilirsin  :D

Çevrimiçi Samet Ç

hırvat komşun napıyor hiç rapor geçmiyorsun. bursu bu mevzuda değerlendirebilirsin  :D
Abi yurt dışında kamptalar lig başlasın kombinemi aldım her maç oradayım  :bandit:

Çevrimdışı Berat

Abi yurt dışında kamptalar lig başlasın kombinemi aldım her maç oradayım  :bandit:

Vida mı  :evillol:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bu Rıdvan Akar kesinlikle klüpten kovulmalı...

İletişim danışmanı sözde ama hep altan alan açıklamalar hep alttan... Beşiktaş'ın gerketiği yerde sert açıklamalar, gerektiği yerde normal açıklamalar yapması gerektiğinin farkında değil.

Ek olarak Candaş Tolga Işık zaten zerre kadar sevmediğim, asla ve asla klüp bünyesinde olmaması gereken bir isim. Onunla ilgili yorum yaparsam burda ceza alırım. Onun da bu klüpte bana göre yeri yoktur...
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2016, 16:25:48 DaldanSarkanElma ]
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı tangaz

kamp neredeymiş  :upto:

Çevrimdışı onder23

Şu deplasman yasağının kalkmasını hiç istemiyorum. Senelerce derbilerde taraftarımız gidemedi resmen her maç deplasmanı yaşadık. Olimpiyatta zaten derbi atmosferi olmuyor baskı kuramiyorsun. Şimdi tam biz baskı kurcaz bir anda deplasman yasağı kalkması gündeme geliyor. Kalkmasın arkadaş. Bu sarışın kardeşlerin hiçbiri bu statta maç izlemeyi haketmiyor.

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı mellfred

Hocanın, Quaresma'yı Benfica maçındaki laubaliliğinden sonra direkt oynatıp, son düdüğe kadar oyunda tutması umarım sonraki maçlar adına yumuşak geçişin zemin hazırlığıdır. Bu bir idare metodu değilse arkada hazır bekleyenler yüksek tonda konuşur.
seni görmek güzel atalay

Çevrimdışı tangaz

Yunanistan

yarın ofiste bi pasaportumu kontrol edeyim süresi dolmuş mu  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Hocanın, Quaresma'yı Benfica maçındaki laubaliliğinden sonra direkt oynatıp, son düdüğe kadar oyunda tutması umarım sonraki maçlar adına yumuşak geçişin zemin hazırlığıdır. Bu bir idare metodu değilse arkada hazır bekleyenler yüksek tonda konuşur.

hoca arkadaki kanat oyuncularını hazır görmüyorsa? ki bence de değiller...

Etiketler: