Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154115 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı abdusta

REHAVET!!

CL deplasmanda alınan güzel sonuç bizleri mutlu etti
endişe ve stress yerini rahatlamaya bıraktı
ama henüz yolun başındayız ve çok kritik 10 günü kayıpsız atlatmak zorundayız
taraftar olarak bizim de dünü izin günü sayarak,bugun itibarıyla kampa girmemiz lazım

Saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

45 euro yani oranın 45 tl si :D :D
Evet aynen oyle

Adam orada Euro uzerinden maas aliyor ve Euro uzerinden Bilet aliyor bunda yanlis olan ne ?

Biz bayılıyoruz burada € yu hemen 3 e carpmaya

Sanki adam orada TL üzerinden maas alip € uzerinden mac bileti aliyor

45 € oranin 45 Tl si işte

Biz burada 2.000 Tl maas alip 150 TL bilet parasi oduyoruz

Adam orada 2.000 € maas alip 45 € mac bileti parasi ödüyor ve buna cok diyor

Yani gelire gore orantılı aslinda ama bizde gelire gore cok cok yüksek onu anlatmaya çalışıyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aslında öyle değil bizim paraya göre 45 lira oluyor o bilet alım gücü karşılığı
bizim bilet fiyatına satsalardı 160 €  ya satmaları lazımdı sanırım avrupanın en pahalı biletini
alıyoruz :bandit:
Aynen öyle zaten az once aynisini yazdim bende senin iletini gormeden :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

günaydın arkadaşlar, gününüz güzel geçsin :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın abi, tarık akanın ölüm haberini alınca benim için çok kötü başladı

Çevrimdışı tangaz

Günaydın abi, tarık akanın ölüm haberini alınca benim için çok kötü başladı

aaaa ferit öldü mü, çok üzüldüm yaa. Allah rahmet eylesin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Fenerliler vitorun takımı villareali eleyen ve ŞL.de deplasmanda tottenhamı yenen monacoyu az daha eliyordu kalede volkan olsaydı monacoyu elerdi vitor efendinin kıymetini bilemedik demeye başlamışlar  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Biz bu süregelen adaletsiz fikstür çekimlerine nasıl bir tepki vermeliyiz ki artık bir dursun şu federasyon.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

Biz bu süregelen adaletsiz fikstür çekimlerine nasıl bir tepki vermeliyiz ki artık bir dursun şu federasyon.

ar damarı çatlamışların durmasını bekleme!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ar damarı çatlamışların durmasını bekleme!
Bu sene gsyi kurtarma senesi şampiyon olamazlarsa durumları berbat olacak o yüzden derbide delmeliyiz

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı onurturan

günaydın abi..
Tarık Akan mekanin cennet olsun..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

oğuzhan sezona hiç iyi başlayamadı takımda en sevdiğim oyuncu ufak tefek sakatlıklar yaşadı gs derbisine damga vurmasını bekliyorum ozinin  :)
[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2016, 12:09:26 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı tangaz

oğuzhan sezona hiç iyi başlayamadı takımda en sevdiğim oyuncu ufak tefek sakatlıklar yaşadı gs derbisine damga vurmasını bekliyorum ozinin  :)

10 numarada kullandık o nedenle, acilen 8e çekmeliyiz yoksa geriye gidecek...

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Passo'nun sitesinden Gs maçı için bilet durumuna baktım. 4,5,6,7 ve 8.kategoride hiç yer yok. 3.kategori ise çok az kalmış.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı berkotistis

Passo'nun sitesinden Gs maçı için bilet durumuna baktım. 4,5,6,7 ve 8.kategoride hiç yer yok. 3.kategori ise çok az kalmış.

12.57 de çıktı biletler 8. kategoriden alabildim , saat 13.00 te bitmişti tüm biletler valla.  200 yapsalar yine bitecek bu biletler çok belli.

Çevrimdışı sallapati

12.58 de passo sistemi açıldı.. 7. kategori hiç bilet yoktu.. 8. kategori en arkalar vardı.. daha önlerden alayım derken biletler 3-4 dakika içinde bitti..alamadım... 300+ TL lik biletler var şuan tek tük...
ben inanmıyorum 5000 biletin bile satışa çıkarıldığına.. satılanlar pahalı biletler ya da vip 1903 tribünleri..

Çevrimdışı Bishamon

Biz Vodafone Arenadaki derbi maç için bilet fiyatları çok diyoruz ama bir de Akhisar'ın fiyatlarına bakın...

1.Kategori   150,00 TL
2.Kategori   130,00 TL
3.Kategori   110,00 TL
4.Kategori   100,00 TL
Misafir   100,00 TL

Sonra neden Türkiye'de futbol gelişmiyor?

Çevrimdışı sallapati

Biz Vodafone Arenadaki derbi maç için bilet fiyatları çok diyoruz ama bir de Akhisar'ın fiyatlarına bakın...

1.Kategori   150,00 TL
2.Kategori   130,00 TL
3.Kategori   110,00 TL
4.Kategori   100,00 TL
Misafir   100,00 TL

Sonra neden Türkiye'de futbol gelişmiyor?

Türkiye de herkes tuttuğunu...

Çevrimiçi Necmi

Abi İtalya'nın son dönemdeki alım gücü baya sıkıntılı, Avrupa'nın riskli üçlüsü arasında yer alıyor.
Alım gücü derken halkın alım gücü olarak söylememiştim :)
halkın sıkıntıda olması alım gücünü düşürmez alımı düşürür.
şu anlamda söyledim genel konuşuyorum tabiki burda 1 liraya aldığın bir şeyi
üç aşağı beş yukarı 1 Euro ya alıyorsun buda paranın o ülkedeki alım gücünü gösteriyor.
genede onların maaş çizgisi daha yüksek olduğundan onların 1 eurası bizim 1 liramızdan
az daha değersiz gibi yani bizde 12 liraya yaptığın bir işi orda 11 Euroya yapabiliyorsun
yoksa kriz herhalde almanya ve ingiltere dışında her yerde var. @cagdas44

Çevrimiçi Necmi

Birgun bu disilerdeki nankorlugu tetikleyen beyindeki fonksiyonel ve yapisal degisikligi bulacagim. Belki bize yetismez ama coluk cocugumuz bari faydalansin...

Not: Kesinlikle kadinlari kucuk dusurmek veya kotulemek icin degil bu yorumum. Zaten erkek ve disi beyninin farkli oldugu bilimsel calismalarla kanitli. Konuya, hayati kolaylastiracak bilimsel bir gelisme olarak bakabiliriz. Meme kanserini bitirecegim diyen bir bilim adamina, gidip erkeklerin memesine niye bakmiyorsun demek sacma olur yani. Bazen uslubum sert ve kirici geliyor bazilarina ondan not yazayim dedim. Yorumumdan cok not oldu buda ayri bir manyaklik ya neyse.

:kop: :kop: :kop:
hiç bir taraftar forumunda böyle bir muhabbet olmaz herhalde :D
Beşiktaş taraftarı farklı tam halkın kendisi işte :evillol:

Çevrimdışı tangaz

:kop: :kop: :kop:
hiç bir taraftar forumunda böyle bir muhabbet olmaz herhalde :D
Beşiktaş taraftarı farklı tam halkın kendisi işte :evillol:

abi renkliler bitik durumda adamlar vitor efendiyi arıyorlarmış  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

biz kendimiz tepki verdiğimizde zaten bunu kasıtlı yapanı mutlu ederiz. Bizi germek
yolumuza taş koymak için yapıyorlar. Bu seneki gibi iki kulvarıda götürecek bir kadro kurarız bizi
etkilemez tek yorulan şenol hoca olur onu ikiye bölemiyoruz malesef :D oda idare edecek artık.
bunu basın yoluyla ama renkli basın yoluyla yönetim yapmalı bu daha fazla dikkat çeker sonuç
elde edebilirmiyiz hayır ama başarıyı daha değerli yapar

Etiketler: