Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149888 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner de birisinin anasına sövüyodu yanlış duymadıysam :kop:
Her maç sövüyor adam ya başına iş açacak :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Her maç sövüyor adam ya başına iş açacak :evillol:

Gs macinda atarlar bunu benden uyarmasi

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı atalay

Total değerlendirme yapacağım. @#Berat Quaresma konusunda pek yazılacak bir şey yok. Yeşil sahalar sirk cambazlarına göre değil. @Mehmet Ali C. Caner'in, Cenk'in adamını savunması konusunda uyarırken ortaya küfür ettiğini duydum. @Yusuf Tekeli

Çevrimiçi Samet Ç

Quaresma'nın sanırım bu son şansıydı. Haftaya umarım orta sahadan hücuma şöyle bir kadro ile çıkarız ;

Atiba - Ozi - Adriano - Olcay - Talisca - Aboubakar

Çevrimiçi Samet Ç

Caner'de iki kere sövdü en azından bu kadarını duydum. Çok asabi adam kendini kontrol etmesi lazım.

Çevrimdışı Berat

Total değerlendirme yapacağım. @#Berat Quaresma konusunda pek yazılacak bir şey yok. Yeşil sahalar sirk cambazlarına göre değil. @Mehmet Ali C. Caner'in, Cenk'in adamını savunması konusunda uyarırken ortaya küfür ettiğini duydum. @Yusuf Tekeli

Ben de aynı şekilde ortaya etti diye duydum. Tamer Hoca da baya Come back Atiii dedi belirttiğin gibi.

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi Samet Ç

Abdülkerim bir anda Gs'li oluverdi. Paçaları tutuştu herhalde bu senede şampiyon olursak ligi bir 2-3 sene daha götüreceğimizi biliyor. Oynadığımız bu berbat oyun bile bunları korkutuyor.  :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı atalay

Tosic, ideal stoper profilinden oldukça uzak. Kıssadan hisse 'Ersan rolü' diye tanımladığım -daha önce uzunca yazdığım- görevleri Şenol Hoca ona sıklıkla veriyor. Zaman zaman da bu rolü iyi taşıyor. Fakat oyun yapısı riskli; ayakta kalmayı bilmemesi ve oyun alışkanlıkları Karabük ve Akhisar maçının son bölümlerinde yine ortaya çıktı. İki tane örnek pozisyon var: Rodallega ve Muğdat ile bire birleri. Neyin doğru olduğunu kendisi izlemeli.

Çevrimdışı sertann

Geçen seneki takımı özledim gidip biraz Sosa-Gomez videoları izleyeyim

Şimdiki kadromuz çok geniş ama şablonu oturtmak da o kadar zor

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ahmet Çakar bizi çok övüyo, yandık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sertann

Ahmet Çakar bizi çok övüyo, yandık.
Geçen sene de övüyordu şampiyon olduk

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş, Sosa ve Ozzy'nin yokluğunda oyun hazırlayan ve merkez üzeri akıcı, kısa toplar ve koridor oyunları ile oynayan takımdan; Caner ve İnler başta olmak üzere yüksek açılı dikey ve yatay, pas metrajı yüksek toplar ile hücum eden bir takıma evrildi. Böylelikle ön bölgeyle Atiba - İnler arasında mesafeler uzayınca ilaveten Talisca'nın topsuz oyun ve servis konusunda sıkıntıları ile birlikte ikinci topları ve sekenleri kazanamamak, atak devamlılığının sağlanmamasına ve git-gelli bir oyun izlememize sebebiyet veriyor.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2016, 22:49:42 atalay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen sene de övüyordu şampiyon olduk

Geçen sene Fener olur dedi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

bu arada abubakar cenkin 81 dk yapamadığı işleri 13 dk.da yaptı die düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada abubakar cenkin 81 dk yapamadığı işleri 13 dk.da yaptı die düşünüyorum.
Aynen abi yaptığı topsuz koşular son derece doğruydu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçen sene Fener olur dedi.

yav bırakın şunu bugüne kadar neyi tutturdu :D

Çevrimdışı OrhanAker

Kanatlar da çok kötü bu sezon şuana kadar fark yaratabilen tek isim ömer...Arası zaten hiç göremedik.Olcay formsuz.
Hocanın da artık en azından bir kanatta cenk-ömer ikilisinden birini kullanması lazım.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
18 Ağustos 2016, 15:24:31
Oyuncunun net bir pozisyonu yok. Fakat şut özelliği, kilit pas becerisi ve skora yakın kimliği ile santrafor arkası pozisyonunda oynaması kağıt üzerinde daha makul duruyor. Fakat servis yapan ve oyun hazırlayan bir oyuncu profilinde değil.
Alıntı yapılan: atalay
21 Ağustos 2016, 00:15:54
Talisca'nın artısı; kutuya daha çok girmesi skora yakın olması, aksiyon bölgelerini ve koşu kanallarını doğru kullanması.

Bugün attığı golde koşu kanalını çok doğru kullandı. İlk 15 dakikada da aksiyon bölgelerinde epey etkili oldu. Fakat oyun içinde karanlık dakikaları yüksek. Oyun hazırlayamadığı gibi topla buluşma ve pas sayıları da düşük. İkinci yarıdaki gibi onun için en doğru pozisyonu yaratma adına Hoca denemeler yapacaktır. Bu da biraz merkez ikilide oynayan oyunculara göre şekil alacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ligtv nin sitesi anket yapmış
Beşiktaş'ın kalesini kim korumalı diye
şu an ki oylamada son durum

Tolga: %20
Fabri: %80

:evillol:

bu %20 Tolga yı hala ilk 11 e sokar
o yüzden oy verin gençler Fabriye  :lol:
Yahu nasil hala %20 oy aliyor bu adam akil alir gibi degil bence O %20 Ligtv nin OY'udur :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onder23

Tosic, ideal stoper profilinden oldukça uzak. Kıssadan hisse 'Ersan rolü' diye tanımladığım -daha önce uzunca yazdığım- görevleri Şenol Hoca ona sıklıkla veriyor. Zaman zaman da bu rolü iyi taşıyor. Fakat oyun yapısı riskli; ayakta kalmayı bilmemesi ve oyun alışkanlıkları Karabük ve Akhisar maçının son bölümlerinde yine ortaya çıktı. İki tane örnek pozisyon var: Rodallega ve Muğdat ile bire birleri. Neyin doğru olduğunu kendisi izlemeli.
Atalay, tosic in en büyük avantajı sol ayaklı olması.  Sol stoper olması en büyük özelliği. Şenol Güneş de bence bunu kullanmayı tercih ediyor.

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: