Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154177 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

sahi bu fenerin yedek, a milli takımın as solbeki arkadan iş çeviriyor olmasın. beklerim uğursuzdan. adamın tek faydası fenere koybaşı tezahüratı oldu bu tezahüratın bize maliyeti 12 milyon yuroyu buldu
icerdeki fener macinda isot kendi kalesine kafaynan taksa bu beste hit olur birsuru remiksi cikar  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

icerdeki fener macinda isot kendi kalesine kafaynan taksa bu beste hit olur birsuru remiksi cikar  :lol:
Ahaha taliska olayinin tersten icten patlayani, diyorsun

Çevrimdışı tangaz

offf efsane olur warya. european chart 20 listesine tepeden girer bidaha da inmez   :guitar:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Endüstriyel futbol...

Juventus taraftarları, 45 Euro ( Yani oranin 45 TL si ) olan pahalı maç biletlerini tribünlerde protesto etti.

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Endüstriyel futbol...

Juventus taraftarları, 45 Euro ( Yani oranin 45 TL si ) olan pahalı maç biletlerini tribünlerde protesto etti.

juve ucuz tutmuş walla ne o öyle 45 yuroya maç mı olur yahuu, higuaini bizim başkan alsa en ucuz bilet 100 yuro olur bizde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

O degil de Talißka ne attı beeee aklima geldikce halaya kalkiyom..

Çevrimdışı tangaz

O degil de Talißka ne attı beeee aklima geldikce halaya kalkiyom..

Onur senden moonwalking bekliyoruz  :mj:

Çevrimdışı mylife1903

Bizim scoutlsr izliyor mudur bu maci yoksa raketciyi mi izlemeye gittiler. Bu ukrayna takiminda da iyi futbolcular var.
hem fbyi izlerdi bizim calisanlar hem de bu cocuklara bakardi, ekonomik

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gece azcık tolgeayı savunayım dedim benim bu mesajı göndermemle forum çöktü  :evillol:

ulan tolgea vatana millete zararsın forum yok die dışarı attım kendimi senin yüzünden bir sürü para harcadım gene...
Rakı balık ?

Çevrimdışı onurturan

biz halay seviyoz ama gs ye kieve ve akhisara cakarsak aya cikar yoresinde yaparim dansini abi  :mj:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eşinden izin alması lazım abi :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı onurturan

ben izin almam haber veririm kardeş :bandit: (ramiz dayı ses tonuyla)

Çevrimdışı tangaz

biz halay seviyoz ama gs ye kieve ve akhisara cakarsak aya cikar yoresinde yaparim dansini abi  :mj:

ooo bu güzeldi yöresinde iyidir

Çevrimdışı tangaz

bebek bezi almaya gidiyorum der bir ay yürüyüşü yapar gelir  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yarın mesai var yawrum rakıyı siz memurlar için  :bawling:
5 gün daha izin aldım abi bayramdan sonra şaraba sardım bu ara rakıdan soğudum eskisi gibi değil

Çevrimdışı onurturan

5 gün daha izin aldım abi bayramdan sonra şaraba sardım bu ara rakıdan soğudum eskisi gibi değil

babam da oyle diyo eski tekirdaglar kalmadi diyo..
sonra kara efe iciyo :kop:

Çevrimdışı tangaz

tatilde geçen hafta kemer beldibindeydim akşam yemeğinde rakı balık yaptım otelde yemekten sonra kemer çarşıya inelim dolanalım dedik kemer merkezde direksyonu marinaya çevirdim bir anda karşımda polis çevirmesi elinde alkolmetre geliyor beyfendi bagajı açarmısınız dedi inmeden açtım bagajı insem buram buram rakı kokuyorum polis ehliyet ruhsat dedi. verdim ruhsatı sonra ehliyet die MMO kartını vermişim polis ehliyet yok mu dedi verdim ya dedim bu MMO kartı dedi pardon dedim ehliyeti uzattım "ben .... firmasının ankara şube müdürüyüm" dedim. herif bana baktı buyrun beyfendi siz dewam edin dedi ve üfletmedi resmen talisca gibi 90a çaktım walla  :D

Çevrimdışı onurturan

tatilde geçen hafta kemer beldibindeydim akşam yemeğinde rakı balık yaptım otelde yemekten sonra kemer çarşıya inelim dolanalım dedik kemer merkezde direksyonu marinaya çevirdim bir anda karşımda polis çevirmesi elinde alkolmetre geliyor beyfendi bagajı açarmısınız dedi inmeden açtım bagajı insem buram buram rakı kokuyorum polis ehliyet ruhsat dedi. verdim ruhsatı sonra ehliyet die MMO kartını vermişim polis ehliyet yok mu dedi verdim ya dedim bu MMO kartı dedi pardon dedim ehliyeti uzattım "ben .... firmasının ankara şube müdürüyüm" dedim. herif bana baktı buyrun beyfendi siz dewam edin dedi ve üfletmedi resmen talisca gibi 90a çaktım walla  :D
o ... neyse demekki   :upto:

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şanslıymışsın abi antalya bölgesini iyi bilirim kemer civarında çamyuvanın denizi özellikle iyidir bir de ulupınar köyü çok iyidir derenin içinde buz gibi soğuk suyun içinde masalar bir daha yolun düşerse uğra abi

Çevrimdışı anılnr

Endüstriyel futbol...

45 euro yani oranın 45 tl si :D :D

Çevrimdışı tangaz

o ... neyse demekki   :upto:

15 senedir emniyet teşkilatı özellikle de trafikle çok içli dışlı çalışırım severler beni  :money:

Çevrimdışı tangaz

Şanslıymışsın abi antalya bölgesini iyi bilirim kemer civarında çamyuvanın denizi özellikle iyidir bir de ulupınar köyü çok iyidir derenin içinde buz gibi soğuk suyun içinde masalar bir daha yolun düşerse uğra abi

bende antalyanın tüm sahil şeridini otellerini bilirim ama köylere pek inmemiştim ulupınarı değerlendireyim seneye

Çevrimdışı sertann

Herkese iyi akşamlar bu gece gördüğüm bir rüyayı anlatmak istiyorum.
Rüyamda Gs başına Ünal Aysal geri dönüyor,daha fazla parayla.Ve Şenol Güneş'e yıllık 5Milyon Euro verip bizden alıyor.Bizim takımın başına oyuncu-antrenör olarak Oguzhan geçiyor.Neyse bir maça çıkıyoruz ve ben de takımda bir oyuncuyum.Takım berbat oynuyor çünkü çoğu oyuncu gitmiş.Stoper tandemi Atınç-Necip düşünün:D
Rakip sürekli gol kaçırıyor.Ben çok sinirleniyorum bu takımın hali ne falan diyorum Oğuzhan'a.Ben ne yapayım abi diyor.En sonunda oyuna sinirleniyorum ve kendi kaleme gol atıyorum bile bile.Maçı 1-0 kaybediyoruz.Takımın santraforu Trabzon'daki Sefa Yılmaz(transfer etmişiz) maç sonu benim üstüme yürüyor.Kavga ediyoruz ağzı burnu kan içinde tam burada uyanıyorum.

Takım bozuldu diye yaşadığım korku çok fenaydı.Uyanınca çok rahatladım.Allah tadımızı bozmasın

Etiketler: