Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152727 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bizim yönetim önümüzdeki senelerde biraz insafa gelir bence.. takım başarılıyken bilet fiyatları göze batmaz ama takım hep üstüne koymalı..

önümüzdeki senelerde bence kombineyi 20-25binde keserler gibi geliyor..
sanmıyorum kesebileceklerini kombine sahibine mecbur öncelik verecekler.
insanlar alırsa nasıl kessinler. Hem peşin alınan para parça parça gelenden iyidir.
bu talep bir kaç maçta olur. yarın kış koşulları olduğunda kombine sayısını az tutarsan
elinde kalan 15-20 bin bileti 3 maç dışında satamazsın düşün karabük maçında bile biletler bitmemişdi.
birde bunu kış koşullarında düşün o nedenle kombine satışı olabildiği kadarıyla olmalı
zaten bu kulübe devretme olayı zamanla alışkanlık yaratır. bütün stad kombine satılsın
maçlarda gelmeyenler kulübe devretsin böylesi daha iyi bir çözüm birde kombine sayısı çok oldukça
tribün olaylarıda biter. Biletli giren bir sonraki maça giremem zaten deyip istediği
rahatlıkta davranıyor kendisiyle birlikte kombineliyide yakıyor. Mesela alt katlar tamamen kombineyle
dolu nerdeyse maçlarda alt katlarda küfür olmuyor. Diğer türlüde kombineli sürekli gelen
taraftarın uyumu birlikteliği çok daha kuvvetli olur. İnsanlar biletli gelene taraftar kombineliye
çekirdekçi tayfa gözüyle bakıyor. Aslında kombineli gelen esas sağlam taraftardır. Biletliler
maç seçenler oluyor. Alım gücü olmayanları ayrı tutuyorum.
Seneye kombine satışı olmayacak büyük ihtimal öncelikte bitecek kombineler belki diğer koltukları açarlar
kombineye Takım başarı çıtasını yükselttikçe kombine almak isteyenler sıraya girecek gibi görünüyor.
kombine satış döneminde kombine bulmak şimdi bilet bulmaktan zor olacak

Çevrimdışı sallapati

insanlar alırsa nasıl kessinler. Hem peşin alınan para parça parça gelenden iyidir.
bu talep bir kaç maçta olur. yarın kış koşulları olduğunda kombine sayısını az tutarsan
elinde kalan 15-20 bin bileti 3 maç dışında satamazsın düşün karabük maçında bile biletler bitmemişdi.
birde bunu kış koşullarında düşün o nedenle kombine satışı olabildiği kadarıyla olmalı
zaten bu kulübe devretme olayı zamanla alışkanlık yaratır. bütün stad kombine satılsın
maçlarda gelmeyenler kulübe devretsin böylesi daha iyi bir çözüm birde kombine sayısı çok oldukça
tribün olaylarıda biter. Biletli giren bir sonraki maça giremem zaten deyip istediği
rahatlıkta davranıyor kendisiyle birlikte kombineliyide yakıyor. Mesela alt katlar tamamen kombineyle
dolu nerdeyse maçlarda alt katlarda küfür olmuyor. Diğer türlüde kombineli sürekli gelen
taraftarın uyumu birlikteliği çok daha kuvvetli olur. İnsanlar biletli gelene taraftar kombineliye
çekirdekçi tayfa gözüyle bakıyor. Aslında kombineli gelen esas sağlam taraftardır. Biletliler
Seneye kombine satışı olmayacak büyük ihtimal öncelikte bitecek kombineler belki diğer koltukları açarlar
kombineye Takım başarı çıtasını yükselttikçe kombine almak isteyenler sıraya girecek gibi görünüyor.

haklısın bu sene kombine alan 33000 kişinin en az 25bini kombinesini yeniler... seneye yeni kombine satmayabilirler.. yada ufak bir miktar satarlar... İnsanlar artık sıraya girecekler.. Topraktan girenler çok avantajlı oldular.. yatırımlarının meyvelerini topluyorlar.. bence bu da onların hakkı...
ama daha Vodafone Arenaya hiç gidememiş bir sürü taraftarımız var.. Bunlar için mesela kupa maçlarında damping yapabilirler.. Kupa maçlarında 10bin taraftar gelmez bence maça... Ayrıca Milli maç haftalarında Vodafone Arenada hazırlık maçı yapmak bir alışkanlık haline getirilebilir... Kupa ve hazırlık maçları 25-30 tlden satılabilir...

bilet deviri kısmı biraz sıkıntılı gibi.. insanlar passolig sistemine alışmalı ve küfürden blok kapatma olayı tamamen bitmeli.. Öyle olursa insanlar rahatça bilet devirlerini yaparlar...

Çevrimdışı sallapati

abi hiç sorma yazın düğünlerimiz vardı bütün akrabalar toplandı yazın başı güzel başladı ama ağustos'un 9'undan beri hastalıklarla uğraşıyorum 3 gün hastane de kaldım düzeldim tatile gidelim dedik gidişi kaza yaptık ayağı sakatladık evde yatıyorum şimdilik yani 1.5 aydır hastalıklarla boğuşuyorum @tangaz

geçmiş olsun Caner

Çevrimdışı onurturan

Statdan tribüne tribünden bloğa bloktan da insallah bireysele indirgenecek cezalar ben umutluyum..

Çevrimdışı Berat

Ozzy derbiye yetişecek mi acaba..

Çevrimdışı cursedofdragon

Ozzy derbiye yetişecek mi acaba..

derbiye yetişir akhisar maçında oynaamaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynen oyle abi

Birde benim gibi Çalışma günleri ve saatleri Mac Gun ve saatleri ile uyuşmayan ve ters düşenler var

Oyuzden ozellikle Mac secmek zorunda kaliyorum yoksa Her sarti zorlar bir sekilde kombine alirim ama Kombine alipta 7-8 maça gidebildikten sonra da kombine almanin hic bir anlami yok , o nedenle Maca gore bilet alip geri kalani da Kartal yuvasina harcıyorum para ayni yere gidiyor sonuçta :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Statdan tribüne tribünden bloğa bloktan da insallah bireysele indirgenecek cezalar ben umutluyum..
Bloklara indirgendi zaten Cezalar bu sene itibari ile

Alanya macinda Yeni açık ustte 3 Blok Ceza aldi mesela Normalde gecen sene komple butun tribüne Ceza veriyorlardı

Az da olsa gelisme olmasi güzel :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

8 veya 9 ekime Vodafone Arenaya bir hazırlık maçı konulabilir... Milli takıma gitmeyen oyuncular için

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Yorumsuz.

İşin ilginç yanı bunu futboldan yüzbinler kazanmış adam söylüyor.

İşçi memur öğrenci napsın..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

deplasman tribünü biletlerinin satılma olasılıgı var mı? ya da satıldı mı?

Çevrimdışı Berat

Derbi öncesi de Karabük maçından önce olduğu gibi birçok küfüre karşı birlik mesajı verilmeli, uyulmayacağını bilsek de :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş iyi giderken ortalığı karıştırmaya çalışan ezik insanlara dikkat edin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Eray_Steiermark

abi hiç sorma yazın düğünlerimiz vardı bütün akrabalar toplandı yazın başı güzel başladı ama ağustos'un 9'undan beri hastalıklarla uğraşıyorum 3 gün hastane de kaldım düzeldim tatile gidelim dedik gidişi kaza yaptık ayağı sakatladık evde yatıyorum şimdilik yani 1.5 aydır hastalıklarla boğuşuyorum @tangaz

Geçmiş olsun Caner

Çevrimdışı sallapati

3 yıl önce kombine alanlar maç başına 8 tl ödemişler  :D :D :D

Çevrimdışı canergiray77

Gecmiş olsun mesajı yazan abilerime kardeşlerime herkese çok teşekkür ediyorum sağolun varolun artık buralardayım sizlerleyim
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Artık ayağa kalktığımızı en çok ekşi'den anlıyorum :evillol:

Renkli ibişler nasıl kuduruyor var ya anlatamam. İstisnasız her gün Beşiktaş'la ilgili 2-3 başlık listeye giriyor ve bunlar birbirinden alakasız. Yani adamlar nerden vurucaklarını şaşırmışlar.

Bildiğin kudurma hem de böyle ağızdan salyalar saçarak :evillol:

Çevrimdışı Berat

Artık ayağa kalktığımızı en çok ekşi'den anlıyorum :evillol:

Renkli ibişler nasıl kuduruyor var ya anlatamam. İstisnasız her gün Beşiktaş'la ilgili 2-3 başlık listeye giriyor ve bunlar birbirinden alakasız. Yani adamlar nerden vurucaklarını şaşırmışlar.

Bildiğin kudurma hem de böyle ağızdan salyalar saçarak :evillol:

Bana da lacivertli kuzenim EmeniXe Cenk'ten iyi dedi anladım durumları çok vahim :D

Çevrimiçi Necmi

Yorumsuz.

bu güne kadar Beşiktaşdan kazandığı paraların cüzzi bir kısmını vermek çokmu gelmiş
zaten kombine almadıysa yürüsün gitsin istediği yerde izlesin zaten staddaki bir koltuğu haketmiyor demektir.
bunu öğrenci söyler haklıdır. askeri ücret çalışanı söyler oda haklıdır. Ama Beşiktaştan milyonları
götüren biri söylediğinde ancak suratına tükürülür. Zamanında senin aldığın milyonlarda bu şekilde
toplandı taraftardan. Hiç demedi stada gelen taraftar bu parayı Beşiktaşa vereceğime oturup restoranda yerim diye.
Yazıklar olsun

Çevrimdışı tangaz

Bana da lacivertli kuzenim EmeniXe Cenk'ten iyi dedi anladım durumları çok vahim :D

emenixe mi hahahahahha :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı karakartal1313

Geçmişler olsun abi

Çevrimdışı Berat

Abi kendi uydurduğum bir isim , inceyi zaten anlamışsın :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu benfika macinda skiper bir pozisyonda aboubakara emenike mi dedi yoksa ben mi yanlis duydum. Sola bir top atildi bu emenike dedi, benden baska duyan var mi? Yoksa psikoloka kitcem

Etiketler: