Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149422 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mahmut

Bu arada bugün gs maçına bilet almaya çalışan arkadaşlar bir soru sorayım,

Yeni açık ve eski açık altlarda kombinelilerden kalan bilet var mıydı?

Çevrimdışı mylife1903

@sallapati senin bu marketing dehana hastayım. ileride patron olursam satış müdürüm kesin sensin   :money:
Yok abi buyuk bir iyimserlik var bu procede

Bizim baskan hic hediye verir mi yaaaaa

En cok yuzde 5 indirim yapar 3lu yapana o da 5iktasin hatirina yani

Çevrimdışı tangaz

Sen o semsiyeyi gs macina yaninda getir, bisi deneyecem musleraya

:kop: :kop: :kop:

abi muslera da vampirlik mi var gümüş mümüş sokuşturacaksak sarımsak da bulunduralım yanımızda  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Bu arada bugün gs maçına bilet almaya çalışan arkadaşlar bir soru sorayım,

Yeni açık ve eski açık altlarda kombinelilerden kalan bilet var mıydı?

ben dakikasında girdim.. alt kattan 160 tlye bilet alacaktım.. hiç yer yoktu.. orda kaybettiğim zaman yüzünden üst katta da bulamadım zaten...
bundan sonra akıllandım direk üst kattan alacam bileti.. alt ı zorlamayacağım :D

Çevrimdışı onder23

Fener macinda ne yagmur ve ruzgar yemistik oyle

Fakat en kotusu Erciyes maciydi sanırım o maca gitmedim ama gidenlerin buyuk çoğunluğu 2-3 Gun icinde Hastanelik olmus bazilari Zatürre tehlikesi gecirmis

Bu arada Alman Mali bile yamulduysa baska birsey olsaydi elinde ne olurdu bilemiyorum adamlar Her zaman Dunyanin en saglam malini üretiyorlar..
Erciyes maçına gidememistim ama fener maçını o kadar kötü hatırlamıyorum hasta olmadığımdan aklımdan çıkmış yunus emre şemsiye yi görmen lazımdı kırmayı geç bükemiyordun taş gibiydi. Olimpiyatta yağmur da şemsiyeyi açiyordum rüzgarda birazda zayıf birisiyim resmen havalaniyordum zor zapt edebiliyordum kendimi

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

-5 falandi , Olimpiyatta -10 hissedilir o + Ruzgar direkt Zaturre..

Ki gerçekten Zatürre gecirme tahlikesi atlatanlar olmuş

Gunlerce Hastanede yatanlar , Serum ve ignelerle ayaga kalkanlar

Kimse Beşiktaş taraftari kadar Vefakar ve Cefakar olamaz
-10'derecede hastalanir mi hic yaaa
Benim gucuk giz cocum -20ye kadar dondurmayi disarida yer, erimesin diye -25 falan olunca sikinti diline yapisiyor

Çevrimdışı onder23

Sen o semsiyeyi gs macina yaninda getir, bisi deneyecem musleraya
Abi arkadaşa vermiştim bilsem vermezdim ama elimde ona benzer çakması var onu getireyim

Çevrimdışı tangaz

Benim gucuk giz cocum -20ye kadar dondurmayi disarida yer, erimesin diye -25 falan olunca sikinti diline yapisiyor

ben de şaşırdım yahu. -10 da ceket giyiyorduk sivasta -20de mont -30da kaban -40da kaban+bere yetiyordu. bir de kar lastiği  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

:kop: :kop: :kop:

abi muslera da vampirlik mi var gümüş mümüş sokuşturacaksak sarımsak da bulunduralım yanımızda  :D
Muslera isi bende abi bu sefer fotografli hazirlaniyorum, gecen sari kirmizili kaleci diye gittik buyucuye, kayserinin kaleci karambole gitti sonra. Ben haftaya sogarayi birakma ayagina bir daha gidecem bu buyucuye, musleranin fotosuylan.
Diyecem biz birimize asigiz sen bizi kavustur, zenite falan transfer olsun bu da cenk gibi bir kaleci mundar olmasin sonra. Daha butun karambolleri yasayamadik cenkle.

Çevrimdışı mylife1903

Abi arkadaşa vermiştim bilsem vermezdim ama elimde ona benzer çakması var onu getireyim

Cakmasi olmaz, cakma semsiye acilabilir, bize acilmayani, bukulmeyeni lazim.

Çevrimdışı tangaz

Muslera isi bende abi bu sefer fotografli hazirlaniyorum, gecen sari kirmizili kaleci diye gittik buyucuye, kayserinin kaleci karambole gitti sonra. Ben haftaya sogarayi birakma ayagina bir daha gidecem bu buyucuye, musleranin fotosuylan.
Diyecem biz birimize asigiz sen bizi kavustur, zenite falan transfer olsun bu da cenk gibi bir kaleci mundar olmasin sonra. Daha butun karambolleri yasayamadik cenkle.

abi alacaktık gyan asamoahı büyü işini bedavaya getircekti bize, çok söyledim Fikret başkana ama büyü müyü deyince tırstı sanırım

Çevrimdışı mylife1903

ben de şaşırdım yahu. -10 da ceket giyiyorduk sivasta -20de mont -30da kaban -40da kaban+bere yetiyordu. bir de kar lastiği  :bandit:
Kar lastigi sart abi. Ben 3 sefer lastik degistiriyorum yilda, en dikkat ettigim kar lastigidir. Cin mali falan alinmamalidir yani.
Hava soguyunca zaten arabayi birakip yayan geziyorum -30da falan, cocugun da kizagi var, noel babanin geyikleri gibi cekiyorum kizagi valla, gene geyik dedik konu dagilacak.

Guvenlik icin havalar sogumaya baslayinca kar lastiklerinizi takin

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2016, 18:15:46 sallapati ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi Ben Askerligimi Sivasta yaptim -32 dereceyi gördüm :bandit:

Ama Olimpiyatin Ruzgari cok baska o Ruzgari yiyen bir hafta kendine gelemez gelemiyor Biraz Zayif biriysen bildigin ayaklarin yerden kesiliyor ,  O Soguk o rüzgarla beraber vucudunun her yerine isliyor , yoksa sogugunda degilim alasini gördüm Sivasta :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Muslera Vodafone arenada sesten sarhoş olup içeriye 3 5 tane alacak bence :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

abi alacaktık gyan asamoahı büyü işini bedavaya getircekti bize, çok söyledim Fikret başkana ama büyü müyü deyince tırstı sanırım
Abi direk buyu demeyecektin bioenerji diyeceksin. Agzindan buyu lafi kacarsa, cevirmesi kazi kolay oluyor.

Ne dedin sen
Buyu mi dedin
Yok yaaww bionerji bionerji
Haa
Kozmetik isine benzemesin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar iyi bir golcü ama gomezden sonra ne yapacağını merak ediyorum....

Çevrimdışı Bishamon

Muslera Vodafone arenada sesten sarhoş olup içeriye 3 5 tane alacak bence :evillol:

Sibiryadan özel bir vodka geliyor

Çevrimdışı mylife1903

Abi Ben Askerligimi Sivasta yaptim -32 dereceyi gördüm :bandit:

Ama Olimpiyatin Ruzgari cok baska o Ruzgari yiyen bir hafta kendine gelemez gelemiyor Biraz Zayif biriysen bildigin ayaklarin yerden kesiliyor ,  O Soguk o rüzgarla beraber vucudunun her yerine isliyor , yoksa sogugunda degilim alasini gördüm Sivasta :bandit:
Giyinmeyi bilmiyonuz, lahana gibi giyinecen iste, hava koridoru yapacan butun vucutta
Mesela ben de bir mont var -40-45 falan olunca dugmesine basiyon, kaloriferi aciyor ohhhh sicacik, sauna efekt

Çevrimdışı Mahmut

Erciyes maçına gidememistim ama fener maçını o kadar kötü hatırlamıyorum hasta olmadığımdan aklımdan çıkmış yunus emre şemsiye yi görmen lazımdı kırmayı geç bükemiyordun taş gibiydi. Olimpiyatta yağmur da şemsiyeyi açiyordum rüzgarda birazda zayıf birisiyim resmen havalaniyordum zor zapt edebiliyordum kendimi

Ben derbiler dışında gitmedim genelde ama 2-0 yenildiğimiz bir gs maçı vardı ki hem skordan hem hava şartlarından maddi-manevi hayata küsmüştüm, sonra metroda bi köşeye kıvrılıp hayatın anlamını sorguladım, sonra da tövbe ettim olimpiyata ama yine de tövbemizi bozup geldim birkaç maça ki ben kendimi tatlı su taraftarı olarak tanımlarım, hatta Zeki abi takmıştı bu lakabı bana  :D

Sonuç olarak o zamanlar kombinesini alıp bir de maçlara giden adamları bana kalsa direk maçta oynatırım, olmadı yedek kulübesinde oturturum o da olmadı bir kuruş para almam, şimdi gittikleri maçlar helali hoş olsun bir gram üzülmüyorum maçlara gidemiyorum diye.

Zamanında bu fedakarlığı yapamayan adam da paşa paşa ödeyecek o parayı, zaten ödemese de ödeyen bin tane adam var. Tabii öğrenci arkadaşlarımı ve düşük ücretle ev geçindiren abilerimi tenzih ediyorum, bir anda min 1000 lirayı çıkarıp vermek öyle kolay olmuyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Giyinmeyi bilmiyonuz, lahana gibi giyinecen iste, hava koridoru yapacan butun vucutta
Mesela ben de bir mont var -40-45 falan olunca dugmesine basiyon, kaloriferi aciyor ohhhh sicacik, sauna efekt
:D :D

Biliyorum abi onlari yeni cikti daha 2-3 sene oldu o montlar cikali da Turkiyede Eger Doğuda veya Sivasta falan yaşamıyorsan cokda gerek yok yani bosa masraf ( Fikret orman Styla ) :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mahmut

ben dakikasında girdim.. alt kattan 160 tlye bilet alacaktım.. hiç yer yoktu.. orda kaybettiğim zaman yüzünden üst katta da bulamadım zaten...
bundan sonra akıllandım direk üst kattan alacam bileti.. alt ı zorlamayacağım :D

Acaba bu kombinesini kulübe satanların biletleri ne oluyor merak ediyorum, anında passoda gözüküyor mu yoksa belli bir süre sonra passoda gözüküyor acaba. Bilet bulmada kritik bir soru bence. @sallapati

Çevrimdışı tangaz

Üniversitede bir gün pazarlama hocası seni odasına çağırıyo dediler. Tırstım ne oluyor dedim.. Kadın biraz ters birşeydi ve notu kıttı..
Korka korka gittim.. Dedi sallapati sen misin? evet dedim benim... Valla tebrik ederim dedi.. Final kağıdını okudum. 100 verdim.. diğer arkadaşlara da dağıtıcam okusunlar diye dedi :D

Okuldan sonra da beni pazarlama yüksek lisansa kabul etti. Avrupaya erasmusa gittim ordan.. sonra gerçi tezi yarım bıraktım bitiremedim yükseği..
yeni bir af çıkarsa okulu bitirip yanında pazarlama müdürü olarak başlıcam abi  :D :D @tangaz

hocanın kaç yılda göremediği potansiyeli ben burada ilk mesajında yakalamıştım  :bandit:
masterı boşver önemli değil, şirketi kurduğum gün satışın başındasın  :icool:

Çevrimdışı sallapati

Acaba bu kombinesini kulübe satanların biletleri ne oluyor merak ediyorum, anında passoda gözüküyor mu yoksa belli bir süre sonra passoda gözüküyor acaba. Bilet bulmada kritik bir soru bence. @sallapati

onu bilmiyorum da.. ben o aceleyle misafir seyirci bloğunun satılıp satılmadığına bakamadım.. İL güvenlik kurulu yasak koyacak muhtemelen.. orayı zorlamak lazım

Çevrimdışı tangaz

Aboubakar iyi bir golcü ama gomezden sonra ne yapacağını merak ediyorum....

@Mehmet Ali C. bak ısrarla konu dışı yapıyorsun  :D

Etiketler: