Erciyes maçına gidememistim ama fener maçını o kadar kötü hatırlamıyorum hasta olmadığımdan aklımdan çıkmış
yunus emre şemsiye yi görmen lazımdı kırmayı geç bükemiyordun taş gibiydi. Olimpiyatta yağmur da şemsiyeyi açiyordum rüzgarda birazda zayıf birisiyim resmen havalaniyordum zor zapt edebiliyordum kendimi
SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben derbiler dışında gitmedim genelde ama 2-0 yenildiğimiz bir gs maçı vardı ki hem skordan hem hava şartlarından maddi-manevi hayata küsmüştüm, sonra metroda bi köşeye kıvrılıp hayatın anlamını sorguladım, sonra da tövbe ettim olimpiyata ama yine de tövbemizi bozup geldim birkaç maça ki ben kendimi tatlı su taraftarı olarak tanımlarım, hatta Zeki abi takmıştı bu lakabı bana

Sonuç olarak o zamanlar kombinesini alıp bir de maçlara giden adamları bana kalsa direk maçta oynatırım, olmadı yedek kulübesinde oturturum o da olmadı bir kuruş para almam, şimdi gittikleri maçlar helali hoş olsun bir gram üzülmüyorum maçlara gidemiyorum diye.
Zamanında bu fedakarlığı yapamayan adam da paşa paşa ödeyecek o parayı, zaten ödemese de ödeyen bin tane adam var. Tabii öğrenci arkadaşlarımı ve düşük ücretle ev geçindiren abilerimi tenzih ediyorum, bir anda min 1000 lirayı çıkarıp vermek öyle kolay olmuyor.