@Necmi abi bizim yönetim önümüzdeki senelerde biraz insafa gelir bence.. takım başarılıyken bilet fiyatları göze batmaz ama takım hep üstüne koymalı..
önümüzdeki senelerde bence kombineyi 20-25binde keserler gibi geliyor..
sanmıyorum kesebileceklerini kombine sahibine mecbur öncelik verecekler.
insanlar alırsa nasıl kessinler. Hem peşin alınan para parça parça gelenden iyidir.
bu talep bir kaç maçta olur. yarın kış koşulları olduğunda kombine sayısını az tutarsan
elinde kalan 15-20 bin bileti 3 maç dışında satamazsın düşün karabük maçında bile biletler bitmemişdi.
birde bunu kış koşullarında düşün o nedenle kombine satışı olabildiği kadarıyla olmalı
zaten bu kulübe devretme olayı zamanla alışkanlık yaratır. bütün stad kombine satılsın
maçlarda gelmeyenler kulübe devretsin böylesi daha iyi bir çözüm birde kombine sayısı çok oldukça
tribün olaylarıda biter. Biletli giren bir sonraki maça giremem zaten deyip istediği
rahatlıkta davranıyor kendisiyle birlikte kombineliyide yakıyor. Mesela alt katlar tamamen kombineyle
dolu nerdeyse maçlarda alt katlarda küfür olmuyor. Diğer türlüde kombineli sürekli gelen
taraftarın uyumu birlikteliği çok daha kuvvetli olur. İnsanlar biletli gelene taraftar kombineliye
çekirdekçi tayfa gözüyle bakıyor. Aslında kombineli gelen esas sağlam taraftardır. Biletliler
maç seçenler oluyor. Alım gücü olmayanları ayrı tutuyorum.
Seneye kombine satışı olmayacak büyük ihtimal öncelikte bitecek kombineler belki diğer koltukları açarlar
kombineye Takım başarı çıtasını yükselttikçe kombine almak isteyenler sıraya girecek gibi görünüyor.
kombine satış döneminde kombine bulmak şimdi bilet bulmaktan zor olacak