Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151858 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

abi askerliği manisada yaptım :D

Akhisar köftesi vermişlerdir o daha meşhur :D

Köfteci ramiz var oda dur biraz da reklam yapayım :D

Soyle bir kofteci acamadim ulan butun asyaya dagitim yapar iki seneye akhisarinsatin alir, kapatirdim herifleri.

Çevrimdışı cursedofdragon

Soyle bir kofteci acamadim ulan butun asyaya dagitim yapar iki seneye akhisarinsatin alir, kapatirdim herifleri.

aç abi yabancılar köftesi yesinler biraz :D

Hatta ocakbaşı aç şiş,kebap herşey'i yap paraya para demezsin :D

İçkilerini içerlerken müthiş yerler :D

Çevrimdışı Berat

Dün adıma açılan sahte twitter hesabını kapattırmak için sizden yardım istemiştim. Sahte hesap 10 dakika önce silindi. Destek olan herkese tekrardan teşekkürler ve saygılar.

Berat

Çevrimdışı tangaz

Aslinda oguzhani satarsak 25e guzel hamleler yapabiliriz @tangaz reis.
Bu anderlette bir cocuk vardi kil tipli, subyan gslileri bi saga bi sola yatiriyordu onu alsak oguzhanin yerine super oynardi bizde.
Aslinda bir varyantta lanzini var mesela tore ile takasa soksak?

Ama benim bildigim baskan pogbayi kiralar yanina da hames rodrigezi kiralar, gene yakariz puromuzu.

Bu stoper isi de yas, benim raketci adam turkiyeye gelmekten yoruldu, yakin dostlarina gel gitten biktim, istanbulda yasamak istiyorum diyormus

yatıya kalsın abi ümraniye nevzat demir dinlenme tesisleri var güzel biryer orda kalabilir yeni tadilat yapılmıştı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Dün adıma açılan sahte twitter hesabını kapattırmak için sizden yardım istemiştim. Sahte hesap 10 dakika önce silindi. Destek olan herkese tekrardan teşekkürler ve saygılar.

Berat

12 dk önce baktım hesap hala duruyordu telefon açtım ve "2 dk içinde kapanacak beni oraya getirtmeyin" dedim. gereğini yapmışlar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

12 dk önce baktım hesap hala duruyordu telefon açtım ve "2 dk içinde kapanacak beni oraya getirtmeyin" dedim. gereğini yapmışlar  :bandit:

Twitter baya hızlıymış sağolsun :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

akhisar Beşiktaşlılar Derneği başkanı yemek vermiş ama bizim başkan çok feci bakmış neden acaba :D

:ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı RevivaL

Hanım diyor maç 2-0 niye stres yapmıyorsun.

- Anlamıyorsun hanım, anlamıyorsun

Çevrimdışı raichu

Hanım diyor maç 2-0 niye stres yapmıyorsun.

- Anlamıyorsun hanım, anlamıyorsun
gol yemediğimiz ilk maç ama saçlar beyaz  :D

Çevrimdışı Berat

Fabri, Aboubakar, Oğuzhan, Aras/Ömer/Kerim'den birisi derbide 11 başlamalı.

Çevrimdışı Tolga

Derbi de Aboubakar, Oğuzhan ve Adriano sahada olmalı.

Quaresma kenara gelmeli.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Maçın ikinci yarısında Şenol Güneş, sürekli Tolgay'a "orta sahayı boşaltma" diye bağırdı. Tamer Tuna ise Atiba'ya birkaç kez "geri dön" diye seslendi. Ön bölgede sırtı dönük oynayabilecek, oyun yapan bir ismin olmaması merkez ikilinin oyun mesafesini arttırıyor.

Çevrimdışı RevivaL

gol yemediğimiz ilk maç ama saçlar beyaz  :D
Sorma. Adriano girdi de oyunu dengeledik. Golü yiyecektik yoksa

Çevrimdışı OrhanAker

Eli ayağı biraz düzgün bir takım karşımızda olsa bugün puan kazanmak çok zor olurdu bireysel 2 golle rakibin de etkisiz oyunu sayesinde gelen 3 puana sevinemiyorum.
Haftaya daha iyi bir oyun ile 3 puan çok daha önemli.
Q7 çok kötüsün be olm :D wengere pepe kloppa işkence niyetine kullanılabilir bu adam :D

Çevrimdışı Çağatay

ligtv nin sitesi anket yapmış
Beşiktaş'ın kalesini kim korumalı diye
şu an ki oylamada son durum

Tolga: %20
Fabri: %80

:evillol:

bu %20 Tolga yı hala ilk 11 e sokar
o yüzden oy verin gençler Fabriye  :lol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Bütün medya ağlıyor.

@atalay Maç haritası gelince Q7'yi kısa değerlendirirsen sevinirim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maçın ikinci yarısında Şenol Güneş, sürekli Tolgay'a "orta sahayı boşaltma" diye bağırdı. Tamer Tuna ise Atiba'ya birkaç kez "geri dön" diye seslendi. Ön bölgede sırtı dönük oynayabilecek, oyun yapan bir ismin olmaması merkez ikilinin oyun mesafesini arttırıyor.
Sosanın eksikliği hissedildi ayrıca Q7'ye ne diyorsun

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma 90 dakikalık adam değil. Bence 10 dakikalık adam bile değil ama neyse. Şenol Hoca bunu görmekte gecikmez inşallah.

Çevrimdışı Berat

Quaresma 90 dakikalık adam değil. Bence 10 dakikalık adam bile değil ama neyse. Şenol Hoca bunu görmekte gecikmez inşallah.

90+'da girer anca, dakika eritmeye.

Çevrimdışı raichu

Bütün medya ağlıyor.

@atalay Maç haritası gelince Q7'yi kısa değerlendirirsen sevinirim.
atalay q7 yi değerlendirerek seviyesini indirmesin bence q7 11 de çıkmamalı net yani 1 tane lan 1 TANE olumlu işi yok topu kaybedeceği yere girip atak kesiyor sürekli defansa mı çeksek acaba  :D

Çevrimdışı Berat

atalay q7 yi değerlendirerek seviyesini indirmesin bence q7 11 de çıkmamalı net yani 1 tane lan 1 TANE olumlu işi yok topu kaybedeceği yere girip atak kesiyor sürekli defansa mı çeksek acaba  :D

İşin pirinden de bu kötü ötesi oyunun açıklamasını görmek istiyorum. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İşin pirinden de bu kötü ötesi oyunun açıklamasını görmek istiyorum. :)
Sövmekten usandım artık ya adama hiçbir katkısı yok

Çevrimdışı abdusta

Şenol Hoca nın gömleğinde yemek lekesi olmuş,
Adrianonun gömleğini ödünç almış.. :D

saygılar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Caner de birisinin anasına sövüyodu yanlış duymadıysam :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: